View Full Version : Ko tauta maak teikt par Plymounth Voyager
DeadmaroZ-TLOTL
10-12-07, 21:29
Ko tauta maak teikt par Plymounth Voyager 2000 2.4 benziins?
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:96-99_Plymouth_Voyager.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Plymouth_Voyager
Pazīstamam ir laikam 1996. gada Plymounth Voyager.
Nezinu ne kāds motoriits jamam ir, ne arii patēriņs, bet zinu ka patēriņs nav nekāds :eek: :)
Pie auto mīnusiem cik zinu es, ir tas, ka priekšējās lampas pa maz apgaismo ceļu (varētu būt dēļ tā, ka nav izkliedējoša gaisma, bet gan taisna), tādēļ tika iepirktas miglenieces.
Ko vēl... Max ātrums ar konkrēto auto ir ap 200km/h
DeadmaroZ-TLOTL
10-12-07, 23:21
paterinsh man buutu taaka pie kaajas , vairaak intresee izturiiba , cik saprotu tad atshkiriibaa no kraislera aizmuguree nav resori , bet gan atsperes (tas man taa iisti nepiedur)
Rēķinies, ka autiņš būs mīkstāks par tavu bijušo volvo - ar tādu pa bedrēm jābrauc uzmanīgi, lai apakšu nenorautu zem dzinēja. Vēl viena nianse - ātrāk par 140 kmh braukt pa musu ceļiem bīstami - šūpojas par daudz. Par ručkām nav taisnība - tās var nolauzt jebkuram vāģim, ja neprot apieties... :D
P.S. Pašam ir Dodge Grand Caravan - ģimenei neko labāku nevar vēlēties...
DeadmaroZ-TLOTL
10-14-07, 15:54
hmm nu neesmu skreejeejs taakaa nav iipashi aktuaali aatrums lielaaks par 140 ;-)
hmmz...
neiesaku, benzhu strebs ljoti aktiivi :) ok benzha poh, bet ar daljaam arii vareetu buut probas. kaapeec gribi plimutu? panjem labaak kraislera vojageri, ar tiem tak pilna riiga un shroti, buus vieglaak dziivot ;) a peec skata vinji diezgan identiski...
DeadmaroZ-TLOTL
10-14-07, 18:07
ozys kaada x raznica pymonts vai kraislers vai dodge ;-) draugs taa ir viena un taapati mashgiina likta kopaa uz viena un taapasha konveejera
nu ok, man vienkaarshi plimuti nepatiik :D
Plimuts ir kanādiešu variants, Dodge amerikāņu, Kraislers Eiropas tirgum. Visiem atšķirība ap 5%, pārsvarā niansēs (bāzes un papildus aprīkojumā). Es savam štatu džerim tāpat kraisleriem domātās detaļas lieku iekšā - der 1:1. Vienīgā problēma ir ar logu slotiņām - dēļ īpatnējā stiprinājuma un izmēriem lietoju autobusiem un smagajām mašīnām domātās...
Kas attiecas uz benzīna strēbšanu, tad lieta sekojoša - ja uz šosejas neskries ātrāk par 80-90 km/h, domāju, ka mierīgi iekļausies 7 litros. Pilsētā 11-12 bez sastrēgumu baudīšanas, sastrēgumos hvz - šitam iekšā laikam ir Mitsubishi benzīnnieks un mehāniskais šrots-ātrumkārba. Ziemā gan jārēķinās ar 14-15 vismaz. Tiesa gan, jāskatās arī uz dzinēja un pārējo detaļu nolietojuma pakāpi.
Manam džerim (3.3l benzīns, 4-pakāpju automāts) uz štrāses vidēji ir 8-8.5 litri pie 80-90 km/h (paugurainā Vidzemes šoseja, 7.5l/100km vizinoties pa Kurzemi un 6.8l/100km pa Zemgales līdzenumiem - mašīnā 2 pieauguši un 3 bērni, liekais balasts kopā ap 250 kg), pilsētā vasarā vidēji 11-12 litri ar minimālu stāvēšanu sastrēgumos, ziemā 16-18 litri, jo, kamēr dzinējs ir auksts, degvielu strēbj spaiņiem. Pagaidām, 2 nedēļas pa pilsētu vizinoties, dators vidējo patēriņu uzrāda 11.8l/100km pie 350 km nobraukuma.
