View Full Version : HP Smart Array P400I SAS Controller
Labas dienas tautieshi. :)
Vai kaads no Jums ir saskaaries,redzejis,dzirdejis,lauzis,chinjiijis u.t.t. HP SMART ARRAY P400I/256 SAS CONTROLLER ?
Kaa shis uzvedas?
Vai nav nekaadu probleemu pieslegt SATAS diskus?
Joptvajumatjaraaraa!!!
Tas HP nu toch ir 1 *****u kantoris!
Re ko atradu dokumentaacijaa:
Q: Can I use third-party (non-HP) drives with the Smart Array P400 Controller?
A: No.
Galiigi zazhraljis! :(
Joptvajumatjaraaraa!!!
Tas HP nu toch ir 1 *****u kantoris!
Re ko atradu dokumentaacijaa:
Q: Can I use third-party (non-HP) drives with the Smart Array P400 Controller?
A: No.
Galiigi zazhraljis! :(
Nu ir man tāds kontrolieris, pat 4 gabali, sata diskus gan neesmu mēģinājis likt klāt, ar SAS diskiem strādā ļoti labi. ko tieši vēl gribi zināt?
Un par tavu komentāru varu teikt apmēram tā:
...zvans hp servisa centram - "man te jūsu scsi kontrolieris nestrādā, kaut kādas kļūdas met ārā, kaut ko raksta par disku kļūdām!?!" - kādus diskus Jūs izmantojat? - "nu kaut kādus, tirgū nopirku, teica, ka labi" - tālāki jautājumi lieki...
resp. - viņi garantē, ka ar viņu pārbaudītiem un no viņiem pirktiem diskiem viss strādās, ja nestrādās - tad risinās problēmas, mainīs diskus uz citiem, u.t.t. Ja pats kaut ko savu piespraudīsi - tad tās ir tavas problēmas.
Reālajā dzīvē esmu spraudis pie smartarray visādus diskus, vienmēr viss ir strādājis, kaut arī kontrolieris met ārā brīdinājumu, ka tas nav hp disks. Produkcijas sistēmās gan nekad tā nedaru, bet ja gadās paspēlēties testa sistēmās, tad ir vis kas ir sprausts klāt, un strādā.
p.s.
var nopirkt arī sata diskus no hp, kuri garantēti ies ar šo kontrolieri:
HP 60GB 1.5G SATA 5.4K SFF HDD 379306-B21
HP 120GB 1.5G SATA 5.4K SFF HDD 431786-B21
- kaut gan neredzu tam lielu jēgu - pirkt labu un dārgu kontrolieri, bet spraust tam klāt visai viduvējus diskus.
Adaptec'am un intel kontrolieriem po vai SAS , vai SATA :D
Spraud tik klaat , nosvilinaat neko nevar !
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.