View Full Version : Driiz buus pieejami jaunie Intel Procesori.
Nu ko GNT cenu lapaa saak paraadiities 9** dualcores. Jaacer ka arii 6*1 seerijas procesori driizumaa buus pieejami. Japastudee kas un kaa.. varbuut ir jeega svapoties uz 930...
Kuru intresee INTEL? :cool:
Tik tieshaam, kuru interesee :D Nu labi, ir jau kas seezj uz Intel, nav ne vainas savaas aplikaacijaas ;) Kadas aptuvenaas cenas gaidaamas?
Tas ka ciilveeks ir aprobezots jau nav visem jaaraada :D. 9** seerija buus ~ taadaas pashaas cenaas kaa 8**.. principaa starpiipa ir paaris LVL..
Hmmm, buus jaaiecheko. Es jau piefixeeju ka paaraadiijusies europas tirguu 9xx seerijas divgalvaini Intel akmenji.
Es gan negribu sākt AMD vs Intel war again, bet gan pateikšu, ka daži cpu no Intel tik tiešām pown :D Ja Yonah/Merom/Conroe izrādīsīes tik tiešām tik labi, tad priekš manis noteikti Forget AM2 and amd.
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1233897&postcount=73
someonesick
01-17-06, 14:24
man ir tieshi taada pati attieksme pret to visu kiwi ;)
ja AM2 buss vajaaks... tad delkaa man vaajaku sisteemu??? taapat buus jamaina gan MB gan CPU un Ram.. un tad jau skatiisimies kas buus labaaks.. po man vi tas intel vai amd... galvnais jauda :D
tagad gan neko nav veerts njemt... taapeec ka tagad buu MEGA platforu mainjas :D
Es tureeshos AMD pusee.
Lai vai kaa, bet intel man nepatiik.
Lai arii performs buutu labs.
Uzvar speeciigaakais. Tad maniisim. Taapat bija ar ATi kad es emigreeju uz NV. Visu izshkjir jauda! :]
Nu davai paarejiet visi un INtel es tad panems AMD lai buutu savaadaaks lol
We all need more powah! :]
Hehe, dominee:
o
|\_o
// \
Nu davai paarejiet visi un INtel es tad panems AMD lai buutu savaadaaks lol
Njemu VIA C3 2000+, un spaardu.
Jo nevienam taadas nav :D
Tas nekas, ka spi1m reekjina pusstundu, bet nevienam taads nav.
Es gan neesmu paarliecinaats ka VIA ir taa lieta kas nevienam nav... MS pat staaveja standart piedaavaajumaa kompiisi uz VIA, Proline man liekas tos tirgo... es arii varu dabuut... tik cenas man nesimpatizeeja... (nu taas pa ko man piedaavaaja)
:D :D Nice :)
es temmeju uz DC CPU @ 3.0Ghz, laikam 930 :rolleyes:
Vienkarssi skatos ka tie dzenas tik pat (vai gandriiz) labi ka Single Core jaunie 6x1 serijas produktie...
kaut gan, pariet no 630 uz 631 (ja cenas bus lidziigas) man izmaksas ~5Ls... taka... redzesim :cool:
Viena no "gudrakajam" domam, ko es pedejo laiku redzeju
Kuru intresee INTEL? :cool:
:D
Man jau liidziigas domas... Es tikai biki satraucos kaa sanaaks nodzeseet to 930....
Es domaju ka ar W/C sistemu nav par ko satraukties :cool:
...es domaju ka pietiks arii ar manu gaisu... @ 4.5Ghz'am... :rolleyes:
EDIT: 930 Thermal Spec 63.4°C :cool:
Nu man arii taa ideja velme ikdienaa pacelt liidz 4,5 ghz Vai nu tuvu tam. Ja tam CPU reizinaataajs ir 15 un stabilais FSB ko nodroshina MB ir 290 tas ir ok.
Laikam man ir biki neveiksmiiga MB jo taa nekaadiigi negrib normaali straadaat virs 300....
Tagad mans 660@4 GHhz iipashi 48 graadus nepaarsniedz... Hmm.... buus jaamegina dabuut kaada Dualcore uz patesteeshanu...
Ar ko aplikācijās atšķiras dual core no single core ar HT? Dual core vēl katram savs HT laikam, bet vai piemēram PCmark tas daudz dod?
someonesick
01-17-06, 18:13
Dualcorem ir divas atsevishkjas cores... tatad 2x jauda...
intel dualcorem nav klaat HT, ir tikai extreme edition versijam.. (iznaak 4xcores), bet HT nav otra core, HT izmanto (nezinu kaa tehniski pareizi saucaas) bet nu izmanto tukshaa instrukcijas, nju kauka taa... nu jebkuraa gadijumaa divas cores ir 100+100% core+ht laikam kaukur 100+50% ... hvz??
aa un PC mark Intel Dualcore ar HT nemaz tik labi nerulee... ja godiigi, pat ljooti nerrulee.. biju cereejis uz ko labaaku :(
Tipa kaut kaa taa...
http://foto.apollo.lv/files/raimiza/original/153892.jpg
Nu nezinu kaa teorija, bet lielaako atskiriibu PC markaa es noveeroju 10 testa... tur laikam 4 operaacijas veica vienlaiciigi... Tur DC 3.0Ghz bija ieveerojami aatraaka nekaa 3.6 Ghz ar HT.
Nu tas par to neierullesanu drosi vien bija domats salidzinot ar upes 2. krasta dualcori bez bottlenecka un citiem enkuriem...