DeadmaroZ-TLOTL
10-14-07, 20:58
hmm es pat saaku apsveert domu par 3,3l motoru ja jau tas pateerinsh tieshaam ir taads kaa Kunz saka
dead,tikai rēķinies,ka bremzes ir tādas,kādas ir tam 3,3l variantam. ;) nedarēķinājuši.Bet ja ar pilnpiedziņu,tad ziemā ideāls aparāts būs.
nu 3.3l motoram jau ir jaamaksaa uubernodoklis tagad!
Jā, jābremzē ir maigi un savlaicīgi - to apstiprinu. Ja bremzē strauji, tad viss no salona pagaļgala ļoti ātri sabirst priekšgalā ("taisnās" grīdas "priekšrocība"), bet autiņu labākajā gadījumā samet šķērsām. Sliktākajā - bums! Tas nu nekādā gadījumā nav straujas braukšanas aparāts - pārāk liels, smags un lempīgs, taču reti ietilpīgs ur ērts. Neko labāku ģimenei nevar atrast pēc izmēriem/komforta/ietilpības. Jā, un skaties labāk uz Grand (lielo) variantu - liekie 28 cm lieti noder bagāžas pārvadāšanai aiz 3. sēdekļu rindas...
Manējam reālais nobraukums ap 109 000 jūdzes, pats vāģis arī pietiekami labā stāvoklī, tāpēc arī tā ir. Kā tev paveiksies, neņemos spriest - patēriņš tomēr diezgan atkarīgs arī no braukšanas stila. Pats braucu mierīgi, taču, ja brauc ātri un pārgalvīgi (hmm...), rodas iespaids, ka bākā ir caurums... Manam vēl ir arī nedalītie sēdekļi, ko vasarā ļoti labprāt izmanto sievieši vasarnīcā kā dīvānus tusiņiem.
Lielākās problēmas džeriem ir ar ātrumkārbām, priekšējo balstiekārtu un stūres mehānismu - tie birst visbiežāk. Man uz remontu jāliek stūres pastiprinātāja sūknis - ja neizdosies sataisīt, būs šrotos jāmeklē jauns.
Nodoklis - 56 Ls gadā. Ble!
DeadmaroZ-TLOTL
10-14-07, 22:04
nu 56 par shito autobusu un 45 par manu volvi nav lielas atshkiriibas ;-)
nu 3.3l motoram jau ir jaamaksaa uubernodoklis tagad!
nodoklis jaamaksaa pie pirmreizeejas registraacijas
Jā šitam Plymouth ar rezerves daļām?
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 10:38
tapat kaa voyageram un caravanam
Ir vairākiem pazīņām šādi aparāti! Ar ātrumkārbām mēdz būt problēmas, bet tas dēl ļoti mitrā klimata (vēlams lai mašīna brauktu katru dienu), ieteicams kārbu pirms braukšanas uzsildīt, pie 200000 km mēdz izjukt reduktors(remonts apm 200-300 Ls)!
Par degvielas patēriņu - viens brauc ar 10l/100 km cits netiek iekšā 15litros, nedomāju, ka vainīgs tikai braukšanas stils! (sveces, vadi, zondes)!
iesaku ņemt grand variantu lai sānu durvis verās abās pusēs! ;)
Ja iegrābsies nojātā aparātā, tad tā arī būs. Švaki, ja katalizators vai zondes iet uz galu - rij nejēgā un knapi kust.
No 96. gada uz augšu durvis bīdās abās pusēs vaļā - arī parastajam džerim. Vecajiem, kantainajiem bija tikai no labās puses...
Par abām durvīm tiešām nezināju...;)
Bet par reduktoru ienāca tāda infa, ka tā principā ir slimība, neatkarīgi no mašīnas stāvokļa...200tkm un vari sākt gaidīt, kad tas notiks...kolēģim vispār sadragāja kārbas karteri lidojot pa gaisu detaļām...
