View Full Version : Sms Computers
Tātad lieta ir sekojoša.
www.smscomputers.lv mājaslapā iekrita acīs lūk ŠIS (http://smscomputers.lv/specc/0.123.html) piedāvajums - tobish GeForce 6600GT karte par 85ls
Sakarā ar to, ka ši VGA ir tā ko meklēju uz doto brīdi, izskatījas ideālais variants. Tad nu aizbraucu līdz bodei. Jā, tik tiešām tirgojas GF 6600GT uz PCIE par 85ls. Nu ko, pirmajā brīdī nopriecājos, ka velti neesmu searchojis pa Rīgu.
Pēc paris minūtēm pārdevējs nez no kurienes (bija izgājis no "biroja") atnes rokās kartiņu, kurai nebij kastes. Kr4 antistatiskajā maišeļi un CD ar driveriem rokās.
---Pirmais moments pāršalca, bet nu poh, jo nejau kasti es lietošu. "Pat" garantiju man tam monstram izrakstīja - 2gadi :cool:
Pārbraucu mājas, atļāvu atklimatizēties.
---Otrais pārsteiguma moments - NAV papildus štekera ar ko baro šīs kartes. Nu komoon, pat 9500pro bija papildus barošana :rolleyes:
Nu ok iemetu iekš PC, piešķilu, un aiziet viss uz urrā. Sainstalējos.
Palaižu everest ultimate lai iečekotu CPU temperatūras un uzspiedu palūrēt kas VGA vēderā.
!Kulminācia! Ieraugu skatu
http://foto.inbox.lv/albums/krishxxx/6600GT/66gt_superb.jpg
Kā jau mēs visi zinām, PCIE 6600GT frekvence ir 500/1000mhz nevis 400/600 :rolleyes:
Drošības pēc iečekoju arī Ati toolā, mok everests kļūdās, bet ATi tool saka to pašu.
Mēģināju klokot, protams nekas praktiski neceļas.
Aizsūtīju email bodei ar savu sāpi, bet šodien vairāk par diviem nekonkrētiem linkiem, kuros pat nebija attiecīgā karte nesaņēmu.
Tad nu zvanu jamiem, chom djelo, bet pārdevējs, stingri cenšas pierādīt, ka esmu muļķis un netur piedzimis, ka kartes esot 500/1000 un visas esot pārbaudītas. Pēc uzaicinājuma braukt uz bodi un nodemonstrēt taisnību, tad nu došos uz turieni, skatīties sauvu stulbumu. Nejau viens pats....
Gaidiet updatu!
Tiem, kas centīsies ieborēt veikala taisnību, un ka par lētu naudu labas mantas netirgo (nu ir tā), oponēju,ka es pērko norādīto preci, un ja jamie man iesmērē pavisam ko citu (komerciāli izdevīgāku viņiem), tad nejau es te vainojams skopuma un etc...
bandu ar nikniem metālistiem jau novāci? :D Bet vispār,mans ieteikums,ja piedāvā kaut ko šitādu,bez normāla iepakojuma,tad labāk nemaz i virsū neskatīties.Ja nav nekur tas atsevišķi norādīts,tad tev ir tiesības pieprasīt pilnu komplektāciju.
Visu cieņu kantorim, bet nu ja es pērku web lapā norāditos 500/1000 tad tieši to ari velos saņemt, un savas tiesības pieprasīt arī taisos izmantot.
Palaid ati tūļa grafikas līknes ar GPU/mem frekvencēm, un tad palaid 3D.
Isti nesaprotu ko tu no manis gribi :confused:
nja, apmeeram tas pats, kas ar palit karteem, kuraam ir mazaak konveijeru nekaa atieciiga chipa specifikaacijaa.
tas vispaar ir legaali?
vai tas pats, kas šeit (http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=29621), itkaa rakstiits, ka taa ir 6600Gt, bet peec modela taa ir 6600 un pat nav uzraadiits razotaajs.
