PDA

View Full Version : Kas tas taads ?!

tobias
03-24-06, 12:28
WTF (http://foto.inbox.lv/albums/extremeski/mobo/wtf.jpg)
Kapec man izmet shitadu logu ? Lidz ar to es arii nevaru palaist windas firewallu !
Butu labi ja juus varetu man palidzet pec iespejas atraak, jo pie shiis kastes bushu veel tikai kadu 1 h !

brx
03-24-06, 13:09
pirmo reizi kautko tadu redzu
moska serviss aptureets :confused:

tobias
03-24-06, 13:16
hmm pirms 5 min izdzesu 6 trojanus araa, bet tas logs taapat, kaa ir taa ari paliek ! :mad: + restartejot OS no sakuma Nortons ir "disable" ! :confused:
Skaneju ar spybot, spyware, troyan removeru un arii nortonu un itka nekas nekur neuzradas vairaak.. :confused:

HX_unbanned
03-24-06, 13:39
Kautkas līdzīgs SASSER'am ... shams tikai izmet logu ar paziņojumu, pēc cik sekundēm restarts ...
hmm ... pazondē viruslistus un descriptions viņiem kādā no AV homepagēm ...

deff_ins
03-24-06, 13:41
plāns sekojoš:
ņem kādu advancētu proces exploreri
skaties katru procesu - kur sēž, ko makarē.
ja neatpazīts, kauj nost un dzēs ārā failus.

tāpat izčeko visu startupu, tempus izdzēs utt...
izlaid kādu online virusscan, palaid vairākus ad-wares medniekus...

lai veicas ;)

Kasparz
03-24-06, 13:43
Kautkas līdzīgs SASSER'am ... shams tikai izmet logu ar paziņojumu, pēc cik sekundēm restarts ...

Viņš svchost nobeidz, nevis pats kādu logu met.
Tāpēc jau vīruss ir vīruss, lai bojātu pašu sistēmu, nevis izmestu bildi kurā rakstīts "Es esmu vīruss, izdzēs mani!"

HX_unbanned
03-24-06, 13:47
oks .. ;)

deff_ins
Hmm ... tu tā nosistīsi visu vēlmi viņam kautko darīt :)

Format C: ....

tobias
03-24-06, 14:30
Izmeginaju kaudzi ar visadiem spywariem u.t u.t , izdzesu temp un parejos krepu, bet tik un taa tas firewalls nejiet + disablots nortons pie startapa.. :confused:

HX_unbanned
03-24-06, 14:45
TRu pašu elementārāko esi darījis - eneiblojis Nortonu ( vai ielicis viņu startup mapītē ) un Administrative Tools -> Services, sameklējam servisu un uzliekam Automatic ..

VISS ... ;)

tobias
03-24-06, 15:06
mja, izskaneeju veel ar pandas onlain skaneri jamais man atrada 17 drazas, bet brinumi taadi, ka jamie nepiedava man vinus dzeest ! :confused: Mekleju pec uzraditas direktorijas, bet vinas nemaz atrast nevar...

p.s - demed, vairs nekad neloznashu pa kkadiem krepainiem soft ***** saitiem.. :mad:

HX_unbanned
03-24-06, 15:09
neaizmirsti lietot skeners, kas ATROD un IZNĪCINA rootkitus ... ;)

tobias
03-24-06, 15:11
labraat dzirdetu, ja tu man kadu tadu arii ieteiktu ! :rolleyes:

HX_unbanned
03-24-06, 15:23
Kaspersky AV ( 6.0 ) ; http://www.google.lv/search?hl=lv&q=Rootkit+Scanners+and+Cleaners&btnG=Google+mekl%C4%93%C5%A1ana&meta= ...

tobias
03-24-06, 15:49
izskatas, ka jau saak palikt labaak, panda arii vairs nerada to visu chupu ar mesliem, bet firewalls tik un taa nejiet :D + nortons arii vietaa, tikai prob ar firewallu. ITkaa man tas vienalga atsledzu vinu un uzliku Zone alarm, bet vai tomeer nepastaav varbutiiba ka kkads kreps man ir palicis ieksh pc..