PDA

View Full Version : Jocigi fps ieksh Fear un citaam speeleem...

Skarbais
03-14-06, 21:31
Kas taa pa fignju...??? Man ir FEAR nu 35 vai nu 70 kadri sekundee, neko nerubiiju, pofig kaadi settingi video kartei... 2GB rama un shitais gluks jau bija ar 1GB, thermal throttling atsleegshana nav uzlikta... mosh taa pie vainas :rolleyes:

Galvenais ka tie 35 ne vienmeer ir intensiivaakajaas grafiski vietaas.

V sinc izsleegtsz.

Kashelz
03-14-06, 21:37
Nu tev VGA vainiiga, samaini ar manu karti, tev viss tad ies, es pacentiishos lai iet :D Gribu pabakstiit X1900XT(X) karti, mana XL jau ir izsmeelusi savu potenciaalu!

Skarbais
03-14-06, 21:40
Nee nejau kartee ir vaina...

Man arii settingos chevo to jociigi raada manu 1900XTX, tjip kur ir monja opcijas sanaak ka kompis nezin kaada karte a zinu ka monim ir 75hz iespeeja a piedaavaaa, tikai 70hz :rolleyes:

Neticu ka 1900XT uz max pie 1024x768 un 2GB rama + Dual core procha taa glukos tur ir kas ar refresh reitiem vai ar throttling...

tolx
03-14-06, 21:44
vnk video draiveru pārlikšana nepalīdz?

Kashelz
03-14-06, 21:46
Saac ar to, ka parliec VGA drivakus, tagad nesen iznaaca 6.3 Kataklizma, ejam uz https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 un velkam lejaa! Pats neesmu veel uzlicis, nezinu kaa preformee un straadaa! Ja tas nepaliidz, tad jau jasaak skatiities kaa karte uzvedas citaas aplikaacijaas, varbuut speelee ir vaina, pabaksti tajaa iestatiijumus!

Skarbais
03-14-06, 21:48
Karte taa uzvedas ariii NFS MW...

Paareejaas normaali uzvedas. Ir catalyst 6.3.

Pricom tur drivaki, ja fps manaami tiek ierobezhoti???

Zinu ka FEAR ar tadu konfigu kaa man iet kudi labaak un uz augstaakiem settingiem.:mad:

mrlobber
03-14-06, 22:01
uzliec PROCESORA dualcore draiveri pareizi:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81429

Skarbais
03-14-06, 22:16
Meginasim un skatisimmies :)

It ka palidzejs, bet tagad max ir 75fps un mazais raadiitaajs ir 38 fps... nez jociigi...

tie ir divi miilaakie fps raadiijumi speelei.

Mosh OC cpu vajag uztaisiit....
Viss kaartiibaa tur bija kaada saisiiba ar v sync

dogMa
05-02-06, 20:40
Parasti ir tā, ka vsync ierobežo fsp geimos.., bet lēkāšanai gan nekāda sakarā nav ar vsync [man tā liekas].. :o

CeleronS
05-02-06, 21:41
Man liekas ka ir ieslēdzies tomēr tas vsync, kaut kaa glukaini, bet ir !
Man arī ir līdzīgi bijis, kur pārāk viegli vkartei strādāt tur tas vsync ierobežo tos daudzos fps un tapēc karte vienkārši nedaudz apjūk un kadri nokrītās uz min :mad: