View Full Version : EOZ kokteiļju vakars
Varbūt uz kādu piektdienas vakaru uztaisam kādu EOZ party vecrīgā ?
Pasēdēt, parunāt, sadzert ? :D
protams, tā doma nav slikta - bet, gurtais, ir kāds brīdis kad tu nedzer ar? :D
DeadmaroZ-TLOTL
01-17-06, 11:32
Saku peec pieredzes , shis teels ir paalii 24*7 ;-) Tuliit aizieshu uz shanci un pirmais teikums buus "ejam ieshaut pa sotakam" :) :) :) :) :) :)
Saku peec pieredzes , shis teels ir paalii 24*7 ;-) Tuliit aizieshu uz shanci un pirmais teikums buus "ejam ieshaut pa sotakam" :) :) :) :) :) :)
vot man tada doma jau radās, tāds dīvains sušņjaks moca :rolleyes:
darīt ar nav ko visu dienu sēdi un monitorā lūri, tā vismaz pusdienas partraukumu uztaisi sev uz kadām 2h :D a šito te, vakar pirms gulētiešanas nedaudz bonopartu izšāvu,kr4, sapnis baigais bija ka es sev vasaras vidū paķēru bmw nu tadu 92g kabrioletu :D un aizgaju projam no šitā darba un aizpiļīju uz arzemēm strādat, a tur tjip normāli razkruķījos un jau porsche sev paņjēmu, tā ka redz cik labi ir pirms miega nedaudz iepļjaut :D
deff_ins a kapēc tu domā ka es visu laiku dzeru ? jebšu no kurienes tu to zini ? :) tikai nesaki ka mani pazīsti un kopā esam kādreiz metuši :D
darīt ar nav ko visu dienu sēdi un monitorā lūri, tā vismaz pusdienas partraukumu uztaisi sev uz kadām 2h :D a šito te, vakar pirms gulētiešanas nedaudz bonopartu izšāvu,kr4, sapnis baigais bija ka es sev vasaras vidū paķēru bmw nu tadu 92g kabrioletu :D un aizgaju projam no šitā darba un aizpiļīju uz arzemēm strādat, a tur tjip normāli razkruķījos un jau porsche sev paņjēmu, tā ka redz cik labi ir pirms miega nedaudz iepļjaut :D
Dienas labākais teksts viennozīmīgi :D
Hmmm, doma nav slikta. Jaapacheko darbu grafiks...
Gurtais, Tu laikam nezini kas ir EDT?
par laimi vai nožēlu zinu gan, esmu tur kluba biedrs :p
DeadmaroZ-TLOTL
01-18-06, 12:54
zinat jau zin visi , bet tev partijas uzdevums EDT paarvilinat uz shejieni :-)
meģināt jau var, jaizdoma tik ar ko parvilināt uz šejieni, kautko tādu specifisku jaizdomā nevis vienkārši pasēdēšananu/parunāšanu/sadzeršanu, nu kautko tādu, lidzīgu nelielam festam, pec manām domām...
zinat jau zin visi , bet tev partijas uzdevums EDT paarvilinat uz shejieni :-)
Hmmm, pārvilināt, nu nez.
Drīzāk ko jaunu varētu uztaisīt, bet līdzīgu. Tik biedru, pagaidām, tā pamazāk. Šeitan.
Es domaaju ka nav iipashas jeegas kaadu shurp vilinaat. Lai viss rit savu gaitu. Leenaa garaa pashi atnaax ja buus intrese :]
Reklaama jau par sliktu nebuutu, bet neuzspiestaa veidaa.
drunk_lizard
01-26-06, 13:29
ko sjeit var piedaavaat atskjiriigu no EDT?
ps. stabilaakais EDT balsts - OEDT !
DeadmaroZ-TLOTL
01-26-06, 17:06
Laikam te vairaak buus riigas EDT filiaales biedru :D :D :D :D
gatavojos ar sho, ritdienas pasedeshanai pirtii
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/157925.jpg
kaa parasti izpriecas, tikai ne nepilgadigiem :rolleyes:
vai tādi kokteiļvakari vēl notiekas?
vimba_zlobnaja
08-23-06, 13:40
Notiek, bet paslepus ;) Sāk piecos Balzāmbārā ar dubultajiem kokteilīšiem, bet pēc tam cik kājas var noturēt jau citviet :D
vai tādi kokteiļvakari vēl notiekas?
Shad tad, veelies piebiedroties?
HX_unbanned
08-23-06, 15:12
vimba kādreiz teica par paķeršanu un bāru :>
hmmm. A bet nedzert var? an vair''ak pasēdcēšana un papļāpāsana incē. ( Pieklājības pēc viens alz - ja publika uzstās ) ...
