View Full Version : Labākais VGA uz AGP 4x?
NU sagadījies, ka mājās tagad stāv otra kaste ar integrēto video, tad nu mēģināju atrast kas būtu ātrākais uz šī slota uzliekamais, bet nu nez, vai nu līkas rokas vai kā, bet nemāku nevienu testu atrast, kur būtu apkopotas AGP 4x videokartes:(
Vai kāds varētu pateikt nu kādas trīs labākās, kas derētu šajā gadījumā?:rolleyes:
ja taa ir 8x/4x tad kaada radeon 9800xt
ja taa ir 8x/4x tad kaada radeon 9800xt
Noup 2x/4x:o
Noup 2x/4x:o
Nu tas lietas buutiibu nemaina, 8x vai 4x, vai 2x! Galvenais jaaskataas, lai kartes atbilst voltaazjaam un viss! Liekas, ka 9800Pro bija universaalaa dereeja visos, arii 9700Pro der, bet 9800XT jau gan bik savaadaaka situaacija cik atceros!
Lieta var būt tāda, ka viņam ir, piemēram, pentium II vai III un 9800xt uz tādu būtu lieka nauda izmešana, tāpēc autoram iesaku skatīties 9000pro virzienā, laba karte, cena varētu būt zem 20, ja vien kāds tādu grib pārdot!
Tik tieshaam, jaazin siikaaka infa par kasti, nav jeegas likt uber labu VGA shvakaa kastee, taa netisk ne tuvu izmantota lietderiigi! Druganam ir P3 ar 9700Pro Radeonu, zini - ir Ok, pavecaakas speeles labi velk, bet VGA vareetu vilkt labaak, ja buutu krietnaaks CPU! Vietaas pat juut CPU truukumu. :rolleyes:
Lieta var būt tāda, ka viņam ir, piemēram, pentium II vai III un 9800xt uz tādu būtu lieka nauda izmešana, tāpēc autoram iesaku skatīties 9000pro virzienā, laba karte, cena varētu būt zem 20, ja vien kāds tādu grib pārdot!
Nu jaa, procis ir 733Mhz:o Taapeec laikam jau 9000pro vareetu tieshaam buut iisti vietaa:D
Tik nu jaa, dabuut taadu laikam tieshaam buus probleema, bet nu, ja nu kaads paardod, tad galiigi nelikshos patrauceets, ja kaads padod zinju:rolleyes:
Paldies par info!:)
Tik tieshaam, jaazin siikaaka infa par kasti, nav jeegas likt uber labu VGA shvakaa kastee, taa netisk ne tuvu izmantota lietderiigi! Druganam ir P3 ar 9700Pro Radeonu, zini - ir Ok, pavecaakas speeles labi velk, bet VGA vareetu vilkt labaak, ja buutu krietnaaks CPU! Vietaas pat juut CPU truukumu. :rolleyes:
http://www.tomshardware.com/2003/01/20/vga_charts_ii/page3.html
Man starpcitu majas ir viens pushibrids
laikam Sapphire 9000pro 64MB/256bit (ta peergas staasta), visai klokojama
kkads kreps jamai, ka pirms driveru ielades (ti BIOS etc, liidz dirveru uzinstaleshanai) artefakti metas pa screenu, kad driveri virsuu tad viss kedaa
Ja interese vari to brinumu pa kadu 15ls Jelgava dabuut, riga attiecigi 2.5ls dargak :D
Man starpcitu majas ir viens pushibrids
laikam Sapphire 9000pro 64MB/256bit (ta peergas staasta), visai klokojama
kkads kreps jamai, ka pirms driveru ielades (ti BIOS etc, liidz dirveru uzinstaleshanai) artefakti metas pa screenu, kad driveri virsuu tad viss kedaa
Ja interese vari to brinumu pa kadu 15ls Jelgava dabuut, riga attiecigi 2.5ls dargak :D
Hmmm, nu, ja tu garantee, ka arii man vinja peec to draiveru uzlikshanas negljuko, tad arii vareetu moshk savaakt, jo es tepat pa Jelgavu arii dziivojos darbadienaas:rolleyes:
Tik nu panjemt vareeshu tikai naakamnedeelj, tu i ar mieru?
Par krishxxx karti - ja neskaita to, ka liidz windows iebuutoshanai multenes jaaskataas uz monitora, paareejais ir 100% OK :)
Kaadu briidi padziivoja taa karte pa manu kasti, probleemu nebija ;)
Hmmm, nu vismaz neliela paarlieciiba radaas:D
Tik nu krishxxx man taa arii neatbildeeja pagaidaam:rolleyes:
Es guleeju :D
Kaut shodien vari savaakt.
aaa, veel aizmirsu palielities ka jamai ir arii VIVO :cool:
:D Tad tev laikam shodien briivdiena:D
Nu es vareeshu gan savaakt tikai naakam1dien, jo man tagad skanoshaa nav uz vietas:rolleyes:
Tu i ar mieru pagaidiit?:cool:
Da man vinja jau kadu pusgadu stav kastee - laikam jau ka pagaidiishu :D
DeadmaroZ-TLOTL
03-20-06, 11:33
nehrenase cenas 15ls par R9000 , 5ls karte un +5par VIVO kopaa max 10Ls
Emz doma ko runa, 9pro ieshkjel pari 1100 markam. Imo 15ls pushibridkartei ir piemerota cena... Pats no IMGin pa 18ls njemu, taka dempings vel :D
DeadmaroZ-TLOTL
03-20-06, 12:22
jums OCeriem domaashana vienaa virzienaa tikai (OC , markas utt) prastam userim tas ir nu piniigi po
Shinii gadiijumaa nejau markas tas galvenais :)
Ar to karti veel var pusliidz muusdieniigus geimus uzspeeleet taa, ka acis netek aaraa markas tik taads universaals apziimeejums :D
Pa manam labaak tomeer performanci apziimeet markaas nevis tajaa, cik labi iet "niidforspiid-hvz-hura-dalja-un-hvz-ar-kaadu-grafiku"
DeadmaroZ-TLOTL
03-20-06, 12:51
a ja es speeles teiksim vispaar nespeeleeju?
Nu, paskatoties ss.lv, taa cena ir pusliidz adekvaata vispaar:rolleyes:
Tadelj aju arii parasti juzeri sezh uz GF2 un nevar atljauties labas mantas :D
DeadmaroZ-TLOTL
03-20-06, 13:24
Tadelj aju arii parasti juzeri sezh uz GF2 un nevar atljauties labas mantas :D
ko noziime nevar atlauties? Naxer prastam userim izmest besheno naudu par kutkadu crapu no kuras jaudas vinsh pat 1/10 dalu neizmantos?
Nu jaa, procis ir 733Mhz:o Taapeec laikam jau 9000pro vareetu tieshaam buut iisti vietaa:D
Tik nu jaa, dabuut taadu laikam tieshaam buus probleema, bet nu, ja nu kaads paardod, tad galiigi nelikshos patrauceets, ja kaads padod zinju:rolleyes:
Paldies par info!:)
Tavā gadījumā optimālie video ir no Geforce 4 Ti līdz Radeon 9600.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.