PDA

View Full Version : Firmas Casio digitaalie fotoaparaati.

Skarbais
03-16-06, 01:09
Nju mees ar braaleeenu braucam uz Veneeciju un vinjam vajag jaunu ziepju trauku.

Interesee kaads no tievajiem modeliem, ko sakat par so brendu, vai labak nemt ko citu?

Robchx
03-16-06, 10:02
Casio ir laba firma ljoti laba.

Bet nopietni runaajot, es pats nesen iegaadaajos vienu ziepju trauku un pirms pirkshaans pakonsulteejos ar paziistamu profesionaali. Ljoti leeti, izdeviigi un, galvenokaart, kvalitatiivi ir firmas Olympics fotoaparaati.. tieshi iz ziepeneem. Manaa iipashumaa ir Mjuu 600, zinu nekas dizhs nav, bet es vinju nopirku ar akcijas paliidziibu, taa kaa pa leeto, bija kauns nenjemt. Un par vinja darbiibu vispaar nesuudzos. Lielisks vnk. :)

Bet ja veelie jau kaut ko nopietnaaku un ir liidzeklji es vispaar ieteiktu pirk uzreiz spoguljkameru. man viens choms teica, kusrsh jaanjem, bet es neatceros ne firmu ne nosaukumu, bet zinu aptuveno cenu, kaut kas starp 600-800 Ls, arii it kaa anv daargi, bet ar to straadaa daudzi profesionaalji Latvijaa. un esot ljoti laba kamera.

Ja gribi uzzinaat un ir interese es varu paintereseeties.

Wendy
03-16-06, 11:43
Nju mees ar braaleeenu braucam uz Veneeciju un vinjam vajag jaunu ziepju trauku.

Heh nevaru sagaidiit kad mochiisim... :D

Skarbais
03-18-06, 16:04
Arii nevaru sagaidiit kad tikshu uz aarzemeem...

Nju lieta taada kacilveekam vajag imidzha/kompaktu modeli, vinjam nevajag loti kvalitatiivas bildes, bet gan kaut ko tik kompaktu kaa Canon Ixus klase.

kitaps
03-18-06, 18:03
Bija neliela saskarsme ar vienu Casio mazo aparaatu, bildes bija nu taa...

Bet taa jau casio nav slikts un citi apraraati var buut labi.

P.S. iesaku Fotkos (http://www.fotki.lv) paskatiites bildes ;)

Skarbais
03-18-06, 23:35
Buus jaaieveertee, jo tie ultra slim modeliishi vinjiem baigi stiliigi taai iznaakushi.

DeadmaroZ-TLOTL
03-21-06, 12:27
Lai cik man sony firmas produkti kretinee , bet nu vinu DSC-T9 rulez :D :D :D :D

Angelz
03-21-06, 12:30
Man vairaak piedur Nikon un Canon. :]

DeadmaroZ-TLOTL
03-21-06, 12:32
Man vairaak piedur Nikon un Canon. :]

Nezinu Nikonus neesmu taustiijis , bet nu Canona S1 un S2 prieksh vinu cenas tiesham labi aparati , bet tas jau ir pavisam cits staasts!

Angelz
03-21-06, 12:47
Nezinu Nikonus neesmu taustiijis , bet nu Canona S1 un S2 prieksh vinu cenas tiesham labi aparati , bet tas jau ir pavisam cits staasts!

Pashlaik lietoju Canon IxuS 750 [Euro name] jeb PowerShoot SD550 [USA name]. Esmu apmieriinaats ar fiichaam, kvalitaati, aatrumu un gabariitiem.

Ivchiks
03-21-06, 15:17

Interesee kaads no tievajiem modeliem, ko sakat par so brendu, vai labak nemt ko citu?

Es ieteiktu Sony P200, Casio ir labi, bet vinjiem kraasu atteelojums ir atshkiriigs no dabiskaa (noveeroju 4 dazaadiem modeljiem). Sony ir neliels, atteelu kvalitaate izcila prieksh savas klases, un plashas manuaalaas funkcijas.
Ir veel arii Sony w40, bet to esmu lietojis tikai nedaudz, taadelj neko daudz nevaru pastaastiit, maz manuaalo iespeeju, labas bildes.