PDA

View Full Version : Nebūtojas IDE HDD

Master_
08-05-07, 17:15
Beidzot piedabūja klāt strādājam visu H\W, nu domāju tagad tik instalēšu un kopēšu. Kopā ar jaunaiem 3 SATA cietņiem pieslēdzu IDE cietni, no kura iebūtoties, ieinstalēt XP uz jaunajiem cietajiem. BIOS'ā SATA cietņiem uzliku Configure SATA As Raid un saliku Stripe'ā divus 80 sata izmantojot JMicron utility. Boot settingos ieliku kā First Boot Device savu veco IDE cietni.
Aiziet līdz windows būtošanai (ekrāns ar XP logotipu vēl neparādās) un uz moņa parādās smuks zils ekrāns, parādās uz kādu sekundi un protams, ka nevella nevar izlasīt.
Tagad kāds zinošs pastāsta lūdzu, ko man ar šo zvēru darīt.:)

Instigater
08-05-07, 17:17
Man taa bija ar kreisu WinXP instalu, kad SATA cietnjus AHCI rezjiimaa uzkonfigureeja, legacy ide modee gaaja. Tad panjeemu normaalu instalu un arii AHCI rezjiimaa viss smuki aizgaaja.

Master_
08-05-07, 17:19
Man taa bija ar kreisu WinXP instalu, kad SATA cietnjus AHCI rezjiimaa uzkonfigureeja, legacy ide modee gaaja. Tad panjeemu normaalu instalu un arii AHCI rezjiimaa viss smuki aizgaaja.

Bet kā būs ar Raid masīvu tādā gadījumā?

Instigater
08-05-07, 18:46
Varbuut taapat, jo keyword bija draiveru truukums.

TaPaKaH
08-05-07, 18:47
pag, ja tev vajag jauns Win installs - kapeec nevar ieboototies no CD un sainstaleet? :confused:

Master_
08-05-07, 20:20
Nebija disks, gribēju iebūtoties no vecā HDD un uzlikt Windows uz jaunu sadaļu, bet nu tagad po - сделал по старинке.
Thread Closed.