View Full Version : Mobilais internets. Kuru piegādātāju izvēlēties?
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 15:25
http://telecomblog.lv/2007/04/21/mobilais-internets-kuru-piegadataju-izveleties/
http://farm1.static.flickr.com/221/467594966_8fff2ddbc1_o.jpg
pashlaik censhos valmieraa/netaalu no taas ieguut triatel bezvadu netu. jau kaadu nedeelju njemos un nekas nesanaak un labaakais ir tas, ka vinju informeetiibas pakaape par saviem piedaavaajumiem ir vnk aarpraatiiga. vinji pashi nezin kur cik un kaa ir pieejams vinju internets.
Triatel apzināti krāpj savus klientus (http://onkulis.com/2007/04/29/triatel-apzinati-krapj-savus-klientus/)
http://onkulis.com/2007/04/29/triatel-apzinati-krapj-savus-klientus/
numan Kr. Barona 40 pateica, ka izmantot dc un alternatiivus p2p softus ar vinju piesleegumu nav iespeejams izmantot. nu man jau shis nets ir nepiecieshams tikai tiiri neta browzeeshanai, kaut arii nezinu, cik lielu trafiku varu sastaadiit. bet laabakais ir tas, ka Valmieraa zvanot, man saka, ka 10 km no valmieras robezhas, pie tam vinjiem ar triatel ieksheejas probleemas, nevar valmieraa aparatuuru dabuut, maajas lapaa telefons nepareizs, 4x uz info zvaniiju, kameer sadzinu valmieras diilera mobilo rokaa, riigaa aizeju uz apkalposhanas centru, saka 8 km no robezhas, paluuru vinju maajaslapas paarklaajuma kartee - diezgan pamatiigi noklaats (modeleejums) bet apkalposhanas centraa vinjiem ir pashiem savas meeriijumu kartes, un peec vinju dotajiem meeriijumiem taalaak par Valmieras centru stabils paarklaajums nav pieejams, taalaak vinjsh uzpeld pa gabaliem, un tieshi tur, kur man vajag nav meeriits, ir paaris 100m uz valmieras pusi un arii tikai periodiski. pieteicos rindaa pagaajshnedeelj uz testeeshanu, man teica, ka shonedeelj zvaniis, shodien zvanu uz info, neviens necelj, vislaik aiznjemti tipo uzrakstiiju meilu, kaadas 4h jau gaidu atbildi, nav atbildes.
Tagad intereseejos par Bites piedaavaajumu, bet tas arii ir pieejams tikai riigaa un citaas lielaakajaas pilseetaas atskaitot valmieru, peec kartes skatoties, jaapazvana uz info, ko teiks par valmieru.
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 16:07
da sharashkina kantora tas triatels , kaarteejais lobeetais kantoris
tekalats gadiijumaa nav tas pats triatels? vismaz info ieksh vinju lpp teksti sakriit daljeeji ar triatela lapu. uzrakstiju vinjiem info. esmu izbriiniits par TELE2, ka vinjiem max aatrums ir 3,6 mbps, Valmieraa shis pakalpojums ir pieejams tikai ar GPRS aatrumu un lielais aatrums ir pieejams tikai riigas apkaartnee, kaa arii visu aparatuuru var iegaadaaties tikai riigaa. dzivoju taadaa vietaa, kur vispaar nekaadu komunikaaciju nav, baigi aktualizeejies jautaajums par netu, neka konkreeta nevaru uzzinaat, esmu jau ntos variantus apskatiijis, tagad meegjinu pavilkt kocinjus no shiis tabulas.
P.S. veel kas, cik es izostiiju - arii LMT valmieraa piedaavaaa iBiroju tikai ar GPRS aatrumu, jo lielaas baazes stacijas ir tikai riigaa, kaa arii vinjiem ir drausmiigi neizdeviigs tarifu plaans, pie tam par krutaako tarifu plaau tik un taa par paarteereetajiem mb ir jaamaksaa.
