PDA

View Full Version : Aptauja atslodzei!

DeadmaroZ-TLOTL
03-26-06, 19:57
Ar kaadas piedzinas auto nu mees paarvietojamies!

Kashelz
03-26-06, 20:00
Vairaak patiik pakaljas piedzinja, it ipashi ziemaa :D Ir braukts gan ar priekshu, gan pakalju, diemzjeel nezinu kaada vadaamiiba ir ar 4x4!

DeadmaroZ-TLOTL
03-26-06, 20:03
Vairaak patiik pakaljas piedzinja, it ipashi ziemaa :D Ir braukts gan ar priekshu, gan pakalju, diemzjeel nezinu kaada vadaamiiba ir ar 4x4!

Heeh pameegini ar pakalpiedzinu aizbraukt ziemas laikaa pa muusu krutajiem celiem no Ventspils liidz Daugavpilij un tad parunaasim par patikshanu :D :D :D :D :D :D :D

Kashelz
03-26-06, 20:17
Heh, zinu, ar katru piedzinjas veidu ir zinaamas neertiibas! Ne vienu reizi vien ir sanaacis, ka ir probleemas uzsaakt braukshanu deelj sniega, ledus, kas trucee konkreeti. Bet tas taa, siikums, vienreiz sanaaca braukt nezinaamaa vietaa un sanaca, ka celjsh ir diezgan staavaa kalnaa lejaa, apgriets mashiinu izdevaas, bet kalnaa atpakalj tiku ar gruutiibaam, labi, ka bija koleegas liidzi un izruchija :D

PS. DeadmaroZ noeditee savu postu - Ar kaadas piedinas auto paarvietojamies?

DeadmaroZ-TLOTL
03-26-06, 20:41
PS. DeadmaroZ noeditee savu postu - Ar kaadas piedinas auto paarvietojamies?

ou shit , bet laikam tas vairs nav editeejams no manas puses ;-)

Skarbais
03-26-06, 20:52
Visas svalkas ir ar priekshpiedzinju, bet taa patiik ar 4X4, forshi mest liikumaa un ar gaaziiti izvilkt, ir bijushi taadi Audi power braucieni :)

Principaa praktiskaakaa/ekonomiskaakaa ikdienai ir mashiina ar priekshpiedzinju...

tolx
03-26-06, 21:31
pagaidām ***ovozs,bet gribu quattro. :o

perkonens
03-27-06, 14:30
Man tā kā grūti nobalsot - ikdienā pārvietojos ar priekšpiedziņu (ar automātu, besī arā), brīvdienās (pa ezeru) ar pilnpiedziņu (patīk vislabāk), sportam tiek būvēts pakaļpiedziņa (vaz "ultrakitkarwrc" :) )

R@imizA
03-27-06, 14:50
Prieksha... bet cienu Quattro :) dzili sirdii esmu Audi fans :)

tolx
03-27-06, 16:41
Perkonen,ko tu tur perini? kas tā par klasiku top? kaut kas uz Mezīša variantu?:D

Jav
03-27-06, 18:01
Nelegali ar priekspiedzinju pagaidam :D Vispar priekspiedzinja un quatro ir tas, ko vajag laukos ziemaa :D tipa ir nacies palidzet cilvekiem ar pakaljas piedzinju tikt no kupenam braucot ar priekspiedzinju- no problems :D nu ja ne jau es braucu, bet nu domu sapratam...