Notiek, bet paslepus ;) Sāk piecos Balzāmbārā ar dubultajiem kokteilīšiem, bet pēc tam cik kājas var noturēt jau citviet :D
kuraa balzaambaaraa? :) .. pie kazarmaam vai domu laukuma?
ja liela kompaanija tad lieki noder mana b-baara klienta karte ar -10% :D..bet jaadzeer tad daudz daudz!!
vimba_zlobnaja
08-23-06, 15:53
Tu domā mēs sīkie!!! Mums tāda karte jau pasen ;) Vienam čomam bija pat 15% atlaide, tikai nesanāk ar šamo satusēt regulāri.
Tikai un vienīgi Kazarmās, jo tur ir Raiča :D
Vimba , tavs beernibas foto ir da best :D :D :D
Tu domā mēs sīkie!!! Mums tāda karte jau pasen ;) Vienam čomam bija pat 15% atlaide, tikai nesanāk ar šamo satusēt regulāri.
vispaar taas dzershanas ar neko labu nebeidzas :D..ja nedzertu, tad divu meeneshu laikaa vareetu mieriigi Dual Core vai tjipatavo uberkasti vaakt kopaa :D vai apceljot pasauli :D!!peedeejaa laikaa ir paarmainjas un censhos sevi ierobezhot maksimums uz diviem bliezieniem nedeeljaa!!gruta bija taa paareja no studenta uz 9:00-17:00 (preciizaak 9:30-18:30) biroja meebeli :)
doma laukumaa arii laba baarmenji :)..katraa zinjaa vienu nakti bija meerkjis katraa baara pa mojito dzert un beigu beigaas labaakais bija doma laukuma Bbaaraa, tad otraa vietaa godam vareeja ielikt Paldies dievam piektdiena...un treshajaa vietaa bija Skyline taisiitais mojito!!
Shitu shits tika pagatavots baara Jack Daniels, kur pasuutot mojito dzheks attaisnojoties, ka vinjam neesot piparmeetras sajauca spraitu ar gaisho baccardi rumu un piebeera sasmalcinato ledu :D!!ghetto mojito!!starp citu arii ****jnjik baars kuba (nekad taa vieta nav patikusi), kas tjipa skaitaas vieniigi pareizie mojito taisiitaaji, neko jeedziigu neuztaisija!!taads bruunaa cukura churuudens vien bija :D!!
http://www.cornichon.org/archives/Barocho%20mojito%20w%20Sarah%20Forbes.jpg
njamma!!
interesanti bija tas, ka ar to pashu chomu vienu citu nakti gaajam pa baariem long island ice tea testeet..jau 6tajaa baraa bija pilniigs aamen, jo gan piektdienaa, gan b-baaraa taisija vienkaarshi perfekti to..taadu kaadam tam jaabuut :D!!
Vispaar dereety kaadu vakaru biku panjemt labaa kompaanijaa kaadu kokchu. Sen nav nekas njemts...
var var, lai tauta sarosas posidim otdahnjom piektdienas vakaraa :)
Man tieshi 5diena peedeejaa darba diena un peec tam atvaljinaajums... :]
es šodien algu saņēmu... nekārdiniet mani :D :zloba:
DeadmaroZ-TLOTL
08-23-06, 20:35
hmmm man nu aatraak pa 10mito daatmu nespiid nekadas pjankas , peec atvalinaajuma esmu galiigi saus , blins pa atvalinaajumu alinos vien noliku ap 100ls
Vareetu posidet , vieniigi sesdien arbaiten no 6.30 :D
nu reaals EDT izcilnieks :D
NormaalsCilveeks
08-23-06, 20:45
vakara alinju suucot ...
alkaanu bars :)
vai tad pasham sirds neietriicas? :D :D :D
NC,nu tu tiešām esi īstais,kas to var teikt... euz,a kur Gints nolīdis? sen nav manīts.
NormaalsCilveeks
08-23-06, 21:03
tolx
tu ko ? da es? es tak esmu vispaar atturiibnieks ...
nju varbuut shad tad kaad' vien' alinj' pa visu dienu ...
a Gints darbos noziedeejis ..HRRRRR .... sola sola man vienu maatiiti iedot patesteet kas vainas manai - bet taa ar pazudis ...
Atceros, ka kādu laiku atpakaļ NC 6 ali pa vakariem bija norma. Vai tad nu ir kas mainījies?
