View Full Version : LCD TV problēma
Doma ir iegādāties lcd tv ~ 800 ls robežās kuru varētu pie sienas pielikt, taču es prakstiski neko nejēdzu no tv,vispār, tāpēc vēršos pie jums. Meklēju es kādu kas būtu diognālē no ~80-~100 cm. Galvenais lai bilde būtu kaut cik normāla ( kontrasts) un nebūtu šausmīga bildes izplūšana (Response time)
Varat ieteikt kādu modeli par tik naudiņām? Kāds varbūt pac var kaut ko piedāvāt? Kādas firmas visuzticamākās? Kāda pieredze ar lcd vispār?
Pirmais kādu signālu dosi iekšā
Kā jau teicu nav nejausmas par signāliem tv vispār. Tapēc prasu palīdzēt
Pirmais kādu signālu dosi iekšā
Nu tu laid. Ja cilvēks vēlas LCD TV nevis LCD, tad loģiski ka manta būs primāri domāta televīzijas skatīšanai - tātad loģiski RF (antenas signāls).
DeadmaroZ-TLOTL
10-20-07, 17:13
naudu nav kur likt ibio
Nu tu laid. Ja cilvēks vēlas LCD TV nevis LCD, tad loģiski ka manta būs primāri domāta televīzijas skatīšanai - tātad loģiski RF (antenas signāls).
Varianti
1.kabeļu TV
2.DVD atskaņotājs
3.Lattelecom iTV
4.satelīti
DeadmaroZ-TLOTL
10-20-07, 18:09
a shkirba kaada , tapat LCD bilde jebkuraa gadiijuma buus drankiiga
kas tev traucē iegādāties 27" LCD moni ar 1920x1200 res? pa tādu naudu 1080 lcd monitoru diez vai atradīsi. vienīgais, vajadzēs piepirkt tv uztvērēju un wall mount roku. viewsonic vx2835wm will do the thing. 800 latos arī mierīgi iekļauties varētu, iegūstot stipri labāku mantu par parastu tv...
HX_unbanned
10-20-07, 19:49
Nu blin, me ar nesaprot, nahera prikt šķidros kristālus?
Ir tak plazama - tērē naudu tur un kvalitāte buus labaka nekā LCD!!!
Ja kļuudos, gaidu māciibstundu par šo tēmu :D
Kvalitāte labāka? Paskaties kāda izšķirtspēja ir lētajām plazmām. Plazmas paneļi NAV televizori.
HX_unbanned
10-20-07, 20:01
mhhhh..
pirmkārt, te ir runa par bezjēdziigu naudas izskiešanu
otrkārt - ja cilvēks izsķiež, tad lai tas notiek kaut cik lietderiigi
treskārt, plazmas paneļus VAR izmantot kā tv, tikai tie by default, protams, nav tv paredzēts devaiss
ceturkārt, lētie LCD arii ar iipašu punktu daudzumu nelepojas ..
;)
kas tev traucē iegādāties 27" LCD moni ar 1920x1200 res? pa tādu naudu 1080 lcd monitoru diez vai atradīsi. vienīgais, vajadzēs piepirkt tv uztvērēju un wall mount roku. viewsonic vx2835wm will do the thing. 800 latos arī mierīgi iekļauties varētu, iegūstot stipri labāku mantu par parastu tv...
Ko tu tur kakā? 27' priekš normāla televizora ir par mazu. Uz tik liela izšķirtspēja televizoram nav vajadzīga, tekstus wordā ar televizoru neviens neraksta.
http://www2.220.lv/product?p=22185&lang=LV&ccy=LVL&host=220&ob=price
Reku 37' HD televizors.
mhhhh..
pirmkārt, te ir runa par bezjēdziigu naudas izskiešanu
otrkārt - ja cilvēks izsķiež, tad lai tas notiek kaut cik lietderiigi
treskārt, plazmas paneļus VAR izmantot kā tv, tikai tie by default, protams, nav tv paredzēts devaiss
ceturkārt, lētie LCD arii ar iipašu punktu daudzumu nelepojas ..
;)
Nu pabrowsē praislistus tak ibio!
Pats šajā virzienā kādu laiku skatos, tikšu pie dzīvokļa, būs jāiepērk HD LCD televizors. televīziju principā neskatos, bet uztaisa HTPC, caur HDMi savieto ar TV, saliek normālu skaņas sistēmu un par 2k sanāk uhh ku laba kinozāle.
DeadmaroZ-TLOTL
10-20-07, 20:09
nezkapeec man tiko paraava baigo reeku ;-)
labs 32'' viewsonic LCD pa leeto, interesee?
intresē kaut kas kam diognāli ir ~ 1m, taka 32 collas pa īsu
Ko ta beigās iepirki un vai apmierināts?
