View Full Version : F1
Nu ko, šodien visi šo lietu aprunā, kā nekā sākusies jaunā sezona! Kāds skatījās - iespaidi, emocijas, kā ar prognozēm - piepildījās nepiepildījas???!!!:)
P.S. man personīgi Raikonens liekas "malacis", no pēdējas vietas uz pedestālu (trešo vietu), baigais nazis.....:)
DeadmaroZ-TLOTL
03-13-06, 12:01
Nu ko, šodien visi šo lietu aprunā, kā nekā sākusies jaunā sezona! Kāds skatījās - iespaidi, emocijas, kā ar prognozēm - piepildījās nepiepildījas???!!!:)
P.S. man personīgi Raikonens liekas "malacis", no pēdējas vietas uz pedestālu (trešo vietu), baigais nazis.....:)
man visu F1 skatiishanaas azartu sagrava shuumis jau paaris gadu atpakal , ta arii jau gadus 3nesakoju vairs liidz formulai1
vimba_zlobnaja
03-13-06, 12:06
Pagājušajā sezonā liekas McLaren vairākas reizes izspēlēja šādu joku pēdējā vieta ->Goda pjedestāls. Pats vakar neskatijos, nesanāca, bet gribēju.
Prognozes uz šo gadu - cīņu turpina tās pašas komandas, kas pagājušajā gadā, vienīgi varbūt Ferrari izrādīs aktīvāku līdzdarbošanos punktu vākšanā.
Nu iečeko tagad!! Kā sak laiki ir mainījušies:)
Redzēju kādus 30% no gonkas (ar pārtraukumiem).Nu spriežot pēc rezultātiem,varētu būt interesanta sezona.
Tur pēc jaunajiem noteikumiem (tipa cilindru skaits samazināts laikam vai kaut kas tamlīdzīgs, kas samazina motora jaudu) viņi nebrauc 2-3s lēnāk?
vimba_zlobnaja
03-13-06, 12:38
Kāds nevar iemest linku uz jaunumiem par šo sezonu?
Slinkums meklēt :o
DeadmaroZ-TLOTL
03-13-06, 12:39
Kāds nevar iemest linku uz jaunumiem par šo sezonu?
Slinkums meklēt :o
http://www.formula1.com/
Par sekundēm nezinu (jāsalīdzina laiki ar pagājušo gadu),
bet dzinējs šogad ir 2,4L, 8 cilindri. (iepriekš 3L, 10 cilindri - tā vismaz stāstija)
Jauda grozās ap 700 ZS, pieņemot ka formulas svars ir ap 700 kg, secinājums 1zs uz 1kg.
Matus var izplēst no dibena neveiksmīgi piespiežot akselerātoru...:)
svars ir tikai ap 650,bet nu jauda ir lielāka,labākajiem motoriem ir jābūt vismaz 750zs.
Par to svaru un jaudu - sacensību laikā Timrots stāstīja sekojošo: vienā uzpildes reizē iepilda 70L degvielas, kas sastāda 10% no formulas svara!
Par jaudu: vis jaudīgākie uz šo brīdi esot Coswort dzinēji ap 740 ZS (pēc testu rezultātiem), Mersedes un Bmw ap 710-720 ZS.
P.S. Bet es precīzi nezinu, to stāstīja "gudri" ļautiņi pa TV...:rolleyes:
es kaut kā tiem latviešu komentētājiem neuzticos. :D
es kaut kā tiem latviešu komentētājiem neuzticos. :D
tas tocna, briziem taadu sviestu staasta :D
Nu tā jau ir, tā jau ir!
Es, kad sanāk, pastos pa tādu krievu kanālu kā 7TV, tur pa F1 rāda līdzīgu apskatu kā WRC! Un bieži stāsta tieši par tehniskām lietām! Bet šogad nav sanācis apstīties.
Bet tiem kam F1 interesē silti iesaku 7TV.
vimba_zlobnaja
03-13-06, 15:24
http://www.formula1.com/
Nē nu tu Dead esi vienkārši fenomenāls, tādas zināšanas par i-netu, ka baisi paliek :D Man gribējās tā vienkārši pa punktiņiem, nevis visu F1 zupu reizē.
Visiem pārējiem:
http://www.esports.lv/forums/index.php?tid=7168&fidd=17
un tiem,kam sīkāk izskaidrot,var vērsties pie manis. :D
Austrālijas posms bija ļoti interesants. Tik žēl, ka Montoijam neizturēja elektronika.
Tas kurš tur nosprāga beigās (Batons?) arī laikam diez ko laimīgs nebija. Kaut gan iekš formula1 rakstīts, ka viņš finišējis. Laikam kārtējais Janševica gļuks sajaukt starta ar finiša līniju :D
Starp citu - kāds nezina kur var dabūt otrā posma ierakstu? Nevis to, kas ir bithackā no LNT, bet normālo, kas nāk no ārzemēm ar normāliem komentētājiem.
emm.. kas ar f1.lv noticies?
f1.lv kā man stāstīja .com esot piekāvis ...
2ais posms angliski man ira ... kā varu iedalīt? :)
2ais posms angliski man ira ... kā varu iedalīt? :)
kaut kur torrentos iemest varētu
ar mdsl es 1 kamēr novilkšu... :rolleyes:
hmm
torrentos neuploadēju :D
dsl saki, trubās izveidošu sekciju f1.2006 un iemetīšu visus 3 posmus ... ;)
hmm
torrentos neuploadēju :D
dsl saki, trubās izveidošu sekciju f1.2006 un iemetīšu visus 3 posmus ... ;)
tas būtu svētīgi :o
tas būtu svētīgi :o
uzliku mesties, paralēli visam crapam gan jau kkad aizpeldēs ... vakarpusē atradīšu un iemetīšu queue listē šodienas posmu
malaizijas reis ir up, bahreinas vēl metas ;)
kādam nav pieejams vai neglabājas kaut kur uz HDD Francijas GP '79? dikti gribas redzēt.
Taka es esmu Raikonena stila piekritejs, jaatzist ka godam noturejas shito saciiksti. Alonso ka parasti stabilakas, bet shoreiz vinjam komanda smuki izvilka, pec SC car un pirms nakamas SC car.
