View Full Version : P4C800-E DELUXE probzas un šaizes ...
HX_unbanned
03-20-06, 14:30
Īsi sakot mazs apraksts: subjekta plate ar problēmu piestartēt. Venti griežas, viss deg, bet nevar palaist. Viss
Tālāk jūs lasīsiet ietekumus par to, ko un kā. Topika beigās elementāra atbilde, kur vajag tikai svaigas smadzenes un labu garīgo. :)
tjipa piektdien nopirktu subjektā lasāmo pati, bet, kād vienreiz tikaa izrubīta strāvas padeve, viņu vairs nevarēja uzšķilt un muhļijoties esmu nonācis līdz stadija, kad powre poga vispār nefunkcionē, bet, kad reseto CMOS. strāvas padeve uz sekundes simtadļu nizipsnī, venti pakustās, un viss.
Standby LED deg ; Tīkla ( integrētā ) štekera lampačkas ar deg, itkā redzamu defektu nav.
Kādam kāda ideja? :D
Man bija sen atpakaļ līdzīgas probzas tieši ar šito plati. Nodega dienvidu tilts, kas šitai platei bija/ir rūpnieciskais defekts.
HX_unbanned
03-20-06, 14:49
Saki, ka uz garantiju? Btw, tu gribi teikt, ka neatkarīgi no revīzijas un manufacta/essembla datuma šitādi gļuki ir visām?! Hmm ...
Bāc nu ... būs jāstiepj pie Raivo ... :)
BTW - kau ko sīkāk nepastāstīsi, Maniac?
BTW - kuras dzīslas / pini tev nodega, Maniac?
IMO, tev smadzeņu dzīslas ir izdegušas.
Seit mes redzam abu sos supper tupper oceru smadzenju pakapi :D
PS. Pamekle google HX ;) Redz ka cieitem ar googli uzbazies, bet te debility solutions no tevis tik nak ara...
Mazie overšmorētāji saradušies.
1. No kura laika dzīslas, vai pini(rofl) var būs iekšā dienvidu tiltā?
2. Ja nav redzami bojājumi, tad kas tur var būt redzami nodedzis?
3. Tu noteikti esi pārrāvis kādu celiņu, no tevis visu var sagaidīt.
4. Rīt varu aizbraukt apskatīt, ko tu tur atkal esi nočakarējis.
HX_unbanned
03-20-06, 21:54
hmmm ...
Jav, kritiku pieņemu :) ;)
Kasparz ,
1. nav runa tikai par iekšu ...
2. var būt bojājumi, kurus ar neapbruņotu aci var arī neredzēt :)
3. LOL - celiņš toč nav pārrauts ( šitādaslietas es vairs nesastrādāju ) ...
4. Rīt jau par vēlu - uz garantiju vedu.
Es tak teicu HX, ka jāpasauc mani bija :)
mWhaHahĀ, jams apakšā H veida stiprinājumu nav nopoliesterējis, un viss uz īso gājis ROFLMAO!1111
LamerzZz 4ever! :D Ceru, ka nedabuus uz garantiju jaunu, bet dabuus labu macibu... ;)
EDIT: pieliku Kasparz tekstu, jo jams noediteje jamo no sava posta peksnji nost... ;)
HX_unbanned
03-24-06, 14:54
Mh ... vo prieciņš .. esmu nokāvis divas plates dēl šitā s*** ...
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Kaa to var dabuut gatavu? Man naca ari sitais brinums lidzi vienam dzesiklim.. Ilgi petiju, vai romer kaut kas metalisks nenekas klat pirms vispar liku pie mobo.. A te prosta tikai mochii! :D RESPECT!!!
HX tu toch distanceri (gumiju) apakshaa nepieliki???
:confused: :confused: :confused:
HX_unbanned
03-24-06, 15:05
da nē - biju šamos kaut kur nometis - kad šodien liku plati, iedomājos, bet tā kā nevarēju atrast, nošpļavos ..
tagad par to maksāju ...
:mad: :mad: :mad:
ej tu nost... l4m3r15m4 kalngals tu esi. Tad jau labak toch butu masteram@n03am Kasparzam ljavis jamo palaist :D
Šo te topiku vajadzētu pārvietot uz "Mācāmies no kļūdām" sadaļu ;)
HX_unbanned
03-24-06, 15:12
Pilnīgi atbalstu mrlobber! Šitādu *&#^*&@^#@^@^@ sen neesmu nostrādājis ...
Done :D
P.S. Izlabo oriģinālo postu, lai cilvēkiem uzreiz skaidrs, par ko runa :D
vimba_zlobnaja
03-24-06, 15:44
MJā tā vajag mācēt... Divi gab. - respect...
No more coments.
vajadzees pachekot ko dzekinjs nav novaacis...:rolleyes:
HX_unbanned
03-24-06, 15:57
Mja, vimba ...
no comments in deed ;) :D
A man po... @vimba
da nē - biju šamos kaut kur nometis - kad šodien liku plati, iedomājos, bet tā kā nevarēju atrast, nošpļavos ..
tagad par to maksāju ...
