PDA

View Full Version : ASUS M2V <_<

mystykal
09-19-07, 10:57
tad nu, kaa jau aprakstiiju. Nopirku Big Typhoon, uzliku un konstateeju, ka 2x 1 Gb corsair Dominator ramus naaksies paarlikt uz blakus slotiem. Paarliku, uzliku Typhoon, sleedzu iekshaa un fsjo. nebootojas. Biosaa nelaizh iekshaa, cietos diskus neatpaziist. nonjeemu windas HDD paarbaudiiju, viss ir normaali, boot sektors neskarts. Paarliku ramus dazhaadaas iespeejaas, bet rezultaata nekaada. Peec tam paarliku visu atpakal, ar stock cooleri - vsjo. ar to arii viss beidzaas, nebootojas. Ramus arii paarbaudiiju, viss ok, straadaa. atliek vieniigi domaat, ka maatenei ir HANA. uzlikshu vienus citus ramus, kam nav zobu (dominatoram ir taadi) un pameeginaashu, varbuut aizies. ill keep this up to date. ja ne tad naaksies njemt Crosshair T_T taa kaa nebuutu naudu kur likt :/

bija doma piedaavaat Relax trade variantu - es dodu savus dominatorus (vinji ir in use 3 meeneshus tikai, turklaat nav klokoti. taatad, resurss ir saglabaajies. vizuaalu defektu nav, mehaanisku defektu ariidzan nav. es vareetu dot savus dominatorus( 800Mhz, 4-4-4-12, atbalsta sli, PC6400), piemaksaat kautkaadas naudinjas un panjemt no Tevis Crucial Ballistix Tracer'u (6400'os) 2x1 GB 800mhz.

http://img187.imageshack.us/img187/99/cepm2fn8tgutatr1.th.jpg (http://img187.imageshack.us/my.php?image=cepm2fn8tgutatr1.jpg)
http://img463.imageshack.us/img463/9814/dominator1wr6.th.jpg (http://img463.imageshack.us/my.php?image=dominator1wr6.jpg)

HX_unbanned
09-19-07, 11:01
Hmmm, vakar saliktu vienu sys uz šitā mammuka ... uzjautašu tās tagadējam iipašniekam, kas un kā ir ;)

StyleZ
09-19-07, 11:02
Baigi velk uz raamja peekshnju "nesaderiibu". Ja tev BIOS ir noresetots, tad uz dominaatoriem mosh pienaak tikai 1,8V, ar kuriem protams nepietiek. Value ram ielikshana un pareizu ram settingu sabakstiishana vareetu visu atrisinaat.

mystykal
09-19-07, 11:11
Baigi velk uz raamja peekshnju "nesaderiibu". Ja tev BIOS ir noresetots, tad uz dominaatoriem mosh pienaak tikai 1,8V, ar kuriem protams nepietiek. Value ram ielikshana un pareizu ram settingu sabakstiishana vareetu visu atrisinaat. nu bet kaadi tur settingi, ja vinji neklokoti smuki straadaaja ar veco kuuleri, nekas jau nav mainiits. Rams straadaa uz 5-5-5-18, patlaban, jo maatenei nav sli supporta.

sadidas
09-19-07, 16:12
Īsais no TT:BT backplate'a :)

noup (ar mystykal dzīvojam vienā iestādē ko sauc par kojām :D )
TT backplate netika stellēts virsū - oriģinālais AM2 backplate vieš lielāku uzticību - vēl jo vairāk palasot par TT BT backplate polsterējuma "vieglo" noņemšanu tika izmantoti oriģinālie risinājumi. Tak tā vai tā jāved uz garantiju - pakonsultējāmies ar HW austrumu :p gudrajiem un nospriedām, ka izbeidzies vai nu BIOSs vai RAM kontrolieris.

bornbad
09-19-07, 20:23
Nu es teiktu, ka nekas nav sad.irsies! Ieliec kādu pilnīgu value ramu vienā kanālā un būtojies tik iekšā! HDD, CD-Rom pat vari neslēgt vēl klāt! Biosā pamaini RAM setingos VRam uz kādu 2.1v vai 2.2 un būtosies pēc tam ka prieks ar tiem Dominātoriem. Man tādi ir bijuši (gan ar Micron D9GMPH čipiem, jo tev itie man liekas, ka ir Elpidas) un tie ne uz vienas plates ar standarta 1.8v pat nebūtojas! Vienkārši SPD to neparedz pat ar vismaigākajiem taimingiem!

HX_unbanned
09-19-07, 20:30
Elpidas sux priekš backupa. ProMos ir iistā manta testam ;)

Skarbais
09-19-07, 22:10
Man ir bijis taads pats chakars, un paarbaudot sho 1.8v probleemu ar vienu kompetentu cilveeku secinaaajaam, ka tieshaam ir rami, kas neceljaas ar defaultiem, bet kad ieliek tos 2,1v viss aiziet. Man taa bija ar trijaam plateem un diviem kitiem, un ne tiem suudiigaakajiem.

mystykal
09-20-07, 17:35
nu ok, pameeginaaju ar citu ram un neaizgaaja... pie kaajas, iedoshu uz garantiju un njemu vietaa crosshair XD mociitis rullee!

sadidas
09-20-07, 19:22
lol, tik cik maxaa CROSSHAIR - labaak jau buus uz C2D pariet :D

Nus, Crosshair pa 100 Zlotiem var pacelt un tie būs tikai 100 Ls pa sistēmu, aber C2D vajag gan CPU gan plati - sorra, bet pa 100 nekas prātīgs nesanāk...

mystykal
09-24-07, 10:43
nu es crosshair no ACME pa 85 dabuuju :P pie tam, par savu plati, veel dabuuju 30 zlotus, taa kaa reaala cena man bija ap 85(+ 18% - M2V). jaagaida tik 5diena, kad dabuushu atpakal un kad varees likt kopaa.. aaa un zheel gan, bet ACMEE bija 4x crosshair pa 90Ls + 18%, bet nu.. maneejo rezerveeja, un paareejie 3 pazuda ritiigi aatri