View Full Version : Eoz Lp 5 - 04.03.2005!
Nu tad EOZ LP nr.5 buus 4. martaa, Tiiraines pirtii, plkst. 13.00, cilveeku skaits kaa vienmeer konstants - 24x.
Pasaakums tiek apvienots ar manu 29x dzimumdienu! :]
Saakam pieteikties! :]
Dalibas maksa 20Ls, un kad nauda kontaa, tad sarakstaa iekshaa. Lai laicigi var pasutit, neviss vilkt gumiju lidz peedejam, taa ka viss pajuk.
Summa ietilpst, pirts, atluzhshanas telpas, shashliks un viss tam piederoshais, salaati, gurkji, sulas un limonaades.
!!!KAD PARSKAITAM CASHU, OBLIGAATI PIERAKSTAM KLAAT NIKU, NO KAA !!!
Obiligaati katrs daliibnieks panjem liidzi straavas pagarinaataaju!
Uz datora jaabuut jau uzliktaam sekojoshaam speeleem:
1. UT 2004
2. BattleField II
3. NFS Most Wanted
01. Angelz
02. Arko
03. Relax
04. Wilkinz
05. Maniac
06. Uldinsh
07. Krishxxx
08. GodFinger
09. JANKS
10. Paulet
11. Gundars
12. Dolomit
13. Zlostny
14. Dubiic
15. ORIONz
16. Torado
17. Ha_Ha
18. Sifozais & Wendy
19. Tominjsh
20. R@imiza
21. ANDZ
22. Arnichks
23. Jurixz
24. .............
tas ir lanparty vai eoz tuss?
Man var droshi raxtit saraxtaa ;)
Mani arii...
Un atsuutat kontinja nr lai laiciigi $ varu atsuutiit ;)
tas ir lanparty vai eoz tuss?
lanparty
Mani arii...
Un atsuutat kontinja nr lai laiciigi $ varu atsuutiit ;)
chek PM
a kā tad es? ;)
Nu veciit, kaa LP bez tevis ;] Kontu iecheko PM.
Kaadas sys req?
Any cfg, ka tik kaste velk UT2k4, BF2, NFS MW.
Nu tad EOZ LP 5 pasaakums buus 5 martaa.
:confused: no ceturtā uz piekto?!?
:confused: no ceturtā uz piekto?!?
Sorru, baga. :] 4ajaa notiksies. Shodien pierezerveesim pirti.
Nu tad es ar beidzot. :D Do šu kontu un raksti klāt.
Any cfg, ka tik kaste velk BF2
Nevelk :(
Nevelk :(
Tipa, kas tad tevpa kasti?
Kāds no Ogres puses brauc?
Par cik es vairs alko nelietoju, tad es braucu ar noteikumu, ka gaļu atkal marinēs Relax, (būs piestūmiens).......:rolleyes: ES BRAUCU!
Tipa, kas tad tevpa kasti?
Tipa, ieksh profila redzams.
Nu BF2 nespeeleeju, un neesmu speeleejis, un kasti arii kaartiibaa nesavediishu tik atari, un vispaar negribas braukt nekur.
Par cik es vairs alko nelietoju, tad es braucu ar noteikumu, ka gaļu atkal marinēs Relax, (būs piestūmiens).......:rolleyes: ES BRAUCU!
Gavno vopros! :] Relax taksh mums ir miesniex, galju ljoti labi prot o/c :]
BTW, reeciigs avataarz... 8]
Kāds no Ogres puses brauc?
Hmmm, no Ogres ja nemaldos bija ANDZ. Itkaa teicaas ka uz sho LP jams brauks.
Nus ja nekas nemainaas es ar laikam pagodinaashu Juus ar savu klaatbuutni... ;) Dajt mne konta nomeru.
Nus ja nekas nemainaas es ar laikam pagodinaashu Juus ar savu klaatbuutni... ;) Dajt mne konta nomeru.
@PM. :]
Vai negribas stanga atrauties koa :D ?
Interesanti, ka emu viens no pirmajiem, kursh samakasajis, bet saraxta sevi neredzu :confused:
Sponsorus jau arii vajag ;)
muus a GodFinger arii listee vaig iemest, pie reizes arii kontus PM vaig atmest lai naudinjas var paarskaitiit!!!
Nu BF2 nespeeleeju, un neesmu speeleejis, un kasti arii kaartiibaa nesavediishu tik atari, un vispaar negribas braukt nekur.
un ko tad piiksti... brauc - maksaa, nebrauc ........... ja negribi, ko tad muti dzeseet...
emm, man te taads jautaajums vai varees kaads 2purnus no mana rajona aizmest (mani un veel vienu)? vispaar es jau domaaju braukt, atmetat man luudzu kontu
Palikushas 7x briivas vietas uz EOZ LP 5. Sarosaas! No-Teams atkal ignorees pasaakumy atrunaajoties par daargajiem upgreidiem un naudas truukumu? :>
tu ignorē mūsu lūgumu pēc vapo :mad:
nekas - iztiksim!
varbut varam iztikt bez kashkiem, kaa saka, RELAX :)
draugi mīļie, tad buus kaads jauks cilveeks kaa tas ir noticis liidz shim, kurs paraus mani uz lp?
varam ;)
šoweekend pure di action 8)
draugi mīļie, tad buus kaads jauks cilveeks kaa tas ir noticis liidz shim, kurs paraus mani uz lp?