Kasparz,tu domā,ka tā karte pati ceļ frekvences tiklīdz atrod 3d? :confused:
Jā ta viņš bija domaājis, tad katrā ziņā pārliecinājos, ka tā viņa nedara
Nu tad tevi apkraapa taa teikt, nes tik atpakalj un lai atdod naudinju, cik zinu ar sho kantori nav bijis probleemu, esmu pat veicis daljeeju apmainju ar piemaxu tur senaka pirktai precei pret labaaku un preci panjeema par manu pirkume vertiibu :D Cilveekiem ir dazjreiz probleemas ar komunikaaciju, bet tas taa, visu var sarunaat, vismaz man taa ir gadijies! :rolleyes:
Pēc pēdeējā zvana noskaidroju, ka šamējie man dos atpakaļ naudu (ja es te ne****u :mad: ), bet pēc mana jautājiena "Labāk mainiet pret īstu 6600GT" viņi atbildēja kā tā nevarēšot, jo redz esot problēmas :confused: :confused: WTF? b**e
Nu ar komunikaciju uz doto brīdi viņiem pavisam švaki...
rīt plānoju apciemot viņu kantori, takā būs jaunumi.
Pēc pēdeējā zvana noskaidroju, ka šamējie man dos atpakaļ naudu (ja es te ne****u :mad: ), bet pēc mana jautājiena "Labāk mainiet pret īstu 6600GT" viņi atbildēja kā tā nevarēšot, jo redz esot problēmas :confused: :confused: WTF? b**e
Nu ar komunikaciju uz doto brīdi viņiem pavisam švaki...
rīt plānoju apciemot viņu kantori, takā būs jaunumi.
a tu saki lai njem to no skatloga, jeb kur tu redzeji ka tieshaam tirgojas, un ja tu ved savu pc lai pieraditu ka tevi piekrapushi, tad lai vinju klatbutne iztestee to no skatloga
Nu a kas ir ražotājs tai kartei, vai uz kartes ir kāda uzlīme ar part number vai kaut kas tāds? Pēc tā vajag webā pameklēt, jo ražotāji var tādus brīnumus izlaist.
daudzām jaunām kartēm ir 2d freq un 3d freq, kas ir atšķirīgas
daudzām jaunām kartēm ir 2d freq un 3d freq, kas ir atšķirīgas
6600Gt vai tad būtu to skaitā? Neesmu konkrēti informēts,bet man kaut kā liekas,ka tas ir kādām jaunākām kartēm.....
kiwi, par to jau domaju, bet ne pec seriala ne pec ka cita nevar jamas razhotaju noteikt :D
virsu ir balta nakleika ar uzrakstu nVIDIA. Laiiam ka pati nvidia mok tadas razho.
Telefonsaruna, jamie man apgalvoja, ka visas shis kartes pirms prdoshanas esot iztestetas, parbauditas, bet kad es teicu, lai tad vnk samaina pret kadu no citam iztestetajam kartem, jamie teica, ka esot problemas (pus kreivu valodā)
http://foto.inbox.lv/albums/krishxxx/6600GT/atii.jpg
to Kasparz: shito man rāda. Palaidu paralēli 3D un ATi tools, neko jamā nemaina ;)
es domāju, ka te ir tīri skaic, ka SMS Computers vnk ne-advanced tautai, par lielisku cenu smērē aknās graizītas GF66GT, uzdodot par defaultajām
BTW, Krishxxx, sakaarto savu paraxstu lai nav vieni dead pics linki...
njaa, mana 6600 non gt pat mieriigi iet pie taadim abarotiem :D a cik marku?
edit: pameegini Everest Home Edition :D ko tur raada... vot prikola peec paskaties :D
UPDATE
Tātad shodien aizbraucu atkal uz aunu kantori (savadaaku apzimejumu nerodu).