Neesu neko vēl iepircis, esmu vēl meklējumos. Esmu pacietīgs
Man ar ir doma iegādāt kaut ko no 37" - 42"
Patreiz pētu šos:
http://www2.220.lv/compare?clear=1&refresh=Atjaunot&gid=24300&gid=13970&gid=23281
Varbūt kāds lieto kādu no šiem teļukiem?
ko saki par šito
http://www2.220.lv/product?p=22185&lang=LV&ccy=LVL&host=220&ob=price
Man doma nemt majaas platekraanu kads ir lbaaks LCD + un - un vai labāk PLAZMAS kadi vinam plusi un miiinusi ja kads var tad luudzu pakonsuulteee ;)
Joprojām turpinu pētīt plazmas televizorus. Ražotājs laikam būs Panasonic, tagad atlirk vien izvēlēties modeli!
Tātad uz doto brīdi ir divi: http://www2.220.lv/compare?gid=22759&gid=25106&compare2=Sal%C4%ABdzin%C4%81t&lang=LV&ccy=LVL&host=220&a2c=1
Šajā sakarā man ir jautājums, vai ir vērts piemaksāt 300Ls un paņemt to dārgāko ar FullHD? Respektīvi vai es jautīšu 1920 x 1080 starību no 1024 x 768.
Lietots tiks priekš televīzijas, DVD filmām un XBOX360.
Nu no tiem 2 man jau patik tas kam 10k kontrasts
dāvātam zirgam zobus neskatās -> uz priekšu puikas (http://www.bravia.lv/) ;) :D
Done :D NEnāks par sliktu vēl viens Tv
Ha, neesi jau vieniigais :D Bus Tev divas biletes uz kiniiti :p
es nekaadi nevaru atrast peedeejaa lvl peedeejo zakji :D zheel, ka vinjiem vietas mainaas.
Vietas mainās bet viņi respawnojas noteiktās vietās visu laiku.
izgaaju, taakaa rokas nost no tv :)
to teļuku sen jau kāds cits skatās! :D
Godīga izloze te tiešām nespīd. Varu derēt kādam radagabalam tiks :mad:
2 biļetas jau arī būtu labi, tik un tā iznāks pasēdēt pie liela teļūka uz 2 stundām :D
MJ defender
12-06-07, 23:34
Gadu atpakalj panjeemu Pioneer 427 - baigi labs veel joprojaam. Ja pirktu shodien, tad droshi vien to pashu Pio naakamaas paaudzes - 508 modeli (Full HD).
P.s. 608-ais laikam tomeer buutu paaraak liels..., arii daargaaks.
Godīga izloze te tiešām nespīd. Varu derēt kādam radagabalam tiks :mad:
2 biļetas jau arī būtu labi, tik un tā iznāks pasēdēt pie liela teļūka uz 2 stundām :D
Izloze notiek šādā secībā:
Atlasa 20(vai 50) labākos rezultātus, un tad skripts randomā izvēlas vienu laimīgo :p
Pagaidaam labaakais kopeejais laiks: 18 sec. ;)
psc, tas nu toch nav godiigi. logjiski buutu ja izlozeetu starp visiem kur ir laikaa ieklaavushies un pabeigushi speeli + pieregjistreejushies. diez ko par shito teiktu loteriju inspekcija... atljauja vispaar ir tai ''loterijai''?
un kur var redzēt kopējo laiku? (vai es kaut ko esmu palaidis garām?) bez tam... kopējais laiks - starp leveļiem es varu sadomāt aiziet uzsmēķēt (piem.) tas viss ir iekšā laikā? hmm... neņemiet vērā es tikai skaļi prātoju (cik forši ir tad ja nezini noteikumus līdz galam - dzīve vismaz vieglāka. a tagad es sliecos domāt par šmaukšanos no organizētāju puses...) ;)
psc, tas nu toch nav godiigi. logjiski buutu ja izlozeetu starp visiem kur ir laikaa ieklaavushies un pabeigushi speeli + pieregjistreejushies. diez ko par shito teiktu loteriju inspekcija... atljauja vispaar ir tai ''loterijai''?
Izlozē laimīgo tieši tikai starp tiem, kuri ir top 20, kuri ir pabeiguši spēli un piereģistrējušies.
Un tā bļ,. nav loterija - no tevis nekāda naudas summa netiek prasīta.
un kur var redzēt kopējo laiku? (vai es kaut ko esmu palaidis garām?) bez tam... kopējais laiks - starp leveļiem es varu sadomāt aiziet uzsmēķēt (piem.) tas viss ir iekšā laikā? hmm... neņemiet vērā es tikai skaļi prātoju (cik forši ir tad ja nezini noteikumus līdz galam - dzīve vismaz vieglāka. a tagad es sliecos domāt par šamukšanos no organizētāju puses...) ;)
Kopējais laiks nav redzams, tā gribēja spēles pasūtītāji. Starp leveļiem vari aiziet uzpīpēt - laiks turpina skaitīties, kad ir sācies nākošais levelis.
jebkurai izlozei/loterijai/sauc kaa gribi, kuraa oficiaali tiek izlozeetas materiaalas veertiibas, ir jaabuut regjistreeta laimestu vai hz kaadaa tur inspekcijaa (neatceros preciizi kaa sauc). jaadabuun atljauja utt. esmu saskaaries, taapeec zinu ;)
tiesa gan iespeejams ka tur ir tikai virs kaadas naudas summas tas jaadara un mosh tas TV ir zem taas summas.
Hvz moška ar, man po - es ir tikai tās spēles iztrādātājs ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.