View Full Version : no-team pasaules pcmark05 top desmitniekā! bildes!!!
nu tas ir noticis - šoreiz rezultāts officiāls. kamēr FX-60 vēl nav ticis pasaules OC elitas rokās - tikmēr mēs tur pagozēsimies :)
http://www.bildez.lv/bildes/deff/di/1137311575.jpg
pats rezultāts:
http://service.futuremark.com/compare?pcm05=237858
hall of fame:
http://www.futuremark.com/community/halloffame/
sistēma:
dualcore opteron 170 2.0ghz
dfi nf4 sli-d
mushkin redline hp3200 2x512
xfx 7800gtx voltmodēta
wd raptor 36gb 4x raid0
dzesēta ar: sauso ledu, vapochill ls, ūdens dzesi.
bildes no pasākuma:
http://www.bildez.lv/foto/deff/di
nu ko lai saka? ar ko sākt?
patiesībā viss šis pasākums bija liela vilšanās :( nevarējām pat dabūt jau dabūto rezultātu uz pat nedaudz vājākas sistēmas. cold bug, cold bug laid mūs vaļā.... viss ko paveicām ir pcmark rezultāta oficializēšana :|
3dmark palika bešā, jo galvanā tendence tomēr tika spiesta uz pcmark. coldbug dēļ pie puslīdz stabilas sistēmas tikām tikai pēc 6 stundām. pirmkārt jau tāpēc ka tas bija mūsu pirmais DI pasākums - nezinājām dažas nianses. un tad, kad ap 5 no rīta likās: "beidzot aizgāja" tad sākās visādi joki un mēs vispār nevarējām pat windowsā ieboototies.
tāpat problēmas ar raid0 sistēmu. pirmkārt jau tos papildus 2 cietos diskus dabūjām pēdējā brīdī, nebija laika testēt. raid0 no 4 hdd radikāli atšķiras no 2x hdd un nebūt nav tā ka performance pcmark testos tikai aug. par izbrīnu dažos testos rezultāti bija pat 2 reizes sliktāki nekā ar 2 hdd.
tāpat kārtējā kļūda ar videokartes biosu. tos vienkārši saujaucām - ieflašojām neīsto. tā rezultātā dažos 3d testos atkal nedaudz sliktāks rezultāts.
tāpat problēmas ar vapochill piestiprināšanu pie videokartes - tur vienk. vajag elītu stiprinājumu - laikam jāgriežas pie jetija ;)
es pat nevaru uzskaitīt nevienu reāli izdevušos lietu visā šinī... tikai daudz kļūdu. :D
tā vien liekas ka jāsagatavojas nopietnāk - daudz nopietnāk - un šis pasākums jāizveic pa jaunam. man būs vajadzīga tikai kolēģu palīdzība...
jā - un paldies tiem kas palīdzēja:
mrlobber - tu esi mūsu balsts :D paldies par ramiem, di konteineru un vispār visiem šiem sagādātajiem dzelžiem ;)
triton - par videokartes modu - videokarte ieper nejēgā labi ar v-modu - turklāt tas ir smuki uzlodēts :)
zigmunds (nē, viņš nav ocers :)) - par transporta pakalpojumiem - izvadāja kungs mani visur kur vajadzēja ;)
imagin - par cietajiem diskiem - negaidīti - bet patīkami ;)
raimiza - pa bikiņam no visa - vienk. labs cilvis :)
tagad, paanalizējot visas šīs lietas nāk prātā doma tomēr jaukt ārā visu savu sistēmu un mēģināt aizkauties dažas vietas augstāk :bigevil:
Žēl, ka netika izmantots DI perfektais konteiners, ja coldbug pie -30 (Cik sapratu no sick). Domāju ar šo kont. mierīgi varēja dabūt -45 un pat zemāk.
Jā, coldbug is ****. No maniem 3 benčiem, vienu reizi man tāds gadījās un tas reāli tracina.
Score laba, esat 7. (manu score neskaiti, gaidu, kad izmetīs futuremark uzcītīgie darbinieki :D)
EDIT: haha profanity auto filtering with stars :D
tur vispār bija baiga ķēpa... es saku - čakarējāmies vairākas stundas... tb vienk. gaidījām kamēr ledus izkūst :D
vapo ls principā ir viss ko vajag šim procim... ar di tur sanāk tikai kakas...
someonesick
01-15-06, 02:14
2 Jav... tas buutiibaa nav nepiecieshams... hardware mums pashiem pietiek... ja nu vieniigi varetu otru Vapochill LS aiznjemties.. lai var vienu uz videokartes, otru uz CPU...:D
someonesick
01-15-06, 02:19
Kadelj SLI neliekat?