Izrādās ka servisa darbinieks 1 , servisa darbinieks 2 un menedzheris ir viens un tas pats cilvēks :D
Karte tika aiznesta testēšanai (atkal iznesa āra no veikala kautkur), pec nepilnaam 2min tikka atnesta Inno3D ūberkarte, un sledziens protams bija ,ka man esot taisniba, "Mes atvainojamies", karte ir defekteeta. Ar 7ls PIEMAXU tiku pie krutaaka razhotaja - Inno3D
FAKTS
apskatot piedavato klastu aiz stikla skapisha durvim, pamaniju ka NIEVANA karte nav no brand, nevienai nav papildus 12V baroshana un kvalitativs cooleris (ieskaitot X800, X800RX, 6800 ) :confused: :confused:
Iznemums nav ari mana pashreizeja Inno3D karte, kura ir vnk traktors ieksh PC case un bez 12V shtekera!
Rezumē
SMS Computers neieper, es pat teiktu ka sūkā.
Stulbi viņi nav - viņi tādus apkalpo ;)
Neiesaku ekonomēt uz PC daļām, kuras taisamies 100% izmantot - lets nav labs, un kur nu vel antonu kantoriii....
****e uzliec originaalaas frekvences!
Pameegini ko teiks iepis 500/1000 un pauuri ko saka, mosh kaads lolis biosu ieshuvis.
BTW vinji chakareejas ar tiem stekeriem man pat 1900XT nebija liidzi so nebriinies, taa tagad taada politika lai visi isaas un meklee to vadu. :mad:
Sifozais: es jau megjianju, un palasies augtak - vairak par 750mhz mem jama necela. Cori vakar gan aidzinu lidz 500 mhz, pec 10min artefactu search uz 102* izgaja :D
Artissco: Megjinaju, no difference :rolleyes:
BTW vinji chakareejas ar tiem stekeriem man pat 1900XT nebija liidzi so nebriinies, taa tagad taada politika lai visi isaas un meklee to vadu. :mad:
Tu izlasi textu kartigi!
Jamai nevis nav lidzi shtekeri, bet nav KA TADA KUR IESPRAUSTIES! nav papildus V baroshana :rolleyes:
Tad toch nes atpakalj, lai tie kraani maina...
Buutu labaak kaadu 6800le par 10ls daaargaaku panjeemis ar modeetaam trubaam un miers, ietu daudz labaak ;)
Tu izlasi textu kartigi!
Jamai nevis nav lidzi shtekeri, bet nav KA TADA KUR IESPRAUSTIES! nav papildus V baroshana :rolleyes:
Ja pēc nVidia specifikācijas tādam papildus power štekerim vajadzētu būt, bet tavai konkrētajai kartei nav - tad skaidrs, ka tā ir kaut kāda "apgrieztā versija" un sms computers stāstiņi par 500/1000 frekvencēm ir buļļa kakas... ja PCI-E konektoram nevajadzēja būt un tā līdz ar to nav - tad tas, saprotams, neko nenozīmē...
Tad toch nes atpakalj, lai tie kraani maina...
Izlasi pedejo postu - es jau samainiju, pret lidzigu miskasti, tikai ar 500/1000 :) (paldies dievam)
:D :D :D
Katrā ziņā, tādus brinumus pirmo reizi redzu, un vairak tu pirkt netaisos, pat papīra konvertes kuras CD var nesaat. Prasiju, vai nav jamiem uz vietas kautkas no 68, bet nu logjiski ka nee :D Laikam ka shita tiks sutiita uz ebay.de laukiem un vieta njemta cilveciga karte
Savu Le toreiz laikam par 80Ls atdevu, bija leeti interese maza.
Bet bija 1000 05 mrks vairaak.