Principaa Arko tavaa pusee miit. Uzsit jamam PM...
2 ORIONz, vai tad kaads kaadreiz ir bijis pamests tikai delj taa, ka nav transporta, kautkaa neatceros :rolleyes:
tu ignorē mūsu lūgumu pēc vapo :mad:
nekas - iztiksim!
Offtopic,
Neignoreeju bet domaaju.
Deff, no offence bet, zini kaada atshkjiriiba ir starp EOZ un No-Team? Taada ka mees bench'ojam TIKAI savas h/w, ja komandas ietvaros tad TIKAI komandas kopeejo h/w bet personiigajos bench'os tikai ar savus personiigos h/w!!! Tas patc attiecaas arii uz coolinga devaisiem, pashi taisam vai arii iegaadaajamies no attieciigi piedaavaataa brenda klaasta. Runaajot par Vapo abi nehavo warranty un ja kautkas ar jamiem notiks kursh atbildees, nav jau 20Ls h/w?
Ja jau mees juusu stilaa bench'otu tad EOZ GNT/TD Baltic iznestu hi-end h/w saliktu SCSI diskus n'tajaa raidaa utt, panjemtu po maximumu. Nu pasaki, vai man nav taisniiba? Es negribu kasiities, bet mums arii vajadzeeja veelvienu Vapo, mees nevienam neluudzaam bet naacaas iegaadaaties pashiem. Man nav zheel bet ja mees WR liimenii speeleejam zem dazhaadiem karogiem tad katra EOZ iedotaa h/w No-Team'am speelees pret mums.
Deff, nedomaa ka tas ir kashkjis vai kaada cita veida uzbrauciens, bet tas ir realaas situaacijas izklaastiijums.
Angelz, no offence - bet jūs neko nebenchojat...???!!!
es zināju ka tava nostāja būs tāda bla bla bla tikai sava hardware... nevienu nekrata kāda tev hardware un kur tu to dabūji bet KO TU AR TO ESI PAVEICIS... vot es te iedomājos - eoz un no-team jauns rekords... yeah right!!!
un vienīgā starpība starp no-team un eoz ir tāda ka jums kruti dzelži daudz - mums maz - un ja kādam kaut ko no kāda vajag - tad, diemžēl, tikai mums no eoz... :(
nu ko... paldies allaham te dažs labs nav tik principiāls un cerams mums palīdzēs...
/off
Meitenes mieru, Ble...:mad:
Ir ok,
Deff, mums vajag kopaa iedzert kaadu Jaageri un izrunaaties. Nepatiik ar normaaliem cilveekiem havot konfliktus... 8]
bet deff, kapeec jus pashi ignoreejat piedaavajumus satuseet kopaa, lai visu normaali izrunaatu, nevis te peertos beztolkaa, peedejais piemeers bija shonedelj domaata tiraines pirts, kura jau nojuka
Taax 4 vietas veel teoreetiski free.
Deff, izlem ko dariisiet?
Wendy, kaa ar tevi?
Nu peec muusu sarunas viss ir skaidrs... ;) He he, laikam vajadzees bik patreneeties, a to buus kaa peedeejaa LP bez jeb kaada trenina... :rolleyes: :D
Meitenes mieru, Ble...:mad:
Dafajtji zhitj druzhno! galubeigaas OC tak ir hobijs...neviss izdziivoshanas sacensiibas:)
Mhm, varbuut tieshaam jaasaak domaat par lielaakaam telpaam :)
IDEJA, kaa uz to skataamies???
http://www.thermaltake.com/contact/LANreq/lanreq.asp
feini...
"EOZ TEAM! Please briefly describe within 150 words"
Angelz, uzklabini tagad jamiem, lai nesanaak par veelu, jo mee tagad tin pastraadat.
Runaajot LP bildeem un video. Uztaisam shoreiz maximaali daudz bildes un video. Par cik shoreiz buus sviniigaax EOZ LP kaa parasti. Palieku vecs... ;)
Panjemshu liidzi uz LP 1.5Gb SD lai pusliidz vareeetu apmierinaat 7.1 megapuperduper...
Angelz, uzklabini tagad jamiem, lai nesanaak par veelu, jo mee tagad tin pastraadat.
Vajadziigas bildes no pasaakumiem, labi padomaasim. Vakaraa uzklabinaashu, jaaizdomaa veel ko klabinaat :>
IDEJA, kaa uz to skataamies???