jonixins
03-27-06, 18:48
Pārvietojos ar priekšpiedziņu, Ir gadījies pārvietoties ar pakaļpiedziņu - patika nejēgā, bet degvielu tādam, kas patīk ikdienā saliet ir nejēgā...
Gribētos jau kvatru, bet pagaidām nepavilkt vēl vienu auto... mozz vēlāk, ko modificētu ;) ;)
pagājušo 6dien ievērtēju priekšpiedziņas mīnusu - nevar pa dubļsniegainu kalnu augšā at priekšu uzsākt braukt - nācās mest rinķī un ar pakaļu pa priekšu - pēc tam vēlākbraucošie slavēja manas riepas (tb. neredzēja mahināciju) :P:P
p.s. Audi4eva

tolx
03-27-06, 18:51
offtopic: kādam audi quattro fonts kompī nav aizķēries? google izmet tikai kaut kādus neejošus linkus vai arī kaut ko,kas nu pilnīgi neizskatās pēc tā ko es gribu.

tomēr izdevās atrast kaut kur,pielieku klāt,ja nu kādam vēl vajag.

Wendy
03-27-06, 18:58
Pashlaik vizinos ar priekshpiedzinu, bet ir arii braukts ar pakaljpiedzinu, nenoliedzami taa ir jautraak... :) :cool:

josi
03-27-06, 19:28
Pakaļpiedziņa ar bloķi -> kaifs :)

Instigater
03-27-06, 19:29
No savas puses varu teikt, ka pirmais auto bija priekshpiedzinja, tagad pakaljpiedzinja, teevam bija priekshpiedzinja, tad pakaljpiedzinja, tagad atkal priekshpiedzinja. Nu bet ar priekshpiedzinju es vairs braukt nemaaku un tas, ko citi saka, ka ar pakaljpiedzinju ir gruuti, iisteniibaa ir tikai pieradums, man pat subjektiivi ar pakaljpiedzinju braukt liekas droshaak, jo, ja vajag savaakties, tad atliek tikai palaist gaaziiti valjaa un viss atkal ir kontroleejams (liidz zinaamam aatrumam, paarnesumam un lenjkjim).

Jav
03-27-06, 19:46
Par to savaksanu runeajot- runajot ar cilveku, kas ir braucis ar abam piedzinajm- prieksa tomer ar savu vilcienu labak savac neka pakalja ar stumsanu, bet nu tas ta, cik brauceju, tik viedoklju...

perkonens
03-28-06, 09:52
Perkonen,ko tu tur perini? kas tā par klasiku top? kaut kas uz Mezīša variantu?:D

Nu gluži Mezīša varints nebūs, bet nu Mezīša aura tur klāt būs, tas točna...:)

Pagaidām auto ir praktiski izjaukts pa daļām, pat nav īsti ko parādīt...:( bet Jūnijā un Liepāju (mini) baigi ceru dabūt gatavu :rolleyes:

Gan jau ka vēlāk sagādāšu kādu fotosesiju, par auto tapšanu, ko atrādīt tautai...;)

perkonens
03-28-06, 09:54
Ēēēē! Atcerējos!!! Ir viena bildīte no auto iepriekšējās dzīves...

šī:

http://photo.4rati.lv/lrc/2003/02.sarma/mdimperans/big/F1000030_New.jpg

tolx
03-28-06, 12:39
izskatās labi... Veiksmi būvēšanā! :)

DeadmaroZ-TLOTL
03-28-06, 17:19
ui kaa es tagad nozeeloju ka savu vazu izjaucu un izmet svalkaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

http://dead.hub.lv/bildes/vaz 21063.jpg

tolx
03-28-06, 17:47
varu piedāvāt M-408,ejošs,bet nu vispār,vajag pielikt roku.Turklāt vēl eksporta variants,ar 4 lukturiem. :D :D

DeadmaroZ-TLOTL
03-28-06, 18:15
nav vairs tik daudz laika kaa 10mit gadus atpakal , saakt visu 0les buuveet

Ivchiks
03-29-06, 01:28
Audi, ne-quattro, bet tik un taa tanks ziemaa (ja normaalas gumijas).

jopciks
03-29-06, 09:29
laukos ir eleganta grīdas krāsas 1984. gada Ņiva :) un tumši zils 1982. gada Audi Quattro- ideālākie lauku limuzīni :D