Nju dzeeruasham ar lasiishanu iet sifozi ;)
Nevar but ka tev ieksh `05 marka tikai 1k ar vinju bija. Ja kko nejaucu tad ar manu 16/6 bija pari 3k
:confused:
krishxxx, es pareizi sapratu- tu taisies tagad jau citu 6600GT no inno3D laist ebay laukos? :D Nu nez, cooleri janomaina un ap 600/1180- ta ir ikdiena... ;)
Pēc VMod un custom made cooler`a 580/1100 vairak ta inno ari nevelk... 8.8k 3D`03
Pēc VMod un custom made cooler`a 580/1100 vairak ta inno ari nevelk... 8.8k 3D`03
jau paspeji modot? :confused:
A ko, Lieldienas gaidiit :D ??
Tev zem nika vajag ielikt: ashais... ;)
Nevar but ka tev ieksh `05 marka tikai 1k ar vinju bija. Ja kko nejaucu tad ar manu 16/6 bija pari 3k
:confused:
Starpiiba ir 1000k markos ne jau rexultaats :D starp 6600GT un 6800le moded.
A ko, Lieldienas gaidiit :D ??
a garantijai arii modu uztaisiji? :D
Garantijai ir automatic update... 2gadu laika enivei vismaz paris reizes es jamo apmaniishu
viens netlife.lv darbinieks, kas man procim tt sonic cooler lika virsu teica, ka maneejais asus en6600gt silencer vispaar neklokojaas, bet shodien kasparz bez iipashas piepuules ar rivatuner uzlika 600/1093 frekvences .. tagad es uzliku 602/1096(max pie kura iziet cauri tas tests ir 604/1099) un 3dscore plus 2000 saliidzinot ar default frekvenceem :)!!
tagad notesteeju un 3dmark03 score-->10090!!vismaz kaut kas plusaa :)!!
http://foto.apollo.lv/files/celeron/large/190659.jpg
Te gadījumā atkal netiek turpināti šitie brīnumi?
Instigater
04-06-06, 17:42
A kas tev nepatiik, normaals type44 reklaamas kaarteejais apkaasiens :D
hvz,iespējams,ka tā ir vnk drukas kļūda.Vismaz plastmasas maisiņos tās kartes nepārdod,ir normāla kaste. btw,dzīvajā zigmārs izskatās pēc pamatīga nīkuļa :D :D
DeadmaroZ-TLOTL
04-06-06, 23:24
hvz,iespējams,ka tā ir vnk drukas kļūda.Vismaz plastmasas maisiņos tās kartes nepārdod,ir normāla kaste. btw,dzīvajā zigmārs izskatās pēc pamatīga nīkuļa :D :D
taads jau arii vinsh ir :D :D :D :D :D :D visi jau gudri spreegaat pie PC
a ko jus visi ka suni uz kauliem,iegaugat price ciparu un vso!lamanulis!Taksh pastas ko jums liek prieksha,varetu vinus apvainot ja vini tirgotu apgraizitas kartes pa pilnajiem cenikiem,bet te atieciga prece par atiecigu cenu.Haljavas nau nekur(es saprotu ka gribas,zhizn ne skazka privikai s molodu!)Neeksiste letas un labas mantas (skops maksa divreiz:p )
Krisxxx es tevi vai nu vienkārši mazliet nesaprotu vai arī mūsu uzskati/principi atšķirās!
Es aiznestu viņiem to karti atpakaļ, lai davaj tūlīt uz vietas gādā man riktīgu 66GT, kautkas nepatīk?! Ok, es griežos attiecīgajās instancēs un tos maitas riktīgi izdrāžu kaut ar tiesas palīdzību, tīri principa pēc es viņiem nevienu santīmu klāt nedotu!
Un šajā gadījumā tu savu taisību varētu pierādīt bez problēmām + piedzīt no viņiem kompensāciju!
Nebrīnītos, ja policija šo gadījumu nodēvētu par krāpšanu!
kadel krapshana??? ta taksh bija 6600GT tikai apgraizita! par atiecigu ceniku
Tas ir vienkarshi tads reklamas triks,tads nu tas tirdzniecibas dvizhoks ir!!! Ja piekritu diez ko smuki nau,bet ko darit!Jabut uzmanigakam,un jastas ko tieshi tu perc!!!
http://foto.apollo.lv/files/celeron/large/190659.jpg
Te gadījumā atkal netiek turpināti šitie brīnumi?