Es jau ar shito biju redzeejis, bet nedomaaju, ka banana country kaads kautko dos. IMHO tas ir USA globaalajiem LP, kur brauc 100+ cilveeki, un sanaak reaala TT reklaama.
[Angelz] BTW, vaards "shit"-ais vairs nav cenzeets.
Mlin... skatos briivas vietas gandriiz nav :rolleyes:
Ssoreiz tauta sarosas laicigi :cool:
Galvenais ka postam ir tikai 1'a diena :>>>
Velis (;) ) nebrauc?
Hvz, pagaidaam nav pieteicies.
Ugh, nevaru sagaidiit, kad eediishu gardu muti Relax'a shashlikus un normaali vareeshu atpuusties. Buushu beidzot bez auto vareesim normaali iedrinkot. :>
man buus veelviens dzekins liidzi (Jurixz)
Ehh...
Kas pa lietu Kiwi? Kapeec es tevi neredzu saraxstaa?
Kas pa lietu Kiwi? Kapeec es tevi neredzu saraxstaa?
Tāpēc ka drīz braukšu uz interviju pats zini uz kurieni
cerams viss buus ok :cool:
Tāpēc ka drīz braukšu uz interviju pats zini uz kurieni
Anyway, ja tev 50% discountz par cik pagaajusho reizi biji apslimis uz LP.
Par FX un miinusiem vakardien 3x gabali izbaudiija miinusus, bet nu anyway doma ir skaidra. Saprotu ka soliits bija ljoti daudz bet izdariits ljoti maz, shogad buus savaadaak.
Pashlaik nav briivaa laika taa ir EOZ lielaakaa prbl. Plus dziivoklju jautaajumi utt, kad saskarsies sapratiisi tas nemaz nav tik rozhaini kaa izskataas.
Labi ja sakasīšu naudu kādam lētam 6600 tad iespējams aizbraukšu...
Nu ko miiliishi, 1x vieta palikusi! :> Pieteikshanaas aatrums shoreiz bija reaali aatrs.
Eu, a kāds paņems "Guns'n'Roses" disku? :D Kopš pagājušās reizes neesu klausijies.
Eu, a kāds paņems "Guns'n'Roses" disku? :D Kopš pagājušās reizes neesu klausijies.
:D :D :D
Sorry Pal, only Ramshtein! 8]
nu taa, brivu vietu izskataas ka pagaidaam nav, ja nu vienigi kads iemaksaa cashu atraak par tiem, kas ir tikai rezerveejushi, un tad sanaak taa, ka peedejais rezervists lido araa no saraksta :(
ūūū, esmu pirmspēdējais. Naudu esmu aizskaitījis vakar. Man jau sāk nelikt mieru organizatoriski jautājumi, a ko ar 21'' moni darīt ? Cita nekā nav man.
ūūū, esmu pirmspēdējais. Naudu esmu aizskaitījis vakar. Man jau sāk nelikt mieru organizatoriski jautājumi, a ko ar 21'' moni darīt ? Cita nekā nav man.
Viss buus ok. Par moni, transports tev ir?
btw. kaads 25. ir pieteicies? nu es riit vai sodien naudu parskaitisu, bet taa pat intereses peec apjataajos.
tur jau tā lieta, ka transporta nav. Kāds no manas puses nebrauks garām ?
mana puse ir Lielupe.
tur jau tā lieta, ka transporta nav. Kāds no manas puses nebrauks garām ?
mana puse ir Lielupe.
Hmmm, taatad Juurmala. Priedaines pusee vai paari tiltam jaabrauc?
Es par cik es shoreiz jubilaars tad ar savu auto nebraukshu, mani pashu vediis.
Visstuvaak tavai pusei tev no EOZ sanaak Arko, jams startees no paardaugavas. Uzmet jamam PM, iebraukshana 2x 1Ls Juurmalaa un benziins no tevis. :]
nu nāks tuvāk izdomāšu. Pie rimi, tātad jūrmalas pusē tiltam. Var jau būt, ka kāds mani attransportēs.
varēja šādi:
Nu tad EOZ LP nr.5.29 buus 4. martaa, Tiiraines pirtii, plkst. 13:29-14:29, cilveeku skaits kaa vienmeer konstants - 29x.
Pasaakums tiek apvienots ar manu 29x dzimumdienu! :]
Saakam pieteikties! :]
Dalibas maksa 20.29Ls, un kad nauda kontaa, tad sarakstaa iekshaa. Lai laicigi var pasutit, neviss vilkt gumiju lidz peedejam, taa ka viss pajuk.
Summa ietilpst, pirts, atluzhshanas telpas, shashliks un viss tam piederoshais, salaati, gurkji, sulas un limonaades.
!!!KAD PARSKAITAM CASHU, OBLIGAATI PIERAKSTAM KLAAT NIKU, NO KAA !!!
