PDA

View Full Version : ietestējiet internetveikalu

lacom
09-24-07, 11:57
Mans garadarbs lēnām nobriest reālai darbībai, bet tā kā tas ir man pirmais internetveikals, kuru esmu uzcepis - lūdzu ievērtējiet un nokritizējiet (bet tā saudzējoši :) ).

links: www.madein.lv

HX_unbanned
09-24-07, 12:01
Nu i dajoš :eek: Tur tikai kosmēiku un pārtiku pārdos?

Krāsa baigi spilgta un nogurdinoša, atstarpes starp vienas f-jas ( kaut vai tā pašā Meklēšana ) kopas elementiem nav izveidots ( kaut kur pa daudz, kaut kur pa maz )...

StyleZ
09-24-07, 12:02
Par diziana origjinalitaati 9 punkti no 10 bet par taa piemeerotiibu interneta veikalam 2! Es uzreiz no taada $bling-bling$ muktu prom. :)
Tehnisko pusi nevar iisti notesteet, jo aatri neatradu preces, ko "pasuutiit"

-JJ-
09-24-07, 12:09
pārāk krāšņs un puķains..beibēm patiks :D

lacom
09-24-07, 12:09
ir tur kādas 17 testa preces.
Dizainu izvēlējos tādu, jo apnikuši "Latvijas pelēkie" un veikals vairāk orientēts uz mājsaimniecībām, ne uz tehnomāniem.
Tiesa gan dizainu varu nomainīt 12sek. laikā. Tāpat varu uzlikt lai klienti to maina paši.

HX - kāpēc kosmētiku un pārtiku? Par atstarpēm iečekošu.

p.s. lūdzu norādiet ar kādu pārlūkprogrammu skataties.

lacom
09-24-07, 12:15
tieši tā - beibēm patiks. Veicām nelielu aptauju - lielākā daļa beibes izvēlējās tieši šo dizainu.

Tominjsh
09-24-07, 12:16
FF

eeem, man besiii ka spiezhot back, atkal ir lapas augsha, nevis apaksha vai vidus, kaada bija peedeejaa poziicija tajaa lapaa.

Nu tb delfos spiezhot back man ir taa kaa man patiik, a apollo arii taakaa tev un man nepatiik.

nu ja tu saprati :)

09-24-07, 12:20
opera 9.23

1)
http://www.madein.lv/index.php?page=shop.browse&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=1

teksts par trepēm ir daļēji uzšļūcis uz bildes

2) tas slogan baneris ir klibs. izskatās ka kāds ar grafiti būs pārstaigājis

lacom
09-24-07, 12:21
FF

eeem, man besiii ka spiezhot back, atkal ir lapas augsha, nevis apaksha vai vidus, kaada bija peedeejaa poziicija tajaa lapaa.

Nu tb delfos spiezhot back man ir taa kaa man patiik, a apollo arii taakaa tev un man nepatiik.

nu ja tu saprati :)

zinātu kā labot, izlabotu. :o

Tominjsh
09-24-07, 12:23
man ar trepeem ieksh FF tas pats.

btw, es nesaprotu ar kaadu domu mainaas kreisajaa puseee kategoriju saraksts, tb ir/nav bolds. tur kaut kaads baigs randoms :)

OzYs
09-24-07, 12:30
teikshu kaa ir - izskataas galiigi suxiigi. nepaarskataams, atbaidoshs, uz klientu galiigi neorienteets veikals :)

Tontons
09-24-07, 12:35
Ja kas neiet vai ie kas nesaprotams par Joomla, tad vari provēt parasīt iekš www.joomlalv.org
Tas nav mans saits un jebkāda reklāma.

lacom
09-24-07, 12:37
Tontons - paldies par linku, lai gan bija jau zināms.
OzYs - emmmm .... paldies

Ha_Ha
09-24-07, 12:48
nu kā tā var? :(
"Ir tik labi, ja lietas Tev apkārt runā Tavā valodā!" un tālāk seko "Hand Shovel... Hand crafted handle with maximum grip torque
Titanium tipped shovel platter Half degree offset for less accidents Includes HowTo Video narrated by Bob Costas Specifications5" Diameter Tungsten handle tip with 5 point loft..."

