PDA

View Full Version : A vot neskypojas.!

Robchx
04-05-06, 11:25
Nu lieta taada, kuru es nevaru saprast.!
Man ir pDSL piesleegums un pa dienu nav pieeja uz aarzemnieku, un runa ir par SKYPE, kursh dazhreiz pa dienu iesledzas un pa Latviju vari planeet..(ljoti reti), bet tagad piemeram es netieku klaat.. Kas to nosaka, ka dazhreiz var tikt klaat dazhreiz nee..
Varbuut kaut kas reg. jaaizmaina, bet ne ko taadu neredzeeju. !!!

intuciic
04-05-06, 12:20
njuu skype jau ir aarzemju.... so vinjsh liidz 6 shkjiet, ka neiet.. tu teoreetiski skaities iekshaa, bet praktiski neko nevar izdariit...

Robchx
04-05-06, 12:25
nu nee... bet dahzreiz man ir gaajis.. piemeeram pagajusho 3dien.. tochna seedeeju.. un dariijju savas lietas.. un viss gaaja bumbas..:)) mosh kaads ports jaanomaian.. es nasaprotu..

drunk_lizard
04-05-06, 13:17
ja par skype serveri tiek izmantota latvijaa atrodosjaas kaste ar pieeju aarzemju trafikam, tad nekaadu probleemu prieksj pdsl lietotaajiem nesaskatu...
diemzjeel labdaru ir maz...
silts ieteikums pdslistiem tomeer sagrabinaat truukstosjos 5 latus prieksj mdsl piesleeguma...

brx
04-05-06, 14:17
man ar tas pac, citreiz iet pa dienu citreiz neiet, bet pedejaa menesii tikai 2x esmu skype lietojis :D

Robchx
04-05-06, 14:19
A varbuut ir kadaa alternatiiva, ko vareeetu izmantot skype vietaa, kad neit vinjsh, t.i. pa latvijas tiiklu

DeadmaroZ-TLOTL
04-05-06, 14:23
ja par skype serveri tiek izmantota latvijaa atrodosjaas kaste ar pieeju aarzemju trafikam, tad nekaadu probleemu prieksj pdsl lietotaajiem nesaskatu...
diemzjeel labdaru ir maz...
silts ieteikums pdslistiem tomeer sagrabinaat truukstosjos 5 latus prieksj mdsl piesleeguma...

tur nu nekaads sakars ar labdariibu , par supernodu var kluut jebkursh par to pat iisti nezinot

atrod pa dienu kaadu free leeno aarzemju sock proxy un lieto skype caur vinu , sarunu tas neietemkees jo skype tapat lieto p2p tehnologiju

Kasparz
04-05-06, 15:01
A varbuut ir kadaa alternatiiva, ko vareeetu izmantot skype vietaa, kad neit vinjsh, t.i. pa latvijas tiiklu
Ieslēgts dators pirms 8.00, un daudz draugu.

brx
04-05-06, 16:28
tikko aizskaipojaas :D
esmu online

veisix
04-10-06, 07:35
nomaini internetu uz MDSL! :)