View Full Version : Opera9 Beta /torrenti
seezu jau kaadu menesi uz sitaas betas, tagad jau 8321.
bet saak jau apnikt, ka opera torrentus grib vilkt ar savu iebuuveeto klientu, visu laiku jaaspiez tas "save as". mekleeju kur izsleegt to fiicu, tacu nevaru atrast. varbuut kaads var paliidzeet?
kāds torrent klients tiek lietots?
ai,mļin,es jau FF kategorijās domāju.Bet vai tad opera nepiedāvā iespēju atvērt to torrent failu,nevis tikai novilkt?
spam off/
blin tik daudz es pats saprotu, ka var arii novilkt, tacu 9beta ir kaut kaads iebuuveetais klients, kurs mani galiigi neapmieirna, pie downloads optionos itkaa iestaadu utorrentu prieks torrent failiem, tacu atkal atver man ar to operu.
Bus jaizmegjina jaunako betu... 1. betu aplietoju- likas tiri ok, bet tagad slinkums novilkt... :(
vari nokert šeit (http://snapshot.opera.com/windows/o90w_8321m.exe)
novilku intereses pēc to betu,paskatīsimies,vai varam pielaust viņu vērt vaļā ar defaulto aplikāciju tos torrentus.
Pulkstenis un laikapstaklji vienkarsi ieper! :D
man opera loti patik, tos torrentus var jau nedaudz pieciest. tikai kad bus oficiala versija
starp cik kadus torentus izmantojat?
Sorry par spamu, bet kāds ar privalēģijām tiek galā ar to LeX, te jau iet trakāk kā bootā!
Sorry par spamu, bet kāds ar privalēģijām tiek galā ar to LeX, te jau iet trakāk kā bootā!
Neuztraucies, atbildīgās institūcijas šim jautājumam jau pievērš adekvātu uzmanību un ir pat izveidota darba grupa :D
Starp citu, forumā katram lietotājam pastāv tāda elīta lieta kā savs "Ignore list". Pievieno tam jebkuru lietotāju, kurš tevi padara nervozu, un viņa postus tu vairs neredzēsi un varēsi justies daudz mierīgāks.
Ak tad darba grupa! :cool:
vimba_zlobnaja
04-28-06, 13:40
Precīzi :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.