View Full Version : Motorola V8 USB
Negrib detektoties, maita.
Esmu jau atspraudelējis jēgu, pārinstalējis Motorola Phone Tools, licis jaunāko versiju, restartējies, čakarējies un gūglējies.
Any clues kā to fricken lāpstu piespiedu kārtā sapārot ar kompi caur USB ???
Uz auto nebija, bet bija palaists. Caur Add Hardware kaut ko uzmuhļīju. MPT palaidās tikai "initialising..." jau aizdomīgi ilgi :/ Bet kaut kas sāk pahāt pamazām.
Šis nedaudz palīdzēja:
http://www.modmymoto.com/forums/showpost.php?p=374210&postcount=13
Moderatoram: Sorry, me vakar svinēja un ir tups un nepareizā sadaļā topiks :(
Karoč, jau sāk besīt tā līdz kaulam. Piedabūju 'Modem' modē ar manuālu pieinstalēšanu. Motorola Phone Tools palaižās, bet visu laiku tikai "Initialising..." rāda. Tipo MPT vajagot 4.5.6a versiju. Iekš info uzrādās 4.51c :/ Googles atrastie forumi saka, ka updeitojoties MPT pats līdz pēdējai versijai noupdeitojas, bet skujushki kā izskatās...
Varbūt tomēr ir kāds, kam bijis tas prieks caur USB pieslēgt v8 lāpstu?
Ja vel aktuaali, tad man ir manuaals instals softam, ne peedeejaa versija, bet nu manupraat Motorola Phone Tools v4.3.6c ir jaunaaka nekaa 4.51c :) Ar to vareetu buut ka viss aiziet ka naakas!
Uzupdeitoju uz 4.5.6a. Atpazīstas labāk. Bet vienalga neko nevar darīt ar lāpstu. MPT palaižās un paliek pie 'Initialising...' :( Pilnīgs sucks kaut kāds. Vēl neesmu mēģinājis uz cita PC. Un pagūglēt tā pavisam kārtīgi nav bijis laika.
Ja problēma vēl ir aktuāla, tad iesaku MPT vietā lietot P2KTOOLS. Vairāk iespēju un pats galvenais tie pat strādā :D
Pamēģināju p2k. Visu pēc instrukcijas izdarīju. Pirms tam arī noinstalēju visu nost. Not working :( Atradu vienu FAQ, kurā rakstīts, ja iekš kontōl paneļa modemos nevar uzqueryot telefonu, tad nepahās p2k modē.
Mēģināšu aizņemties kkur BT dongli. Varbūt ar jamo kaut kas sanāks...
kādu versiju p2k tūļiem mēģināji?
es lietoju 3.0.8.864 un man itkā viss strādā, laigan ar iepriekšējām versijām arī bija tevis aprakstītās problēmas.
http://www.e398mod.com/content/view/165/28/
Tagad taa uz sitiena nepateikshu, kuru versiju. Maajaas jaapskataas buus. Kaut kaada ar 'VS'... Bet paldies par linku. Izmeegjinaashu. Nekas cits pagaidaam neatliek. BT donglja arii veel nav...
Updade:
Tieši tāda versija arī ir :(
Moš man vads kaut kāds kreiss?
Gaidīšu dongli...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.