Lai nu ka, sen jau ir pieradijies ka ar salidzinoshi atru braukshanu, ar 1 pitu no pedejas var iebraukt 3aa vieta. Augstak pagaidam nav izdevies (ja neskaita Barichello, kad jams laikam malaizija uzvareja no 18as :D )
Jau, ja nemaldos, 3 gadus fanoju par Alonso (paraleli juutu lidzi ari Batonam un veel daziem citiem...)- bija veerts sakt fanot par vinju! :D
Krishxxx,ne tādi vien brīnumi ir pieredzēti.Liekas,ka 1983.gadā ASV posmā McLaren piloti uzvarēja no 22. un 23. starta vietas.turklāt pilsētas trasē.
Un veel senak par chempjiem kljuva sirmi onkas... ;)
sirmi jau nu gan ne,bet cienījamā vecumā.Labi,man atkal nostaļģija pēc vecajiem laikiem uznāca.
Nu es jutu lidizi visiem Somiem, Alonso arii protams ieper, Sato un Trulli
Nepatiik Villineva slils un attieksme pret F1, ka arii Shumis nesimpatizee :rolleyes:
kas tad Žakam vainas? jautrs kekss.
Reali kretina araaa jams godiigi sakot.
Tad vinjam shumahers uzvaret trauceeja, tad Mika, tad Davids, nupat jamam mashina ****a, mati no pakaljas traucee, kauties ar visiem grib... liekas ka totals l*hs.. :rolleyes: Mans subjektivais viedoklis
nu ja,savam sencim viņš tiešām nelīdzinās,taču ir viens no tiem retajiem,kas ir spējuši uzvarēt Indy500 un Monaco GP,turklāt arī abos atbilstošajos čempionātos.Tagad atliek vēl LeMans un viņš varēs nostāties blakus Graham Hill,kurš pamanījās arī Lemānā uzvarēt.
Nu kadreiz daudz kas radiits un sniegts, tapec japrot ir aiziet ar cienju, nevis jaamulljaa ierastais "nekas" un jaachiiikst. To pashu sava zinja varetu uz Irbi attiecinaat, tikai vinjsh nekunts, bet dara ko speej, laigan sen jau laiks notiities imo
Kamoon! Irvains un Vilenevs ir krutakie brauceji ever! Nez ka citiem, bet man nejega patiik, ka vinji palaiz muti vienmer un visur! :D
DeadmaroZ-TLOTL
04-08-06, 18:12
Kamoon! Irvains un Vilenevs ir krutakie brauceji ever! Nez ka citiem, bet man nejega patiik, ka vinji palaiz muti vienmer un visur! :D
F1 pilotu braukt prasme ir loti apstriidama , kad shuumi izvizinaaja (nu vairs neatceros kursh rallists) tad vinsh no mashiinas izkaapa packi ar slapjam bikseem :D :D
Neapstriidami labaakie brauceeji ir un buus rallijaa!!!!
šie divi sporta veidi ir pārāk atšķirīgi,lai tos salīdzinātu.Kaut gan jāpiekrīt,ka rallija pilotam jābūt daudz universālākam.
DeadmaroZ-TLOTL, es jau nerunaju par braukt prasmi, bet par krutumu! :D
DeadmaroZ-TLOTL
04-08-06, 18:21
DeadmaroZ-TLOTL, es jau nerunaju par braukt prasmi, bet par krutumu! :D
:D :D :D :D Krutums nemirst :D :D :D :D
šie divi sporta veidi ir pārāk atšķirīgi,lai tos salīdzinātu.Kaut gan jāpiekrīt,ka rallija pilotam jābūt daudz universālākam.
jaa tas buutu pat preciizak teikt
Nu, ko!?
Svētdien San marino, kādas prognezes, uz ko liekam!?
Pa teļuku reklamē ka Šūmis ir savā laikā bijis baigais nazis šamā trasē, bet nu redzēs kas būs šovīkend...:confused:
vimba_zlobnaja
04-21-06, 09:54
Iedodied Šūmim beidzot palēkāt uz skatuves :)
Iedodied Šūmim beidzot palēkāt uz skatuves :)
yeah
dodiet kūleni :D
a ja nopietni tad nelaba aizdoma ka atkal renaults spārdīsies
raikonents atkal dzīsies un dzīsies
par ferari vairs nevar būt drošs ... atgādina bites ...
Nu redz "bitēm" šoreiz noplauka, tika uz paša aukšējā plauktiņa :)
Bet sākums gan bija grandiozs, tādu "vāku" sen nebiju redzējis, vēlās gandrīz kā rallijā :D
Eu bet tā vadītāja sākumā gan bišku bremzēta, tāda sajūta ka viņa pirms pārraides nav ne maz gatavojusies, ko stāstī, kā, kapēc...:confused: tipa tiko izskrējusi no citas studijas, kur tiko gatavojusi sēņu mērci ar tomātiem... :rolleyes: labi ka paspējusi priekšautu nomest ;)
vimba_zlobnaja
04-24-06, 11:28
Atkal neredzēju, nu kas tas i ka vienmēr tajā laikā ir jādzer brīvā dabā?
Atkal neredzēju, nu kas tas i ka vienmēr tajā laikā ir jādzer brīvā dabā?
Ja jāizvēlas starp F1 vai dzeršanu brīvā dabā, es nešauboties ņemtu pēdējo :D
Nu redz "bitēm" šoreiz noplauka, tika uz paša aukšējā plauktiņa :)
Bet sākums gan bija grandiozs, tādu "vāku" sen nebiju redzējis, vēlās gandrīz kā rallijā :D
Eu bet tā vadītāja sākumā gan bišku bremzēta, tāda sajūta ka viņa pirms pārraides nav ne maz gatavojusies, ko stāstī, kā, kapēc...:confused: tipa tiko izskrējusi no citas studijas, kur tiko gatavojusi sēņu mērci ar tomātiem... :rolleyes: labi ka paspējusi priekšautu nomest ;)
to vadiitaaju ar likumu vajadzeetu aizliegt vai atljaut ar veciem tomaatiem peec raidijuma nomeetaat!!tak vinja absoluuti nejeedz runaat kameras priekshaa un par F1 saprashana arii vaja!!sagatavoshanas nekaada, jo vinja pat nespeej normaal pieteikt ieprieksh sagatavotu sizhetu!!reciigi bija skatiities, ka vinja galva ar ciparinjiem njeemaas.."Alonso ir 3X punktu un Shumim 2X, taatad Shumis shai sacikstee pietuvinaajaas par aaaaaaah...uuuuuuh....eeeeeh...beeee...tik un tik punktiem :D"..pati sheemo galvaa kaut kadu superformulu, lai gan vareeja vienkaarshi pateikt tagadeejo punktu attieciibu :D!!sviestaina beibe!!nez cik km kraanu jaatsuukaa, lai tiktu par taa raidijuma vadiitaaju :rolleyes:
beibe po
ja esmu mājās skatos f1.com taimeri un eju pēdējajās sekundēs uz startu .... neciešu l33tlandiešu komentētājus
sacīkstes bij skatāmas līdz pirmajiem pitiem ( ~16 aplis ) kur šumis kā pirms gadiem diviem visus vnk rāva ...
