PDA

View Full Version : mdsl un divi kom***i!

veisix
03-18-06, 09:16
Tā dzivoju divstāvu mājā! Lieta ir Tāda. Man ir divi datori bet tikai viens apollo MDSL interneta pieslēgums, kas iet uz manu datoru, kas stāv otrajā stāvā. Otrs dators - mammas stāv pirmajā stāvā bez interneta.
Man jums ir šāds jautājums: Kā lai pieslēdzu saslēdzu mdsl internetu tā lai man abiem kompjiem būtu internets bet interneta ātrums nemainītos un ja abi datori stav ieslēgti un ieieti internetā lai internets nečakarētos un nebremžetu!! Caru ka sapratāt manu domu!
Ar cieņu Spriditis!

Kasparz
03-18-06, 10:17
Nopērc switchu, un vienu garu vīto kabeli.

ORiONz
03-18-06, 14:26
man arii kaadu laiku staaveeja switch - 2pc, bet kaut kas nobruka peec tam, kad ltk kabeli mainiija(uz ielas). tagad piesleedzot kaut 1pc caur switch: limited or no connectivity, otrdien naaks ltk dzeks.

ps tiiklu maaku sakonfigureet, neizprotamaa veidaa sitaa padarikte nobruka :mad:

JANKS
03-18-06, 15:11
nu principaa swich vai hubs un jaastraadaa abiem ka prieks, vismaz man maajaas ja ir vaidziiba piemest otru tad pie rokas ir hubs ar diviem vadagabaliem... kaa sprauzhu taa viss iet:) un jaakonfiguree tur nekas nav ja vaig pieeju abiem pc tikai inetam!

veisix
03-18-06, 22:49
nu man galvenais lai kad man uz viena komja ir iesleegts dc vai BT man ietu uz otra kompja CS:S onlinaa bez raustishanaas!

Kasparz
03-18-06, 22:58
Nu tad maksā katru mēnesi divtik.

jonixins
03-18-06, 23:05
mDSL nodrošina 2 itkā 2 neatkarīgus ineta pieslēgumus - principā nevajadzētu traucēt!!

IronSoul
08-20-06, 17:28
mDSL nodrošina 2 itkā 2 neatkarīgus ineta pieslēgumus - principā nevajadzētu traucēt!!

Jaa un tas maksaa 18 Ls vienreiz !

Ha_Ha
08-21-06, 09:47
zin` man ir trīs kompīši un viens mdsl... mazliet iebuksē, tie divi pārējie, ja es aizraujos ar bitcomet (no pašmāju trekeriem).

IronSoul
08-22-06, 07:32
Nu norm :) Es tagad uzmetu hubu un abiem PC ir nets, bet taa kaa man visu laiku kautkas kachaajaas otram PC nets ir smiekliigs :D