View Full Version : E4300 un TTBT OC temp
Sveiki tautieshi,
ir tada lieta ka dzenaaju to 4300, apmeeram liidz 3,2 ghz, un ar TT BT cooleri nepatiikamas temp. :(
sanaak taa paarbaudu ar TAT ir liidz pat 80 graadiem. (pie slodzes) idlee ap 44 graadi
ar veelvienu tuuli bija liidziigas temp +-2 graadi, taa kaa uzskatu ka taa arii buus tuvu pareizajai temp.
bet lieta taada ka pie tiem 80 graadiem heatpipe ir veess :eek:
vakar nomainiiju termo pastu uz svaigu AS5, varbuut kontakts nav vai kas par desaam, tomeer tak heatpipiem buutu jaabuut pasiltiem :(
ir kas tamliidziigs bijis/dzirdeets/lasiits ???
Gandriiz piemirsu, mobo - Asus P5W-DH
PALDIES
HX_unbanned
07-16-07, 16:31
triis lietas, labas lietas!
Sensori ASUS kaa suga gljuko
Suudiigs kontakts starp TT BT un IHS
Noberzee liidz spogulim TT BT peedu
Pieliec kaadu parasto temp. meeriikli - kaut vai maximaas nopeerkamo.
Iemocjii jaunaako BIOS ( official / unofficial )
Iebaaz kaadu citu e4300 ... ar jaunaaku reviiziju
Palieto kaadu citu OC utiliitu un paskaties, vai tev maz pareizaas frekvneces tiek padots uz proci :D
---
Ir kaadi BSOD'i?
triis lietas, labas lietas!
Sensori ASUS kaa suga gljuko
Suudiigs kontakts starp TT BT un IHS
Noberzee liidz spogulim TT BT peedu
Pieliec kaadu parasto temp. meeriikli - kaut vai maximaas nopeerkamo.
Iemocjii jaunaako BIOS ( official / unofficial )
Asus sensoriem neticu, tiem ir ap 60 graadiem ... (pie slodzes)
meegjinaashu nopuleet veel to peedu
bioss principaa no stabilajiem ir jaunaakais, tikuntaa temp starpiiba nebja noveerojama paarejot no 1801 uz 2004 biosu ...
pats IHS arī var būt ar ieliekumu/izliekumu :) attiecīgi sliktāka siltuma atdeve IHS <-> TTBT
pats IHS arī var būt ar ieliekumu/izliekumu :) attiecīgi sliktāka siltuma atdeve IHS <-> TTBT
Tieši tā, viens no ticamākajiem variantiem. Bez tam pašam IHS var nebūt pārāk labs kontakts ar cpu kodolu un tur tu vispār neko darīt nevari.
skaidrs, tad jau domas par jauna coolera iegaadi ir liekas, tas neko neliidzees :(
cik vakar apluukoju ir mazliet shkjiibs tas IHS, vieniigi mosh noraveeshana liidz :D
bet par taadu lietu nav ne jausmas, kaa tas daraas ...
IHS var slīpēt tieši tāpat kā TTBT pēdu. Tad nopulē un vajadzētu būt labāk..
bet IHS sliposhana - garantija caur logu ;)
tas gan :(
mazliet update shajaa lietaa, nosliipeeju TT BT peedu, un teikshu ka, ja procha temp TAT, piemeeram, ir 75 graadi, tad arii tagad tas ir juutams pataustot heatpipe, bet pashas temp shkjiet ka manaami nenokritaas ...
bet esmu mazliet nesapratee, es vienu laiku lietoju 400X8 un ar procha temp nebija probleemas, kaa saka kameer neatklaaju taadu TAT :D
pat nezinu, ja man pie slodzes tagad ir apmeeram liidz 75 graadiem, tas jau itkaa ir slikti ???
vairs frekveci neveelos samazinaat :(
75C load prieksh C2D nav tik traki daudz ;)
ja neiet cauri TAT - neuztraucies ... lol, man pasham procs neiet cauri OCCT uz nominaliem 2.4GHz ;)
tu to domaa temp zinjaa neiet cauri ?
es tik nesaprotu kuraa briidii muinja saakaas, griezu uz saviem 3,2 un viss bija ok, aa laikam atceros tagad, tas bija kad izdomaaju nomainiit uz biosu kursh 400 kaa izraadiijaaas vairs negaaja pie taadiem pashiem settingiem, nja kkas nebija labi beigaas, bet cik es skatos C2D pi enormaalas geimoshanas jau taa iisti nenoslogosi, tik traki shis nekarst kaa pashaa TAT testaa :rolleyes:
vaitad pie 80 graadiem CPU throttling nevajadzēja ieslēgties?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.