SLi nav vajadziigs! jamais neper! lieki gljuki PCmarkaa... ir jau meegjinaats... un ja liek SLI tad viena videokartes zem vapo un otra zem uudens?? nelogjiski sanaaks... un kaa jau teicu SLi naf vajadziigs... PCmark vairaak var ieguut pienjemsim uz HDD (4xraptori bija OK, atskaitot tos testus kur jamie uzvedaas sliktaak nekaa 2xraptori)
someonesick
01-15-06, 02:31
Te jau daziem labiem radas doma pasuutit 150Gb Raptorus... :D
joka peec varetu izdarit taapat kaa kiwi ar ram disk... tad taa score buutu kaukur 11K :D bet nu tas pashu priekam...
nu ja kaads velas nosponsoreet 4x74Gb Raptorus... hmm tad domaaju ka shii labdara vaardu mees obligaati piemineetu biezaak :D
Nice results :cool:
Congratulations ;) un paldies par bildem!
Hmm... ljoti labi, izsaku atziniibu koleegaam, lai jums labi veicaas taalaakajos DI pasaakumos! Pieraadijushi juus esat varbuut ne tik, cik pashi gribeejaat, bet laba vieta ir un tas ir taa veerts :p :D
par pcmark un sli runājot - jap - gļuki vien... nez laikam sli aprij lielus cpu resursus un pie tāda oc kā ar single karti nevar iziet 3d testus.
3dmarkā gan itkā ok - 15k dabūju - bet tad sāka baroklis smirdēt un momentā izrubīju kasti... kopš tās reizes sli nav mocīts...
Kaapeec juus sitaa nevareejaat dariit? :
Pag, pag, ar ACPI multiproc idlee un burnaa ir praktiski the same temperatuuras tak.
vareejaat SP2004 palaist, lai tureetos normas robezhaas, un tad uzreiz benchot.
someonesick
01-15-06, 13:33
jaa.. Kaspar, jaa... viss liekas tik vienkaarshi ;) palais sho vai palaist to... bet IRL ir savaadaak... gan jau kad pats saskaarsies sapratiisi ;)
kad meees ar Vimbu taisijaam LN2 pasakumu taam abam venice colbug bija pie ~ -65... un nobalanseet starp pienjemsim -10 un -65 nebija gruuti... jo pat pie slodzes tas CPU ngaaja plusos...
a bet pameegjini nobalanseet starp 0 liidz -28, ja konteineris Tev ir tik labs ka gribot negribot tikai ar sauso ledu var dabuut veesi paari -30... un kad CPU karsee taa ka iesleedzoties abaam koreem temperatuura paceljas no -25 liidz pat +5... nu iisak sakot nezeeliigs sex un viss... un tas nav tik vienkaarshi... nesam jau pirmo dienu ar piipi uz jumta ;)
Apsveicu No-Team http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a023.gif 7/8 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a025.gif vieta pasaules meerogaa nav slikti. Arii pie coldbag'u prbleemaam.
jaa.. Kaspar, jaa... viss liekas tik vienkaarshi ;) palais sho vai palaist to... bet IRL ir savaadaak... gan jau kad pats saskaarsies sapratiisi ;)
kad meees ar Vimbu taisijaam LN2 pasakumu taam abam venice colbug bija pie ~ -65... un nobalanseet starp pienjemsim -10 un -65 nebija gruuti... jo pat pie slodzes tas CPU ngaaja plusos...
a bet pameegjini nobalanseet starp 0 liidz -28, ja konteineris Tev ir tik labs ka gribot negribot tikai ar sauso ledu var dabuut veesi paari -30... un kad CPU karsee taa ka iesleedzoties abaam koreem temperatuura paceljas no -25 liidz pat +5... nu iisak sakot nezeeliigs sex un viss... un tas nav tik vienkaarshi... nesam jau pirmo dienu ar piipi uz jumta ;)
Ja man buutu lieks $ tad panjemtu Mach2 GT@chilly1 jamie moodeetie arii 2x optjiku zem miinusiem tureetu burnaa, un nav taada chakara kaa ar DI, un var juuzot ikdienaa.
someonesick
01-15-06, 14:08
ja man buutu lieks $ :D es panjemtu kravu ar FX-60 ;) vissko jau var izdariit ja ir lieks $... tik ne visiem taa liekaa $ ir pieteikami :P
Nu nejau 10kLs, bet teiksim 300Ls.