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 16:54
nu ja vajag tikai browseet tad ibirojs 9 ir kakraz laikaa
izreekjinaaja un pateica, ka par to summu sanaak 30 mb. par paareejo pleesh aadas. cik daudz neta var pabrowzeet ar 30 mb trafika? pareekjinot, ka shis nets buus paredzeets meitenei, kurai ir nepiecieshams draugiem.lv (taa tachu arii ir browzeeshana). cik shii lapa gjeneree trafiku? :D kaa arii cik reaali ir iespeejams browzeet netu ar GPRS transfer'a aatrumu? kaut eoz skatiities, cik shii lapa gjeneree trafiku pa dienu, ieskaitot avatar'us un visus attachmentus?
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 16:58
kaadas mulkiibas pa to summu sanaak ap 100Mb
LMT tīklā darbojas 100 UMTS/HSDPA bāzes stacijas 16 pilsētās: Rīgā, Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Jelgavā, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā, Limbažos, Rēzeknē, Saulkrastos, Siguldā, Talsos, Tukumā, Valmierā un Ventspilī.
varbuut kljuudos(laikam ar 9 bija 100, ar 19 bija ~350 mb, ja pareizi atceros), bet jebkuraa gadiijumaa, netbildeeji uz jautaajumu - cik tad var pabrowzeet netu ar taadu trafiku? un cik reaali ir ar gprs transfer'a aatrumu vispaar netu browzeet?
runaajot par tavu quoti sakaraa ar baazes stacijaam - tikai reklaama, valmieraa veel nedarbojoties, taa vismaz man pateica klientu apkalposhanas centraa.
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 17:02
ja esi UMTS paarklaajuma tad browseeshanai nav nekaadas vainas a par tiem daudzumiem ir kaa ir , bet ja nav citas izejas tad ...
okej - UMTS paarklaajuma zonaa netu skatiit nav probleemu, man un citiem cilveekiem pietiktu, tachu kaa jau mineeju ieprieksh - taa ir tikai reklaama, tas pats ir ar tele2 piedaavaajumu, ariiizpeetiiju visu web'u vinjiem, noskaidroju to, ka UMTS aatrumu var izmantot tikai riigaa un taas apkaartnee, paareejais ir attiistiibas stadijaa un kad manaa apkartnee buus pieejams - nav zinaams. naakamais - kaa jau teici par tiem vairumiem, nav nekas dizhs, gan jau kaut kaa, bet es zinu, ka ir nepiecieshamas aarzemju neta lapas, kuraas ir daudz foto (autoscout24.de; mobile.de) un kuras pashas par sevi gjeneree pamatiigu trafiku - taadus 100 mb izteereeshu ~1 dienaa. peecaak jaapuush stabulee. kaa arii skype ir nepiecieshams, varbuut ne runaashanai, bet chatam, ko taalaak :D kad buushu atradis pieejamaako variantu, padoshu zinju par sekmeem. pashlaik esmu ~4 mailus sapuutis.
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 17:21
ar savaam prasiibaam aizmisti par jebkaadu mobiilo internet
bet citu variantu man nav :D garam (30m no maajas) iet kaut kaads sakaru kabelis, cik es pie ltk vechiem noskaidroju, tas naak kaut kur no taa pasha liigatnes bunkura, agraak gaajis pa tiesho uz maskavu, valdiibas sakaru kabelis. domaaju, ka vareetu pie taa piesleegties, bet tagad vinjsh piederot latvijas gaazei, un tur nu neko sarunaat nevar, ja buutu ltc kabelis, tad paziishanaas ir, piesleegtos vinjam. citu variantu tajaa apkaartnee nav, no valmieras 1km, bet mezhs apkaart. viss.
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 17:48
lai meiteens buuvee sakaru torni ;-) kstaki viena LMT anteena staav privaataa sakaru tornii ;-)
Tele 2 plans 25 riktīgi piesaista :)
Varbūt kāds lieto?