pēctam 2ais pits Ferrari nolika atpakaļ kur tam bij jābūt ... patīkami tomēr polepositon+win ... sen nebij tā bijis ...
pa tv redzēju tikai pirmos 15-17 apļus, pārējo asākos momentus noskatījos no jeņķlandes HDTV pārraides ieraksta ...
jābrien iestrēbt kapija un jāpalasa ko Diena par šito visu saka :D
ehh,vells,Senna tomēr bija labāks,sakiet ko gribat....
Ne tikai Senna, bet ari Prosts, Mansels un vel kaudze ar braucejiem. Agrak F1 bija daudz skatamaks un interesantaaks nekaa tas ir musdienaas.
tikai nesāc tagad uzskaitīti visus,citādi man atkal uznāks nostaļģijas lēkme... :o
vienkaarshi shobriid tas vaditaaja nepiecieshamais "skila" procents, tobish, deva labaa brauciena ir vel mazaaka!!
ja oldskuulaa bija 70% auto speeja un 30% vaditaaja skills, tad shobriid ir 95%/5% :), taapeec arii nav tik interesanti, nerunajot pat par jaunieviestajiem noteikumiem/marazmiem :D!!
turklaat tie bija taadi laiki..taadi noteikumi un bla bla bla..senna bija labs, bet apgalvot, ka senna ir visu laiku labaakais nevar, jo katra laika posma sporta spiideklji ir veerteejami atsevishkji manupraat, njemot veeraa konkreetos apstaakljus/noteikumus un citas detaljas..kas to lai zin, kaa senna braukt shodien?!
vadoties peec logjikas-->"labaaka par sennu nav"-->iznaak, ka nekad basketbola veesture nav bijis labaaka basketbolista par viltu chemberleintu, kas 62tajaa gadaa sameta 100 punktus vienaa machaa un kursh 10sezonas peec kaartas vaaca 20+ punktus un 20+atleekoshaas bumbas!!
Ne tikai Senna, bet ari Prosts, Mansels un vel kaudze ar braucejiem. Agrak F1 bija daudz skatamaks un interesantaaks nekaa tas ir musdienaas.
shumis manupraat arii tajaa grupinjaa iederaas..tomeer Xkaarteejais chempions taapat vien nekljuust!!savukaart one hit wonderiishi kaa d.hils un zh.vilineevs nav pieminjas veerti, jo tiem iztruukst legjendu konsistences!!
es teiktu,ka līdz kādam 1978.gadam bija stabili 50/50,jo tad tika visādi brīnumi rādīti arī ar švakām mašīnām....
nu ko nedēļa riņķī tulīt noslēdzas 5ais posms ...
sen nebij tik smuki šumis iekabinājis ...
prieks skatīties
apsveicam ferrari
beidzot ferrari iemacijushies dziit AMD prochus :D, shumis uzreiz labi brauc :D
gan jau veel sarkanie visiem paraadiis. Vieniigi skrobiigi, ka renault ir tik izturiigi un neluuzt, tad buutu vieglaak iedziit.
Domaaju, ka ja arii sajaa saciikstee sarkanie buus konkureetspeejiigi, tad vinji ir atgriezusies un renault klaasies gruuti.
Joprojam ir teoreetiskas un praktiskas iespeejas renault nolikt pie vietas un uzvareet sarkanajiem abos titulos.
a?
kāds vēl vispār skatās sezonu? :D
Peedeejais posmms, alonso praktiski chempis, bet teoreetiski shuumim ir iespeeja....
Ceram uz aizmirstu kruasānu Renault dzinējā... :D
man domaat saciiksti MS vinees, bet FA bez punktiem jau nu nepaliks. otrs variants, FA izstaajas, bet MS neuzvar saciikstee
ņemot vērā Brazīlijas trases stāvokli,tur var būt gaidāmi visādi pārsteigumi... Bet jāatzīst,ka bez veiksmes šeit neiztikt.Un nevaram arī aizmirst Ferrari nr.2,kuram tomēr šī ir mājas sacīkste (neskatoties uz to visu,ko viņš ir teicis)
Massa izsit netiishaam alonso....
Domāju, ka šādi vinēts čempiona tituls nav gluži tas, kādu šūmis varētu vēlēties.. Viņu tad visi atcerētos, kā džeku kurš vairs godīgi nevarēja vinēt.. :rolleyes:
šāda līmeņa gājienus pašlaik vairs neviens neatļaujas.Tas bija iespējams kādus gadus 30 atpakaļ,bet tad bija tāda lieta,kā godīgums un cieņa.Drīzāk jādomā par to,ka Massa var nepakļauties un nepalīdzēt MS,bet gan pats iet pēc uzvaras.
Vot atceros, ka barix palaida shumi pirms finisha priekshaa, lai shuumis dabuutu punktus, tad kaukaa shuumim bija....
a bukmeikeri toreiz apd...un kaads skandaals bija, uuu
šāda līmeņa gājienus pašlaik vairs neviens neatļaujas.Tas bija iespējams kādus gadus 30 atpakaļ,bet tad bija tāda lieta,kā godīgums un cieņa.Drīzāk jādomā par to,ka Massa var nepakļauties un nepalīdzēt MS,bet gan pats iet pēc uzvaras.
MS taču jau ir pieredze ar tādiem gājieniem (D.Hils un Ž.Vilinēvs). Tikai tad MS kopvērtējumā bija priekšā. Tad jau FA vajadzētu "netīšām" uzbraukt MS :D
Gadus triis neesmu luureejis nevienu F1 posmu. Bet sho noteikti noskatiishos :)
Ceru ka Shumim izdosies briinums.