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 21:33
hmm laikam jau nobraukumu patieso nevar vinam uzinaat kaa volvo? ;-)
No 96. gada uz augšu durvis bīdās abās pusēs vaļā - arī parastajam džerim. Vecajiem, kantainajiem bija tikai no labās puses...
kraisleram jaa plymontam gan ne
hmm laikam jau nobraukumu patieso nevar vinam uzinaat kaa volvo? ;-)
Laikam var, tikai jāslēdz pie datora caur speciālu komunikāciju portu (atrodas laikam dzinēja nodalījumā, kaut gan pārliecināts nu gan neesmu). It kā viens kekss to darot Rīgā, Lomonosova ielā, precīzu numuru gan nepateikšu.
kraisleram jaa plymontam gan ne
Tā kā esmu vizinājies tikai ar Grandu, tad radās maldīgs uzskats, pērkonēnam tomēr bija taisnība. Ak, šie kanādieši...
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 21:46
ahaaa taatad var , hmm a nu teiksim cik buutu normaals nobraukums 7g vecam autinam ~150k?
7 gadi pa 30t km savi ~210t km jau salasās :D
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 21:53
laikam jau uz vecaakiem kaa 1999-2000 nav veerts skatiities?
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 22:08
hmmm a ko tauta teiks par shoto dveeseli ?
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/8938.html automaats
un
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1802.html mehaniskaa kaarba
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 22:19
ahaa un cik 3litriigs biidelis rij apmeeram gaazi?
Kādi litri 16-18 gāzes pa pilsētu būs.
Mans 2 litru Siers 12-13 litrus iestreba.
DeadmaroZ-TLOTL
10-15-07, 23:27
tad jau ar tiiri neco ja pat 20 riitu
Tik dēļ tā gāzes balona jāziedo rezerves ritenis!
Ja rij 20 litru uz simtu, nekur tālu bez uzpildes neaizbraukt!
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 00:10
voyageri naakas ziedot bagazas nodaliijumu ;-)
Ja ir jumta reliņi, var likt speciālos balonus uz jumta. kas attiecas uz nobraukumu, tad es savējo pirku 7 gadus vecu ar 163 000 km nobraukumu, pats par 1.5 gadiem esmu nobraucis ~20 000 km. Autiņš pirms ieceļošanas LV ticis dauzīts... Un tādi ir vairums ieceļotāju - atrestaurēti, tagad tiek tirgoti. Pats no restaurētājiem pirku - ij nepateiksi no pirmā acu skata, ka bijis klapēts. Tik KASKO ekspertīze norādīja uz pāris vietām...
Nez man amerikāņi nenāk pie sirds ! Paziņai bija šitais vecais un vēl tas plastmasas pončiks un jeeps ! Ar visiem lielas probzas :( Nu vēl iet tas pirmais Voyagers, bet nu tie remonti un paskats :( A amerikāņu to servisu nav tik daudz un kvalitāte ar klibo :( Protams ja tu zini visu par mašīnām un vari iebāzt maisā remontētāju, tad oks ! Bet es nav tāds specs :(
Saloni un komplektācijas gan rullē ! Erti un ietilpīgi !
hmmz...
neiesaku, benzhu strebs ljoti aktiivi :) ok benzha poh, bet ar daljaam arii vareetu buut probas. kaapeec gribi plimutu? panjem labaak kraislera vojageri, ar tiem tak pilna riiga un shroti, buus vieglaak dziivot ;) a peec skata vinji diezgan identiski...
Tā ir vien un tā pati mašīna - plima = crysa = dodge
Šeit (http://www.voyagerclub.lv/) noteikti tas 100 un vienu reizi aprakstīts!