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 18:27
tele2bies nejeedz sakarus nodroshinaat kur nu veel internetu ;-)
Mums skolā nolago telefoniem nets pa brīdim ar tele2 ;/
cik noprotu tele2-->baltcom--->sūds
Tad jau jālieto BIETE :D
Nevajag luureet video un klausiities radio caur netu.
Vienkaarsha, taupiiga browseeshana.. es nez.. laikam kaadi 100mb meenesii buus.
bez video un radio. es nez, es 100mb vareetu pa nedeelju text mode only salasiit. ne jau pieticiigi browzeet, bet daudzmaz darbam ariii vajag to netu.
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 20:32
nu tad veel jau ir iepeeja nemt SAT inet , leens zato pa fikseetu maksu flatreits
http://www.unisat.lv/?act=3&subact=23
Par sat internetu ja tas nav simetriskais varu pateikt to ka: jārēķinās ar samērā lielu piekļuves laiku (pings), otrkārt uplink kas šinī gadījumā ietu caur gprs - salasās arī diezgan liels(kur galā ir limits:), un vēl jāņem vērā ka lētām paketēm ir trafiki, apjoma limiti - vai ari dinamiskais apjoma limts: piem. sākot kačāt sasniedzot konkrētu apjomu pazūd ātrums..... Tur ir daudz viltību. Principā normāls asimetriskais sat-nets sākās apm no 70eur - tikai provaiderim....
DeadmaroZ-TLOTL
05-03-07, 21:10
Par sat internetu ja tas nav simetriskais varu pateikt to ka: jārēķinās ar samērā lielu piekļuves laiku (pings), otrkārt uplink kas šinī gadījumā ietu caur gprs - salasās arī diezgan liels(kur galā ir limits:), un vēl jāņem vērā ka lētām paketēm ir trafiki, apjoma limiti - vai ari dinamiskais apjoma limts: piem. sākot kačāt sasniedzot konkrētu apjomu pazūd ātrums..... Tur ir daudz viltību. Principā normāls asimetriskais sat-nets sākās apm no 70eur - tikai provaiderim....
nekaads limits uplinkam ja lieto TELE2 nav !
atbilde no bite:
Labdien,
Vēlētos Jūs informēt, ka BITE piedāvātais internets HotSpot pagaidām netiek piedāvāts pārdošanā klientiem kamēr netiks pilnībā nodrošināts BITE tīkls visās Latvijas pilsētās un to apkaimē.
Bite piedāvātais internets Vodafone Mobile Connect ir pieejams tur, kur ir laba BITE zona, kur lielākais datu pārraides ātrums var sasniegt līdz 1,8.
Piedāvātais Pro3,6 var darboties tikai tur, kur ir BITE 3G torņi. Valmierā, diemžēl tas nebūs iespējams.
Pirms iegādājaties BITE piedāvāto internetu, Jums ir jāpārliecinās, ka BITE tīkla pārklājums ir ļoti labs un bez pārrāvumiem. Visvienkāršāk to ir izdarīt iegādājoties TOXIC priekšapmaksas kartiņu, kur starta komplekta cena ir 0,75Ls, kur šī naudas summa arī paliks Jūsu zvaniem un SMS.
Pateicamies Jums par jautājumu.
Ar cieņu,
Klientu apkalpošanas nodaļa.
DeadmaroZ-TLOTL
05-04-07, 14:49
nepis bobi , nem sat un buus viss bumbaas
man chota bail ir njemt sat netu. kaadas ir atshkjiriibas? vinjsh aatraaks, stabilaaks, kas tur ir? bail ir jo esmu dzirdeejis taas sliktaas atsauksmes par gprs un paareejiem meesliem saistiitiem ar sat netu.
