PDA

View Full Version : GPRS un MMS

Robchx
03-15-06, 15:00
Taatad jau no vakardienas mazliet ieseedeeju muusu saucamajaa WAP pasauliitee, nez kaadu iemeslu deelj, jau esmu izteereejis vairaka ka Mb -bishku padaudz manupraat.
Par MMS.. es te meegjinu galus atraut lai vareetu aizsuutiit MMS, bet kaa ensanaak, taa nesanaak..

Pats sev atsuutiiju (bet kaads prieks pasham sev suutiit) :)

Esmu visas taas iiszinajs pasuutiijis (t.i. MMS+ un peec tam MMSP uz to Nr.. no galvas nepateikshu);
Meegjinu aizsuutiit MMS chomam, bet shis nesanjem.

Man ir SE k300i, un chomam Nokia, bet MMS atbalsta.. taa kaa.. kas pa djeelu.?

+veel
Ja kaads zin kaadus Java parametrus man jaaievada - nekautreejas, bet padalaas :D

PALDIES.

DeadmaroZ-TLOTL
03-15-06, 15:09
kaads operatos , tavam comam ir aktivzeeta mms sanemshana?

Robchx
03-15-06, 15:16
LMT piesleegums, jaa ir viss aktivizeets..

Es nosuutiit citiem nevaru!! :(

DeadmaroZ-TLOTL
03-15-06, 15:25
paprovee aizuutiit uz meilu kaadu

Robchx
03-15-06, 15:31
Kulminaacija!!

uz e-pastu atnaaca..!!

Bet kas vareetu izskaidrot to graujosho GPRS datus teerinju.. Bishku paseedi un jau 3 Mb izeesti..

Robchx
03-15-06, 15:34
Aaa.. un veel.. MMS tak ir pa velti, vinjs teeree tikai datus, bet tad n***j man pielika pie reekjina sanjus kaut kaadus.. nuu riktigis bullshits..:|

Robchx
03-15-06, 15:51
Viss ok!!

Beidzot galu galaa tomeer izpinjkereejaam sho probleemu un MMS aizgaaja, tik man vienalga nepamierina viens fakts.. MMS tak ir bezmakas(tarifs nekads), tikai pateereetais apjoms, bet man pie reekjina liek naudinju.. un un tas cipars aug..

Buus jaaiet saidroties..

:D

DeadmaroZ-TLOTL
03-15-06, 16:32
Aaa.. un veel.. MMS tak ir pa velti, vinjs teeree tikai datus, bet tad n***j man pielika pie reekjina sanjus kaut kaadus.. nuu riktigis bullshits..:|

mms sen jau nav pa velti

http://www.lmt.lv/lv/index.php?pageid=3001010