Buutu skaistas atvadas. :cool:
esmu par alonso ... bet tomeer baigi gribaas lai MS aiziet no f1 ar kaarteejo ... chemp titulu - ir pelniijis
Domāju, ka šādi vinēts čempiona tituls nav gluži tas, kādu šūmis varētu vēlēties.. Viņu tad visi atcerētos, kā džeku kurš vairs godīgi nevarēja vinēt.. :rolleyes:Nebuutu jau pirmaa reize...
vimba_zlobnaja
10-21-06, 14:06
Šūmis - ze best!!! Būtu kaut vēl viens posms eiropā, aizvilktos aci nepamirkšķinājis. Gribu redzēt šūmi pēdējo reizi darbībā...
Šo posmu noteikti noskatīšos pedējo reizi skatījos tad kad šūmis salauza kāju.
Laikam būs arī pēdējais ko skatīšos F1 kautkā vairs nesaista kā agrāk.
Nu, kurš skatās F1?
Žēl, ka šuumaheram nesanāks 8tais čepmja tituls :( Tiem, kas neskatās - Viņa formulai pārsprāga riepa un atkrita no 6. uz pēdējo vietu... :(
ļoti interesanta gonka,es tā laimīgi pagulēju :D
Nu bet vienkārši OXPEHIT šūmahers nobrauca!! http://www.burnout.lv/forums/images/smiles/172.gif
Piekāst, ka viņš neuzvarēja, Labākā F1 gonka, ko EVER biju redzējis http://www.burnout.lv/forums/images/smiles/172.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/n022.gif
Uhh šī te biha fantastiska sacīkste... Šūmahers parādīja lielisku sniegumu.. Tikai veiksme jau iztērētā...
nu ko, Shuumahers paraadiija klasi...taa ir jaabrauc iistanm chempionam... ciinja, neskatoties ne uz ko... lieliska, skataama sacikste...
Jaa, ja MS vinnetu tad vispar butu psc. Bet nu butibaa vinsh jau taa pat ir uzvaretajs, lai veicas vinjam :)
Mosh tagad Alonso dabus 7 titulus :p
Viestur, tas kad M.S. buutu vinnejis taapat neko nedotu buutu veel nepiecioeshams lai Alonso izstaajaas. Laigan tik un taa, taa bija viss skataamaaka saciikste visas shiis sezonas laikaa, cepuri nost puika paradiija klasi un tas ir pats galvenais. Kaa teikt: "Richo Shumaher Tot Isho !!!!!" :D
Viesturu nepazistu, kas tas tads? :D
Viesturu nepazistu, kas tas tads? :D
Es arī nezinu :D
Respect Šūmaheram, lai cik man arī viņš nebesītu :D
ja paradija klasi bet shis aiziet
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
bet nekas nakamsezon ferrari paraadiis! MASSA BUS CHEMPIS!
Respect Šūmaheram, lai cik man arī viņš nebesītu :D
eueueu, par "Aizgājējiem" runā vai nu tikai labu vai vispār nerunā :D
epuri nost tam vaacietim, savdabiigs maks. apdzishanu skaita rekords :D pa diviem laagiem :D
Vispar sacha laba, Massa laimiigs, alsonso tika pie kaa gribeeja un Shuumis enivei tiitu makshkjeri.
3,14getz, kads kodien vinjiem tur buus shovakar :D Timrots mineja ka Hakinens ar esot taja bara atbraucis :D
Jaa, ja MS vinnetu tad vispar butu psc. Bet nu butibaa vinsh jau taa pat ir uzvaretajs, lai veicas vinjam :)
Mosh tagad Alonso dabus 7 titulus :p
Braucot ar McLaren??? Ja vinjsh grib kaut vienu papildus chp. titulu, tad parieshana uz Mercedes ir vinja nepareizaakais solis :D
Braucot ar McLaren??? Ja vinjsh grib kaut vienu papildus chp. titulu, tad parieshana uz Mercedes ir vinja nepareizaakais solis :D
Pareizi, īsti vīri brauc ar BMW :D
Pareizi, īsti vīri brauc ar BMW :D
nu b_ļ_ā,lobzik... :D :D :D
Es atvainojos,kādēļ gan viņa pāriešana uz McLaren būtu nepareizs solis? Komanda pašlaik tieši ir nobriedusi nopietni cīnīties par titulu,,ir izanalizētas iepriekšējās kļūdas saistībā ar tehniku.Un nevajag aizmirst,ka konkurenti arī vairs nebūs tik stipri.Renault? šaubos,vai Fiziko spēs uzņemties komandas līdera lomu,pārāk ilgi viņam to nav nācies darīt.Ferrari? Zinot to,cik ļoti viņiem bija centralizēta komanada uz MS,var būt grūtības pārorientēties uz 2 vienlīdzīgiem pilotiem.BAR? nu nesmīdiniet...
Mclaren jau nav Minardi. Chempioni titulus izcinijushi dafiga reizes :)
ne par to ir runa.Jā,komandai varbūt šobrīd nav ziedu laiki,bet ņemot vērā Rona Denisa vadīšanas stilu,tiks izdarīts viss,lai līdz sezonas sākumam būtu iespējami labā formā.Galu galā,komandai ir stabili sponsori,stabila tehniskā bāze un saskaņots kolektīvs.Neredzu tajā visā neko sliktu.
ja paradija klasi bet shis aiziet
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
bet nekas nakamsezon ferrari paraadiis! MASSA BUS CHEMPIS!
Vai arī Raikonens.... Arī Ferrari sastāvā... :)
ljoti zeel, ka nakamgad Shumis vairs nebuus. Neredzu vairs tik lielu jeegu no skatiisanaas. Man kaut kaa iekseeji ir nepienemami, ka Raikonens tagad buus ar sarkanajiem. Labaak jebkuru citu (iznemot Alonoso) buutu neemusi.
Iespeejams, ka beidzot Masa tiks pie uzvaraam, jo nedomaaju, ka paliks veel pirmaa un otraa pilota daliijums.
Saciikste tiesaam bija lieliska, liidz pat peedejam aplim cereeju, ka kaads nostums Alonso no trases vai arii vins pats zaudeees vadiibu, bet nekaa.
Shumis tiesaam paraadiija, ka ir cempionu cempinos, divas reizes tikt liidz augsai tas ir kaut kas. Bija redzams, ka sarkanajiem konkurentu nav. Ljoti ceru, ka visus naakamos gadus sarkanie vairs nevienu nepalaidiis sev preiksaa.
Sie peedeejie divi gadi ir bijusi briesmiigi, bet tas ir galaa un jaasaak gaidiit naakamo sezona, kas solaas buut ljoti interesanta.
nu b_ļ_ā,lobzik... :D :D :D
Es atvainojos,kādēļ gan viņa pāriešana uz McLaren būtu nepareizs solis? Komanda pašlaik tieši ir nobriedusi nopietni cīnīties par titulu,,ir izanalizētas iepriekšējās kļūdas saistībā ar tehniku.