DeadmaroZ-TLOTL
05-04-07, 16:45
shaubos vai ko objektiivu tu esi dzirdejis
nu es arii shaubos, vai objektiivu esmu dzirdeejis, pats gribu paarbaudiit, tikai nav nekur iespeejas paarbaudiit. un naakamais jautaajums, vai taa ir tikai neta cena, vai veel paplidus par kanaaliem ir jaamaksaa, vai varbuut tas ir kopaa? mani atbaida tas, ka izmanto gprs uploadam, neesmu nekad ar taadu lietu saskaaries, taapeec gribu objektiivu dzirdet, tikai, laikam, shajaa forumaa neviena taada nav, kas ir ar to nodarbojies.
DeadmaroZ-TLOTL
05-04-07, 17:09
kataa zinaa tas buus aatraaks nets kaa pliks gprs , taa ir kopeejaa cena , nekas vairaak nav jaamaksaa
jauna atbilde:
uzdevu jautaajumu par ierobezhojumiem, liidziigi kaa triatel'am, nekaa arii iisti pievienotajos dokumentos neatradu, atsuutiija visu, kaa ir vinju maajas lapaa.
Labdien,
Vēlētos Jūs informēt, ka Valmierā un tās apkaimē ir tikai parastais mobilais BITE zonas pārklājums. Tad, ja Jums ir ļoti labi BITE mobilie sakari, visur un bez pārrāvumiem, tad ir iespēja lietot arī BITE piedāvāto internetu Vodafone Mobile Connect "Standart 1,8".
Pievienotajā dokumentu failā pārsūtam Jums INFO par BITE piedāvāto internetu Vodafone Mobile Connect "Standart 1,8" un ne tikai. Tur ir arī minēta papildus INFO, kur ir paskaidrots, ko tad īsti nozīmē "neierobežots". Lūdzam ar to rūpīgi iepazīties pirms veicat pasūtījumu.
Tomēr, vēlētos Jūs painformēt, ka pagaidām gan Valmierā nav pieejams BITE 3G tīkla pārklājums un BITE piedāvātais PRO3,6 var nedarboties tam paredzētā datu pārraides ātrumā.
Ar cieņu,
Klientu apkalpošanas nodaļa.
iisteniibaa nesapratu arii, kas tur ir iisti pateikts :D
DeadmaroZ-TLOTL
05-04-07, 18:25
Pievienotajā dokumentu failā pārsūtam Jums INFO par BITE piedāvāto internetu Vodafone Mobile Connect "Standart 1,8" un ne tikai. Tur ir arī minēta papildus INFO, kur ir paskaidrots, ko tad īsti nozīmē "neierobežots". Lūdzam ar to rūpīgi iepazīties pirms veicat pasūtījumu.
iedo shito izlasiit
Instigater
05-04-07, 18:37
Triatelja lauku internetizaacija tarifs pa 23Ls, iesaku nesafanoties, jo tam tarifam ir meenesha limits uz 5GB, peec tam vienkaarshi norubii nost netu.
nezinu, kursh no vinjiem ir iistais, tachu rekur visi 3:
http://jurka.gothacked.biz/bite/VMC_modem_info_LV.doc
http://jurka.gothacked.biz/bite/Vod_Mob_Connect_LV.pdf
http://jurka.gothacked.biz/bite/Vodafone_Mobile_Connect_LV.doc
DeadmaroZ-TLOTL
05-04-07, 19:19
nu neko jaunu es tur neieraudziiju
es arii, tas ir viss no vinju lapas kopeets. nezinu, kapeec taadu man atsuutiija.
