View Full Version : Bootmark capturing
Izspiedu jaunu skori, izrādās manam procim nemaz nepatīk >=1,7 voltāža, izdevās izspiest 325 ht,
bet sākās joki - rama skore man pie 325 (8930) ir švakāka nekā pie 322 (9045), pie identiskiem subtaimingiem?
Par rama voltāžu arī pašlaik nav skaidrs, testējot atklāju, ka pietiek ar 2,95, bet ārzemju portālos minēts, ka TCC5 patīk 3,0 3,05 v?
To Kasparz: Nu noķer mani tagad! :D
Nu ko, mēģini apsteigt dubiic un iekļūt AMD desmitniekā ;)
Procis ir uz pēdējo (uz gaisa), atliek tikai rams, bet laiks rādīs! :D
Baigi mistisks rams gadījies (bet labs) vai varbūt memcontra pie 325 sāk taisīt brīnumus?
I
To Kasparz: Nu noķer mani tagad! :D
Roģer dat sir!
Nomaini vga uz kadu pci, moz atslogojot psu uzmetisi veel kadus papildus MHz... Tu teste uz standarta Windas ar visam progzam vai ari satviikotas?
someonesick
03-16-06, 22:38
ja sisteema ir paarak gljukaina tad biezi rezultaats pasliktinaas... kautgan manupraat bootmarkam ir PO, ja ir tik un tik MHz un noteikti taimingi tad rezultaats manupraat pat par vienu aci nemainaas :D
Ja var iebuutoties, tad var iziet arii Bootmark :D Ir pat veel labak- ja tomer iebuutoties nevar, tad Bootmark ar klokgena palidzibu jau no Win vides var mierigi iziet pie tada pasa oc :D
PS. Jo nestabilaka sistema- jo labaks rezultats ;)
Winda pat ļoti samēslota, slinkums jaunu likt!
Roģer dat sir!
Kā šito tulkot?
Nu tad jau 18+K pa manam metodem ir tiri reali, ja kas ;)
Muraj tas noziimee to ka Kaspars centiisies tevi atseedinaat atpakalj;)
ehhh, labs rams pagadiijies... es te max 8k ar savu tik dabuuju :(
vimba_zlobnaja
03-17-06, 00:40
Murej, kad es palikšu slikts atnākšu un savākšu savus RAM atpakaļ.... Man būs po ko tu slimajam izdarīsi :D
Mjā, čakars baigais iznāca, normāli kopā iet tikai pa vienam no katra pāra, bet savādāk tikai stock!
Tu nezini, kur es dzīvoju (es ceru):D
vimba_zlobnaja
03-17-06, 09:21
Šādu info mūsdienās nav problēma atrast :cool:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.