:D
eeemmm - battlefield spēlēsiet? :o
hmmm no kurienes tie 0.29LVL uzradaas:confused: :rolleyes: :cool:
saakuma lapaa naf, kads rakstot quote to ir pamainijis
interesentiem par LP, ir viena briva vieta
tikko to dariju, izmainju veel naf
varēja šādi:
:D
eeemmm - battlefield spēlēsiet? :o
Shure! Un ne tikai :]
nop nop - man tikai batls incē... katram jau incē tas kur jūtās spēcīgākais 8)
Man gan incee pasaakums. Shoreiz buus stingraak noorganizeets mazaak freestyle.
Shoreiz buus stingraak noorganizeets mazaak freestyle.
No ssitas vietas papodrobnei ;):rolleyes:
buus grafiks no cikiem lidz cikiem ko kad speelejam, un ko kad daraam
Stingri organizēts - tad jau tas vairs nav pasākums, bet ierindas mācības stunda :D
Stingri organizēts - tad jau tas vairs nav pasākums, bet ierindas mācības stunda :D
Nope, vienkaarshi buus vairaak LP action! :] Tad jau maniis.
Spriezhot pec pagajushas reizes LP nesavaktibas, tas bus pozitivi ;)
citadi visi kur paklidushi, no fun :D
Nope, vienkaarshi buus vairaak LP action! :] Tad jau maniis.
eoz lp tieši asociējās ar to, ka nebija pārlieka organizētība, ka varēja izlocīties kad grib un kur grib :)
vai tiešām to vajag izskaust? :confused:
mosh balsoshanu uztaisit?
nē - vajag saorganizēties... piem. ja es zinu ka battlefield griež no 15-18 un no 20-24 - tad tanī laikā un līdz tam laikam es uzturu sevi top condition un nedzeru :D varētu jau priekšlaicīgi saorganizēt sarakstus un tautu kas ko spēlē - lai var laicīgi salikt visi visas attiecīgās spēles, apaļoties ar laikiem un spēles kolēģiem... piem ut2004 laikā es ierauju kād alēn, papļāpā ar citiem ut nespēlētājiem - ieiet pirtī - apmēram tā :)
un nebūs jābļauj pa visu pagastu - eeeee kas spēlēs nfsu???
Galvenais neaizmirstiet Axel Rouz :D Ato bez vina pasaakums nespaardiis.... P>S Vai ELIam ir kaadis informeejis par pasaakumu? Vinsh kaadu laiku atpakal inceeajas...
un veel galvenais ir, lai buutu kaads laps knipseetaajs, kas visu pasacienu varetu forshi saknipseet, jo no pagajushaa LP bija maz bilzu !!!
tad AXELAM zinjot??? ko tauta saka???
Labaak nee :D Ato shoreiz mosh man nervi neizturees.. un tad man buus jaateeree daudz $$$ li izmaksaatu tam logopeda pakalpojumus ;)
P.S
Nee nu jautri bija.. bet laikam pagaishreiz biju paraak noskanojies uz gamming :D
Yeaahh, beidzot iehavoju blue edition Razer Copperhead'u.
Vareeshu vismaz normaali pagriest nelamaajoties uz zhurku.
Gundars arii aplaimoja sevi ar green edition Razer Copperhead un ExactMat + Rest palikni.
EOZ LP5 List Updated 24.01.2006 20:39
Mhm, runaajot par taam bildeem, buutu baigi forshi, ja vareetu uztaisiit vienu kopbildi kreklinos, kurus (kaa nu kursh) iegaadaaja pagaajushajaa LP... :)
krekliņi būs jāvelk ar aizmuguri uz priekšu? ;)
Veeh.. tik tiko piefikseeju teemu :)
Neko dariit :)
Laiks jau veel ir gana.. gan jau ka buus kaa parasti.. peedeejaas dienas kaadsu kursh gjimenes apstaaklju deelj netiek, paardos biljetiiti :)
Es gan vareetu dzenaat tikai UT :)
BF un NFS un pokjika neies.. un staipiit apkaart sunduku konkreeti lauzh :)
zheel,ka tik veelu piefikseji
Tapeec izvilku aaraa LanParty subforumu kopeejaa foruma listaa. Lai vareetu aatraak piefixseet.
krekliņi būs jāvelk ar aizmuguri uz priekšu? ;)
Mhm... Tas vareetu buut labs skats... :D
bez kreklinjiem
Nu gam kaarumnieks :D
Gribaas jau gribaas Wendy redzeet bez kreklinja :p
fui kaads tu pretiigi izvirtis... :o
fui kaads tu pretiigi izvirtis... :o
Kursh nu buutu runaajis :)
Blin.. es peec taa krapa ko tu atsuutiji, praatoju pa low level formatu :)
Nja, nav viegli Wendy vienai uz visu vilku baru :D
Da beidz, ir ok... Visi tak saveejie... ;)
Wendy
Jauniņais
hmz
kaadeelj ne Jauniņā ? :)
Djiskriminacija ibio makj :>
Nakamais solis EOZ.lv attistiba ir saaicintat vairak meitenju par citiem IT portaliem :p
He he, interesanti cik ta veel taadu kaa es atradiisies... :D
P.S. Thanks Angelz... ;)
He he, interesanti cik ta veel taadu kaa es atradiisies... :D
P.S. Thanks Angelz... ;)
Pilnīgi un galīgi atbalstu tādas kā tu Dnjom s agņom ņe sischish ... :p
Wendy ir unikums a kā ar mašīnu brauc :) ..........
