PDA

View Full Version : Aizdodiet VIA sata PCI kontrolieri

marciss
09-19-07, 14:01
Sveiki tauta!
Sakaraa ar lielu nepiecieshamiibu noflashot xbox360 samsung sm28 DVD-ROM draivu nepiecishams VIA chipsets vai VIA PCI sata kontrolieris. Ir taadas mazas PCI kartiites uz PCI ar VIA chipu ( tieshi VIA) un sata konektoru) Zinaataaji zinaas :) Taatad ljoti veeleetos aiznjemties uz vienu dieninju, esmu centraa, luudzu atsaukties vai nu tepat vai PZ. Paldies jau ieprieksh!

tres^
09-19-07, 17:02
Mani arī šis interesē.
Ja atradīsies tev kāds labdaris un procedūra izdosies, padod ziņu, es ar mēģinās.
Mēģināju atkačāt slikti noflašotu sammiju ar 2 citiem ne via kontroleriem - nesanāca protams.

Nelabi saflašotajam hitachim man ir nopirkta flash mikrenes pāreja uz standarta dip32, tas drīz ar visu pāreju dosies pie Tritona kunga.. :D

Instigater
09-19-07, 17:04
Da vinjas 8Ls maksaa!

tres^
09-19-07, 17:06
Bet nav garantijas, ka iznāks kaut kas, un šķiet pēdējoreizi, kad meklēju atbilstošu karti, lv neatradu, bija jēbajā. Es gan neatceros tieši kurš via čipsets bija labvēlīgais.

marciss
09-19-07, 17:33
Instigater, pachuksteesi priekshaa kur LV var atrast taadas tieshi ar VIA chipsetu? cik mekeelju neatradu.

Instigater
09-19-07, 18:13
Pirms pusgada darbkoleegjis savam pseidoservam taadu iepirkaaja. Lai vieglaak atshkjirt, tad jaameklee SATA 1.5G uz 2 portiem, un tad jau taalaak jaaskataas kas draiverim veederaa.