View Full Version : cpu mainju laptopiem
taatad man ir pentium m 740 1.7 dothan procis, jautaajums ir sekojoshais vai nopeerkot sho laptopu http://www.am-pm.lv/product_info.php?cPath=81_146&products_id=4516
es vareeshu savu proci ieikt tajaa laptopaa taa celeron vietaa
Nav dariits , bet vajadzeetu straadaat , jo tur s479 :D
Droshi vien jashanse butu, tikai vai tas ventils bus labs jamam
:Battery: Li-Ion battery, 1.5 hrs: :confused: :confused:
nu vot taadas man taas domas radaas te shoriit no riita, izdeviigi njemt kaadu ibm art celeron m un tad paarlikt savu dothan proci uvola par latiem 230 daargaaks kompis uzreiz nu tas skatoties veikalas cenas noshu graamataam
Sajuuta tada ka dotanu pa vlti esi dabuujis un celeriju taapat buus jaamet arraa :D Kursh vinu tev pirks ?:rolleyes:
nea datora veel nav bet celeriju uzlikshu uz maatenes ar paareju uz kuras shobriid staav dothan un varees kaadam paardot celeron m taksh labaaks ariii par parasto celeron?
Nu gan plāni kā Napoleonam :D
Manuprāt, tas nav to vērts. Tu laptopu vienalga neizmanto nekādām uber spēlēm vai zinātniskiem aprēķiniem, tur Celerons ofisa darbināšanai derēs perfekti, savukārt Dothan rullē 3D, to vajag izmantot ;)
A kāds nav piefiksējis, kā Celeron M uz S478 ar 1M cahce šancē?
Būtu inčīgi tādu padzenāt, jo lētākais jauns man liekas tagad ap 50LS Maksā.
Un ja no viņa var izspiest normālu performu, tad dažiem varbūt ir vērts tādu ieteikt?
Turklāt baigi inčīgi, ka tie celeri ir uz S478 nevis 479 kā dothani...
nu taatad celeron m ir gan ar 478 gan 479 socketu es nopirku portatiivo ar celeron un ieliku iekshaa dothan proci un iet griezdamies plus mhz reguleejas, bet celeron uzdzinaas liidz 1.8 ar stock kuuleri un tam celeron veiktspeeja ir tiiri ok, bet dzenaas pasuudiigi
viss jau buutu skaisti tikai ieksh portativaa tas othan neiet vairaak par 1.25 ghz nez kaa lai cinaas ar to?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.