DeadmaroZ-TLOTL
05-04-07, 19:58
standart proceduura
:shrug: kurš tagad ir izdevīgākais operators un pieslēguma veids mobilajam internetam? nez, plānotais datu apjoms apmēram 2Gb mēnesī :shura: bet nu laikam jaaskataas uz neierobežoto datu apjomu.. :)
bite man labi neķēra, tagad lietoju Tele2 pāķos - 9km no Jelgavas un iet normāli, pat līdz 1,7mbit vai kāviņtursauca down ātrums. 10 gb mēnesī, kurus pārsniedzot sākas gliemežnets. neko īsti gliemezīgu gan nēsmu pieredzējis, youtubi var skatīties, dažreiz jāpagaida. tā visnotaļ viss ir normāli.
vispār iesaku izmantot testēšanas iespēju - paņem to modēmu un palieto pāris nedēļas.
paņēmu testa modēmu no Lmt.. sākumā likās pilnīgi nelietojams nets(nenormāli mazs ātrums un zuda vispār zona) :shrug: kaut gan blakus Lmt tālrunim bija vislaik max zona..
bet nu mana attieksme pilnīgi mainījās, kad uzstādijumos uzliku lietot tikai 3G tīklu :ok:
DeadmaroZ-TLOTL
06-21-09, 20:49
vieniigai mobiilais inets ar sakariigu aatrumu (paarklaajumu) ir LMT , paareejie tiikli ir paroodijas par mobiilo internetu!
Esmu lietojis mobīlo internetu ko piedāvā bite....nets jau ok bet tas ierobežojums ir nāve..pārkāpjot limitu atrums būs vidēji 10-15kb/s, kas nav pieņemami. ieteiktu ja mobīlo ta ņemat tele2, cik esmu lasījis pašlaik labākais, bet tomēr ieteiktu apsvērt cita veida interneta ievilkšanu, vajag zvanīties tām interneta firmām un interesēties par radiolinka ievilkšanu, kas būtu savienojums ar atnētu no mājas kurā ir kabeļinternets uz tavu māju uzliekot mājai atnētu uz jumta, man attālums iznāca kādi 1-1,5km, kā to izdarīja man, kas vnk bija papildu risinājums ko man veica Balticom :) Rezultātā iegūstat kabeļinterneta pieslēgumu caur antēnu!
DeadmaroZ-TLOTL
06-21-09, 21:38
Kaa var rakstiit shitaadas glupiibas par tele2 , da viniem HSDPA straadaa tikai paaris lielaakas pilsetaas :doh::doh::doh:
http://www.tele2.lv/mobila_interneta_parklajuma_karte.html
gluzi tapat ir ar biti
http://www.bite.lv/lv/about/network/coverage
turpretiim LMT UMTS/HSDPA ir jau pat taadaa nekurienee ka bail paliek
http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/parklajums
tiko bija gonka Ligo pagastaa , kur vispaar dziivo tikai 400iedziivotaaji un smuki tur shanceeja HSDPA , liidz teletubiju vai bitenieki nonaaks liidz kam taadam paies vel gadi 10mit
Ko tauta saka par ZZ mobilo internetu? (http://www.zeltazivtina.lv/?object_id=2498)
Toc tele2 pārklājums slikts, bet nu biti nevienam neiesaku un lmt vispār limiti šausmīgi!
http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/cenas/ibirojs_cenas ,http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/tarifi/ibirojs links reku bet šie uztaisījuši tā ka grūti iebraukt pat!
Un to par tele2, tam ir vismazākie ierobežojumi, takā tas ir liels pluss ja vajag netu daudz!
gribi stabilitaati - njem lmt
gribi max aatrumu - njem triatel (bet vinjiem ir genociids uz nestandarta portiem). testos triatel visstabilaako aatrumu uzraada vietaas kur ir vinju paarklaajums
gribi skraidiit ap pakshiem un mekleet zonu va aatrumu vai ciiniities ar tornju paarslodzi - tele2 un bite - welcome....
atkariibaa kur tiek lietots tas nets - ja liela pilseeta - tad pa lielaam shaibaam - vienalga...