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 13:29
ahaaa rekur arii ir tas kas man visvairaak intreseeja
http://www.voyagerclub.lv/ieteikumi.html
tatad 2.0 biidelis ar nemaz nav taads niikulis un ja veel parastaa kaarba tad vareetu buut tiiri labs variants
Tikai nedaudz palasot forumā atklājās, ka remonts mazajam motoram ir dārgāks par lielo! :eek:
Man personīgi liekās, ka tādu šķūni ar septiņiem purniem ar 2 litru motoru normāli nepavilkt! :D
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 14:50
nu par 2l tas bija taa ,doma tomeer ir par 2.4 vai 3.0 motoru
tiko vienu paluureeju 2.4 ar gaazi , nu saliidzinot ar ieprieksh skatiitajiem bija labu labais laigan 5ci gadi jau latvijaa
Ja nekur neskrien, tad ar 2.4l it kā pietiek, taču jārēķinās, ka pašmasa džerim ir visai augsta. Manējam grandam tā ir virs 1800kg, bet, ja salien tur 7 purni ar vidējo svaru 75 kg, tad ar 2.4l pukšķinātāju diez vai no Amatas ielejas kalnā uz Cēsu pusi uzvilks...
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 17:01
taapeec jau ar taa iisti nevaru izshkirties starp 2.4 un 3.0 , vakaraa jaapaluur viens 3.0 variants
Bija man savulaik eskortiņš ar 1.1 litru dzinēju - kamēr vienu pakaļu vizināja, dikti žiperīgs bija, divas pakaļas arī vēl pacieta, taču četras treknas letiņu pakaļas jamam bija par daudz. Tas pats ar 2.4l motoriņu - ja sev, sievai un pāris maziem sīčiem, no problems. Tiklīdz salonu piepildīsi ar vēl 6 EOZiešiem, laimīgs nebūsi - uz plikas štrāses ripot ripos, taču par ātru apdzīšanu vari aizmirst - nāksies ilgi un gari ieskrieties - nu, gluži kā olimpiskajam tāllēcējam. Ja salonā paredzēts vizināt ne vairāk par sievu, suni, pāris sīkajiem un dažām ceļasomām - gan jau ģeldēs. Plašam salonam ir daudzas priekšrocības...
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 19:20
zinu zinu , 3gadus novizinajos audi burbuli 1.6 karbuuzis ;-)
Tad jau vienkārši - uzliec uz papīra vai domās, kā tu to vāģi izmantosi, un izvēle puslīdz skaidra. Mani tagad būtu visai pagrūti pierunāt pāriet uz dzinēju, zemāku par 2.5 litri... Tā jaudas rezerve ir vienkārši fascinējoša...
P.S. Uzmetu visus skaitītājus pa nullēm un pa sastrēgumiem atvizinājos ~20km līdz mājām. Vidējais patēriņš uz šiem kilometriem sanāca 24 litri/100km. Zvērā! :D Nu, nav tas vāģis korķiem domāts!
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 19:27
nu domaaju ar gaazi nebuus tik traki ;-) nu es jau ar tagad pie 2.5 pieradis un mazaaku kauckaa negribas
Man uzskats - tādai mašīnai ne mazāk kā 3 litri!
Ja domā vadāt tikai ģimeni, tad jāapsver doma vai tiešām vajag Vojāgeri...varbūt pietiek ar kādu avanta tipa mašīnu, ar attiecīgi mazāku (lasi ekonomiskāku) dzinēju + mazāks nodoklis, iespējams mazāka apdrošināšana utt...;)
Ja grandam izravē pakaļējos sēdēkļus (2. un 3. rindu), tad tur var TĀDAS lietas veidot uz mīksta matrača... :D Extra klases guļamsalons 2.50m garumā un 1.25m platumā šaurākajā vietā.
Džeris ir ļoti labs ģimenes vāģis 5 un vairāk cilvēkiem. Ja skaits ir 4, tad varbūt tiešām ir vērts izvēlēties kādu mazāku vāģi, kaut vai Audi A6 Avant - vietas daudz un pāri paliek.
DeadmaroZ-TLOTL
10-16-07, 22:25
zato cena pavisam cita :D:D:D:D
a cik tie briesmonji vispaar maksaa?
DeadmaroZ-TLOTL
10-17-07, 04:22
4000-8000
Salīdzinājumam - Grand Voyager cena vidēji ir 1.5x zemāka par tā paša gada ar līdzīgām ekstrām nokomplektētu Audi A6. Ne jau velti šitie vāģi ir populāri, neskatoties uz degvielas patēriņu.