Tiko no pulkvezza :)
Ar saveejiem bijushajiem studiju biedriem un biedreneem paseedeejaam ! Tiiri cool nav paaraak piebaazts un paaris meitenes pa zaales vidu goraas (mekleejaas) :)
lja lja lja topolja
nelauzies ejam dzert :)
Shodien kaac vispaar taisaas dzert?
vimba_zlobnaja
08-25-06, 18:24
Jā, jau kaste ar aliņiem iepirkta, sorry BB atkrīt :(
Jā, jau kaste ar aliņiem iepirkta, sorry BB atkrīt :(
Kur tukshosies?
vimba_zlobnaja
08-25-06, 18:32
Kr.Valdemāra un Skanstes krustojums, par šo vietu jau ir mums bijusi diskusija ;) +Katanas ieceļotājus līdz rītam spēlēsim.
Kr.Valdemāra un Skanstes krustojums, par šo vietu jau ir mums bijusi diskusija ;) +Katanas ieceļotājus līdz rītam spēlēsim.
Hmmm, piebeigshu haltuuru uzvaniishu :]
vimba_zlobnaja
08-26-06, 16:12
Vakardiena.... Nah, jābeidz dzert lielos daudzumos.... Nesanāca pat līdz kojām aizvilkties, iestrēgām pie viena čaļa blakus esošā mājā dzīvoklī. Viena spēle ilga 5 x ilgāk par parasto laiku.... Un aliņš vēl palika pāri... par to škrobe....
izskatās,ka tais kokteiļvakaros tikai puikas vien :)
tā jau es ar neatteiktos pasēdēt kādā kroga un iedzert kādu kokteilīti :)
žēl, ka tusā , kas notika jurmalā neviens nespēlēja katanas bruņiniekus :)
vimba_zlobnaja
08-26-06, 17:28
Meičuki bija, vesalas divas :D Katanas ieceļotāji - da best!!!
Instigater
08-26-06, 17:30
katanas ieceljotaaji ir da best tikai taapeec, ka kaads ir noporteejis civilization uz IRL. :D
Teikshu ka ir ,slinkums lasit saiets bija vai vel bus?
katanas ieceljotaaji ir da best tikai taapeec, ka kaads ir noporteejis civilization uz IRL. :D
Pilsētas un bruņinieki - MUSSHAVE EXPANSIONS! Piedod spēlei uzreiz krietni lielāku dziļumu, un pēc spēles gribās kādu piekaut. :)
kurš nu runātu :D
tu gadījumā nebiji tas, kurš tikko 3 nedēļas lāpījās? :D
vimba_zlobnaja
08-27-06, 21:00
Reku bildīte no piekdienas pasākuma ;)
klau,nākamreiz brauciet pirkt citur,man zināms,kur kastes var lētāk dabūt ;)
vimba_zlobnaja
08-27-06, 21:10
Zini.... a man po cik tā kaste maksāja. Godīgi. Tāpat lētāk nekā divi kokteilīši balzāmbārā.
HX_unbanned
08-28-06, 08:42
vo zarazas :), mani nepaķera līdzi.
btw, vimba, ar kuplajiem matiem labāk izskatījies.
Bilžuks diezgan incants, ja ņem vērā, ka tik maz alza paņēmāt - tur jau knapi vienu zirgu piedzirdīt līdz Oāzēm Latvijā ..
Švakuļi vvs.
vimba_zlobnaja
08-28-06, 09:31
Tu domā mēs tukšā vietā ieradāmies ? ;) Katram sanāca 5L alz. Reāli izdzērām laikam pa 4... Bet toties triecientempos.
Par matiem... Nu jā, vajadzēja mazliet mainīties.
Uj kā katanas ieceļotāji ierullē.
Mums bij doma apvienot vairākus gamučus kopā un izveidot milzu laukumu un vēl atliktu tik pārkrāsot pāris kauliņus nestandarta krāsās vai arī ar strīpiņām apstrīpot un uzreiz varētu vairāk nekā 4 dalībnieki spēlēt.
Ā un vēl - katanas ieceļotājus spēlējot un dzerot es mēdzu krāpties :D :p
Un manuprāt visbezjēdzīgākā kārts ir "Intriga"
laikam tiešām kokteiļavakrs jāpvieno ar katanas ieceļotāju spēli.tāds mazs turnīrs jātaisa :)
vimba_zlobnaja
08-28-06, 21:21
Rekā, ne es viens par to spēli fanoju ;) Dzerstiņos parasti es esmu banķieris jo nemēdzu šmaukties :( Pie reizes fiksēju pārējos. Ir barčiki kuros ir pieejami Katana un Bruņinieki. Daudzus nezinu, bet ai Karamba un Goja (~precīzi nezinu, bet netālu no karambas) bija. Varbūt varam padalities ar pieredzi kur vēl var šo brīnišķīgo spēli uzlaist pie alusglāzes?
Kas tā tāda par spēli?? Kaut kas līdzīgs Monopolam??
vimba_zlobnaja
08-28-06, 21:55
Google saka šo (http://www.google.lv/search?q=katanas+iece%C4%BCot%C4%81ji&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official).