Pilnīgi un galīgi atbalstu tādas kā tu Dnjom s agņom ņe sischish ... :p
Wendy ir unikums a kā ar mašīnu brauc :) ..........
Mhm... :) Nu thaks par labiem vaardiem... ;)
btw kas daras ar citam aktivitatem - t.i. ir kas ieplanots?
Varetu taka paķert arii savu udenspiipi, zinu dazhus labus maisijumus, ka - maz neliekas :D
Mhm... Piipe... Mmm... :D Bet nez kaut kaa toreiz visiem baigi vajadzeeja piipeet a kad uzkurinaaja, tad nu nez, kautriigi vai ko, bet taa teikt diezgan neaktiivi vilceeji bija... :rolleyes: Any way par tiem pielikumiem un sajaukumiem tika runaats, tik laiciigi jaasarunaa un dabuut var visu... ;)
dabūt var visu... var visu.... tigli, tigli, tigli... allright!!!
nesaki vis Wendy, piipe bii laba;) un nemaz nekautreejos piipeet:rolleyes:
Any way par tiem pielikumiem un sajaukumiem tika runaats, tik laiciigi jaasarunaa un dabuut var visu... ;)
Iespejams ka ar SLi variantu butu lielaka atsauciba :D Kr4 janjem piipes, kaut pashiemm uzsmekjet :p
JANKS havo ūdenspīpi 2vi 1nā!
P.S. es gar zemi :D :D :D forumā jau divi "nindzjas" :D
Tu ņirgājies par mūsu "Black Ninja Cult"? VENDETA :mad:
Ha_ha nokaitinasi tautu, jamie sankcija piestadis LP :D
no šādas domas arī smiekli nāk... ;) (fleims)
ko tur rēkt - jāraud :D
mēs zinām kur tu dzīvo, mēs zinām kur tu turi mašīnu, mēs zinām kur tu strādā, mēs zinām kur tu glābā alkoholu, mēs tev varam parādīt kas dzīvo zem ūdens. :cool:
bet es zinu kā izmantot šos slēptos draudus :D
Nu ko aatraak bi Lanpartiju :>
Mhh nevar nociesties tikai.
Naudinja skaitaas. :)
he he, liste jau pilna :D
sen jau, tikai dazhas rezerveetaas vietas palikushas lidz naudas iemaksas bridim
taaks, jaasaak pasaaciena plaans veidot, lai nav kaa pagaajusho reizi..
taaks, jaasaak pasaaciena plaans veidot, lai nav kaa pagaajusho reizi..
ok, veido, pagajusho reizi ari tu biji veidojis plaanu :D
atceros kā uz LP3 tominjsh man dīca lai es viņa vietā uztaisu viņau uzticēto pasākuma plānu :D
šoreiz būs līdzīgi? :p
list update, ir veel viena BRIVA vieta
list update, ir veel viena BRIVA vietavairaak nav
muti ciet, kuceeni :D :D
btw...
buus grafiks no cikiem lidz cikiem ko kad speelejam, un ko kad daraam
RELAX.. tu man skaties... :p
Taa nu ir sakritis, ka 6. martaa it kaa paliek 20..peec nelielas apspriedes ar tuvaakajiem un draugiem tika nolemts svineet 4. martaa, kas visticamaak noziimee to, ka man neiznaaks pievienoties uz Lanparty :(
1-2 laikaa veel doshu galiigu atbildi.
Taa nu ir sakritis, ka 6. martaa it kaa paliek 20..peec nelielas apspriedes ar tuvaakajiem un draugiem tika nolemts svineet 4. martaa, kas visticamaak noziimee to, ka man neiznaaks pievienoties uz Lanparty :(
1-2 laikaa veel doshu galiigu atbildi.
Ok.
:D jaasaak trenneeties prieksh LP :D
Njā jāsāk visam izņemot BF2 At the moment...
atmetat kaads uz pm vai seit uzrakstat kuri patchi bija jaaliek unteal'am, luudzu.
Velis tau baigi gribeja braukt...
Vot rīt man būs jauna kartīte, tad arī sākšu uzdzīt savu skillu, a to pagaidām trennējos tikai "BEERDRINKĀ".
atmetat kaads uz pm vai seit uzrakstat kuri patchi bija jaaliek unteal'am, luudzu.
