View Full Version : 7800gt bios volt Mod ???
Ir vēl kāds saskāries ar Club3d 7800GT sērijas karšu dzīšanu.
Cik te palasījos pa formuiem, tad viņai tāpat kā 6800 sērijas kartēm (nibitor) var pāršūt biosā no 1.4 uz 1.5.
Nu izdarīju tā, bet reāli OC potenciāla pieaugumu nejutu vispār.
Kā pie 520 Core arī pie 1.4, tāpat arī pie 1.5. Pie 530 jau sāk mest gļukus Ati tooļa kubs. 520 3d-markus visus iziet eleganti :)
Vienk. Dzirdēju, ja reiz šai kartei ir tāds potenciāls jau pie 1.4, tad jau ar 1.5 vajadzētu kādi 550-570 iet, a nevella :(
Nez vai tiešām vienīgais variants ir HardMod? Pagaidām negribas garantiju čakarēt dēļ dažiem MHz. :rolleyes: Turklāt karte ir pilnīgi jauna, principā...
Vgpu modu esmu taisījis softiski, Vdd ar zīmuli.
eVGA 7800gt ar Delta50Mhz gāja 500/1450 stabili.
Voltāžas 1.5/2.24.
Un jā, man strādāja 1.5V, mērīju ar multimetru.
Un vēl kas, novāc 2D mōdi vispār iekš nibitor, vai voltāžas un frekvences nemainītos sparp 2d un 3d.
Izveelies X1800 vai arii X1900, buus volt mod softiski iespeejams un pietiekamaas robezjaas, lai izspiestu maximaalu frekvenci ikdienaa :)
Bet zik zinu, tad tie volt mod GeForce karteem nevienmeer straadaa, labaak megjinaat ar pencil mod vai arii kartiigi uzlodeet un miers! Ja labi grib, tad v-mod var nonjemt taa, ka nevarees pateikt, ka taads maz ir bijis :p
Tad tev izdevās sotiski iešut. Palasījos, ka XFX kartēm arī broblēmas esot...
Diemžēl MMetra nav, tā kā nevaru pārliecināties vai reāli V mainās.
Tik zinu ka pēc dačikiem parādās 1.5V, bet neko nedod :mad:
Kasparz - cik tad esi maximaali punktus savaacis ieksh 05 Marka ar sho te voltmodeeto 7800GT?
Reigo - dereetu varbuut padomaat ka dzeseshan tevi ierobezjo? Defaltaa nav taa labaakaa noteikti prieksh dziishanas!
Tad tev izdevās sotiski iešut. Palasījos, ka XFX kartēm arī broblēmas esot...
Diemžēl MMetra nav, tā kā nevaru pārliecināties vai reāli V mainās.
Tik zinu ka pēc dačikiem parādās 1.5V, bet neko nedod :mad:
XFX ar melnajiem PCB softmods nestrādā.
http://bildez.lv/bildes/kasparz/7800/orig/1139929054.jpg
Neesmu īpaši dzenājis, jo nav mana un arī kodols nav īpaši labs.
Izveelies X1800 vai arii X1900, buus volt mod softiski iespeejams un pietiekamaas robezjaas, lai izspiestu maximaalu frekvenci ikdienaa :)
Bet zik zinu, tad tie volt mod GeForce karteem nevienmeer straadaa, labaak megjinaat ar pencil mod vai arii kartiigi uzlodeet un miers! Ja labi grib, tad v-mod var nonjemt taa, ka nevarees pateikt, ka taads maz ir bijis :p
A tu par boldēto izteikumu esi pilnīgi pārliecināts... Man jau vienmēr uzbrukumi ar lodāmuru dzelžiem, kam ir garantij, izraisījuši šermuļus, turklāt ja iet runa par dzelzi kura cena sniedzas simtos LS..
Nu zīmuli vimaz var izdzēst...
Reigo, nopērc multimetru, un varēsi ķēpāties, un flašoties cik tik uziet. Ja nav multimetra, un uzklāj pārāk daudz grafīta, vari nobeigt karti.
XFX ar melnajiem PCB softmods nestrādā.
http://bildez.lv/bildes/kasparz/7800/orig/1139929054.jpg
Neesmu īpaši dzenājis, jo nav mana un arī kodols nav īpaši labs. Kodols moš ta arī nav diezko, bet atmiņas jau nu gan iet tā ka nograb...
Cik tev defaultā atmiņas?
Man neiet tālāk par 1.19GHz :( Reāli mēģinājums iestiept GTX dārziņā beidzās ar Freezu :)
Man gan īpaši nav ko iespringt. Rezultāti tāpat mazliet tiek bremzēti no CPU puses...
Un vēl kas, novāc 2D mōdi vispār iekš nibitor, vai voltāžas un frekvences nemainītos sparp 2d un 3d.
Kāds labums no šāda gājiena?
Nav čakarēšanās, un voltu lēkāšanas.
Kartei ir Infineon 2.0ns atmiņas.
Vareet var novaakt to lodeeto volt mod, bet tur vajag ipashas prasmes lodeet un arii dzen attieciigu apriikojumu!
Es gribeetu savu XL karti arii pamociit, tieshi atminjas taimingus, jo ir labi, ka uz borta seezj 1.4ns Samsing RAMi un esmu ticis liidz +/- 720Mhz, taalaak negrib iet arii pie pamatiigiem voltiem! Attieciigi ir sasniegts arii 10k ieksh 05 3DMarka :)
Varbuut ir kaads softs, kas suportee Radeon 1Xk seerijas kartes? RaBiT 1.8 pagaidaam veel izstraades procesaa ilgu laiku :/
es savai R480 pamatīgi subtaimingus esmu sažmiedzis.
Būs jāpamēģina uztaisīt 5.25 izmēra baroklis, un aircooled pelte ap 80-120w.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.