Nee vot tas jau ir viena tante teica. Shis problemas kad ieksheji gan tehniski McLaren ir kopsh `00 gada ;) Savlaik un daljeji vel tagad esmu par Mercedes un Kimi, bet nu kom'on, pashlaik McLaren kandidee uz vienu no sliktakajaam komandam, ar labiem pilotiem.
vimba_zlobnaja
10-23-06, 11:17
Es Šūmja vietā Ferarri labāk gribētu redzēt Batonu, pie vella žiperīgs puisietis ;) Masa tikai labās tehnikas dēļ nobrauca pirmais sacīksti. Cik ta viņš bija atrāvies kaut vai no tā paša Alonso? Skuju sekunžu. Šūmis parādija Ze best klasi.
Līdzīgu sacīksti atceros ~ 10g atpakaļ, kad Šūmis izrāpās no 5 vai 6 vietas arī startā dēļ kāda defekta + tad kad atradās otrajā vietā līdz līderim bija >45sek...
šumim ir bijušas vairākas gonkas no pēdējās līdz pirmajai vietai!!būtu jau kā pasakā aiziet neuzvarētām, bet nu ir labi tā jau. pēc viņa aiziešanas F1 man vairāk neinteresē!!
šis gads vispār ir skarbs..pensionējās andree aggasi (vairs nav par ko jūsmot tajā sfērā), šumis, drīz jau arī šakils pakārs krekliņu un nebūs vispār par ko jūsmot :D..vismaz apzinies, ka tev līdztekus noveco arī tavi elki :D!!
Batons pārlieku neattaisno cerības... 6 gadu laikā tikai viena uzvara,tas nav tas,ko no viņa gaidīja.It jo īpaši,ja ņem vērā,ka mašīnas viņam bijušas labas (ok,Benetton neskaitās).Toties skandāli pamatīgi iedragājuši reputāciju.
Es Šūmja vietā Ferarri labāk gribētu redzēt Batonu, pie vella žiperīgs puisietis ;) Masa tikai labās tehnikas dēļ nobrauca pirmais sacīksti. Cik ta viņš bija atrāvies kaut vai no tā paša Alonso? Skuju sekunžu. Šūmis parādija Ze best klasi.
Līdzīgu sacīksti atceros ~ 10g atpakaļ, kad Šūmis izrāpās no 5 vai 6 vietas arī startā dēļ kāda defekta + tad kad atradās otrajā vietā līdz līderim bija >45sek...
Taa ja nemaldos bija slavenaa saciikste kad vinsh brauca Beneton komandaa un pirmais bija Deimons Hils ar Williams, un visnh iedzina fantastiskas sekundes (kaa jau teici ~45). Ta bija loti spoza sacikste, no ta laik es saku sekot shumja gaitaam. Un shii peedeejaa saciikste paraadiija tikai to, ka vinsh ir klasi augstaaks par visiem paareejiem.
Nu ta, tautieši, spamojam par tēmu.
Atklāti sakot, pirmais interesantais gads pēc ilgu gadu pārtraukuma Kurpnieks aizgājis, diezgan pamatīgas komandu maiņas pilotiem un man par prieku - Bahreina nav pirmā sacīkšu sarakstā (fak, pagājušajā gadā auru izbojāja).
Grūti gan būs - nepatīk Ferarri, bet esmu par Kimi. :) Katrā gadījumā centīšos pieciest šādu tandēmu.
a kas vainas ferrari taada pati komanda kaa citas.
Yeah, ferarri atkal beidzot konkurētspējīgi.... :cool: :cool:
Pievienojos Aigaram, nepatīk Ferarri, bet par Kimi fanoju kopš aizgāja mans iepriekšējais favorīts Mika.
Alonso? Normāls tipiņš ar akardeonu, bet McLaren nav īstā komanda čempioniem. Redzēs, ko šie pa ziemu ir iespējuši.
vimba_zlobnaja
03-18-07, 22:28
Fanoju par Ferarri, paciešu Kimu. Kaut arī bija diezgan miegaina sacīkste (pašu startu neredzēju, nevaru komentē), tomēr līdz beigām kaut kā novilku un aizmigu pie preses intervijas.
sakarā ar tusēšanu,skatījos atkārtojumu... Nu tā,spēku samērs visnotaļ interesants.Bet pamatīgāki komentrāri būs pēc nākamās gonkas,šī vēl neko nenosaka.
Tā izteikti nefanoju ne par vienu,jo harizmātisko personu laiks F-1 ir pagājis...
Nu jā... Man laikam ir daudz vieglāk kā Aigaram un pārējiem - kopš sevi atceros fanoju par Ferrari, taču pēdējos gados tīri labi patīk arī Kimi, pat paslepus turu īkšķus (Paslepus, lai ģimene nonolinčotu ;) )..
Būs interesanti katrā gadījumā...
Īpaši nefanoju pa F1, bet nu fav ir fizikella hvz vai viņš piedalijās šajās sacīkstēs. :p
Patīk Ferrarri, neciešu Kimi (somus kā tādus), bet šogad esmu par Massu :D Pirmais posms gan tāds šmucīgs sanāca, bet ar labi :)
atbalstu Ferrari, patik :), laikam bernibas trauma :D iespejams ka Ferrari bija 1. sporta ubermashina par ko bernibaa uzzinaju :D
es kā vienmēr par mclaren un izskatās, ka baltajam nigeram ir iekšās un mosh arī alosno kaut ko spēs
ljoti agraa berniba kad Mclaren bija Hakkinens tad par Mclaren fanoju
Tagad par Ferrari :)
jiiiiihaaaaa beidzot McLaren dubultuzvara sagaidīta
Labais Masas aplauziens :D
2008 gada sezona sākusies ar Hamiltona uzvaru (neviltots prieks par Mclaren)! :) Nesaprotu, kā pārējās komandas gatavojas jaunajai sezonai, ka pabeidz pirmo gonku tikai 9 formulas!