P.S. Kamēr no rīta atbraucu līdz darbam, vidējais degvielas patēriņš nokritās no 24l uz 16.5l/100km. Tik vien kā 10km pa tukšajām Rīgas ielām... :D
DeadmaroZ-TLOTL
10-25-07, 20:42
Nu taa tika iegaadaats Dodge Caravan 2.4 benziins/gaaze 1999
pagaidam esmu apmierinaats :D:D:D:D:D
Tom, shjodien tika izieta TA tavai mazdai pa nulleem :cool:
jaaliek doskaa tagad par 2k :D
BTW ja kāds grib ar gāzi paspēleties, tad man ir acces šrotā, kur pa limonādi var dabūt b/u gāzes iekārtas un balonus (ja jau nav tolmetam aizvesti).
Instigater
10-26-07, 23:59
Taa jau interesanti, bet daargaakaa lieta ir balons, pie tam, arii gaazes iekaartas uzlabojas tikpat strauji kaa IT industrija.
Zjeel ka nav man taads auto, kur to iekaartu uzstellet. Uz BMW likt ticiiba neljauj, pie tam shitameejam driikst likt tikai ar shprici. Ev, mosh tev tur shprices iekaartas arii ir dabonamas?
SPAM on
Vispār derētu kāds sarakts ar labajām mantām piem no BMW (īsto motoru un reduktoru numuri utt), lai cilvēks neputina labas mantas :( Laukos tas cilvis uzpērk šrotus, sagriež ar autogēnu un uz Tolmet. Sākuma deva jauniešiem piebeigt un tad tikai grieza. BTW man te mētājās stūre (M-tehnic) no tā šrota, bija nolikta dedzināšanai ugunskurā priekš alumīnija.
http://bildez.lv/bildes/kaibinjsh/srots/1193530959.jpg Trūkst tikai b.ļ.e.mba. Var kādam atdot par attiecīgu kompensāciju.
/SPAM off
imho attieciiga kompensaacija buutu pa purnu par shito suudu :D
Nu kaadam barigu vaagjim pa paaris teervetniekiem buutu OK ;) Domaji es te miljonus prasiishu :D Lai pacaniem tiek. Ieprieksheeja piegaajienaa esot GolF II GTI stuure nokuupinaata, jo nevienam nevajagot ...
Ja ir jumta reliņi, var likt speciālos balonus uz jumta. kas attiecas uz nobraukumu, tad es savējo pirku 7 gadus vecu ar 163 000 km nobraukumu, pats par 1.5 gadiem esmu nobraucis ~20 000 km. Autiņš pirms ieceļošanas LV ticis dauzīts... Un tādi ir vairums ieceļotāju - atrestaurēti, tagad tiek tirgoti. Pats no restaurētājiem pirku - ij nepateiksi no pirmā acu skata, ka bijis klapēts. Tik KASKO ekspertīze norādīja uz pāris vietām...
Intresanti ko tu tiektu ja tu vismaz diena nobrauktu pie 100- 150 km ar to masinu domaju ka butu nelaimigs jo visiem Dog Crusler Plymut ... ir viena liela problema un WW ari vispar saras,bukses utt netur to svaru kas tai masinai ir un visu to dabun mainit katru gadu, janu vienigi tev ta masina ir ka , pat nemaku patiekt , bet nu 50km diena tad nau starpibas kadu pirksiet.
Ja nekur neskrien, tad ar 2.4l it kā pietiek, taču jārēķinās, ka pašmasa džerim ir visai augsta. Manējam grandam tā ir virs 1800kg, bet, ja salien tur 7 purni ar vidējo svaru 75 kg, tad ar 2.4l pukšķinātāju diez vai no Amatas ielejas kalnā uz Cēsu pusi uzvilks...
nu nu ..... ja labs auto vel bmw pa celam saliks, vismaz ar TDI Vojager
PS. perkot auto ta ir laimespele.