Nu es jau tik sveetdienas klokeris vien esmu, nekaadus DI pasaakumus netaisos taisiit.
someonesick
01-15-06, 14:27
kaapeec taa? DI iisteniibaa ir feina padariishana.. to var izveikt viens pats esot... vismaz es 100% to vareetu... leenak klusiitem pabenchoties zem DI... it iipashi ja ir chilly1 konteineris un naf coldbug... vina no divaam lietam mums bija... otra atnaaca pashiem negribot :(
Hmm, principaa ienaaca ideja. Var jau meegjinaat uzbuuveet DI konteineru kuram cpu saskarsmes vara galvu vareetu temp reguleet, piemeeram karseejot ar peltieru elementiem utt. Temp njemtu no iebuuveeta datchika vara galvaa....
someonesick
01-15-06, 14:40
jaa mums jau arii ienaca prata pabazt pelti zem konteinera... bet nu kaa to labaak pateikt... nez es piemeeram nevareetu uztaisiit kontrolieri viunjai lai pienjemsim vinja automaatiski reguletu temperatuuru ;)
Angelz - tava doma ir pilnīgi pareiza - bet es nevaru iedomāties to testēšanu... tas būtu baig laikietilpīgs un sexietilpīgs proces... pelti varētu sildīt ar kaut kādu impulsīvu strāvu... nez... labs, labs vapijs palīdzētu...
kasparz - gribi teikt ka pa 300ls var dabūt mach gt2 chilly modētu? :o
es pērku :D
Jaapashtuko, man ir idejas par temp kontroleejamo Di galvu. Pelte kaa sildelemets ir ljoti ok. Mainot polus + - var gan sildiit gan saldeet. Vieniigais bija paaris peltes kuraam bija noteikta poloritaate.
Riit kautkas jaauzskicee uz papiira.
Runaajot par Vapiju pag biku, riit no riita jaaiznjem paka ar veelvienu mistisku FX [tieshi taadu pashu kaa man], mums ir jaanocheko kopumaa 3x FX'shi kaa jamie uzvedaas zem Vapo LS un tad var meegjinaat.
nu skaic ar fx un visādiem vitālajiem testiem... pasaki vai esi gatavs jamo iedot uz nākamās nedēļas (pēc 23. datuma) uz 2-3 dienām!
A jums 3d markiem sandy nevajag? :D
0515 SPMW
2.85-2.9Ghz ar gaisu 24/7 turu, vieniigais bugz ir temperatuura, jo D2Ol cepina jamo ~60C.
ja ir interese un tu nezini cik jamais iet zem vapo - varam patestēt...
Vecas iipashnieks zinaaaja teikt tikai 2750Mhz 1/5v zem 7000 Zalmana.
Iipashais dedzinaataajs nav bijis.
Nu var jau pameeginaat.
BTW cik tev labaakais Redlaina stiks tur?
Apsveicu vechus ar panaakumu.
Ja ir interese vareetu Opteron ar CABYE steppingu pacepinaat, protams ja vinjam nav cold bugsz.... :rolleyes:
sifozais - optijam iespējams nebūs coldbug zem vapo... kā jamais tev iet uz tavas kastes?
kasparz - ok - izdomāsim - vispār - kur mitinies? kamēr sistēma sastutēa varētu atšaut m? tb uz dailes teātra rajonu...
lobbera redline iet 260 rock stable 265-268 benchable - varbūt vairāk...
0515 SPMW
2.85-2.9Ghz ar gaisu 24/7 turu, vieniigais bugz ir temperatuura, jo D2Ol cepina jamo ~60C.
:rolleyes:
Voltage, cooling?
Mans vecais SD @ ~1.73V max load bija ap 50C zem XP-120. SD ir vēsāki par venice vispār. A steppings bija tas pats, tikai V S vietā
Nu vareeu pameeginaat paklokot ar mem divideri, jo mana kaste nemiil sho maateni un vinjai uz mem ir limits 2,8 volti...
Labi pameeginaasim ko shamais speej.
Uzliku DDR 333 mhz ar taimingiem 2,5-3-3-6. Un celshu ar A64 tweaker augshaa.....
Sakiet kuru A64 tweaker versiju labaak izmantot...