ja laukos - lmt viennoziimiigi
Nupat paņēmu pamēģināšanai BiFri kartiņu, lai izmēģinātu Bites tīklu un mobilo internetu Cēsu rajona Rāmuļu pagastā. Nu, ko lai saka - ir d.irsā ar visu dziesmu grāmatu - pat ja zona ir 3-4 kubiki (var iegūt, atrodoties pļavas vidū kalna galā), internets ir tik lēēēēēēēēns, ka nošauties var. LMT pat ar 1-2 kubikiem caur Bluetooth savienojumu (115,2 kbps) strādā nesalīdzināmi ātrāk kā Bite caur USB (460 kbps). Vienu brīdi gribēju ņemt priekšapmaksas Vodafone Mobile Connect internetu no Bites par 39 Ls, bet labi, ka nepaņēmu - sakari ir, ātrums gan ne. LMT arī piedāvā līdzīgu iespēju par 39 Ls ar visu USB modemu - OKartes mobilais internets (http://www.okarte.lv/noflash.php/lv/aktuali/mobilais_internets) - tāpat ir laika vai datu uzskaite. Pastāvīgi lietot gan šādu mobilo internetu nav jēgas, taču, ja laiku pa laikam ievajagās (kā man), tad manta labu labā (caur pastāvīgo pieslēgumu internetu lietot sanāk nežēlīgi dārgi).
DeadmaroZ-TLOTL
06-22-09, 22:56
Peec testiem 3G netam ar signaala stiprumu nav nekaads sakars , tas nozimmee ka atrums pie viena kubika vai 5ciem buus vienaads , visu izshkir klientu skaits konkreetai baazes stacijai.
Runaajot par Triatelu tad man liela dala no pazinaam sen no vina aizbeegushi uz LMT jo aatrum sbija vaajpraatiigi leens ...
Toc tele2 pārklājums slikts, bet nu biti nevienam neiesaku un lmt vispār limiti šausmīgi!
http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/cenas/ibirojs_cenas ,http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/tarifi/ibirojs links reku bet šie uztaisījuši tā ka grūti iebraukt pat!
Un to par tele2, tam ir vismazākie ierobežojumi, takā tas ir liels pluss ja vajag netu daudz!
kuraa vietaa tu ibirojs open redzi baigos ierobezojumus? :doh::doh::doh::doh:
DeadmaroZ, kāds ir LMT Open datu pārraides ātrums pēc, teiksim, 25GB trafika? Gribi teikt, tagad viņi vairs ātrumu nenogriež pēc 10GB nodzīšanas?
Gribi teikt, LMT vairs nedod izdalītās IP, no 10.0.0.X sērijas?
Peec testiem 3G netam ar signaala stiprumu nav nekaads sakars , tas nozimmee ka atrums pie viena kubika vai 5ciem buus vienaads , visu izshkir klientu skaits konkreetai baazes stacijai.
Runaajot par Triatelu tad man liela dala no pazinaam sen no vina aizbeegushi uz LMT jo aatrum sbija vaajpraatiigi leens ...
kuraa vietaa tu ibirojs open redzi baigos ierobezojumus? :doh::doh::doh::doh:
Nu tu umņiks esi :doh: :doh: :doh: mobilajam inetenetam vienmēr ir bijuši ierobežojumi un būs, tā sauktā godīgas lietošans politika!..palasi te http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/pakalpojumi/datu_pakalpojumi/datu_parraide_talruni un tavai pierei izcelšu - Lai nodrošinātu iespēju saņemt pakalpojumu visiem lietotājiem un novērstu tīkla pārslodzi, izmantoto datu apjomam mēnesī pārsniedzot 3 GB, datu pārraides ātrums var tikt ierobežots.Neiznu par LMT bet bitei ierobežošana izpaudās dramatiskā ātruma samazināšanā! :doh: Lmt irobežōšna sākas no 3 gb, turpretī bitei 5gb,10gb un tele2 10gb, 20gb ja nemaldos, kas ir atkarīgs no izvēlētā tarifu plāna! Lūk kur ir ierobežojumi..... :doh:
Pie tam reku ir ierobežojumi vēl - Lai visiem lietotājiem nodrošinātu iespēju saņemt kvalitatīvus datu pārraides pakalpojumus, datu pārraides ātrums var tikt ierobežots, ja Tu regulāri augšupielādē vai lejupielādē liela apjoma failus (vairāk nekā 10 GB mēnesī) vai ja noteiktās vietās tīkls tiek pārslogots. Ja ikdienā izmanto internetu mērenā apjomā un lielu datu vai failu ielādi vai apmaiņu veic tikai pa retam, nav pamata satraukumam par to, ka Tavs datu pārraides ātrums varētu samazināties.
