PDA

View Full Version : Digitatala TV

archa75
06-27-07, 13:44
Ko tauta saka par digitalo TV,ko piedava Baltcom,IZZI utt. Vai tas ir to verts? Lietoti tiek LCD TV. Minusi ir tadi ka jaliek katraa istaba dekoderis un atkal paradas lieki vadi kuri tiko pec remonta veiksmigi noslepti. Tatad vai ir verts bojaat istabu vizualo skatu un maksat 120 ls par dekoderiem?

Instigater
06-27-07, 13:47
Aizmirsti, Latvijaa analogaa televiizija ir daudz augstaakaa kvalitaatee nekaa tas digitaalais shits, kaareiz ir redzeets gan Baltcom, gan IZZI, tai skaitaa arii "virtuve" ir obzerveeta.

archa75
06-27-07, 14:00
Kaut ko liidzigu dzirdeju ari no kolegas,ka neesot nekadas skirbas iznemot skanju.

Angelz
06-27-07, 14:49
Cik esmu skatiijies Baltcom'a digitaalo atteela kvalitaate sliktaaka par analogo toch nav, kaada vispaar var buut kvalitaate PAL standarta izkjirtspeejaa... Ja ciparaa raidiitu vismaz 720p vai 1080p ta buutu gjeela.

Latish
06-27-07, 22:52
Aizmirsti, Latvijaa analogaa televiizija ir daudz augstaakaa kvalitaatee nekaa tas digitaalais shits, kaareiz ir redzeets gan Baltcom, gan IZZI, tai skaitaa arii "virtuve" ir obzerveeta.

Pilnīgi piekrītu, LV Digital TV sucks - un ja vēl skatās uz LCD tellera tad vispār gribās vemt.. - protams ja sēdi 10m no teļuka tad jau po..:D

Svikens
06-27-07, 23:08
Nu man atkal apstāstija kāds cilvēks kas par šo daudz ko zin, teica ka ja ņem tad jāņem Lattelekom digitālā, jo tā būs apigena kruta salīdzinājumā ar visām citām piedāvātajām!

Latish
06-28-07, 12:42
Nu man atkal apstāstija kāds cilvēks kas par šo daudz ko zin, teica ka ja ņem tad jāņem Lattelekom digitālā, jo tā būs apigena kruta salīdzinājumā ar visām citām piedāvātajām!

/me reeeeeeeec

Paņem!:D :D :D

Itkā nav nevainas, ja vien pabrīžam streams neaizķertos, un netu nebremzētu kad skaties, vai ja pumpē tad bilde pieraustās, kas attiecās uz kvalitāti, tad neaizmirsīsim ka tur ar ir PAL formātā bilde, nevis HD.

Pa to naudu - kvalitate/stabilitate ir bedlams...

Instigater
06-28-07, 16:01

Jaa un Nee! Fiichas tik tieshaam ir daudz un labas, es teiktu, ka Eiropas liimenim augshgalaa, bet bildes kvalitaate gan so, so.

Svikens
07-05-07, 21:13
Nja paņēmu arī to Lattelecom digitālo 3 mēnešu izmeiģinājuma paku un secinu, kad uTurents un digitālā televīzija nav savienojami, bet nākotnes opcijas kā jau Instigater teica ir daudzsološas! Cerams ka ar laiku pāraides kvalitāte uzlabosies, jo pagaidām viņiem tas jau ir tikai iesākums!

DeadmaroZ-TLOTL
07-05-07, 21:18
a kotad juus no taa aizveesturiskaa mpeg2 gribeejaat ? Bet teikshu godiigi mani apmierina ;-)

Latish
07-05-07, 22:20
)))))))

Es tak rakstīju ka pumpēt un kosīt vienlaicīgi neidosies.....

P.S. Tur nav mpeg2, tur iet mpeg4.....- telekoms tak parto tā lielijās, jo ja tur ietu mpeg2 tad pat guugli nevaretu atvert)))...