Stabilitaatei izmantoshu Bootmark.
someonesick
01-15-06, 23:14
Stabilitaatei izmantoshu Bootmark.
tvaino, bet teikshu LOL :D
Nu tas taa :>
3Dmarku piekjershu klaat. Suudi gan ir. Abit-AV8 cik skatiijos nav/ varbuut kluudos pergas kas lauj mainiit mhz ieksh Windowsa lai nav jaa****as ar to stulbo restarteeshanos...
Ja ir sakiet plzzz :o
Taa. 2750 Mhz un kaste iet. Nebuutu anaala ram score buutu pabiidiijies augstaak. Next reboot 2800Mhz.
Temp procim peec datchika ir 33C pie 100 Load. :)
2900Mhz izgaaja testu. Blaa nebuutu tik suudiigs rams un MB buutu dazhus labus Bootistus izraveejis aaraa no topa...
Man ir priekshaa juuzeris kam CPU iet uz nieka 2570Mhz a man jau 2900 ir un fig...
Next 2950, raamis netur, pie 3-4-4-8 sisteema nebootojas. Taatad riit meeginaashu veel suudiigaaku divider uz mem likt un celt taalaak CPU.
Secinaajums nr:1 Vajag raami. Plate tur 290FSB un augstaak.
Secinaajms nr:2 vajag voltmodu maatesplatei.
Secinaajums nr:3 nedriikst gaazt kasti rinkii kurai ir heatpaipu dzese. CPU defaultaa gaaja uz 57 graadiem peec CMOS dzeeshanas:rolleyes:
labākais a64 tweakers 0.6 beta
ramu nolaid, nolaid - patestē cpu... vislabāk jau būtu super pi 32m stabilitātei...
Labi labi, riit pa dienu dziishu liidz galam ar divideri 266Mhz.
Redzees ko CPU spees. Kaadas voltaazhas labaak likt 2900Mhz un augstaak, man bija 1.5V...
Saak iepatikties shii lietinja, jaatirgo nost mans kits un jaaiehavo kaads OCZ Platinum :mad:
:rolleyes:
Voltage, cooling?
Mans vecais SD @ ~1.73V max load bija ap 50C zem XP-120. SD ir vēsāki par venice vispār. A steppings bija tas pats, tikai V S vietā
1.6-1.63 ko raada cpu-z un Big Typhoons ar visiem moodiem.
Nu kman veniice bija kudi aukstaaka, SD baig cepas.
SD tak cepaas deelj taa ka 1MB Cache ne?
Nu tieshi taapeec arii cepas.
Mok veel nav labs kontakts IHS ar cori .
someonesick
01-19-06, 23:42
VUAAAAHHAHAHHAHHA!!!
no-team jau certurtajaa viteaa... shodien svinam...
gaidiet screenus un vertifikaacijas... pagaidaam mums ir 8580 punkti!!! un ceturtaa vieta!!! :D
aaaapsveicu, taatad - graadi naak pa labu :D taa tik tureet, dereetu treshaa vieta, smukaak skan
someonesick
01-19-06, 23:50
treshaa.. taalu :( tresha vieta ir jau 9K ...
papētīju pcmarka performanci ar dažādiem stripe size blokiem... jap - ar 4 hdd ir savādāk nekā 2 - tāpēc iepriekš mums 4hdd raid0 nedeva cerētos rezultātus...
nuuu - jā - (-) nāk par labu :)
treshaa.. taalu :( tresha vieta ir jau 9K ...laiks ir, vajag tik gribeeshanu :P
someonesick
01-20-06, 00:05
he.. 8665 jau :P nez... ir veel viens plaans.. majbe iedos 9K :D
... vareetu nez arii pamulkjoties un izdariit kaa kiwi... uzlikt marku uz ramdiska... lol, buutu kaadi 12K
Tas ir SLI? Ja nē, tad kāpēc nē?
someonesick
01-20-06, 00:29
nee... tas nav SLi... :D
a kaapec mums vajag SLi?:D
Tāpēc, lai PCmark 3d testu score palielināt.
someonesick
01-20-06, 00:48
nu pag... tad nebuus interesanti... ;)
.. visam veel laiks... SLi izskataas ka tiks makareets riit :D
maybe var par top 3 domaat?
Kā neinteresanti? Līdz top 1, pagrūti, jo tur ir 3261Mhz un SLI no GTX 512MB
someonesick
01-20-06, 01:38
lol .. buss SLi, buus... riit! shodien es sastuteeju sisteemu ar domu lai patesteetu visu... un negribejas chakareeties gar SLi... kaa jau teicu, ar SLi un PCmark ir liels chakars...