Mana prognoze - Hamiltons čempis...:)
saciikste laba, vismaz kaads shovs :D nu, bmw monstri. domaajams ka sezona buus interesanta
skatāma sacīkste
kā jau tika gaidīts, pilotu kļūdas tagad vairs netiek labotas ar tehnikas palīdzību un bija ļoti daudz avāriju, patīkami, liekas, tik daudz jautrības sacīkstēs nav bijis no laikiem kad vēl riteņi lidoja pa gaisu un tiesnešus sita nosti :D
bik žēl par ferrari fiasko
Maneejiem galiigi negaaja :mad:
Vairaak driftoja kaa taisni brauca, arii punktu vieniigo dabuuja jau izstaajushies :p
taveejiem bez elektronikas skila pietruukst :D un tad veel arii nervi dazham saak netureet. Nu kr4 kaut kaadi nestabilie :D
es gan tomeer sarkanos tik aatri nenorakstiitu... sacene visai neveiksmiiga, tomeer formulas jamajiem diezgan aatras... un par izturiibu nesuudzas- Kulthards izsmeereejas, ka prieks :D
baig zeel Kovalainena... brauca labi... tik tie pitstopi visu sacakareeja...
enivei- sezonas saakums izskataas daudzsoloshi :rolleyes:
vimba_zlobnaja
03-17-08, 14:13
Sacīksti nogulēju, tikai pēdējos 5 apļus redzēju. Atkartojumu neskatijos.
ML droši dabūs 1 vietu konstruktorā, bet kurš būs pirmais nemāku spriest.
Vairāk mani interesē 2 vieta konstruktoram, jo BMW & Ferrari faight būtu interesanta skatāmviela.
Šogad Monaco sacensībās laikam visi finišētāji kāps uz goda pjedestāla! :D
nu gan jau piešausies ;) kas nepiešausies, to ieliks testpilotos :D
HX_unbanned
03-17-08, 18:56
Nja, neesmu lasiijis ieprieksējos postus, bet nu nešaubos, ka svētdien daudzi skatiijāš saciiksti un piekritiis, ka tā bija iista Demolation un forshu screenshotu fabrika!
Tas Kovolainena ( ja neputrojos ) lidojums jau nu vispār psc - es biju uz pakaļas pēc tā prikola. Plus vēl Raikkonena maniakālais stiliņs. Forša saciikste :)
Bet mu pēc tam nabaga komentetajs ar valodu bija pazaudējis un bez maz vai ar lomiku komentus vilka āra no sevis.
Kā jums ar to visu bija? :)
par sākuma/beigu komentētāju hx taisnība, džekiņam galīgi nesanāk, bet šams laikam baigos draugos ar lnt šefiem, jo viņš tur stostās veselu gadu, ja ne pat vairāk
vismaz dalja no sarkanajiem joprojaam nemaak braukt bez elektronikas :D lamjooo :D
bmw un kubica +1
zheel par liiku alonso pit stop strateegjiju, vareeja jau buut bish augstaak
kulthardam arii kaut ko ne taa ar pitstopiem izdariija.
A man po, kimi pirmais un prieks garantēts. :D
Visādi tur pensionāri no lūztošām RedBull neinteresē. :p
Tikai zheel ka nebij dubūltuzvara:(
Maneejiem progress, vairs tik izteikti nenodarbojaas ar zaales pljaushanu :)
Viens jau uzvareeja, domaajams naakamajaa sacenee buus abi savaakushies :rolleyes:
diezgan dīvains sezonas sākums. 2 sacenes - divi uzvarētāji - 6 dažādi piloti uz pjedestāla un visdīvainākais, ka Ferrari Austrālijā izstījās blāvi, savukārt Malaizijā tos neviens vairs noķert nevarēja. Kas uzvarēs nākošreiz? Lieku uz Bīmeriem! Vajag beidzot uzvaru. :o
vimba_zlobnaja
03-23-08, 18:27
Aha, BMW sasparojušies. Kur āķis, nesaprotu :rolleyes:
Hard work and a bit of luck!
Visu bumeristu sirdis ir par viņiem :p
Visu bumeristu sirdis ir par viņiem :p
ar cieshi saspiestu kraaninju pie tv :D (aka tur iikshkjus, tpu, kraanus :D )
nu nu ko nu izrunājaties? :) BMW ir patiešām labi kāri, tik žēl, ka LV iespaids par vairumu to lietotāju tāds nu kā lai pieklājīgāk pasaka - bik sabojāts! :rolleyes:
BTW aizvakar nopirku sev sapņu mašinu! Miniet kādu! :D
Skulltrail plus Quad SLI? :D
plus QX9770 X2 un ūber OC DDR2 kit :D:D
nu nu ko nu izrunājaties? :) BMW ir patiešām labi kāri, tik žēl, ka LV iespaids par vairumu to lietotāju tāds nu kā lai pieklājīgāk pasaka - bik sabojāts! :rolleyes:
ui, tikai dafai nesaac te :D :D
Skulltrail plus Quad SLI? :D
Ai nu ko niekoties ar tādiem?!?! :D;)
nu tad saki ko tad īsti iegādāji
gan jau laba manta
bet ne jau prieks LV ceļiem ?
bet ne jau prieks LV ceļiem ?
mnjā - diezgan precīzi, bet nu tuvākajā laikā (~3 gadi) man tas nerūp!
`04 gada 325i kupeja ar visu aprīkojumu ko tajā var iebāzt un smieklīgu noskrējienu! ;)
Biudes šonedēļ iemetīšu Auto sadaļā! Jāpērk fotokamera! :o
jā laba manta
plānie lietie diski ?
par kameru ja nevajag neko ūber labu tad ņem kādu sony canon
kā viens fotogrāfs teica
Kad nevari izvēlēties kameru vairāku apsvērumu dēļ, tad iesaku vienkārši aiziet uz veikalu un paturēt dažādas kameras rokā. Varēsi secināt, ka dažas no tām nav domātas tavai plaukstai. Pārāk neiedziļinies testos, netērē laiku nevajadzīgiem salīdzinājumiem un testiem, ātrāk pērc un sāc bildēt. Kļūdīties izvēle nevar, jo kameras vienādā cenu segmentā dos ļoti līdzīgus rezultātus. Un pats galvenais atceries - ne jau kamera taisa bildi, bet fotogrāfs ! Fotoaparāts ir tikai instruments, tāpatās kā gleznotāja rokā ir ota... Un neviens no gleznotājiem nepavada vairākas dienas urbjoties forumos, lai nolemtu kura ražotāja otu tad pirktu.
:D
Sveiki.. Varbut kadam nau gruti, un vinsh var noripot jauno f1 sachus kas bus svedien?? lieta tada ka neesmu majas, bet sahcus gribas redzet... ludzu!