UT2k4 v3339 patch un Private Server v3339 fix.
Mjaa man veel skarbaak ar treninju, seezhu uz 256MB ram un GF MX 200/100 :///
Taakaa par treninju nav ne runas, labi ka logi ielaadeejas :o
Sifozais, jau atdevi to videokarti?
Mja diemzhel nacas. Jo uzradas pirceejs. Soorz :rolleyes:
Tiek gaidiits 1900XT.
Varbuut vel kaads var izliidzeet un tev karti aizdot?
Man ir baigaas svalkas paareejaas...
es laikam arii gribeetu pieteikties sim pasaakumam !!!
skatos ka ir kaada briiva vieta
es laikam arii gribeetu pieteikties sim pasaakumam !!!
skatos ka ir kaada briiva vieta
Check PM.
buus NHL 2006 cempionaats ??
varbut, kaste jasaskruvee, jo atkal ir izjaukta :D
domaa par meneejo ???
man jau ir saskruveeta ?
pasakat lūdzu kā tas Unreals bija jāpatčo !
pasakat lūdzu kā tas Unreals bija jāpatčo !
1. Uzliec v3339 patchu,
2. Uzliec v3339 Private Server patchu atpakojot pa virsu visu saturu ieksh UT2004,
3. Enjoy! 8]
IDEJA, ...???
kas sanāca ar šo (pieļauju, ka nekas nesanāca)?
uz sho pasakumu nee, bet nakamo gan cerams ka sanaks, tapeec shajaa LP bus daudz labas bildes jasafochee
BTW, liidziiga ideja ir arii OCZ:
http://www.ocztechnology.com/i/gamers-collective.gif
http://www.ocztechnology.com/community/lan-form.php
Tikai tad jaacer ka shis buus LP nevis Drunkun bleg party ;)
Hihihihihihiihi, me rēc!
...shajaa LP bus daudz labas bildes jasafochee
tikai nedzeniet mani prom, kad es visu un visus nepārtraukti (brīvajos brīžos)foķēšu ;)
Ha_Ha, shure nedziis.
Raimiza, buus bet biku par cik dzumumdiena un nebuushu ar car... 8>
Nju kaadam CF ready kaste arii buus lai var 20K 3Dmark05 paraadiit? :)
mosh paspeeshu vga upgreidot liidz LP :D :D
Mjaaa, pakachaaju skillu prieksh utk04 mhh, gribeetos kaadu "dziivaaku" galu pashaut mhh.
Mosh aiziet pie braaleena ar strokji un uztaisiit death match :D
manas domas, mosh kaadu uzlaist gaisaa, vismaz prikoligi buutu :D
Nez detonaatori ir a nav pasha trotila, vareetu uztaisiit trotile launcher un paraadiit ne tikai braaleenam , bet ari kaiminjiem kaa vajag killing spree taisiit :D
nu taa tava trukstoshaa probleema principaa ir atrisinaama :D
BTW. man te atminjaa ir viens vecs mega kodiens Lilastes karadaljaa, tur netruka ne alko, ne spridzinaamaa
mosh uz LP iepirkt kautkaadas petardes, bus inchigi :D
Hmzzzz nebuutu suudiigi petardes uzshaut gaisaa :O)
Vareetu vinjaam veel volt modu uztaisiit lai lielaakas liesmas spraagstot :D
Bet ja nopietni, kaapeec ne? Buus skaisti, tikai vajag vecenes kuras speetu to noveerteet :cool:
un mees tjipa nevareesim noveerteet :D
imo poicijai par šito buutu savs viedoklis
cukurs + mineralmesli ieper :D
Protams ka speetu noveerteet :>
Vajag arii sadomaat bik saluutinju :D
Trotilu vajag? Brauciet uz Latgali mums te viņas ir pārpārēm :p , nesen te vienam konfiscēja 20Kg... diemžēl bunkurus gan iztīrīja.
Bet vislabākais bija k-750(laikam tā viņš saucās) ar blakusvāģi un ložmetēju...
Uz LP jaanjem liidzi uudenspiipe un vareetu veel dazhas piedevas ja buutu interese :O)
Nu tas jau faktiski no pashiem atkariigs, varam jau ieviest sauso likumu;) bet izlemiet! ;) vai arii teiksim zinaamus laika ierobezhojumus - driikst iedzert tikai peec 24.00 etc.:D
man ļoti gribas UT pagriezt, varbūt kāds uzmetīs serveri, lai neaizbraucam uz LP bez treniņa :D
Toch dereetu. Gribaas kaadam kaajas atshaut :D
...- driikst iedzert tikai peec 24.00
nu nu... ;) :D http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/M5drive.gif
P.S. a serveri vajag - nav UT kapāc kopš pagājušā LP! :o
Wilkinz Tu joko a ko darīt EDT biedriem?