DeadmaroZ-TLOTL
06-24-09, 21:16
mobiilais internets nav domaats torrentiem un DC un taatad ar 10Gb ir atliku likaam , ko veel varu piemineet tele2 un bites un triatel sakaraa , tas buutu ka ir aizklapeeti visi porti , turpretiim LMT viss ir valaa
sagribeejaas te cuukaam apelsiinus pa 18ls meenesii :beee::beee::beee::beee:
Nu lab čali bet ierobežojumi ir, nesparotu ko visliak var likt virsū citiem kā pārgudrais kāds :beee:
Bet nu tie 10 gb kā kuram ir,citam maz citam daudz...ja vēl vajag kādus draiverus un patchus novilkt pa reizei ta jau tie 10gb sāk palikt pa šauru
Draiveriem un pačiem nevajag 10 GB... Vienīgi, ja aktīvi lieto youtube (n-stundas dienā), tad gan var būt par īsu. Otrs variants - tāds trafika var būt dzīvesvietā, kur nomāls kabeļinternets nav pieejams - te viennozīmīgi iBirojs Open.
DeadmaroZ-TLOTL
06-24-09, 22:36
Nu lab čali bet ierobežojumi ir, nesparotu ko visliak var likt virsū citiem kā pārgudrais kāds :beee:
Bet nu tie 10 gb kā kuram ir,citam maz citam daudz...ja vēl vajag kādus draiverus un patchus novilkt pa reizei ta jau tie 10gb sāk palikt pa šauru
ai da beidz te murgot , lai draiveros 10gb sakacatu tur katru dienu pa kastei jainstalee , un tu puika paaudzies un tad murgo par kaada aplikshanu :doh:
Tā kā manos laukos - Bauskas raj., Jaunsaulē cita varianta kā Triatel nav, tad nu jau divi gadi tiek lietos Triatel. Nesen beidzās 2gadu līgums ar Triatel, visu laiku bija tarifu plāns Fly-19 (5GB mēneša limits un 19Ls mēnesī)(diezgan sāļi). Ar neta ātrumu biju diezgan apmierināts, ņemot vērā to, ka tas ir bezvadu nets. Tātad, vakar aizlaidu uz viņu kantori, bija doma vnk pagarināt FLY-19 uz vēl kādu laicņu, bet, tā kā es jau lietotojot Triatel 2gadi, tad jamie man piedāvā tarifu plānu FLY-15, kuru piedāvā ilglaicīgajiem klientiem. Nosacījumi šim tarifu plānam ir ļoti jauki - 15GB mēneša limits, 15Ls mēnesī. Tātad, iegūstu lielāka apjoma, un galvenais lētāku netu :) Pa seniem laikiem vakar izdomāju pamēģināt vai šancē p2p. Un voilā, iet :) Nezinu, vai tas ir tāpēc, ka pārslēgts tarifu plāns uz to FLY-15, bet katrā ziņā tagad Triatelim man iet p2p, par ko nu ir prieks. Tobiš +1 Triatel, kurš ir vienīgais, kas spēj darboties ar sakarīgu ātrumu manos paķos un beidzot ir sakarīgs apjoms + sakarīga cena :ok:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.