Sveiki.. Varbut kadam nau gruti, un vinsh var noripot jauno f1 sachus kas bus svedien?? lieta tada ka neesmu majas, bet sahcus gribas redzet... ludzu!
vienmeer kaads no LV to noripo un ieksh lielaakajiem DC hubiem taas ir pieejamas!
vimba_zlobnaja
04-04-08, 13:30
Bet vēl ideālāk ir ja kāds iemet noripotos no ENG kanāliem raidijumus... (dažii ir redzēti, tāpēc tā saku).
LV ripi miskastes. Ja neredzu tieshraidi, skatos kaadu no eng ripiem.
I normaali komenteetaaji, i saturiigaakas sarunas + veel ieliek ja ir kas interesants no briivajiem treninjiem + intervijas ar pilotiem, komandu vadiitaajiem utt utjp. Un bez reklaamaam :D :D :D
LNT aaxti var iet eest zaali
Kubica monstrs, bet izstās pirmais brauks pitstopos!
Pārējie nobrauca daudzmaz kā vienmēr izņemot Māsu, kurš atkal kļūdījās! Rīt Raikonens pēc pirmā pitstopa būs šamam jau priekšā!
Go, go BMW! :)
LV ripi miskastes. Ja neredzu tieshraidi, skatos kaadu no eng ripiem.
I normaali komenteetaaji, i saturiigaakas sarunas + veel ieliek ja ir kas interesants no briivajiem treninjiem + intervijas ar pilotiem, komandu vadiitaajiem utt utjp. Un bez reklaamaam :D :D :D
LNT aaxti var iet eest zaali
bet vismaz vinji RAADA f1 kaa taadu... varu sadereet, ka ne jau katram ripi, neti un sateliiti pieejami :D
kvali bija incanta, jaagaida riitdienas gonka...
nja, nu bmw ir kaut kas interesants shosezon
ferrari otraa saciikste ar shiem motoriem... dereetu taa kaa nodegt :D
Ļauns prieks par Hamiltonu... :)
gan pilotu, gan komandu kopverteejums peec shiis saciikstes ir interesants
maneejie visiem paraadiija... beidzot! :p
Ļauns prieks par Hamiltonu... :)
+1
Prieks, ka Masa spēja bez nopietnām kļūdām nobraukt sacīksti. Būs beidzot iemācījīs braukt.
Par Kubicu ir nedaudz skumji, jo būtu skaisti ja uzvarētu, bet tad man būtu žēl sarkanos. koks ar diviem galiem.
Tomēr prieks par BMW, tā tik turēt. Gan jau ka Mercedes vēl atkritīs uz leju.
Es nebriiniishos, ja sezonas beigaas tabula buus shaada un ne savaadaaka:
1. Kimis
2. Masa
3. Kubica
4. Luiss
5. Heidfelds
6. Heiki..
1. Raikonens (Ferrari) 19 p.
2. Heidfelds (BMW) 16 p.
3. Hamiltons (McLaren) 14 p.
4. Kubica (BMW) 14 p.
5. Kovalainens (McLaren) 14 p.
6. Masa (Ferrari) 10 p.
7. Trulli (Toyota) 8 p.
8. Rosbergs (Williams) 7 p.
9. Alonso (Renault) 6 p.
1. BMW 30 p.
2. Ferrari 29 p.
3. McLaren 28 p.
4. Williams 10 p.
5. Toyota 8 p.
6. Renault 6 p.
7. Red Bull 4 p.
8. Toro Rosso 2 p.
man jau patiik :shura: ir tachu tik jauki redzeet liiderus pilniigaa pakaljaa :D
zheel ka renault tik zemu, bet gan jau :) izskataas a vismaz sezonas saakums vareetu buut jautrs
Redzu, ka divi vīri beidzot saņēmuši to, ko sen bija pelnījuši. Domāju - Rubens un Deivids.
P.S. Pavasaris klāt, tātad.:ok:
A kas ir Deivids? :D
pa logu paskaties, pavasaris vinjam :shura:
Redzu, ka divi vīri beidzot saņēmuši to, ko sen bija pelnījuši. Domāju - Rubens un Deivids.
P.S. Pavasaris klāt, tātad.:ok:
Var but du domaji Dzejsonu Battonu un Rubinjo? :)
Izskatas, ka ferrari,mclaren,renault iegāž tieši KERS sistēma, ko toyota,wiliams un brawn neizmanto. Bet nu skatīsim kā būs sacīkstēs :) Jātur īkšķi par KIMI :ok: Bet prieks protams par Brawn komandas ātrumu :)
Brawn formulai aizmugures diffuzors butiba nav tieši ka reglamenta (dzirdeju vardus- "revolucionars") un domaju ka no labakas aerodinamikas daudz ko var iegut. Vel tas pats vel 2 komandam (Toyota, Williams). No parejam komandam protests jau iesniegts.
Nē, biju domājis Kulthardu.
Un pavasaris sākas, kad no siltajām zemēm atlido kukuruzņiki un sākas F1. Abi nu ir notikuši.
tv3 klauni - iespiedushi wide bildi parastajaa 4:3..... nevareeju saprast, kaadeelj taas formulas tik shauras izskataas
kretiini un liikrochi, kaaa lai es, padomju cilveeks, normaali tagad skatos formulu?
tv3 klauni - iespiedushi wide bildi parastajaa 4:3..... nevareeju saprast, kaadeelj taas formulas tik shauras izskataas
kretiini un liikrochi, kaaa lai es, padomju cilveeks, normaali tagad skatos formulu?
Man ir Rip normals 4:3, tikai krievu valoda! Ja vajag PM ;)
es to iepuksteeju par vakardienas Q atkaartojumu. Peec tam gan paarsleeedza padomju cilveekam pienjemamaa rezhiimaa.
Shodien redzeeju tikai saakumu, man patika. Izraadaas ka beigas ir bijushas jautraakas :D naaksies skatiities britu izpildiijumaa.
Un blad, tie duraki joprojaam muld pa virsu team radio. Janshevis&Co = f1 guru.......... :doh:
Nu re, viss notika, kā tam bija jānotiek.
Par translāciju - vajag bujāņīt un visādi protestēt, lai to Heinsbergu aizvāc no komentētājiem. Tas tak divus vārdus nemāk kopā sasiet.
Citādi visādi - bilde kā bilde. Skatījos uz parasta TV.
