View Full Version : Iesakiet skaņas karti
serioussam909
11-13-07, 21:53
Cenā līdz 60 ls
Tiks lietota pārsvarā mūzikai. Klausos ar austiņām, tāpēc nekādus tur 5.1, 7.1, 10.1 :) nevajag. Ierakstīt arī neko netaisos. Galvenais - max skaņas kvalitāte par to cenu.
tadjautaajums ir taads - kaadas tev ir austinjas? un vai tieshaam nekad speeles nespeeleesi? jo ieteikt tev var, bet tad nesuudzies, ka speelees nav visa skanja, kaa gribeetos.
Cik tad var apsūkāt šo nabaga jautājumu, man liekas ka te jau ar šāda tipa topiku neviens vien threads ir bijis atvērts.
Piedevām ņemot vērā ka skaņukaršu izvēle ir praktiski nekāda, jo no 'mājas lietotāju' produkcijas piedāvājuma tirgū dominē Creative, tad nu caurmērā tak pofig ir ko ņemt. Nav tak 100 un viena skaņaskarte no 20 dažādiem ražotājiem.
Paņem kaukādu tur SOUND BLASTER X-FI MX XTREME AUDIO pa 45Ls un dzīvo laimīgs, tak nav vairs laiki kad bij jādomā; a ka tik tur pa daudz nešņāc, ka tik augšiņas nav apgrieztas un pirdiens netāds....., tak caurmērā ar SB Live ienākšanu tirgū, visas kartiņas ir kļuvušas samērā klusas un ar labu dinamisko diapazonu. Tamdēļ nodarboties ar zīlēšanu šinī jautājumā, priekš mp3/geimiem ir pilnīgi lieki un aplami....
serioussam909
11-13-07, 22:11
Sennheiser HD555 - spēles, protams, spēlēju, bet vairāk tomēr mūziku sanāk klausīties...
nu es ieteiktu skatiities uz kaadu audiotrak galaxy, shim gan nezinu, vai buus cena pieejama, et ieksh ebay gan var sakapaat, kaa arii terratec aureon space, taa gan buus par pieejamu cenu, bet arii ebay. nu tas tiiri taa, muuzikas cieniitaajiem, bet tur atkriit visas eax fiichas speelees.
serioussam909
11-13-07, 22:51
Žēl, ka skaņas karšu cenas neuzvedas līdzīgi videokaršu cenām...
EMU0202. Viss. Točka.
Period.
serioussam909
11-13-07, 23:18
Tā, cik saprotu, ir USB skaņas karte
serioussam909
11-14-07, 01:43
Hmm, a EMU 0404 ir lētāka par EMU 0202 un man jau obligāti to USB karti nevajag...
ko tauta saka par Roland ārējām kartēm? tās vismaz var easy iepirkt LV!
kas vēl- Yamaha anyone?
ārējā skaņu karte būs izolēta no datorkomponentu radītajiem trokšņiem :)
serioussam909
11-14-07, 23:58
Vai 0202 skan labāk par 0404?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.