Nu taa GNT paraadijaas datumi: 2006.01.27
Par rulessanu PCMark'os ;)
http://www.overclockers.ru/images/lab/2005/09/19/pcmark-1.png
nav nemaz tik slikts raditais (viens DC CPU ar HT praktiski = 2 DC Opteron'iem)...
http://www.overclockers.ru/lab/20036.shtml
R@imizA kada tev M/B BIOS versija?
0519 vai 0606?
Man kaut ka neticas ka M?B nevar FSB "pacelt" augstak par 300Mhz :o
tagad 0606, bet izmeeginaaju arii iepriksheejas versijas... laikam vieniigi 0519 neesmu dzenaajis... Nu diemzeel man nesanaaca tik augstaak par 300... iespeejams ka kaut ko neriktiigi daru... nepareizu daliitaaju imantoju vai arii setingus kaut kaadus ne taa lieku...
0422 peec butiibas ir labakais ;)
kaut gan arii uz 0519 cilveeki sannem labus rezultatus... 340Mhz & UP.
bet par 0606 ir tikai sliktas baumas... piemeram www.overclockers.ru forumaa biezzi redzu pazinnojumus ka ar 0606 nevar(vai gruti) tikt augstak par 280Mhz.
Tiesa sakot neatceros precizi :rolleyes: liekas ka 0412 var rasties problemas ar taviem RAM'iem...
P.S. tu tak lieto CF? Tad zemakais(priekss tevis) BIOS bus 0519...
btw: ssamais ssuportes jaunus Intel CPU.
EDIT: kadu CPU Vcore uzliek @ FSB300Mhz?
Я знаю что у Фаггера ХЕ 955 на этой матплате... на 0519 работает на FSB более 400Мгц, на 0606 то же работатет но не более 300...
http://theinquirer.net/?article=29031
:D :D :D
Vai variet aptvērt ko nozīmē defaultā 3.33Ghz priekš tā čipa? AMD 4Ghz+ :D
eu nu vechi beidz a ? Intel galigi nerulle :D
Gurtais iespējams šis būs tas moments kad varēsi mainīt šīs domas!
Cik piķo P4 Xtreme Edition?
Cik piķo P4 Xtreme Edition?
Intel parasti tos tirgo pa 999$ 1.gab. (partijas no 1000.gab.)
Yohohoo, tas buus zveers. Gribeetos, ko taadu, iechekot. :cool:
Ja viņa Mhz ir līdzīgi kā yonah/dothan, tad tas ir crazy, daži izteicās bez maz kā 4Ghz+ pašreizējais AMD.
DeadmaroZ-TLOTL
01-19-06, 13:37
eu nu vechi beidz a ? Intel gailigi nerulle :D
nu beidz shito beernishkiibu :p :p :p
ar CPU tapat kaa ar auto , katram savs ....
o deads pamodās, es jau domāju kur tu esi palicis :) es jau tiko no kafijužnika siltumam 200 boņuka iecirtu savadāk pirksti nedaudz nosaluši kalatūnā sēdēt :D
man tjipa Extreme edition 3.46 GHz uzdzits lidz ~5.2 GHz!
Var uzzinaat datora speceni? Ar ko dzesee? Ieraudziit kaadus ekraan shavinus?
man ir ASUS P5WD plate ar 977x Express chipu, 2048 GHZ corsair Twin2x ram ar 5-5-5-15, ~1300 mhz, divi radeon x1900xtx crossfire sistema 512 mb (uzdzits lidz 650 mb katrs), 2x wd raptor 74 gb 10000 rpm raid 0, 2x maxtor 500 gb 7200 rpm SATA II raid 0, SB ELITE X-Fi 7.1 channel, water cooling 2x dual, 1x single, eheim 12v, flow meter etc., thermaltake armor case, seasonicc 600 w. screenshots bus nedzudz velak, jo man neveiksmigi noslika digitalais foto un bildes vairs nav palikusas :)
LeX spaarda nejeegaaa, domaaju ka cilim ir jaudiigaakaa un laikam arii daargaakaa siteema te ........ un veel taac OC specs ka video 512Mb aizdzinis liidz 650Mb ..... tas ne visiem ir pa speekam, paklanos :D :D :D :D :D
BTW - kaa tu to visu pabaro ar 600W?
blin, gandriiz nometu moni no galda un saspaardiiju pc - uznaaca epilepsijas leekme (taa man biezhi gadaas, lasot #$%^&*,$^&*,%&*)
uzdzen luudzu manu vkarti arii.. man ir tikai 2mb.. es veeletos ~ 120.. ?
man ir ASUS P5WD plate ar 977x Express chipu, 2048 GHZ corsair Twin2x ram ar 5-5-5-15, ~1300 mhz, divi radeon x1900xtx crossfire sistema 512 mb (uzdzits lidz 650 mb katrs), 2x wd raptor 74 gb 10000 rpm raid 0, 2x maxtor 500 gb 7200 rpm SATA II raid 0, SB ELITE X-Fi 7.1 channel, water cooling 2x dual, 1x single, eheim 12v, flow meter etc., thermaltake armor case, seasonicc 600 w. screenshots bus nedzudz velak, jo man neveiksmigi noslika digitalais foto un bildes vairs nav palikusas :)
Man lasot reka saka nakt nereāla:D :D :D ,jo 1. ram nebiju redzejis ar 2048 ghz ,bet ar tik mb :D, 2. nebiju dzirdējis ka uzdzen arī vidiokartei mb :D, 3. lai skreenshot uztaisītu nevaig digitālo:) utt
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.