Domaju, ka shoreiz nav brinumi. Ir modelis konkrets, webaa var atrast, ka tas ir 6600gt sparkle lapaa. TIkai jaskatas vai veikalaa tieshaam iedos iisto modeli, to vajag pierakstit, ja nevar atcereties :)
Njā, tas sludinājums par 66GT SMS kompjūteru lapā dikti šaubīgs pac par sevi liekas... :|
P.S. Jā, par to krāpšanu mazliet pāršāvu pār strīpu, nebiju ievērojis ko rāda everests, domāju, ka iesmērējuši parasto 6600 :p
Nu pofig, korekti tas nav no viņu puses!
Shark tu tiesham mani nesaprati, vai arii vienkarshi lasiit neesi iemaciijies.
Palasi augstaak, jau sen jama tikai aiznesta, izlamata un apmainiita :rolleyes:
torado: kauli ne kauli, pec attieciga boda sava web laba bija uzstatijusi 6600GT ar normalam (500/1000) frekvenceem, un ja jamie man pardod 300/600, tad sorre, bet tavs texts bik auzaas iebrauc, turklat nezinu daudz cilvekus, kuri veikala liktu parevejam likt ieksh PC to karti un testeet, ja ir pilnigi parliecinati par pretejo ;)
Krish neparvertisim shito varku pa stridu,es lieku akcentu uz to ta jabut uzmanigakam ko perc.Tu taksh nezhelosies ja perc piemeram Audi -100 pa 3000K eirikju,a beigas izradas ka motoram galva plaisa, nu vso ta ir tava vaina ka nenokontroleji,bet ta pat taks tas bija Audi-100,tikai ar plaisu.;)
es lieku akcentu uz to ta jabut uzmanigakam ko perc.
No arpuses nevar pateikt, ka frekvences nav iistas ;)
PS. Masinas seit vari nepieminet un Type44 ar vinja ipaso apsmauksanas akciju (nejauc tikai ar SMS krishxxx karti) neaizstavet... ;)
Okey es izlasīju izlasīju, ka karte ir aiznesta atpakaļ bet ES RUNĀJU PAR ŠO!!!
Karte tika aiznesta testēšanai (atkal iznesa āra no veikala kautkur), pec nepilnaam 2min tikka atnesta Inno3D ūberkarte, un sledziens protams bija ,ka man esot taisniba, "Mes atvainojamies", karte ir defekteeta. Ar 7ls PIEMAXU tiku pie krutaaka razhotaja - Inno3D
Kapēc vēl kautkas būtu jāpiemaksā ja tu jau esi samaksājis par 66GT?
Inno3D 6600GT jau no laika gala bijusas vienas no dargakajam 6600GT- tadelj, drosi vien, tie Ls 7 bij japiemaksa, lai tiktu pie notmala drapaka... :D Galu gala, ja butu njemis uzreiz Inno3D, butu ietaupijis celja izdevumus :D
Godigi sakot, pec tam kad lamaju par krapshanu vinjus, man bija pamatigs zajabs, strideties nah* es nepiemaxashu tos 7ls
torado: Mok neslaidzinasim lietotas mantas ar jaunam ko? JA tu perc jauni Audi ar garantiju, tu negribesi ka jamam 2.4l motora vieta ir 1.8l. Tikai sheit lieta bija vel krepainaka, jo no arpuses pateikt kas tur ieksha nuneka nevar
Teiksim ta, es neaizstavu nevienu(neesmu ieinteresets)Smuki tas nau,piekritu,un galvenais ka tas vis ir beidzies(cik es saprotu)
Ja tur tev tiesa :) Esmu uz Inno3D , un isteniiba pietiekoshi apmierinaats :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.