OzYs
09-24-07, 12:55
OzYs - emmmm .... paldies

nu sorry... tu prasiiji muusu domas, es arii pateicu savas. neieshu tak melot. protams respekts tev par ieguldiito darbu un taa...

lacom
09-24-07, 12:56
TIE IR TESTA PRODUKTI :eek:

piesienieties tehniskajām lietām, dizainam, utt :D

lacom
09-24-07, 12:56
nu sorry... tu prasiiji muusu domas, es arii pateicu savas. neieshu tak melot. protams respekts tev par ieguldiito darbu un taa...

viss ok, melot ir slikti.

Tominjsh
09-24-07, 12:57
****, es jau uzsuutiiju caurumotaaju par 300Ls. nu ok, veel man kaut kaada atlaide tur pienaakas :D :D :D

netbeast
09-24-07, 13:48

tas saucas ajax. draugiem.lv arii taadu izmanto. paarlaadeejas tikai dalja no lapas, nevis visa lapa. nedomaaju, ka koderim, kas ir piepratis php un tikai buutu uuber viegli iemaaciities ar ajax straadaat. protams, nerunaaju par iipashiem subjektiem :) tur lapaa vairaak javascriptu kaa saprashana. bet atziishu, ir daudz patiikamaak browseet taa, kaa, ja atmet uz lapas saakumu.

Edit:
veel kas, dizains varbuut ir ok, bet tas logo lapas augshaa - razhots.lv izskataas nu pilniigi un galiigi nekaa. pa manam, tas oranzhais klucis apkaart ir tik nedabiigs, ka izskataas, ka tu esi panjeemis gatavu dizaina templeitu un vienkaarshi kaadaa image editor'aa uzmaucis virsuu to kluci, kuraa atradiisies logo. domaaju, ka labaak iedod nu kaadam pro, lai vinjsh iekomponee iekshaa visu to padariishanu, savaadaak, tas ir pirmais kas duraas aciis un ir taads mega nesameeriigs ar paareejo dizainu un izskataas leeti, ka jauna bode nevar atljauties dizaineri.

un kad pa linkiem braukaa ar peli, man drausmiigi nepatiik, ka links ir boldaa uz a:hover. varbuut nonjem boldu un uzliec citu kraasu, tad izskatiisies labaak un atstaaj boldu, kad ir uzklikshkjinaats. savaadaak dikti riebiigi un leeti izskataas, kad brauc ar peli virsuu un burti maina izmeeru tieshi vertikaalaa virzienaa, jo tas bolds padara vinjus biezaakus.

lacom
09-24-07, 13:51
nedabūt tev to caurumotāju :D

uldisL
09-24-07, 18:32
Dažas piezīmītes... :-)

* Ļoti apgrūtinoša (3 pakāpes???) piekļūšana "Jaunumi" sadaļai. Manuprāt, ērtāk ir, ja uzreiz lasīt jaunumus pēc izvēlnes nospiešanas. Vai tiešām būs tik daudz jaunumi, ka nepieciešams tos grupēt?

* Dažviet preces rāda 2 kolonās citviet -- vienā... ?! Ja 2, tad kolonas saplūst -- nav nekāda vizuāla atdalītāja.
Piem. te. (http://www.madein.lv/index.php?page=shop.browse&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=2)

* Vēl -- internetveikals menu izvēlnes apakšpunkti saplūst. Varbūt izmēģināt AlignLeft/Right, nevis centrēt, un apakšpunktiem likt Indent?

Krāsām nav ne vainas. Galvenais, ka savādākas nekā citiem

uculs
09-24-07, 19:16
Dizains, nu varbūt aizies, man tā ne visai, bet piekrītu, ka tie visi Latvijas pelēkie arī sāk piegriezties.
Ko pamanīju, ja no reģistrācijas lapas taisa back uz grozu pieliekas viena vienība. Cik reizes tā izdaru, tik vienības klāt grozā. Artī no preces uz grozu caur forward ir tā pat.
Vēl, pie "visu preču saraksts", kur var izvēlētis vienību skaitu lapā, man personīgi patīk, ja var redzēt visas uzreiz un tad lēnām ritināt. Tas pats arī, ja sadaļa var mainīt apskatāmo preču sakitu. Es vienmēr izvēlot visas, jo tad nekur nav jāstaigā. Tas tā pirmie iespaidi.
edit: Jā, kur ir piegāde, apmaksa, nu tāda info.
skatos ar FF