:mad: :mad: :mad:
Tas vispār bija PIRMAIS, KO SKYPE ČATĀ TEV PRASĪJU, VAI BIJI PIELICIS.
P.S Braucu pie tās ņedaķopas skatīties, vai kaukas vel dzīvs palicis.
HX_unbanned
03-24-06, 16:05
Nu pārpratu tevi, pārpratu ...
Un kā tu domā? Vai pēc šiem gājieniem man tev tā plate būtu jāmaina? :rolleyes:
Es domaju ka pec shada gajiena jams to plati var turpunat lauzt uzrb un laist uz iiso.
Patupam garantijaa (2. reizi cik sapratu :confused: ) maioniit plati jau toch nav veerts. Lai maacaas ka ar PC HW ir jaapietas ar respect
Nu ja jau ir iespaja, tad moz tomer samaini... Ka neka cilveks veel skola macas, gruti santiminjus sakrat megaextremam oc... :( Bet nu lai bez daudz alus neradas pie tevis ;)
Tā vien izskatās, ka viņa kontā ir arī vien 1,7 celerons, bet ceru, ka HX_unbanned būs saprātīgs un mēs to lietu mierīgi nokārtosim!
IMO ja Celerons 1.7 ir willamete, tad uz i875 plates viņam nebūtu jāiet.
IMO ja Celerons 1.7 ir northwood, tad uz i875 plates viņam nebūtu jāiet.
Jebsu, ja nebuutu Northwoods?
Nu moš arī samainīšu, vienīgi domāju, kā tie džeki uz mani skatīsies, kad nedēļas laikā divas plates :rolleyes:...
BTW, stipri iespējams, ka WhillMate neiet uz i848, i865 un i875 čipa. Pats esmu pārliecinājies... VIenkārši nestartē.
Bet vai tad HX tur celeru mēģināja viņā iestartēt? (tipa ar 400FSB)
nu bet tad jau vajadzēja iet!
Klau, kaspar, a tu pie viņa aizlaidi, iečekoji, kas tur par leitu? Ko tu domā?
Viņš nav mājās.
Toreiz kad es viņam prasīju, ka aiziešu salikt PC šis kautko ierēca, žēl ka skype čats nesaglabājās.
Nu mironis bija Willamate, nezinu, ko viņš tur sadarīja, bet viens ir skaidrs, no miroņiem neuzcelt!
Es tagad smagi ierēcu par to, kurš izdzēsa manu komentāru tajā topikā, kur HX prasīja proci, un es teicu lai nedod, jo HX kautko atkal nočakarēs.
Es ar to postu neilgu bridi redzeju... :D
Nu moš arī samainīšu, vienīgi domāju, kā tie džeki uz mani skatīsies, kad nedēļas laikā divas plates :rolleyes:...
visu cienju M79, kur nepilnu 3dienu laika 2x nesu DFI pie vinjiem :D
Interesanti vai topika autors (HX_Unbanned) pats varēja izdzēst tavu postu, vai viņam kāds palīdzēja! :confused:
Pagaidām uz PM neatbild, bet man ir viņa telefons un es zinu, kur viņš dzīvo, bet es, protams, ceru, ka viss nokārtosies mierīgā ceļā!
DeadmaroZ-TLOTL
03-26-06, 14:46
Interesanti vai topika autors (HX_Unbanned) pats varēja izdzēst tavu topiku, vai viņam kāds palīdzēja! :confused:
Pagaidām uz PM neatbild, bet man ir viņa telefons un es zinu, kur viņš dzīvo, bet es, protams, ceru, ka viss nokārtosies mierīgā ceļā!
topiks jau nav izdzeests
http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=714
topiks jau nav izdzeests
Sajaucu, bija domāts posts!
DeadmaroZ-TLOTL
03-26-06, 15:02
Sajaucu, bija domāts posts!
kur tas posts bija? kaada sadalaa ? kaadaa topikaa?
Tai pašā topikā pazuda Kasparz posts!
DeadmaroZ-TLOTL
03-26-06, 17:15
Hmm nu itkaa moderi redz kur ir dzeesti posti , bet tur es nevienu neredzu dzeestu ....
Interesanti vai topika autors (HX_Unbanned) pats varēja izdzēst tavu postu, vai viņam kāds palīdzēja! :confused:
Viņš aizbrauca uz laukiem.
Tu vinjam to CPU iedevi vai tikai plano :D
Kata zinja ja esi iedevis un jams neatbild, daudz nekavejoties brauc ciemos ar biti
Izlasot manus postus tev tas netapa skaidrs?
Jau ir iedots, un laikam jau atdots.