DeadmaroZ-TLOTL
10-28-07, 17:40
tieshi taa laimes speele
Nu un kā TEV? Esi nopircis Laimi?!
DeadmaroZ-TLOTL
10-29-07, 12:17
to redzees pirmajaa tehniskajaa ;-) pagaidaam jau liekas OK
rādi bildes.
šodien tādu redzēju uz ielas, uzreiz iekrita acīs ka nav chraislers. Priekšējā reste bija skaista.
man bija vairaaki gadiijumi, kur shitaadus minivenus panjeema gjimenes, kuraas nav vairaak par 2 beerniem. un peec neilga laicinja jutaas diezgan viilushies un saprata, ka principaa tik lielu autinju vinjiem nevajag + degvielu tomeer rij nejeegaa un tad ilgi tirgoja nost :D
tagad viena gjimene brauc ar audi a6 avant un otra joprojaam ar to vw sharan 2.8i automaatu. un katru reizi kaa satieku, taa shkrobeejaas :D
Diez vai vw sharan 2.8i automaats ir īpaši taupīgāks par džeri!
Ar diviem sīkajiem pietiek pat vidējas klases sedans.
nu tur jau taa lieta, ka nav necik taupiigs, rijot no 15 un uz augshu, taapat kaa mans bijushais bumers :D
Hmm, vajag kā padomju laikos - katrai daudzbērnu ģimenei pa "Latvijai" (tiesības nopirkt to RAFu)
DeadmaroZ-TLOTL
10-31-07, 21:46
man bija vairaaki gadiijumi, kur shitaadus minivenus panjeema gjimenes, kuraas nav vairaak par 2 beerniem. un peec neilga laicinja jutaas diezgan viilushies un saprata, ka principaa tik lielu autinju vinjiem nevajag + degvielu tomeer rij nejeegaa un tad ilgi tirgoja nost :D
tagad viena gjimene brauc ar audi a6 avant un otra joprojaam ar to vw sharan 2.8i automaatu. un katru reizi kaa satieku, taa shkrobeejaas :D
jaa ja vieniigais brauciens ar sho auto ir riigas centrs tad nax vinsh arii lielai gimenai nav vajadziigs
es nenjemos spriest kur vinji ar tiem auto braukaaja, bet gan jau, ka ne tikai pa riigas centru :)
aa vo, tas kursh ar sharaanu paarvietojas, ir rimi merchenaizers un braukaa apkaart pa visiem lv rimiishiem katru dienu.
DeadmaroZ-TLOTL
10-31-07, 22:04
dead, tavi komenti ljoti biezhi (gandriiz vienmeer) ir pilniigi bezjeedziigi un stulbi :)
es jau neesmu vainiigs ka tavi radi un draugi doma ar pakalu nevis galvu
ai nu karoche, es atbalstu minivenu kaa paarvietoshanaas liidzekli briivdienaas un lielai gjimenei, bet nevis kaa vieniigo auto nelielai gjimenei. imho teema ir sevi izsmeelusi :D
var jau iztikt bez apvainojumiem un tas ka dauzdi nezin ka viniem katru gadu bus japarvac hadene, jo pie musu celiem vina netur, nevar jau uzriez pukstet ka auto ir slikts. Tikai zinu ka ir tads cilveku tips kas pukst par katru sikumu vinam riepa gaisu nolaidis vis masina slikta. Labi tas varbutas biski parspilets bet perkot lietotu auto tu nezini kad vinam ir katkas mainits un ja pienemsim tu noperc 2000 gada auto un tur vecitis braucis un no salona nekas pat nau manits tad tu psaksi manit visu pec kartas!!! Ka jau pirmstam esu tiecis perkot lietotu auto ta ir laimes spele ka pavieksies .