:D peec 24:00 taatad buus jaapaspeej pa celjam kaads mazais izkustinaat :p
nu taa, vecinie, LP-5 PRESENTS tika tikko iepirkts, tagad cerams jamais atri atnaaks.
BTW. varu pachuksteet, jamaais nav dabunams ieksh LV :D
ja jau tikko iepirkt tad no US naak...!!! hmm kursh buus laimiigais???:rolleyes:
ja jau tikko iepirkt tad no US naak...!!! hmm kursh buus laimiigais???:rolleyes:
naak un labi naak...:>>>
hihihihihihihihihihihi :D
Varbūt ir vēl kaut kas ko es nezinu?
:D :D :D
Sorry Pal, only Ramshtein! 8]
Kas vainas S.O.A.D ???
Varbūt ir vēl kaut kas ko es nezinu?
tu daudz ko šajā pasaulē vēl nezini. :D
Varbūt ir vēl kaut kas ko es nezinu? ko gribi zinaat :D laikam to, ka kaadam no tiem kas piedalaas LP bus ari kautkaads presents no LP rikotaajiem
nuuu cik saprotu tas buus kaadam bez Angelz'a, jo vinjam jau taapat ieksh dzimumdienas buus kaac prezents.... kaa tiks noteikts laimiigais (kursh jurgja kruuminja apeniinus dabuus :D ) vai labaakajam ieksh gameem, labaakajam pirts gaajeeejam (muuseejiem 5tos vaartus ieblieza:( ) vai lielaakajam zhuupam buus balva:rolleyes:
A vechi janaasmaicinjas nebuus ar EOZ un LP simbolu?
Man vecaa tiiri biezhi neesaajas :D
itkaa nebija domats sutit, bet ja savaacas interesenti, tad var veel paspeet pasutit
Isteniba jau nau pelama doma butu OK
Es esmu ar mieru mesties!
kas veel ? pagaidam ir tikai 2i interesenti
vismaz pasaki uz AGP vai PCI ?
pci-e :D cf master un cf deeli :D :D :D
piemirsi galveno elementu "guba zakativajushiju mashinku" http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/d040.gif
HX_unbanned
02-19-06, 20:24
diemžēl es netieku. Nu, bet ja nu kāds mani grib redzēt, tad jau var aizsist dvacatņiku ...
OFFT.
Kur Uldinsh? Neesmu viņu te forumā manījis.
OFFT.
Kur Uldinsh? Neesmu viņu te forumā manījis.
nobanots :D
Nju vechi kas taa pa stelli ka nav serveriits, gribaas shaut!
a kas i, pats nevari pacelt? :D
eu, kaa tad ar to UT servaku :confused:
chota driiz pasaaciens, a te galiigs bezspams :D :D :D niikulji, mlja :D
Pasaciens ta driz a man kaste joprojam izjaukta,puse ir puse vel celaa,dala krasojas,a viena dala vel nemaz nezinu ka izskatisies un ka to dabut gatavu,polnijs piz........
nu i tauta :D man kaste vnm ir gatavibaa uz pasacieniem (jo man tikai ivena ir) :D :D :D
Man gan te WC vienmēr stāvēja ārpus keisa un tagad visu vajag sabāzt iekšā :confused: Kur var dabūt tik mazu radiātoru? 2. Ar ko šitādu var nohermetizēt? http://www.bildez.lv/foto/arnichks/wcooling/1135366743
Man gan te WC vienmēr stāvēja ārpus keisa un tagad visu vajag sabāzt iekšā :confused: Kur var dabūt tik mazu radiātoru? 2. Ar ko šitādu var nohermetizēt? http://www.bildez.lv/foto/arnichks/wcooling/1135366743
Aprunaajies ar Raimizu. Domaaju jamam buus ko tev piedaavaat no w/c.
Ugh, man saakaas pirmsnedeeljas LP5 uztraukums... Kaste kaa vienmeer detonaacijas staavokliii... :D
iemetu aci kalendara - toch week tikai palikusi :confused:
kas tur ar tie mkrekliniem, es itka ari butu njemejs
a man stresa nav, tikai nav vietas uz hdd visiem imageem un instalaacijaam :D
stress bus, jo es tulit greidoshu RAMU :D
tada sajuta, ka tev jams butu kadreiz pietrucis :p
stress bus, jo es tulit greidoshu RAMU :D
Vai zini, ka 32bit wXP uztur TIKAI 4GB ramu? :D
par tviikiem neesi dzirdeejis :p turklat kursh ir teicis ka jams XP juuzo :D
UZMANIBU!
Tie kas veel nav samaksajushi cashu par LP, ludzu to laicigi izdariet, jo citaadi var sanakt taa, ka vietas tiek paardotas citiem, kaa saka, kas pirmais reaali samaksaa, tas ari brauc.
