View Full Version : Probleema ar 8mm tape drive!
DeadmaroZ-TLOTL
04-26-07, 10:45
Taa vobshem ir 8mm tape drive un kaudze ar kaseteem! Meeginaaju ar VERITAS BACKUP EXEC V8.6 vinaas kautko ierakstiit , bet naani , ska ka netaads formaats lai izdzeeshot un tad vareeshot , a kaa lai idzeesh ar veritas erase nesanaak , bet ntbackup taadas opcijas nav!
Atmagnetizācijas galds palīdzēs. Ir redzēti tādi gadījumi, kad uz vienas iekārtas rakstītas kasetes citas iekārtas saprot ar ļoti lielām grūtībām vai pat ir neiespējami tās pārrakstīt, nodzēst, u.t.t.
DeadmaroZ-TLOTL
04-26-07, 13:28
bet shoreiz kasetes ir rakstiitas uz taspashas iekaartas tik ar citu softu , turpretiim ntbackup vinas paaraksta bez probleemaam un ja kaseti paaraksta ar ntbackup tad Veritas vinu ar peectam atpaziist
Pirmo reizi dzirdu kaut ko tādu. Ja tas draivis vispār var to kaseti iesākt lasīt/rakstīt - man nav bijušas problēmas. Iespējams, ka tu kaut ko esi ne tā sakonfigurējis ar media setu protekciju, kaut gan grūti iedomāties, ko tur tādu varētu sabakstīt, tur pat zirgam viss skaidrs. Labais peles taustiņš uz attiecīgās lentas -> izvēlamies "Label media", atbildam "Yes", ka gribam visu nodzēst un visas lietas darītas.
DeadmaroZ-TLOTL
04-26-07, 13:50
a man pasaka ka kasete ir neatpaziistamaa formaataa un lai vinu lietotu vina jaizdzeesh , panemu dzeest un tad izmet pazinojumu ka tas nav iespeejams :p mistika
PS
ahaa manas liikaas rokas , es vinu meeginaju prosta dzeest a kaa izraadas vajag relabel taisiit ;-) viss kedaa , paldies arno!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.