HX_unbanned
03-26-06, 19:56
Hmm .. laikam neprecīzi izteicos. Pirmā plate vnk nerubīja, lai gan tas s*** bija uzlikts. Otrā plate gan uz manu aizmāršibu - to atzīstu. :(
Reigo - izdzēs kādu meilu pastkastē, jo vajag man tev ko aizsūtīt ...
Murjas!
Pārbaudi PM.
*Es ar tavu CPU apgājus vēl uzmanīgāk kā ar savu :) , tā kā esmu pilnīgi šojkēts, ka tev viņš neiet. Negribu būt nekaunīgsm bet tu man viņu iedevi diezgan sliktā iepakojumā. Es tev viņu atdevu burtiksi aplīmētu un iebalzamētu. *
Hmm .. laikam neprecīzi izteicos. Pirmā plate vnk nerubīja, lai gan tas s*** bija uzlikts. Otrā plate gan uz manu aizmāršibu - to atzīstu. :(
Negribi atzīt?
1. Kad es tev otrreiz prasīju, vai biji pielicis, tu jau biji abas plates nobeidzis.
2. Tās švammes pielīmējas pie H veida stiprinājuma, un dabūt viņas nost nav tik viegli.
HX_unbanned
03-26-06, 20:02
Nu bet man tā švamme ir uzlikta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Pārāk labi tevi pazīstu, lai nezinātu, ka neesi uzlicis.
Varbūt tagad arī ir uzlikta :D
Un apskatoties HX profilā var secināt, ka jams jau plati Vmōdojis, un garantija tu tū.
HX_unbanned
03-26-06, 20:08
Lol - es jau uzliku viņu pirmajā dienā. Ja es nebūtu uzlicis, šaubos, ka tās plates vispār kkad piešķiltos.
Vmodi un citi figļi-migļi nav veikti ne uz vienas plates.
Tagad gaidu savu 4-paku! :cool:
Tagad gaidu savu 4-paku! :cool:
par ko? vai te alko dod taa pat par neko? tad pasaki kur japieskas :D
nekaitetu kada 4-pacinja :D
BRX, dod četrpaku par divu plašu RMA.
BRX, dod četrpaku par divu plašu RMA.
es jau cereeju... :D :D :D
Mjā viss šitais pasāciens baigi iegrieza! Nekas, nākamreiz būšu gudrāks!
Mjā viss šitais pasāciens baigi iegrieza! Nekas, nākamreiz būšu gudrāks!
kas tad tev? :confused:
edit:
aa celka nocepaas...
Ja dažs labs moderators būtu gudrāks, un neizdzēstu vienu manu postu, tad muraja procis arī netiktu nobeigts.
Ja dažs labs moderators būtu gudrāks, un neizdzēstu vienu manu postu, tad muraja procis arī netiktu nobeigts.
varbuut ;)
DeadmaroZ-TLOTL
04-05-06, 18:57
itkaa jau runa gaaja ka driikst dzeest tik absoluuto spamu :confused:
Vakar biju pie HX. Labi, ka vēl tikai divas plates nodedzināja. Taifūns ļurinās, nav pieskrūvēts ar pareizām skrūvēm, un vispār es ar roku varēju virsmu no proča atbīdīt :D Un arī tā Hveida plastmasas plāksne nebij uzlika. Njā, HX, tev labāk pie dzelžiem nelīst klāt.
kaa tev, kaspar, nau kauna taa cilveeku noniecinaat??!! :)
neesi tachu tik ljauns!!
Skaktuss, bet ja nesaprot? Kritika ir labaka maciiba, tici man ;)
tici, man! taa pa****taa nauda ir lielaaka pamaaciiba!
o, ****, lamu filtrs labais! :D
nepiekriitu tev
No pieredzes, ne vienu vien reizi ir sanacis ieberties shur tur (spekuleshanas biznesaa :D), tapatas jau megjinasi velreiz un nepadosies ;)
Bet ja pamatigi uzliek uz galva, un nolasa morali, kas un kaa, tad otrreiz negribaas ;)
HX_unbanned
04-10-06, 15:02
Da nekas tur nebūtu ... vis turējās Ok ...
Un ar roku tu tur neko nenoņemtu .. :p
Tākā nevajag visu dramatizēt un pārspīlēt :) ;)
Kamdēļ tu domā, ka man nevajag? :) Nekas dramatisks nav noticis :) ...()
Nekas dramatisks nav noticis, tapēc, ka man ir laba sirds un es tevi mazliet saprotu (grūti tajā laikā ar piķi, bet gribas tik daudz...)
HX_unbanned
04-10-06, 17:38
Nu ja, Reigo :) :D
Btw, kā tad ar to Alzu būs?! Vajadzētu tā kā sarunāt ...
Tu tur īpaši nečakarējies...
Kā jau teicu, 4-paku pie manis un kārtībā...
Kopā dzert mums nemaz nav obligāti!!!:cool:
Pie tam mani var arestēt par mazgadīgo nodzirdīšanu :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.