EDIT: Lētāk iegādāties RIMI ~18,50Ls
http://www.jr.lv/lv/veikals/prece/?shop_id=233420
http://www.apollo.lv/portal/news/85/articles/35038
Ockey, thx ;) Bija baigais slinkums meklēt. Vēlāk iečekošu:)
Rekā, ne es viens par to spēli fanoju ;) Dzerstiņos parasti es esmu banķieris jo nemēdzu šmaukties :( Pie reizes fiksēju pārējos. Ir barčiki kuros ir pieejami Katana un Bruņinieki. Daudzus nezinu, bet ai Karamba un Goja (~precīzi nezinu, bet netālu no karambas) bija. Varbūt varam padalities ar pieredzi kur vēl var šo brīnišķīgo spēli uzlaist pie alusglāzes?
īsti vīri spēli pērk paši un spēlē ar draugiem mājās :D
Lai gan sālīti - kopā pie 50 latiem sanāk ar visiem pagarinātājiem, bet tas ir to vērts, esmu priecīgs, ka man ir visas 3 daļas, cik gan daudz jauku vakaru pie alus kausa nav pavadīts spēlējot šo spēli :)
Wow, shito gribu pameginat :D
Es arī :D
Bet tiešām sālīti iznāk...
vimba_zlobnaja
08-28-06, 22:54
Jautājums tāpat kā Matrixā, kas ir īsts. Vai arī - kas ir dārgi?
Arii skaties :D
N reizes redzeets bet labs :]
Es arī :D
Bet tiešām sālīti iznāk...
http://www.prataspeles.lv/EngineForm.aspx?Games&LV&Game&0
Nopeerc sho un peec paaris nedeeljaam ar lielaako prieku nopirksi "pilseetas un brunjinieki" ekspansiju. Kaa pieredzeejushi ljauzhi saka, "juurasbrauceejus" no shiis seerijas var arii izlaist.
Būs jāpadomā:) Ja vien varētu pirms pirkšanas pāris reizes uzspēlēt, tad redzētu, kas un kā.
kokteiļu vakars neizklausās nekas labs... man ir ļoti slikta pieredze ar kokteiļu dzeršanu.
varbūt labāk aliņa vakaru?
kapec visu laiku taadaa shtiimii piedzeries :confused: :D
lidz pusei shaada veida tarai ir tikts, talak pagruuti, mosh kads grib palidzeet :D
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/157925.jpg
šo 5dien nav parēdzēts kāds kokteiļvakars a?
nav,ir paredzētas citas svinības. :D
interesanti, kapec domaa ka nav?
vimba_zlobnaja
11-09-06, 14:46
Bosīt - nevienu Mārtiņu nepazīsti??? :eek::eek::eek:
C'mon ;)
brr... tas nav uz labu,es jūtu :D :D :D
kokteiļu vakars neizklausās nekas labs... man ir ļoti slikta pieredze ar kokteiļu dzeršanu.
varbūt labāk aliņa vakaru?
bb kokteiļi per - ābolu sula ar visīti tas jau nav kokteilis lol :D
Nah tos bruunos, Vodka da best.
Man no vodkas sāp kunģis. Bet visīti ar aukstu ābolu sulu... To gan varētu
Ja kaartiigi dzer vodku, tad jaabuut ir kartigam "zakusonam", nu tas tad ja bez uzdzeramaa, bet taa es nevaru (atskaitot percovku). Jebkuraa gadiijumaa, man pieredze raada ka naakamais riits ir labaaks, peec daarga snjabja nekaa peec daarga bruunaa. :) Bet vislabaak ir ja dzerot nepiipee.
Bet vislabaak ir ja dzerot nepiipee.
unreal
kad taisam unreal kodienu 3 ? :confused: :rolleyes: :)
butu tiri normali visiem kopaa nu taa daudz <> maz pieljurbaties :D
Tur jau taa fignja ka praktiski visi piipee :/
Tas sliktums jau naak vien no taa ka dzeerumaa piipee kudi biezhaak, manaa gadiijumaa, normaalaa kodienaa aiziet 2vas pacinjas... taakaa tur arii ir tas sliktums. Esmu proveejis nepiipeet vispaar, un rezultaats bija loti interesants, pohu suudiiguma praktiski nebija.
a es,a es...http://bmwpower.lv/images/forum/smilies/crazy.gif
vimba_zlobnaja
11-10-06, 10:02
nah pīpēt :?
nu kaa - lai forshaak. un nauda arii aatraak teereejaas. un veseliiba arii vairaak bojaajaas. redzi cik daudz plusi :)
Vimba,zārkā vajag tā pavairāk naglas,lai labi turās. ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.