P.S. mes te taaka jau laizam 3Dmark05 ar 3,3Ghz... ;) visam savs laiks...
http://service.futuremark.com/compare?pcm05=245381
mūsu pagaidām pēdējais pcmark05 sniegums. 4 vieta hall of fame.
šodien sli rezultāti...
ehhh... kā vajag di uz videokartes... :cool:
nee, labi buus jau, ja bus SLI ar vapo uz abaam karteem
http://service.futuremark.com/compare?pcm05=245381
mūsu pagaidām pēdējais pcmark05 sniegums. 4 vieta hall of fame.
šodien sli rezultāti...
ehhh... kā vajag di uz videokartes... :cool:
Respect! Tad jau shodien jaadzer? 8]
šodien patestēsim sli... ja viss ies ātri un bez prob - tad vakarā brauc ciemos ar vapo :D
da nē - vapijam vajag sakarīgu stiprinājumu priekš video, bet ciemos var iebraukt ;)
ja šodien neapniks tad jāliek di uz video :)
Tee viens cilveeks pacenssas un izveidoja statistiku par single 7800GTX 256Mb @ ORB ;)
Izskatas baigi O'k :cool:
http://forum.modlabs.net/viewtopic.php?t=8364
cool :D
tas ir ukraiņu forums, ne?
Pirmajā desmitniekā 4 ir no postpadomju bloka valstīm: PlatoonSgtElias (igaunis), deff & slimais, Gorod un kiwi :D
PlatoonSgtElias
Vinjsh nav normaals :D
1.9V ar gaisu :D
Un norauts mem chips :D
Bet vispār igauņus vajag apsteigt. Principa jautājums :D Tāpat kā biatlonā nevaru ciest, ja šie mūsējiem priekšā :D
someonesick
01-23-06, 00:25
he :D smuki... njaa... usa jau sen iesuukaa.. peec tiem datiem :D
Ja neskaitot to ka Gorod dziivo Atlantaa... tad ja :D
Kāds no no-team vai bootistiem/eozistiem/overclockeriem nebrauc studēt/dzīvot uz ASV? Varētu mūs visus ar hardwari apgādāt :D
someonesick
01-23-06, 16:42
hmm... kaa tur ar kiwi ir? vinsh beidzot brauks prom ?:D
kautgan arii uzpliities cilveekam ar hardware suutiishanu.. nez ?
o... man veel 4tri posti liidz memberam :D
nez kas jaaizdara lai man zem nika uzraksta ka es nemaaku overklokot :D
Gatavojos, gatavojos, bet tas jau ir UK :D Tur cenas tikai nedaudz zemākas kā te un plus, ka ir arī BFG, XFX u.c. ražotāji un preces parādās diezgan ātri. US ir labi, ka liels apgrozījums un nav PVN Inet veikalos pagaidām (ja vien nedzīvo tajā pašā štatā kur veikals). Tāpēc jau tāda cena.
nez kas jaaizdara lai man zem nika uzraksta ka es nemaaku overklokot :D
Divi varianti:
1. Jāaizsūta PM Angelzam, tad ne tikai to vien var dabūt, bet arī, piemēram "Govs saka muuu" vai "Xtreme no-team freak" :D
2. Jākļūst par moderatoru, tad var mainīt savu nosaukumus pēc sirds patikas :D
DeadmaroZ-TLOTL
01-23-06, 17:28
Divi varianti:2. Jākļūst par moderatoru, tad var mainīt savu nosaukumus pēc sirds patikas :D
kaadaa veidaa?
Eh jau pats atradu ;-)
someonesick
01-23-06, 18:08
Divi varianti:
1. Jāaizsūta PM Angelzam, tad ne tikai to vien var dabūt, bet arī, piemēram "Govs saka muuu" vai "Xtreme no-team freak" :D
2. Jākļūst par moderatoru, tad var mainīt savu nosaukumus pēc sirds patikas :D
man der laikam tikai viens variants
:D
jo par moderu mani Te neviens neliks, paarak slikti uzvedos :o
bet tas "Govs saka muuu" ieper :D
bet tas "Govs saka muuu" ieper :D
Aha, man jau pašam tāds prieks, ka sev gribās to uzlikt :D
someonesick
01-23-06, 19:24
redz kaa es maaku... tkko biju Junior member, tagad uzliku sev Member :D un neesmu ne moders, ne admins.. veestuli ar nevienam nesuutiju :P :D
Deļa sifoznaja jaaliek buus :>
someonesick
02-06-06, 02:47
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1265983&postcount=11
cilveeki atrisinaaja coldbug probleemu... :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.