Pasam ir biji VOJAGEr iasi priecigs tad nebiju jo sudigs trapijas bet tikunta saku jau skatities atpakal par to pasu auto tikai protams jaunaku
DeadmaroZ-TLOTL
10-31-07, 22:10
ahaa briivdienaas , njaa 2vas mashiinas lielai gimenei uztureet sanaaktu leetaak , pirms raksti padomaa ko raksti ;-)
PS
naakamgad plaanot pie celu nodokla pielikt veel 200ls , ko tad juus dariisiet ar diviem auto ;-)
ahaa briivdienaas , njaa 2vas mashiinas lielai gimenei uztureet sanaaktu leetaak , pirms raksti padomaa ko raksti ;-)
PS
naakamgad plaanot pie celu nodokla pielikt veel 200ls , ko tad juus dariisiet ar diviem auto ;-)
nevis 200Ls bet gan 100ls
DeadmaroZ-TLOTL
10-31-07, 22:11
nee plans ir 200 vai 100
Ja tikai parekini cik tas procentuali sanak pie pasriezeja nodokla un padoma logiski vai to pienems
200Ls logiski ka ne
100Ls iepejams
aptuveni 50 % reali ka JA tas ir videji 50 -40LS
pie kura tieshi nodoklja :confused:
DeadmaroZ-TLOTL
10-31-07, 22:16
celu to kas ir peec svara , teiksim bija 45 vai 55ls tagad buus 245 vai 255 vai ja 100 tad 145 vai 155
celu to kas ir peec svara , teiksim bija 45 vai 55ls tagad buus 245 vai 255 vai ja 100 tad 145 vai 155
tici man nebus ne 200 ne 100
to mes varesim redzet tikai labi ja 2009gada
Ceļi tak sūdīgi, tādēļ arī jāpieliek!:D
Un kas mūsdienās ir 100Ls? 2-3 bākas bendžas!
DeadmaroZ-TLOTL
10-31-07, 23:19
tici man nebus ne 200 ne 100
to mes varesim redzet tikai labi ja 2009gada
baigi nu taalu tas 2009tais :D:D:D:D:D:D
Kā man viens visvisādu auto tirgonis iekš USA teica par amerikāņu autiņiem: TOTAL WASTE OF ENERGY!
Viņam pašam bija RX7 un uz LV atveda visiem zināmo ZX300, kuru šeit uzķīlēja uz 500-600 bhp
DeadmaroZ-TLOTL
11-01-07, 01:22
a ko tu gribi jo lielaaks biidelis un mazaak lopu jo ilgaaks vinam muuzs , **** fuel economy zato un motoru var ieekonomeet ;-)
Nu, ko var īdēt - sūds, ne sūds! Katrs izvēlas to, kas pašam tīkamāks. Jā, ir tie amerikoši lieli, tizli, rijīgi, taču mana ģimene nez kāpēc par mazāku auto nemaz nerunā - jēga te salīdzināt sporta kupeju ar forsētu dzinēju un ģimenes busiņu... Ģimenes auto ir ģimenes auto - ērts un ietilpīgs šosejas kuģis.
Instigater
11-01-07, 09:19
Iisteniibaa jebkurai gjimenei vajag 2 auto, pat bezbeernu. Vienu briidi mums uz 2 cilveekiem bija 3 auto, bet tad tomeer to vienu notirgoju - shamais bija paaraak viduveejiiba - nebija ne jauns un ideaals, ne arii vecs un sagrabeejis. Taa nu tagad ir 2 auto, viens ir saliidzinoshi jauns un ideaalaa staavoklii (TA iziet ar 0), servisaa maina detaljas, kad jaamaina, nevis, kad sapliist pavisam. Otrs auto izpilda visus melnos darbus, TA uz godavaarda, pasha prasiiba - ka tik nenosisties. Vot visaados auto lauzjampasaakumos tieshi tas otrais tiek izmantots. :D
DeadmaroZ-TLOTL
11-01-07, 12:01
njaa divi auto laba lieta , bet kaa jau teicu daarga ;-) , bet buus jau vien jaanem kaads mazlitraazas fufuliitis ko sievai lauzt :D
Kā vispār var iztikt ar vienu auto ģimenē. Nu es saprotu, ja tiesības ir tikai vienam, bet citādi nevaru iedomāties. Mēs ar sievu kaut arī nebraucam katru dienu, bet nu kad paliek tikai viena mašīna, to vairs nevaram sadalīt.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.