BTW.lai peec tam nav nekadas obidas,tjipa rezerveeju, bet vietu nedabuju un taada garaa.....
klau!!! kaads pasaakumu filmees arii? ja filmees tad es vareetu paaris video k.k. nosponsoreet... tik vai zinaat kaadu formaatu!
varbuut daram taa, ka kaads filmee un sakariigi samontee un tad par kaut kaadu kaapostu no vina varees iepirkt DVD/CD ar monteeto materiaalu?
uzskatu, ka nav jēga jums neko filmēt :)
ņemot vērā to, ka šajā LP spiedīs uz spēlēm, nevis malā sēdēšanu, tad vienīgais būs pie kastēm sēdoši jaunēkļi
garlaicīgs filminieks iznāks
bet nu tas tik mans viedoklis :rolleyes:
vispaar vajag gan filmeet, jo bus jau ari brivie brizhi un veel shis tas :rolleyes:
nu vo taapee saku... ja vaig videotapes tad sakat ir iespeeja dabot pa leetu ;)
Aigar! Beidz nīgroties... var paņemt kāds statīvu un uzlikt kameru uz tā (neviens tač` virsū neskries) - tādā gadījumā varēsi arī pats spēlēt ;)
P.S. Varbūt "Tava kompānija" var vēl kaut ko nosponsotēt", piemēram, sakarīgus špaņa vadus, lai nav jājauc ārā pagarinātāji un ar skoču jātin, kā iepriekšējo reizi?
P.P.S. Vai pēc pagājušā LP kāds ieminējās ownerim lai ierīko autonomo ES pie pirts? :D rādās, ka patreiz netur tādu noslodzi! Bez UPŠa neiztikt ;)
varbuut daram taa, ka kaads filmee un sakariigi samontee un tad par kaut kaadu kaapostu no vina varees iepirkt DVD/CD ar monteeto materiaalu?
var uz vietas samest kapeiku "DVD matricu piegādātājam" :) un tad kaut kā sarunāt par materiāla izplatīšanu (man nebūtu iebildumu par visu līdz šim esošo LP filmu iecepšanu iekš DVD (ar DD, THX utt. :D)!
sakariigus spanja vadus prieksh taada pasaakuma var dabuut tikai no LatvEnergo :cool:
es vispaar arii kaadu DVD panjemtu protams manai akustikai vaig 7.1 skanju savaadaak nav tas efekts:D
kātad... piem kliedziens "B....ģ! Kurš mani nošāva" ar atbalss efektu visās tumbās - forši :D
+ rupjo vardu skaititaju, un kastiti, kura norekjinaties par lamashanos
Nu materiaals tiks ljoti ruupiigi cenzeets;)
LP materiāls NEKAD netiek cenzēts :D
lai jau visi redz kādi jūs dzērāji :p
LP alko netiek lietots !!!!!!!!!!!! Tas tiek izniicinaats ;)
LP alko netiek lietots !!!!!!!!!!!! Tas tiek izniicinaats ;)
Alkohols ir inde, iznīcināsim to :D:D:D:D:D
nekaadas lamaashanaas nebuus, buus tikkai... :D
http://youtube.com/watch?v=h_5EBsFQUQE
Mmm jaadabon kaads ekskluziivs piparu snjavbis uz eoz lp :>>>
vimba_zlobnaja
02-23-06, 19:15
Exkluzīvs saki vajadzīgs? Pamēģini viens pats izdzert LB Piparu šņabi, tad redzēsi exkluzīvu reportāžu vai nu no toletes vai reanimācijas ;)
patieshaam! visu laiku nebiju lasiijis sho topiku, bet tagad netiishaam izlasiiju vimbas postu un palika incanti! zheel, ka es neesu datoritjis - varbuut vareetu sadzert ar viedajiem datoriitju(un viena biologa) praatiem...
Visai exkluziivs ir ari no-name Vodka Hlebnaja ar baltmaizes kukuliiti uz nakleikas virsuu. no sakuma garsha tiri ok, pec paris simtiem pa logu aaraa jashauj :D
starpcitu RImi noperkama :D
JANKS: taja klipinja var dzirdeet UT2k4 skanjas :D
mees tak arii U2K4 speeleesim :D :D :D ta jau redzees kaa buus :D
eu, bet taas video k.k. vaidzees vai nee, jo pa leetu liidz sestdienai varu dabuut, peec tam daargaak....:confused:
vimba_zlobnaja
02-23-06, 21:56
patieshaam! visu laiku nebiju lasiijis sho topiku, bet tagad netiishaam izlasiiju vimbas postu un palika incanti! zheel, ka es neesu datoritjis - varbuut vareetu sadzert ar viedajiem datoriitju(un viena biologa) praatiem...
Nav nepieciešamība rīkot LP lai piedzertos, to var izdarīt arī parastā brīvdienā :) Tu saki, mēs viedie, ū jē, forši skan :D:D:D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.