![]() |
|
|
#21 |
|
Bannned
Rep Power: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Es, protams, nesaku ka daži labi ir tupi dārzeņi, tomēr man nepielec ko jūs peraties pa to sūda ligzdu ?
Nu jauna un ? Kas no tā ? Pat ja tā ligzda fiziski būtu identiska vecajām.. kas no tā ? CPU tak enivei viņā nedarbotos. Tas ir ļoti normāli ka jaunajiem CPU ligzdas fiziski atšķiras. Tas ir domāts tādiem pridurkiem kā jūs lai jūs nemēģinātu bāzt savos vecajos sūdos jaunus cpu un nepīkstētu ka nekas nestrādā.
|
|
|
#22 |
|
Lietpratējs
Rep Power: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
varbut esmu drusku no akmens laikmeta, bet kameer nebuus par 10 ls fleshku ar usb 3.0, tikmeer tas ir bez pielietojuma un ilgi vel taa buus
![]() kaut kur es lasiju ka jaunakajam intel brinumam buus tikai viens natiivs sata 3 ports takaa par raidu nevar buut runas un paradi man too hdd kuram tuvakaa gada laikaa ierobezojoshais faktoors buus sata2 ports ![]() labi, labi - es labi saprotu ka nostajoties pret progresu es tikshu samiiciits
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Sata 3 nafig dizji neko nedos, tie SSD neko nedod, ka sasniedz linearu atrumu mega lielu, ierakstishanas atrums tur ir lenaaks nekaa SATA2 un tur arii viss ir izteikts, + jaskatas kads atrums ir ne tikai lineari, ta pat jaliek raidaa bus lai gribeto ko vairaak.
USB atrums gan vareetu palielinaaties, tas ka tur teoretiski max ir 480mbiti uz 2.0 versijas ir suuc, reali ap 30 - 35MB/s max nevis MAX 60 MB/s. Bet ja vajag arejai medijai ar lielu datu apjomu, tad var arii eSATA izmantot un USB 2.0 pilnibaa pietiek ja ir flashkjinja kur docus ierakstiit. Tas ka jauna platforma tikai priecee, tagadejas tad bus teju vai tulit norakstaamas, jasaka ka 775 sockets gan galpoja ilgus gadus. Vismaz esoshas var tad droshi izlaist un gaidit sho ar visiem labumiem.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Bannned
Rep Power: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kašķez
Palūri uz statistiku, kas notiek pamatā.. datus uz diska lasa vai raksta ? Runājot par USB 2.0 tu mini divus max skaitļus.. 480mbit un kaut kādus mistiskus 60mb/sec.. atļaušos norādīt ka 60mb/sec <> 480mbit Elementāra aritmētika... ja kas. Tā pat atļaušos aizrādīt ka USB tiek izmantots ne tikai DOC ierakstīšanai fleškā un arī fleškas kļūst arvien lielākas un arī faili kurus kopē uz fleškām kļūst arvien lielāki.
|
|
|
#25 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Suuds tas fleshkas vien ir, nekadu mega atrumu no vinjam ta pat nedabuusi, tur tad japerk ir dargas un ta pat tur dizji atrak par USB 2.0 neiet, vismaz pagaidaam. Arejie HDD gan limitejas USB atrumaa. Par tiem aatrumiem 60 MB/s ir teoretiskais max, kas ta arii nekad nav sasniegts, A hi-speed (USB 2.0) rate of 480 Mbit/s (~57 MB/s).
Un vispar, USB ir vairak domats periferijam ka pelem, klavierem, web camera, visadiem sikumiem kur nu toch nah nav vajadziigs USB 3.0 soliitais max atrums 4.8 Gbit/s aka 572 MB/s. Neticu tam, ka kaut kaads taads aatrums ari maz buus, kartejais maximalais teoretiskais Datiem ir eSATA un viss notiek ka naakas.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Lietpratējs
Usb gadījumā tos 480Mbit/s datu pāraidei neizdodas sasniegt, jo tam protokolam ir liels overheads.
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Cepums +1 un bus piedots
Visa matemaatika ka jaadala biti ar 8.