Tiko noskatijos pašas beigas, es neko nevareju tur sadzirdet. Piloti runa skaļak nekā komentatori! Partulkot viņi ari nevar normāli. Šito translaciju es točno neskatitos!!!
Sen jau nepatīk Janševica komentēšanas stils. bet ko padarīsi. :(
Pēc manām domām, visideālākais F1 komentatoru duets būtu abi Timroti. Jaunais (Ģirts) Timrots kā zinošs F! lietās, vecais (Pauls) Timrots, kā liels balamute ar labu humora izjūtu. :)
Citādi visādi - bilde kā bilde. Skatījos uz parasta TV.
gljuks vakar bija Q atkaartojuma saakumaa
Tonton, Tavs kaprons tiešām ir kvalitatīvs. Par Timrotiem ar visām četrām PAR.
Sveiciens Annelei.
Sacīkste tiešām intresanta, pa TV3 noskatijos tikai preses konfurenci, jo pārtrūka nets. Viens laikam bija Jānis Janševics cik dzirdēju preses konfurencē un otrs tas Heincbergs, kas pagājušo gad pirms f1 sacīkstēm vārījās. Tam tā balss tik klusa, ka neko no viņa dzirdēt nevarēja. Iesaku labāk skatīties internetā, lai arī kvalitāte nav laba, var sekot līdzi Live timing un labi ārzemju komentētāji vismaz. Prieks par Brawn komandu, redzēs kā šiem izies ar to difuzeru lietu. Žēl, ka Kubicam ar Fetelu sanāca incidents, abi būtu uz podiuma, kimis gan pats vainīgs, atkal pārcentās. Jāgaida nākamā nedēļa ar nepacietību :)
Wild:
Paldies. Annele Tev sūta bučas. ;)
Skatījos BBC One. Komentē bij. F1 pilots Brandl un vēl viens vīrelis (+ bij. pilots Coulthard un komandas īpašnieks Jordan kā eksperti). Gan komentāri, gan pati reportāža (ar statistiku, pilotu/formulu/noteikumu description) ir vnk fantastiskā līmenī. Un tas viss ņemot vērā, ka pieredzes viņiem maz. BBC tikai šogad dabūja atpakaļ (kopš 1996.gada) tiesības translēt F1. It kā ir HD ieraksts, bet baigais slinkums kaut kur hostēt - gan jau netā var atrast torrentus! :ok:
Izskatas, ka ferrari,mclaren,renault iegāž tieši KERS sistēma, ko toyota,wiliams un brawn neizmanto. Bet nu skatīsim kā būs sacīkstēs :) Jātur īkšķi par KIMI :ok: Bet prieks protams par Brawn komandas ātrumu :)
Ne jau KERS ir tas iegāzējs. (Ok, varbūt šoreiz sarkanais tādēļ izstājās, neesmu vēl dzirdējis), bet gan to 3 uuber-komandu difuzori, kas dod vismaz 0.4-0.5 sekundes aplī!!! :cool::eek:
Scenārijs alikušajai sezonais elementārs:
1) variants - apelācijas tiesa pasludina vius tos difuzorus par legāliem, Ferrari, McLaren, Renalut arī sev tādus uztaisa uz nākamajiem posmiem, gads beidzas praktiski tāpat kā pagājušajā sezonā, tb par uzvarām cīnās sarkanie ar pelēkajiem
2) variants - apelācijas tiesa pasludina visus tos difuzorus par nelegāliem, BGP, Williams un Toyota tiek diskvalificēti no pirmajiem posmiem, viņi aizvāc difuzorus no mašīnām, gads beidzas praktiski tāpat kā pagājušajā sezonā, tb par uzvarām cīnās sarkanie ar pelēkajiem :beee:
P.S.
TV3 vēl ir daaaaudz ko strādāt TV pārraižu jomā. Ok, pašlaik vēl viņiem visu var piedot, bet nu bija brīži, kad tiešām uz mašīnu fona nevarēja dzirdēt komenētāju teikto (kas arī nav nekas baigi sakarīgs, tā kā liels zaudējums tas nebija ;))
1. variants unreal - sarkanie ****as ledu visu sezonu, vismaz pirmo pusi :beee:
otrais veel jo vairaak - neatnjems punktus veselai kaudzei komandu. Vai nu ieviesiis precizeejumus noteikumos, kas staasies speekaa peec kaut kaada posma (tb lai ir laiks novaakt uz uztaisiit kaut ko vietaa) vai arii pateiks ka viss ir ok un tad arii citi beidzot buus noshpikojushi un uztaisiijushi.
tv3 sucks, duraki joprojaam runaa pa virsu team radio. Taa bezveertiigaa ljerksteeshana :doh:
otrais veel jo vairaak - neatnjems punktus veselai kaudzei komandu. Vai nu ieviesiis precizeejumus noteikumos, kas staasies speekaa peec kaut kaada posma (tb lai ir laiks novaakt uz uztaisiit kaut ko vietaa) vai arii pateiks ka viss ir ok un tad arii citi beidzot buus noshpikojushi un uztaisiijushi.
Jap! "Difuzoru" komandām punktus atpakaļejoši nevarēs noņemt. Katrās sacīkstēs ir tiesneši, kas katru reizi taisa to scrutineering. Ja viņi atzīst pa ok esam un tad pēc tam punktus atņemt nevarēs. Patiesībā apelācijas tiesa tikai precizēs noteikumus. Ja tie difuzori tajos ierakstās - tādad nolemts, ka tie ir legāli, ja ne, tad nāksies tos turpmāk mainīt atbilstoši noteikumu precizējumam. Tās komandas jau nav pieteikušas protestus sacensību rezultātiem, bet gan lai precizētu FIA nostāju - ir tie reglamenta ietvaros vai nav. Kamēr tiesneši saka, ka ir - sacensības notiek un to rezultātus pēc tam nemaina.
Šādu piemēru ir kaudzēm. Pāris gadus atpakaļ Renault eksperimentēja ar tiem Mass Dampers. Uz sezonas beigu pusi Ferrari protestēja pret tiem - FIA ieviesa precizējumus noteikumos, pec kuriem Renault vairs nebija iespēju tos izmantot. Punktus Renault neviens nost protams neņēma.
Tad vel bik atpakaļ Bridgestone un Michelin "riepu karu" laikā Michelin, cik atceros pēc Williams lūguma, taisīja priekšējās riepas bik platākas. Kamēr tās bija aukstas tikmēr atbilda noteikumos rakstītajam platumam. