PDA

View Full Version : DFI supports

aspms
07-19-07, 09:19
Tad nu luuk probza sekojosha:

DFI RD600 deelim itkaa mem sloti atdeva galus, un kjeeraamies pie lietas kaartot RMA!

Pirmais ko meegjinaajaam dariit sarunaat caur DFI EU atzaru- piekritaam pat apmaksaat celja izdevumus uz abaam puseem- uz kadu no pieciem DFI EU atzariem- bet nekaa pilniibaa atteica! Saka ka muusu banaanu republikaa tie deelji jaanes vieteejam izplatiitaajam! :mad:

Otrais sarunaajaam ar viena cilveecinja staprnieciibu ieksh US nokaartot to visu pasaakumu caur DFI US!

Viss noriteeja veiksmiigi- deelis 5 dienu laikaa aizceljoja uz US un peec paaris dienaam jau bija nodots DFI rokaas- tachu tagad, peec ~nedeeljas nomarineeshanas DFI buucenii, sanjemam e-meilu no DFI:

From: Susana <susana@dfiweb.com>
Date: 2007/07/17 Tue PM 03:34:05 CDT
To: *********************
Subject: FW: DFI-6763 damage

HI *****;
&#194; &#194; &#194; &#194; &#194; &#194; &#194; &#194; &#194; &#194; &#194; Wereceived your M/B &
our technical engineer find out you were removed the heatsink & also
the cpu socket pins broken(see the attachment) it is physicaldamage.
For the physical&#194; damage it has no warranty, for you the
repairheat sink cost $ 30.00 & the CPU socket is cost $ 40.00 do you
want to fixit? Please give me the answerer.
Best regards
&#194;
&#194;
Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118
&#194;
&#194;

bildes no meila attacha:

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=3278&stc=1&d=1184825142 http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=3279&stc=1&d=1184825142

Par cpu socket area varu pateikt ka viss bija OK- CPU straadaaja korekti un suutot mobo tikai uzlikts arii tas plastmasas aizsags uz taas ligzdas!

Runaajot par chipsetu- hvz kaa tie stuuri aplauzti tam kristaalam- zinu ka straadaaja korekti, un pats to heatsinku nemaz nebiju njeemis nost- taa ka par to neko nevaru pateikt!

bet par chik vinji tagad prasa pikji par to ka mees itkaa esam njeemushi nost heatsinku- iklausaas tupi! Jo taas briesmas kas bija redzeetas ieprieksheejiem DFI deeljiem uz taa chipseta- neko labu nevestiija- pasta bija uzsmeereeta visamz 3x biezaakaa kaartaa un izshkjiidusi ne tikai pa kristalu bet pa visu chipsetu!

Engineered for enthusiast- yeah right- ja pat heatsinku nedriikst njemt nost! :D ne nu ok es redzu bilzhaa ka tie chipseta stuuri ir aplauzti un nevaru neko apstriideet jo pats shim deelim heatsinku nebiju njeemis nost!

Un nez kaa jamie taisaas labot to kristaalu un tos cpu ligzdas pinus pa tiem 70$? :D

Instigater
07-19-07, 09:26
Atsuutiis jaunu plati un shito nodos Getlinjos. Stipri leetaak sanaaks.

aspms
07-19-07, 09:45
laikam vajadzeeja sakriigu RMA report uzrakstiit- un vajadzeeja vel pasvilinaat kameer izdegtu kaads caurums uz PCB- lai to ieraugot uzreiz samainiitu mobo un nekam vairs uzmaniibu nepieveerstu! :D

Kunz
07-19-07, 09:48
Laikam viņiem tie dēļi nāk čupām no entuziastiem - parēķināja, ka nav vairs izdevīgi jūs visus šitā suportēt. Vot i maksai...

deff_ins
07-19-07, 10:02
a man liekas ka šīs bildes ir saņēmuši kādu 300 dfi supporta gribētāji :D
respektīvi - tieši šīs pašas :D

Instigater
07-19-07, 10:10
Vajag pa forumiem izveerst bilzju mekleeshanas kampanju. ;) Ja kaut viens atsauksies, tad RMA droshvien par briivu buutu.

Kunz
07-19-07, 10:12
Tad jau laikam viņi kādā pergā tikai pārsaglabā JPEGu...

File change date and time: 2007:07:13 15:20:04

Tas iekš pēdējās bildes EXIF.

aspms
07-19-07, 10:14
mlja bet tavs teiktais shoreiz iklausaas vairaak kaa ticami! :eek:

1. Jo kaa jau teicu ar cpu ligzdu nekas nevareeja notikt jo suutot covers bija uzlikts, bet pirms suutiishanas cpu gaaja kaa naakas!

2. Par chispetu neko nevaru pateikt, jo heatsinku pats nebiju njeemis nost, jo ieprieksheejais owners teica ka ir uzlicis AS ceramique un temperatuuras bija saliidzinoshi zemaakas nekaa ieprieksheejiem RD600 deeljiem!

3. Briinos kapeec meilaa nekas nav teikt par tiem mem slotiem un to deguma vietu virs baroshanas shtekera? :eek:

StyleZ
07-19-07, 10:16
Ja aspms 100% zinaatu, ka neviens tur neko nav raavis nost un pinus arii neviens nav dauziijis, tad nevareetu nepiekrist!

aspms
07-19-07, 10:26
aspms, zhel ka nebiji fochejis to plati - chipset serial numbers vareetu salidzinaat ;)
tiko arii par to iedomaajos! :(

btw Death mosh tu pameegjini savu mobo aizsuutiit ar tiem visiem lodeejshanas meegjinaajumiem! :D

mrlobber
07-19-07, 10:28
aspms, zhel ka nebiji fochejis to plati - chipset serial numbers vareetu salidzinaat ;)

Man tieši tāda pati doma ienāca prātā...

Aspms, atbildi viņiem, ka tev bija visi plastic covers uzlikti utt.u.t.jpr., kā arī paprasi viņiem šīs pašas bildes ar mobo seriālo numuru, redzēs, ko tad viņi teiks.

P.S. Kaut kur atmiņā stāv, ka tiešām ko līdzīgu esmu redzējis... a nu ka visi meklējam pa dažādiem forumiem, varbūt atradīsim :)

Angelz
07-19-07, 10:29
Ko lai saka, ja tieshaam ir taa kaa saki ka neesi njeemis nost chipseta cooleri, ja arii es bet nenolauzis kristaalam stuurus, un suutot prom uzlicis soketa shieldu tad USA DFi supports vnk ir kretiinu bars.

BTw, taam bildeem bez maz vai prasaas watermark'z stuuros no kaada saita :D Paaraak viss ir labi un smuki izskataas, pat papiira bultinjas uzlikushi maitas... Lai vinji pieraada ka pashi njemot nost chipseta cooleri un liekot taas bultinjas uzliimes pashi nav radiijushi tavai platei bojaajumus! Parasti taadas lietas var kaadaa grafiskaa softaa pieziimeet klaat nevis lietojot uzliimes, tb fizisku kontaktu ar h/w. Es meegjinaatu braukt virsuu jamiem ar tanku, ja esi 100% par sevi paarliecinaats...

aspms
07-19-07, 11:00
Tur jau taa lieta ka par chipsetu es neko nevaru zinaat- jo ieprieksheejais owneris bija nomainiijis pastu uz AS ceramique un kad es sanjeemu to mobo temp bija zemaakas nekaa ieprieksheejaam divaam RD600 un straadaaja korekti, tapeec pats to heatsinku nemaz nebiju nonjeemis un veelaak paardevu to mobo shiibriizha ownerim HX!

par CPU socketu neko nevaru pateikt- zinu ka procis gaaja kaa naakas un pirms suutiishans uz US es veel to mobo biju iesleedzis lai parbaudiitu vai tieshaam taa mobo ir nojukusi kaa HX teica! Un tieshaam bija tie pashi simptomi kaa HX- no post un peec nepilnas minutes PCB virs barsohans shtekera pie mem slotiem uzkarst taa ka pilniigi saak smirdeet peec deguma- taapeec arii sleedzu uzreiz aaraa un suutiiju prom! Bet runaajot par CPU ligzdu domaaju ka buutu ieveerojis tos noliektos pinus ja taa tieshaam buutu bijis! Un par to ka es suutot es biju uzlicis coveru uz CPU ligzdas esmu 100% paarliecinaats!

Bet tagad mani visvairaak izbriina fakts ka tani e-mailaa nekas nav mineets pat to degusho vietu pie mem slotiem! :eek:

Kunz
07-19-07, 12:36
Saki, AS Ceramique likts... Tā pasta bildē ir par pelēku priekš ceramique. AS pasta ir smuki balta, mazliet pat iedzeltena nevis pelēka. Prasi bildes ar visu pastu uz dzesekļa.

aspms
07-19-07, 12:40
zinu- uz savas pirmaas RD600 arii taa bija!

Taa kas tur bildee ir droshi vien ir palikusi nenotiiriitaa origjinaalaa pasta, jo jamo nav tik viegli notiiriit no tiem tiltinjiem un to ceramique parasti liek mazu pilienu uz pasha kristaala, nevis kaa DFI by default uzliek 3x biezaaku kaartu un jamaa izshkjiist uz visaam puseem paari visiem tiem tiltinjiem un kad piecepas ir gruuti notiiriit! :mad:

kiwi
07-19-07, 12:51
Nu par EU skaidrs, tur vinji njem preti tikai no 3 valstiim.

Bet par paareejo jaa, vajadzeja pasham sataisiit daudz bildes ar pashu plati, pliku chipsetu, serial number etc..

Plus veel ideaali buutu piemeram metaala soketu biku ieskraapeet, tad tu zinaatu, ka tas ir tavs :D

Un vispaar kapeec tik isaa mailaa ir tik daudz pareizrakstibas kljuudas? :D

Angelz
07-19-07, 12:52
Atstaat savas metkas :)

aspms
07-19-07, 12:52
tapeec ieliku pie maacaamies no kljuudaam! :(

kiwi
07-19-07, 12:56
Atstaat savas metkas :)

Bet no otras puses, vinji var turpinaat savu bazaru, ka ir sa****s un viss. Ko tu jamiem padarisi?

HX_unbanned
07-19-07, 15:17
ES tam mātei NEKO nenjeemu nost vai neliku virsū, kas apdraudētu / izslēgtu RMA servisa piemērošānu šāi platei !!!!!!!!! Ja iepriekšējais ( tb džeks no USA ) bija ko darījis, tad teorētiski viņam vajadzētu nest atbildību par šo lietu! Lai viņš samaksā 70$ !!! Aspms, tu zināji pirms pārdošānas man, ka RMA varētu būt šaizes termopastas maiņas dēļ? :confused: :mad: ... Un tagad tie kucēni man liek piķot papildus, lai gan man nauda kokos neaug ..

Mljaaaa, zarazas - nafig tad tāds RMA ir vajadzīgs .. DFI savu reputāciju ar šo ir ieminusi dubļos.

Veči, davai paskataties - ja jums ir atnākušas tādas pašas bildes, pabrīdinat! Par šito mammuku ir jācīnās līdz galam! :D

Maigi sakot es tagad nezinu, ko domāt - vai nu DFI ir maitas, vai OCZ ir maitas, vai nu USA pacanz ir maita, vai vēl kāds ...

kiwi
07-19-07, 15:24
USA pacans te neprichom. Ja tu sanjeemi stradajoshu plati, tad viss, vinja atbildiba tur beidzas

HX_unbanned
07-19-07, 15:29
mh, laikam to AS Ceramique uzlikšanu veica kāds svētais gars, ne? Un tā izzuda tiklīdz nonāca manās rokās .. nesmīdini :(

aspms
07-19-07, 15:35
ES tam mātei NEKO nenjeemu nost vai neliku virsū, kas apdraudētu / izslēgtu RMA servisa piemērošānu šāi platei !!!!!!!!! Ja iepriekšējais ( tb džeks no USA ) bija ko darījis, tad teorētiski viņam vajadzētu nest atbildību par šo lietu! Lai viņš samaksā 70$ !!! Aspms, tu zināji pirms pārdošānas man, ka RMA varētu būt šaizes termopastas maiņas dēļ? :confused: :mad: ... Un tagad tie kucēni man liek piķot papildus, lai gan man nauda kokos neaug ..

Mljaaaa, zarazas - nafig tad tāds RMA ir vajadzīgs .. DFI savu reputāciju ar šo ir ieminusi dubļos.

Veči, davai paskataties - ja jums ir atnākušas tādas pašas bildes, pabrīdinat! Par šito mammuku ir jācīnās līdz galam! :D

Maigi sakot es tagad nezinu, ko domāt - vai nu DFI ir maitas, vai OCZ ir maitas, vai nu USA pacanz ir maita, vai vēl kāds ...
nestreso- tikai nesaki ka tu pats nebuut mainiijis to pastu ieraugot temp ap 80 graadiem @ stock settingiem!

Truklaat katrs normaals cilveeks pirmo ko izdara iecheko termpastu zem heatsinkeim pirms saak njemties ar OC, par ieprieksheejo owneri varu pateikt ka vinjs ir pietiekoshi darbojies ar h/w lai tur kautko chakareetu! Un tieshi taa mobo tu sanjeemi ideaalaa darba kaartiibaa- jo arii es pats to mobo bez jebkaadaam probzaam palietoju ~2meen un zem heatsinkiem neskatiijos, jo vinsh man pateica ka ir mainiijis pastu un temp bija vairaak kaa zoliidas un tad arii tev paardevu! ;)

UN patiesiibaa es pat tagad saaku shaubiities par to kristaala aplaushanu- tad tam kristaalam ir jaabuut tik trauslam! :eek: kaa ta vinji tagadeejai 680i LT chipseta redeli dod atsevishkji ko katram uzserim ir jaauzliek pasham- ar kuru galu tad vinji domaa- ne jau visi ir tik pieredzejushi, dazsh pat taadu darbu uztic servisiem un veel sapikjo par to! :D

probleemas nav deelj termopastas, bet gan delj "itkaa" aplauztaa kristaala, bet par ko es briinos visvairaak ka nekas nav mineets par to PCB svilshanu ram slotu rajonaa! :eek:

aspms
07-19-07, 15:42
uz svaigu vari necereet-spriezhot peec vinju attieksmes, vinji paarlodees RD600 chipsetu un iztaisnos tos pinus un beigu beigaas aizmirsiis par galveno probleemu- to svilshanu ram slotu rajonaa! :p

HX_unbanned
07-19-07, 15:44
Un es laimīgs saņemšū no RMA plati, kuru atkal jāsūta uz RMA ... muhahahā ..
Tad jau tie smerdeļi pat nenočeko, vai mobo strādāt, pēc viņū krutā RMA platei ...

Ghenis
07-19-07, 15:48
HX, beidz uzvesties kā zīdainis.

Varbūt DFI servisā neīsto plati apskatijās ?

kaut kā baigi dīvaini viss izklausās...

Vai nu HX ir kaut ko sapisis un tagad negrib atzīties vai ir DFI ir lošaras.

josi
07-19-07, 15:48
uz svaigu vari necereet-spriezhot peec vinju attieksmes, vinji paarlodees RD600 chipsetu un iztaisnos tos pinus un beigu beigaas aizmirsiis par galveno probleemu- to svilshanu ram slotu rajonaa! :p
Ne nu lodēs, ne nu kā - no tā meila es sapratu, ka viņi tikai uzliks jaunu cooleri ar stock termopastu :D
Teorētiski tā svilšana varētu būt saistīta ar saliektiem piniem, tur vajadzētu socketa dokumentāciju papētīt un noskaidrot, par ko katrs no tiem piniem atbild.

Kā tā problēma vispār sākās - pati no sevis jeb tomēr HX ar savām roķelēm kaut ko tur nogrābstījās un pēc tam plate vairs negāja?

Ghenis
07-19-07, 15:50
cik me noprot, HX ....

HX_unbanned
07-19-07, 15:52
Par grābstīšānos to nevarēu nosaukt - es centos piedabūt OCZ 2GB XTC Mirrored Platinum Revision 2 kitu strādā uz tās mammas DC modē ( Ilga urķēšānās pa bios'u ) ... Nočakarējos labu laiku, līdz beidzot vienā brīdī pēc kārtējā Clear CMOS bla bla bla viņa vairs ne-POST-oja ...

HX, beidz uzvesties kā zīdainis.
Varbūt DFI servisā neīsto plati apskatijās ?
kaut kā baigi dīvaini viss izklausās...
Vai nu HX ir kaut ko sapisis un tagad negrib atzīties vai ir DFI ir lošaras.

Es neuzvedos kā zīdainis - es cenšos saprast, kā viņī var neredzēt svilušu RAM LED un no kurienes radāš tie apskrambātie stūri čipsetam ..
Da bļa, tu lasīt nemāki - gan es, gan aspms, gan tas usa pacans ( zināmā mērā ) apliecina, ka viņi plati ar defektiem, ko tagad pasniedz DFI, nav redzējuši / pamanījuši. Ko tu ar to gribi pateikt? Ka mums ir kādas uztveres problēmas, što ļi?
Gadījums, ka viņi sajauc plati, ir 1:100000 ...

Gonzo
07-19-07, 16:00
a jūs kautkādīdi likāt viņiem manīt ka plate ir degusi? viņi piedāvā tikai nomainīt dzesekli čipsetam un soketam kājiņas iztaisnot :D

Ghenis
07-19-07, 16:02
He he hee...
Būtu labāk meilojušies ar DFI supportu un mēģinājuši apskaidroties, nevis māvuši forumā.

Forumā būtu jāmauj, tad, kad civilizētā veidā nav iespējams ar DFI vienoties...

HX_unbanned
07-19-07, 16:04
Es ceru, ka mans kolega, kam esmu jau daudz ko parādā un nezinu, vai varēšu maz atdot ( morāli ), to dara ...

aspms
07-19-07, 16:07
kad sanjeemu no HX to plati suutiishai uz US es veel jamo pieshkjiilu- protams roka necelaas spraust crucial 10th anniversary kit, tapeec ieliku tikai A-data 128mb- kas par briinumu arii izdziivoja! :D Karch iesleedzu un peec nepilnas minuutes tai platei nevareja pirkstu pielikt un biku veelaak jau saaka smirdeet peec sviluma- kad es arii izrubiiju to plati, iesleedzot otreiz tas pats!

vopshem te buus atziimeeta sviluma vieta:

tai redelei un PCB peec minuutes nevareeja roku pielik, tachu kaa HX saka ka mem status dione ir degusi- taa gan nebija- viss spiideejaa kaa naakas!

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=3287&stc=1&d=1184850295

HX_unbanned
07-19-07, 16:10
Ok, varēju kļudīties - kas konkrēi svila :> Tas gan - ar degunu likās, ka tas ir tas LEDs :) Ar lupu neskatījos, bet par to, ka tas LED's nedega kā nākas ( intensitāte mainijāš un bija tādas mirgoļošānas efekts ), varu likt savas kājas ķīlā.

aspms
07-19-07, 16:16
labi nav ko te gudri spriedeleet domaajams ka piektdien turpinaasies sarunas ar DFI, jo plate nav suutiita uz mana vaarda un cilveeks ieksh US shobriid ir aiznjemts!

HX_unbanned
07-20-07, 08:55
Ar nepacietību gaidu update ..

Dynamite
07-20-07, 16:48
pfff,reals stulbums...,
...
bet tas ka vini plati vareja sajaukt ir pilnigi reali, pats pashlaik stradaju elektronikas razjoshana - vismaz sistemu ka tur tas rma notiek zinu.

nemiers
07-24-07, 15:08
any news ???

HX_unbanned
07-24-07, 15:11
itkā cash aizsūtīts, papildus info pieprasīta, bet tie smerdeļi neko nesaka ..

Cerams, ka vismaz nauda pakustinās viņu veselo saprātu ...

nemiers
07-24-07, 15:15
njaa veel 35ls, cik stradaajosha plate maksaas tev kopsummaa ?

HX_unbanned
07-24-07, 15:17
kopumā man viņa jau maksā vairāk, nekā pēŗkot jaunu no Relax'a :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Līdz ar to es DFI ilgi saukšu par kucēm...

***************āāāāāāAAAAAAāāāāā ...... nēnu esmu pilnīgā autā :) Viņū rekumendētajā RAM listē NEVIENA Ballistix nav ... bet kaut kādi OCZ Platinum Edition ir ... psc.

Dynamite
07-26-07, 00:08
Painteresejies par shito kadaa instancee.
Mby sanaks pedzit naudu par moralo kaiti?

HX_unbanned
07-26-07, 07:28
Ja tas būtu iekš LV pirkts, tad interesēos gan :) Bet tākā iegāde bija iekš USA un es esmu third-party user, tad iejot šitajā banānvalstiņas iestādē vai griežoties pie kādas patērētāju tiesību aizsardzības instances, man iespers pa pakaļu un viss ...

Relax
07-26-07, 08:05
kopumā man viņa jau maksā vairāk, nekā pēŗkot jaunu no Relax'a :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

nu pie manis price jamai ir ~135ls :D un ar LV garantiju

HX_unbanned
07-26-07, 08:08
:D ... nja ...

spainis! (http://www.eoz.lv/forum/member.php?u=1044)
es zin, zin, neatgādini ... mļe, būš laikam keisam tas review jāuztaisa, nevis rig'am ... mļē ..

Relax
07-26-07, 08:10
cik tad vinja Tev jau ir izmaksajusi?

HX_unbanned
07-26-07, 08:12
95 + 20 + 20 + 35 + vēl kaut kas :)
vnk ideāli ...

Relax
07-26-07, 08:14
nja :(

HX_unbanned
07-26-07, 08:42
Pa cik? :D

Proxis
07-26-07, 12:32
110Ls? :rolleyes:

aspms
09-11-07, 21:48

Nu ko DFI RMA attemp nr.2! :D

Pateicoties HX netiklajām darbībām ar hw, nabaga mobo tuvākajās dienās atkal dosies ciemos uz DFI mītni San Jose!

Šoreiz laikam es pats nofočēšu un norakstīšu visus iespējamos seriāļus un moš kādu pazīšanas zīmi atstāšu! :p

btw HX man pat bail tautai stāstīt ko ar to mobo šoreiz sadarīji- moš pats atzīsies? Domāju ka pieredzējušiem useriem OC jomā ar vājiem nerviem to labāk nedzirdēt! :p

Arī man žoklis palika karājoties- paprasot ko šis ir šoreiz sastrādājis! :D

wooz
09-11-07, 21:51
Lai tik klāj vaļā! :)

aspms
09-11-07, 21:53
Lai tik klāj vaļā! :)
Lai jau paliek- šo es toč gribu vēlreiz dzirdēt no viņa mutes/klavieres! :D ja maz ir drosme pateikt to pašu ko šis man teica! :p

Reigo
09-11-07, 22:35
Viņš mēģināja uzlabot čipseta dzesi lejot virsū destilētu ūdeni ? :D

HX_unbanned
09-11-07, 22:44
Diivaini, bet bija mazliet labaaki rezultāti iekš PCMark05 :) Tikai žēl, ka tie tagad ir tukši vārdi - nav pierādiijumu...
Za to istabā skaņa kā aerodromā un pamatiiga adrenaliina deva ( tādu nebiju jutis kopš pirmo reizi "klokojot", sasniedzu 4GHz ar Celly D 2,53Ghz :D Laikam pat bootmarki bija vai screenshots...

aspms
09-11-07, 23:02
NU par to RD600 jau runā ka 1.5V+ jau ir lēna nāve, bet 2.0V ir :eek: turklāt proxis man teica ka vinjam uz tādas mobo @ stock uz NB bija ap 80 grādiem! :p

Reigo
09-11-07, 23:38
curvehands.dll :p
Toč ko tas deva?

Tāpat kā tarakāns savas karjeras sākumā uz TCCD lika 3.+++ voltus un brīnijās kāpēc nokurina..

HX_unbanned
09-12-07, 07:17
mh, kāds sākums ... :)
Nēnu cik man iznāca, tad ar 2x1200mm un 3x80mm ( tos divus izrāvu no keisa ) temperatuuras pie 1,8v nebija ļoti augstas. Laikam vajadzēja nevis uzreiz 2v likt ( bija jau sajuuta, ka venti aptruuksies) , bet paskatiities, kas notiek ar scorēm pie 1,9v ... nu po, tagad vismaz zinu, kāds ir limits šai plate :>

Ar jauno buus standarta 3,6Ghz screens ;) Un varbuut kas mazliet vairāk :pi

aspms
09-12-07, 07:36
tad pastāsti man lūdzu cik ta tu tur FSB urķēji ar tiem 2.0V? To es toč neiebraucu- nah tev tas vajadzīgs, jo tā iepriekšējā plate kura aizceļoja uz RMA man turēja stabilus 440mhz pie 1.48V uz NB! ;)

Reigo
09-12-07, 10:15
Es ar nesaprotu :rolleyes:.. grib sasniegt stabilus 400 (3.6GHz) un liek 2V uz NB :rolleyes:
Kaut kāds bezsakars..

HX_unbanned
09-12-07, 15:56
Ekspermentēju tak :)

Ehz, ko tur, atsuutiis jaunu mobz un tad jau nu nemuļķošos.
P.S. ES negribeeju sasniegt stabilus 3,6Ghz - to es izdariiju ar 1,42v. FSB es ta vairs nepaspēju tā iisti paurķēt - plate nosprāga pie POST'a ...
Es jamo žmiedzu, jo nespēju tikt galā ar stabilitāti pie 1,5v ... maita pastāviigi rubijās ārā kad vien gribēja, lai gan temperatuuras bija patiikami zemas, skaņa apdullinoša un 3 aliņi iztempti ( bet tas jau ir cits stāsts, ar galveno domu, ka alko + OC = suicide screen / dead mobo ) ....

Gurtais
09-12-07, 17:27
gh ko par alinju dzeeri ? cooler ? :D ashi gan pieljurbajies kaa teljsh :D

wooz
09-12-07, 18:40
Jaaaa, jaaaa, atrunas :D

Reigo
09-12-07, 18:49
HX jau nav ņēmējs... :D

nemiers
09-12-07, 18:53
buutu normaals Jameson, tad arii 2,5v grieztos :D :D :D

HX_unbanned
09-12-07, 18:56
Man lieks tā plate nemaz nesuportē 2,5v uz NB :D ...
Bet nu tagad tikai sāk filma atgriezties ... un ne ar to patiikamākajām atmiņām par BIOS settingiem :eek::eek::mad:

Ghenis
09-12-07, 19:59
Idiņš. Uzmauc 2V uz NB. Ja gribēji plati iznīcināt, ātrāk un efektīvāk to būtu izdarījis sitot viņu pret savu cieto pauri.

HX_unbanned
09-12-07, 20:00
Pats tādā krāsā.
Bet par to, ar kādām metodēm to izdariit, es tev pilniibaa piekriitu.

Ha ha haa :D

čaliit, tur nav nekā smiekliiga ... :D :mad:

sharkz
09-12-07, 20:37
Idiņš. Uzmauc 2V uz NB. Ja gribēji plati iznīcināt, ātrāk un efektīvāk to būtu izdarījis sitot viņu pret savu cieto pauri.

Ha ha haa :D

Gurtais
09-12-07, 20:46
paga es tev bik velak vel siltus vardus pateiksu :D

nemiers
09-12-07, 23:05
paga es tev bik velak vel siltus vardus pateiksu :D

kad pats jau buusi silts ? :D :D :D

Gurtais
09-13-07, 07:34
ble nepaspeeju :o:D

aspms
09-16-07, 19:54
Nu tā HX mīļotā jau piektdien devās ceļojumā US virzienā! :)

Kapēc es saku virzienā- tāpēc ka pastā jau bija pirmais pārsteigums, kā redziet uz US vairāk Latvijas Pasts nu jau kā mēnesi nepiedāvā EMS servisu! :eek: Par ko es varu teikt tikai to labāko tā teikt price/performace ziņā- piemēram pagājušo reizi HX mobo aizceļoja līdz US 5 dienu laikā turklāt par nesalīdzināmi zemāku ciparu nekā UPS vai Fed Ex!

Labi tad nu es pastā prasīju kādu alternatīvu- šie man iesaka Fed Ex :D par šo jau es iepriekš biju painteresējies- piem. Fed Ex lētākais serviss lai aizsūtītu RAM kitu uz Nīderlandi izmaksātu ~32Ls :eek:

Ok tad nu man piedāvāja tjip izsūtīt kā parastu paku (arī airmail)- solījās piegādāt 2 ned. laikā un ieteica labāk apdrošināt- ko arī izdarīju- par 100Ls samaksāju 2Ls- tādēļ nācās paku arī deklarēt- nu tad ceru ka iekš US HX nebūs jāsedz enkādi nodokļi! :o

OK bet tagad skatos čekā un redzu ka iesaiņošana izmaksāja 0,60Ls + PVN :eek: žēl ka man nebija līdzi fočuka- XH monitora paku apvilka ar dāvanu lentīti un galus uzskrullēja- tā laikam bija tā iesaiņošana! :D

Kā redzam prieks uz US šoreiz izmaksāja 22,69Ls ar diezgan nedrošu servisu- savukārt iepriekš šo pašu mobo vēl izsūtīju ar EMS par nepilniem 19Ls un tika piegādāta 5 dienu laikā!

Šoreiz aiz lieka gara neko nedarot safočeju mobo no visiem stūriem ar visiem part nr. un nedaudz "iezīmēju" DFI logo dēļa vidū! :p

Nu tad sekojam līdzi update- kādus defektus DFI šoreiz būs sagatavojis un kā ir ar nodokļiem iekš US! :D

btw HX sagatvo man lūdzu RMA report ar detalizētu problēmas aprakstu vēlams uzreiz ENG valodā, ja vien nevēlies man maksāt par tulkošanas pakalpojumu! :p Vari to darīt tepat publiski, lai visi redz un palīdz varbūt tavai izdomai! :D

HX_unbanned
09-16-07, 19:55
Tak točna, biedr aspms! :D

Tominjsh
09-16-07, 20:00
offtopic: cik jau ir iztereeta nauda shajos dfi rma shipos...?

HX_unbanned
09-16-07, 20:02
~80 Ls :)

Principā jau tas, ka es tērēju naudu, lai tikai palietotu šo plati, ir izskaidrojams šādi:
1) HX N-E-K-A-D nezaudēs dueļos pret spiitiigām matesplatēm. šāds pats scenārijs jau bija ar ASUS P4C800-E Deluxe ... Reigo (http://eoz.lv/member.php?u=222) droši vien atcerās :D
2) Es to mammuku juuzošu apmēram pusgadu ( vai ziemas periodu, tādā veidā ietaupot uz apkuri )
3) Pirmais DFI, ko lietoju ...
4) Tā ir pašcieņa un spiits. Mazliet muļkiiba :)

Jautājumi?

P.S. aspms (http://eoz.lv/member.php?u=302), tas nu gan nav jauki, tā postēt un un radiit iespaidu, ka esmu uzmetējs :(

HeUeR
09-16-07, 20:13
PSc, tur jau chista velviens RMA un jaunu deli var panjemt :D :D

aspms
09-16-07, 20:40
P.S. aspms (http://eoz.lv/member.php?u=302), tas nu gan nav jauki, tā postēt un un radiit iespaidu, ka esmu uzmetējs :(

Ko tu tur pīpē? ja domā par to RMA report tad to es tā ieteicu lai tu uzcep publiski tad mēs te pa visiem jamo varētu izdaiļot un pataisīt nevainīgāku nekā uzrakstīt ka esi iepēris uz NB 2V un kurinājis istabu ar orthos! :D

TritoN
09-16-07, 20:41
Dereetu sho murgu partulkot anglu (visu shoo, 5 pages :p ) meelee un aisuutiit DFI suportam , domaju shamie buutu patiikami parsteigti :D :D :D

HX_unbanned
09-16-07, 20:44
Ko tu tur pīpē? ja domā par to RMA report tad to es tā ieteicu lai tu uzcep publiski tad mēs te pa visiem jamo varētu izdaiļot un pataisīt nevainīgāku nekā uzrakstīt ka esi iepēris uz NB 2V un kurinājis istabu ar orthos! :D

Nu gan ... :eek:
Par čeku ir runa ....

aspms
09-16-07, 20:45
Nu gan ... :eek:
Par čeku ir runa ....
da nea tas bija ielikts lai redzētu to maksu par iesaiņošana pakalpojumu un par servisa izmaksām salīdzinot ar EMS! ;)

kiwi
09-16-07, 21:01
Kaadu summu uz pakas deklareji? Ka tik nesanaak, ka vinji atmet atpakalj, jo tajaa galaa jamiem var likt maksaat nodokli :D

aspms
09-16-07, 21:04
vērtību es norādīju tikai pie apdrošinātā daudzuma 100Ls, un pie pakas satura nekādu vērtību nerakstīju!

aspms
09-17-07, 20:17
Nu ko izskatās ka HX par savu mīļoto nemaz nerūpējas :rolleyes:- palaida ceļojuma un pat pāris atvadu rindiņas nevar uzcept! :p

HX_unbanned
09-17-07, 20:19
Nu ko izskatās ka HX par savu mīļoto nemaz nerūpējas :rolleyes:- palaida ceļojuma un pat pāris atvadu rindiņas nevar uzcept! :p

Nu tak viss top! Mazliet veseliibas staavoklis pačakarēja visu, bet sliktākajā gadiijumā riit dienviduu viss buus štokos.

P.S. Par to miiļoto - pasmējaties un parādijāt ar pirkstiem, bet tagad pietiks. :mad:

Instigater
09-17-07, 20:53
Veeljoprojaam skumsti peec VSTA?

HX_unbanned
09-17-07, 20:54
Mh, nav, kur savu asprātiibu likt? :(

Instigater
09-17-07, 20:59
Varbuut kumeliishu teejinju tev? :D

HX_unbanned
09-17-07, 21:02
A vot žetons par ideju, savādāk šodien viss ir daudz par daudz ...
karoč - ar vai bez medus? :confused:

Kaspars
09-29-07, 19:41
Ar DFi supportu nav bijušas nekādas problēmas. DFI ļauj mainīt čipseta dzesi.
Tas, ka HX ir līkas rokas ir fakts, un DFI pie tā nav vainīgs.

aspms
09-29-07, 19:46
Ar DFi supportu nav bijušas nekādas problēmas. DFI ļauj mainīt čipseta dzesi.
Tas, ka HX ir līkas rokas ir fakts, un DFI pie tā nav vainīgs.
Nu vai ta te problēma?- cepuri nost DFI priekšā ka par nieka 70$ parlodēja čipsetu un iztaisnojā cpu socketa pinus! :eek: :p

Kaspars
09-29-07, 20:00
Man par velti pārlodēja čipsetu DFI nF4 Expertam savulaik.

aspms
09-29-07, 20:11
Man par velti pārlodēja čipsetu DFI nF4 Expertam savulaik.
da te tak AMD chipus (RD600) pa velti nedāļā apkārt tapēc DFI no patērētāja vajadzēja iezspiest kautkā money! :D

Kaspars
09-29-07, 20:20
Tad kad es Expertu uz RMA sūtiju, tas maksāja vairāk nekā DFI iCFX3200 pirms diviem mēnešiem.

aspms
09-29-07, 20:27
Nu izmaksas no iepriekšējās reizes bija šādas:

šips līdz starpniekam iekš US: 19Ls
šips no starpnieka līdz DFI SanJose: 17$
šips no DFI līdz starpniekam: bez maksas :p
samaksa par chipseta maiņu un bojātajiem piniem: 70$
šips uz LV: 43$

visiem USD maksājumiem cc pp fee 3.9%

samaksa par pakalpojumu man un starpniekam no klienta puses: 0$ un nekādas desas :( :p

Kaspars
09-29-07, 20:35
samaksa par pakalpojumu man un starpniekam no klienta puses: 0$ un nekādas desas :( :p
Misters garmatainais klients man vēl par barokli nav samaksājis no gada sākuma.
Tā pati P5KC maksā lētāk nekā samaksāji par RMA un būtu kudi labāka par RD600 krapu.

aspms
09-29-07, 20:43
Misters garmatainais klients man vēl par barokli nav samaksājis no gada sākuma.
Tā pati P5KC maksā lētāk nekā samaksāji par RMA un būtu kudi labāka par RD600 krapu.
Nesmīdini man pašam tās RD600 bija 3 gab. un ar nevienu man nebija probzas- bet kad nonāca HX neķītrajās ķetnās tā atdeva galus jau pirmajā vakarā, otra pie proxis un arī laikam probzu nav un trešā aizgāja caur ss un vairs ne ziņas- ne miņas! :)

Asus man vari neieteikt lai cik tur labi sasniegumi viņiem būtu un lai vai cik tur jamās maxātu! :p

nemiers
10-03-07, 14:54
a zinjas par peedeejo suutiishanu nav ?

aspms
10-03-07, 15:12
mobo jau pagājušo nedēļu ar šo jauno servisu ir nonākusi iekš US!

NU te ir saruna ar DFI! :D Šoreiz mēs mēģinājām no DFI izspiest bezmaksas čipseta cooleri vienai citai mobo uz šī RMA rēķinā, bet diemžēl neizdevās un nācās maksāt! Anyway beigās sanāca nedaudz izkrāšņot HX mobo miršanas ainu un pataisīt nedaudz nevainīgāku, bet DFI tas viss laikam izklausījās aizdomīgi un lūdza to visu izklāstīt telefoniski! :p

Izrādās DFI seko līdzi visiem iespējamajiem seriāļiem uz savām mobo! :eek: :D

!!! Jālasa sākot no apakšas:
******@mail.com
From: Shawn DFI <shawny@dfiweb.com>
Date: 2007/10/02 Tue AM 11:49:25 CDT
To: *****@verizon.net
Cc: Susana <susana@dfiweb.com>
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler? RMA# 6763

Mike,

According to the RMA record, we shipped you're a different board last
time. What does the onboard debug LED display? What's the best time to
call you since we've been unable to contact you?

Regards,

Shawn Yu
DFI San Jose
510-274-8000x117

-----Original Message-----
From: *****@verizon.net [mailto:******@verizon.net]
Sent: Monday, September 24, 2007 2:51 PM
To: Susana
Subject: Re: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

I think this is it:
DFI-6763

Date: 2007/09/24 Mon AM 11:11:26 CDT
To: *****@verizon.net
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

Dear Customer;
Please tell me what is your old RMA#? That I can check the
information.
Regards

Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118

From: ******@verizon.net [mailto:******@verizon.net]
Sent: Sunday, September 23, 2007 8:41 PM
Subject: Re: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

The overheating issues I mentioned to you took their toll. My board
died last week, AGAIN. This is the same board you mailed me as an RMA
replacement a couple of months ago. Please let me know how we can
proceed from here.

Date: 2007/09/06 Thu AM 10:51:41 CDT
To: ******@verizon.net
Subject: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

Dear Customer;
The chipset cooler cost $20.00 & plus shipping 8.00 if you want
to order please fill up the form either email or fax back to us, we will
process for you.
Regards
Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118
Sent: Wednesday, September 05, 2007 11:17 PM
Subject: Re: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

That's fine, how do I pay and how much is shipping? And just to
clarify, this is the heatpipe cooler I linked?

Date: 2007/09/05 Wed PM 06:09:23 CDT
Subject: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

Dear Customer;
Yes, probably you are right the ICFX3200 mother board can add
the chipset on board, but this model is not come with this part, you
have to order for it. The chipset it cost $20.00 & plus shipping.
Regards

Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118

From: ******@verizon.net [mailto:mavalpha@verizon.net]
Sent: Wednesday, September 05, 2007 1:58 PM
Subject: Re: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

I gave you the correct invoice for my ICFX, but the cooler must be
different. My apologies. Regardless, could you please ship me some
sort of replacement? Whichever one it is supposed to be would be fine.

Date: 2007/09/05 Wed AM 11:07:13 CDT
Subject: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

Dear Customer;
I think that is not the invoice you provide, the picture you
show is not belong to model ICFX 3200 T2R/G mother board. It is belong
to other model. Please provide the right invoice.
Thanks

Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118
Sent: Tuesday, September 04, 2007 7:17 PM
Subject: Re: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

Gladly, please find a copy enclosed. The other picture is of the
cooler, as linked by several Forum members. Have I been misinformed?

Date: 2007/09/04 Tue AM 11:35:19 CDT
To: ******@verizon.net, RMA <rma@dfiweb.com>
Subject: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?

Dear Customer;
Your mean Fan?
Please provide your original invoice copy to prove your M/B
still under warranty either email or fax back to us , that we may ship
the fan to your free.
Thanks
Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118

Sent: Sunday, September 02, 2007 11:20 AM
To: RMA
Subject: ICFX 3200 Chipset cooler?

Sorry to bother, but my ICFX3200 is having some stability problems which
I strongly suspect are heat-related- pointing an 80mm fan at the chipset
greatly helps the situation. I friend of mine showed me a few threads
on forums indicating that you released a second cooler for the chipset,
which I was hoping you could send my way?

Q6600 B3
4x1GB OCZ SOE DDR2-900
X1900 AIW
Silverstone Strider 850W (ST85F)
Stock speeds

P\N:
CF32T1-101M
Serial number on box:
U70101014

Thanks!

Next update par to kā ir gājis ar telefonsarunu utt. vajadzētu būt svētdien! ;)

btw man ir sagatavota kaudzīte ar macro fotkām ar šo mobo un visiem iespējamajiem seriāļiem, kā arī nedaudz iezīmēts DFI logo- tā ka saturās DFI! :cool: :p

DeadlyShooter
10-03-07, 15:29
Tas DFI supports atrodas Indijā? Tik šausmīga valoda.. brr

aspms
10-03-07, 16:26
Nu šoreiz mēs jamos pamēģinājām padrāzt- nesanāca! Nekas ar trešo reizi sanāks! :D

TritoN
10-03-07, 17:26
Ganjau arii tresho reizi DFI jus ienems :D :D :D

aspms
10-08-07, 20:11
Telefonsaruna pārcelta uz trešdienu! :D

Slammer
10-08-07, 20:31
So you now must be keen-ass:fast talking NIGGA?

aspms
10-14-07, 21:21
Turpinājums augstāk postētajai vēstulei:

Finally got somewhere today.

Date: 2007/10/12 Fri PM 03:10:04 CDT
To: *********@verizon.net
Subject: RMA# 6763 cross ship

Dear customer;
Please fill up the form either email or fax back to us, we will
process for you. The M/N we have charge you $259.99 first, after when we
receive your defective M/B you will get the refund from your credit
company.
Any question please let me know.
Thanks

Susana
RMA Department
DFI San Jose
510-274-8000x118

From: Shawn DFI
Sent: Friday, October 12, 2007 12:16 PM
Subject: FW: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?
RMA# 6763

Susana,

Please help this customer cross ship the board?

Shawn

From: *********@verizon.net [mailto:*********@verizon.net]
Sent: Thursday, October 11, 2007 5:29 PM
To: Shawn DFI
Subject: Re: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler?
RMA# 6763

I accept that, but why haven't I been contacted in two weeks?

From: Shawn DFI <shawny@dfiweb.com>
Date: 2007/10/11 Thu PM 05:24:02 CDT
To: *********@verizon.net
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler? RMA#
6763

Mike,

Susana was right on the chipset cooler. It did not come with your
motherboard according to the invoice you provided to us.
I'll ask Susana to call you back about setting another RMA.

Regards,

Shawn Yu
DFI San Jose

From: *********@verizon.net [mailto:*********@verizon.net]
Sent: Thursday, October 11, 2007 3:06 PM
To: Shawn DFI
Subject: Re: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ICFX 3200 Chipset cooler? RMA#
6763

I still haven't been contacted by anyone. I've been sitting on a dead
board for nearly two weeks now, and I even suspected a problem earlier-
my first email to Susanna was over a month ago, explaining that the
chipset was overheating and causing stability problems; she said that I
had to spend almost $30 to buy a better chipset cooler, which I find
unacceptable.
I've come to expect better service from DFI- I would like this issue
resolved once and for all. Considering the duration of time my issue
has gone unaddressed, I believe anything less than a cross-ship would be
an insult.

Tātad secinājums ka DFI diezko neuzticas enthuziastiem un par cross shipping RMA prasa ķīlas naudu gandrīz 2x lielāku nekā retail mobo cena! :eek:

he he iedomājos kāds haoss būtu ja DFI visiem klientiem piedāvātu RMA ar cross shipping fīču kā eVGA! :D

Kaspars
10-14-07, 22:54
Varu paņemt to RD600 par 5Ls, reverse engineering'am :D

ORiONz
10-18-07, 19:46
mja, tur taja DFi toc kaut kadi melnakie imigranti strada, jei bogu, kada anglu valoda.

Arturs L
10-18-07, 19:53
gan jau ka viesstraadnieki gluzhi, kaa tajaa pashaa AMD, kur te piedaavaa iet straadaat ;) Galvenais jau ir saprast....to tak var...ta jau viss kedaa!

aspms
10-20-07, 00:52
Nu ķīlas nauda ir iekasēta un plate no DFI šorīt tika izsūtīta! http://cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/a040.gif

HX_unbanned
10-20-07, 08:02
Malači!!!!!!!
Laikam tomēŗ uz LP buus man RD600...

P.S. End User 1: 0 DFI

Relax
10-20-07, 10:41
Malači!!!!!!!
Laikam tomēŗ uz LP buus man RD600...

P.S. End User 1: 0 DFI
tikai jautajums, kad buus LP :D

HX_unbanned
10-20-07, 10:57
:D
Nu, laikam liidz tam briidim nebuus OC :(

zēl ... varbuut iekš LP pamociišu jamo ... hvz ..

aspms
10-29-07, 14:08
ho, ho mobo esot ienākusi 6dien pie starpnieka- šovakar mēģinās notestēt un ja viss būs OK tad tuvākajās dienās izsūtīs uz LV!

btw izskatās ka DFI pat ir pārskaitījuši ķīlas naudu atpakāļ :eek: tā ka maxājumam vajadzētu tuvākajā laikā ienākt starpnieka kontā! :)

aspms
11-06-07, 16:31
He šodien mobo ienācās pie manis!

Secinājām ka DFI diezgan skops un mobo kasti bija iepakojis tikai vēlvienā nedaudz lielākā kartona kastē un divās sānu malās tikai iespiedis divus samīcītus papīra gabalus! :D Un nav jau nekāds brīnums ka mobo tika saņemta un izrādās ka socket shield bija nokritis nost vai arī nebija nemaz kārtīgi uzlikts! :eek: Par brīnumu pini nav salocīti un double RMA nebūs! :D

Nu tad moš rīkojam derības cik h šoreiz tā mobo izturēs nonākot HX ķetnās? :p

p.s. publiski paziņoju ka nākamais RMA vairs netiks kārtots caur mani! ;)

HX_unbanned
11-06-07, 16:57
Austri, pie reizes nevaram sarunāt arii SB un NB dzeses iegādi, savādāk man bail jamo pat slegt ieksā .. :D

aspms
11-06-07, 17:05
Austri, pie reizes nevaram sarunāt arii SB un NB dzeses iegādi, savādāk man bail jamo pat slegt ieksā .. :D

1.dien vēl pēdējo reizi pasūtīju dažiem kadriem Thermalright dzeses! Un vairāk neko no Thermalright nesūtīšu!

tavaa vietaa (zinot DFI) es NB un SB heatsinkiem pat neskartos :p

:D :D :D

HX_unbanned
11-06-07, 17:25
Kad varu tai platei kapāt pakaļ? ...