PDA

View Full Version : 6800 GS volt mods!!!

BigAndy
04-06-06, 16:39
Jautaajumi te kaadam liksies muljkjiigi, bet neesmu to nekad dariijis un tieshaam vajag paliidziibu, taapeec luudzu rakstieit tikai noderiigu informaaciju.

Gribu uztaisiit Vmodu savai 6800 GS... Par paraugu njeemu sho te http://www.vr-zone.com/?i=3027.

Un tagad saakas tie joki, ka nekad rokaas testeri neesmu tureejis :o .

Gribeetu zinaat uz kaadiem setingiem man vinju tur jaauzliek, lai pareizi vareetu noteikt voltaazju? Lietoju sho te mazuli http://www.uni-trend.com/UT58C.html. Taalaak kad meeriishu voltaazju uz kartes punktiem, kas noraadiiti tajaa vr-zone saitaa, vai man jaalieto abi testera vadi? Nu tipa viens jaapiemochii pie taa noraadiitaa punkta un otrs pie masas (sazemeejuma) vai kaut kaa taa? Un vai buus jaameera tad kad karte kompii staav un kompis darbojas?

Nu vaardu sakot, ja kaads no jums te ar sho djeelu nodarbojas un visu baigi labi rubii, tad luuzdu uzrakstiet kaadu rindinju, lai man vieglaaka dziive un nebuutu te uz dullo jaagraapstaas gar karti :D Galu galaa negribas to taa netiishaam nosvilinaat :D .

kiwi
04-06-06, 17:00
Uzliec uz 20V, melno vadu uz zemējumu (kaut vai PSU molex melniem vadiem) otru pie punkta. Jā, kompim un kartei jābūt ieslēgtam.

BigAndy
04-07-06, 20:34
Paldies kiwi.

Bet tagad shaise taada, ka vairs galiigi neko nesaprotu...
Nu njeemu meeriit to voltaazju, bet prikols sekojosh...
Meeru Memory V, uz testera 20V uzlieku, sarkano vadu pie taa punkta uz kartes un malnais aiziet masai (izmeegjinaaju vairaakaas vietaas) nu un shams man raada -0.00V :confused: . Nu neko es nonjemu melno vadu no masas shis man uzmet 0.61V... Kaut kaa netiishaam saspiedu sazemeejuma vadu starp pirkstiem un shis man paraada 1.97V, kas jau saak kaut cik ticami izskatiities. Jo zinu, ka 7800 GT Memory V ir 2.08V nu tad pienjemu ka manai 6800 GS tie 1.97V arii vareetu buut pareizi??? Tikai nesaprotu vienu, kadeel testeris man neko neraada, kad izmantoju kompi par masu? Tagad sanaak, ka pats esmu viens liels sazemeejums :D . Mosh man tas testeris nav riktiigs?

Kaut gan meeriju pretestiibu uz rezistoriem tur it kaa viss shtokos.

Nu tas pats staasts ar GPU voltaazju. Tur man bija 0.00V, 0.30V un 2.28V.

Nu labi, lai nu kaa gribu noskaidrot vai tie meerijumi ir kaut cik pareizi, proti: GPU 2.28V un Memory 1.97V ??? Ja shamie ir ok, tad varu mieriigi turpinaat vmodu un izmantot sevi par sazemeejumu pie meeriishanas :D .

josi
04-07-06, 22:28
BigAndy: es ceru, ka testerim tu uzliki 20V līdzstrāvu (-), nevis maiņstrāvu (~) ?

BigAndy
04-07-06, 22:48
BigAndy: es ceru, ka testerim tu uzliki 20V līdzstrāvu (-), nevis maiņstrāvu (~) ?

Nu pisec taads kauns man :o Nu es teicu, ka nekad neesmu testeri rokaa tureejis. Bij tieshi taa kaa tu domaaji, biju sajaucis un centos meeriit ar mainjstraavas setingu uz 20V :D .
Paarliku uz liidzstraavu un viss ierullee :) .
GPU: 1.23V
VDD: 2.06V

Shis te jau velk uz seeriju no kljuudaam maaciisimies :D

josi liels paldies tev!!!

BigAndy
04-09-06, 01:53
Labi, vakarnakt taisiiju vmodu...
Tiku liidz VDD: 1.40V un GPU: 2.12V, kartei 520/1300. Palaidu 3DMark05 (tikai Game testu), dabuuju 6292, izskatiijaas stabils, bet vieniigais temperatuura uzleca liidz 86C, uz pamat setingiem temperatuura bija 69C. Peec tam testeeju ar Battlefield 2 (speeleeju onlainaa), bet peec kaadaam 15 min saaku ieveerot, ka karte paliek nestabila (atteels saak kropljoties) :( . Taakaa kartei joprojaam stok kuuleris, tad vieniigais, ko vareetu izdariit uz sho briid, ir nomainiit smeeri, kas daudzos gadiijumos paliidz :)

Nu man te palika paari no CPU instelaacijas Arctic Silver 5, diez varu to maukt virsuu uz video kartes :rolleyes: . Ko juus sakaat?

Nu un cik vispaar buutu pieljaujamaa temperatuura ar stok kuuleri, nu taa lai karte neuzcepaas :D .