View Full Version : XFX MB
Seit kads lieto vispar XFX mobo?vnk nevienam nezinu kam buutu,gribu padalities padomos utt un varbut uzzinat ko jaunu.Man XFX nForce 650i Ultra :)
Seit kads lieto vispar XFX mobo?vnk nevienam nezinu kam buutu,gribu padalities padomos utt un varbut uzzinat ko jaunu.Man XFX nForce 650i Ultra :)
Padomos vari daliities vinju oficiaalajaa forumaa vai aarzemju lapaas. Kameer ieksh LV XFX deeljus nevilks kaads vairumnieks, tikmeer arii lietotaaju atsauksmes nebuus..
Tā kā XFX neražo plates uz intel čipiem tad tāpat jamās te neviens nepirks un varu iedomāties kādu ciparu prasīs LV par XFX 680i, paskatoties uz crappy strikeri/Gigabyte 680i cenām iekš LV! :eek:
Ja skaties uz XFX 680i tad taa ir tiiri ok, dizains ir vienaads ar eVGA 680i, referenceta plate, identiskas. Tik skaties, lai obligaati ir jaunaa reviizija, lai nav probleemas ar Quad core. :)
talaak var neturpinat, jo 680i jau it kaa nav aktuals vairs...
Bet kā tad ar SLI? Jaunie inteļi vai tad tiek līdzi?
680i ir gan SLI gan CF? Nu atšķiras viņi abi? protams, neskaitot ražotājus..
Bet kā tad ar SLI? Jaunie inteļi vai tad tiek līdzi?
680i ir gan SLI gan CF? Nu atšķiras viņi abi? protams, neskaitot ražotājus..
Nee, CF atbalsta tikai tie chipi kas to atbalsta un viss, SLI arii atbalsta tie kas atbalsta, oficiaali man liekas ka nav SLI un CF chipsets vienaa, 650i, 680i atbasta SLI, bet CF atbalsta ja nemaldos 965, P35, X38 chipseti :)
965 nav oficiaals sli atbalsts, toties 975ajam gan. ;)
Ir, ir arī 965, bet crapains jo jālieto PCI Express x16 + x4!
Wrong, oficiāls SLI atbalsts ir tikai nVidia čipsetiem. Iespējams kaut kas mainīsies ar X38 iznākšanu, bet nu šobrīd ir zināms, ka vienīgais variants dabūt uz viena Inteļa čipseta gan CF, gan SLI ir Skulltrail.
Wrong, oficiāls SLI atbalsts ir tikai nVidia čipsetiem. Iespējams kaut kas mainīsies ar X38 iznākšanu, bet nu šobrīd ir zināms, ka vienīgais variants dabūt uz viena Inteļa čipseta gan CF, gan SLI ir Skulltrail.
tfu, es par CF gribeeju teikt.
tfu, es par CF gribeeju teikt.
Gadās, bet 965 CF atbalsts ir. :D
pagaidam intel deelji neatblasta SLI, jo vienk Nvidia nav ieintereseeti sho trumpi atdod kadam citam, jo principaa Intel chipseti ir labaaki par Nvidia, tachu bez SLI.
Runaa, ka Intel Skulltrail platforma (AMD FASN8 analogs) atbalstiis oficiaali gan SLI gan CF.
Nju nezinu ka ar tam vairimtirzniecibam,bet es dabuju so plati Latvijas,plate nemaz nemaksaja tik dargi - 62 ls un man si plate ir apvienota ar E2160,sams griezas uz 2,9 ghz pagaidam ar stock dzesi,sodien tika dabuts 7700AlCu no kolega,ceru uz 3,2ghz un augstaak :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.