View Full Version : VF700-Cu neiet virsuu
taa shodien nopirku zalmana VF700-Cu atnaacu maajaas un gribeeju jau skruuveet virsuu, bet nekā. Ieskrūvējot vienu skrūvi tajā caurumā kas tuvāk vidum sanāk ka otra skrūvē jāskrūvē otrā pusē starp abiem caurumiem pa vidu, kur, protams, nav cauruma.
Tātad ko man tagad darīt? Izdomāju, ka varētu tajā starpā pats uztaisīt caurumu, bet nu tam atkal nav man instrumentu :(
Varbūt kādam šitā jau ir bijis?
Aaa un video man ir club 3d radeon 1300 CGAX-136TVD
pag,a vispār,tas pasākums vispār oficiāli ir liekams uz tās kartes? jeb to mēs jau apspriedām? par instrumentiem,ja tomēr vajadzēs,sarunāsim
nu zalmana lapaa nekas pretii nebija rakstiits taapeec shamiem suudziibu aizsuutiiju
nu gadījumā ja nedabū virsū, vari pārodt man pa 15 ;)
yeah tiko dabuuju virsuu
atklaaju arii vienu interesantu lietu, jo piemeeram urbjot caurumus stiprinaajumos pat normaali metaala uzgalji negribeeja liist cauri bet kaa saaku viileet no saaniem taa viss aizgaaja
urbis jau nu gan nebija normāls,bet to var smalki noklusēt.... :D
nee nee es veel dabuuj arii sameera normaalus urbjus un vo la jau 5 stabi 03 papagailju
screenus un visu pārējo attiecīgā sadaļā lūdzu.
Būtu es izlasījis ātrāk , tev nekas nebūtu jāurbj :)
Būtu tā ķepiņas vienkārši ieteicis ar plakanknaiblēm vienkārši palocīt, tuvāk vai tālāk , lai caurumi sapas ;) Savu Zalman 7000 uz s478 arī uzliku, kondensātori traucēja standartā, salocīju tuvāk un viss oki :):cool:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.