Betnu watever, kvalitate sucks, bremze nervus beidz - da i vispār, kādus pāris gadus šī ideja vēl dzīvosies pa miskasti attīstīdamās.., jo skat, ko dod mpeg4 ar ap megabitu datuplūsmu kas ir vakardiena?! ka jau jāsāk par hd-mpeg domāt, jo visiem tak tagad kiber tv ar hd 1080 un kas tur vēl, un kamēr telekoms attīstīs šo pakalpojumu, tas jau būs morāli novecojis jo būs jau HD ēra spērusi arī otro soli... un tur strīminga ātrumi ir ja nemaldos 4x lielāki uz to pašu mpeg4.

Līdzarto, kamēr katram mājās nebūs LV zona ar stabiliem 10Mbit, tikmēr sūds vien tur būs:D

Instigater
07-05-07, 22:26
LTC panjem no sateliita kluchaino MPEG2 ar ~ 4.5Mbit un to tad paarspiezj uz MPEG4 ~ 3Mbit, teoreetiski abi dod aptuveni vienaadu kvalitaates liimeni, bet shaadaa razkladaa jaareekjinaas, ka MPEG2 digitaalos artefaktus jau iepako ieksh MPEG4 kaa reaalu bildi.

Svikens, kas tas par 3 meeneshu izmeegjinaajumu?

DeadmaroZ-TLOTL
07-05-07, 22:33
instigater vaardus no mutes izraava ;-) Kamer 90% no pasaulee raidoshiem sat kanaaliem nebuus mpeg4 tameer reaalu mpeg4 kautkaadaa vieteejaa tiiklaa varat aizmirst (un tas tik driiz nebuus , taka samierinaties ar mpeg2)

vimba_zlobnaja
07-05-07, 23:40
Aha mani ar interesē (kā LTC darbinieku :D) kas pa 3mēnešu paku? Telemarketings?

OK, mans viedoklis. LTC šobrīd sux jo:
1. Nepareizs signāla padeves veids tieši LTC tīklā. Tip, nav izdalīts/norobežots atsevišķs kanāls (cik teikuši atbildīgās personas - nevar panākt vajadzīgā algoritma precīzu darbību). Sākām lietot DC++, vai vēl trakāk torentus, Čau RASMA!!!
2.Instigeiteram taisnība - 3Mbit nepieciešamais ātrums. Padaudz, bet ar šī brīža aparatūru labāku kompersiju/dekompersiju panākt grūti. Tomēr nākotnē 3Mbit būs ~ kā kādreiz 16Mb RAM datoros. Jāpaciešās...
3.HDTV? Tak amīši ievieši jau x viņzin kuru leveli ar ~4x lielāku izšķirtspēju. Gluži kā 3G nevaram nekur eiropā normāli palaist....
4.??? Ai dabesijos. Sīkumi, bet birokrātija dara savu.

Visumā LTC piedāvājums nav zemē metams. Kanālu daudzums, cenas attiecība, perspektīvā izaugsme un attīstība, visu cieņu. Viasats var sūkāt ledenes. Kāpēc jūs domājat šobrīd iet reklāma visos kanālos par fiksēto maksu uz 2 gadiem???? Viela pārdomām...
Klientu piesaistīšana ilgtermiņā jebkuras ne"viendienītes" firmas sapnis.

Kam nav slinkums var piekāpt Dzirnavu 105 (starp Barona un Čaka ielu, pretī Berga Bazāram) vestibilā un paspaidīt pūlti LTC digitālajai televīzijai.

DeadmaroZ-TLOTL
07-05-07, 23:47
pat MTV pasuutija viasat bekot un nepaardeva licensi raidiit MTV baltijas kanaalus jo auditorija esot paarak maza

vimba_zlobnaja
07-05-07, 23:53
O pats atradu atbildi uz savu jautājumu:
http://www.lattelecom.lv/ltc/tvforums/?view=comments&cat_id=1723

Instigater
07-06-07, 08:29
Kam ir maajaas LTC IPTV? Taa kaa vienaa citaa kantorii nodarbojos ar IPTV ievieshanu, tad bish ir zinaashanas un ir arii bish interese, mosh izdodas skatiities LTC IPTV na haljavu vai vismaz tur, kur teoreetiski nav pieejams, neticu, ka shamie to pasaakumu portu VLAN liimenii dzen.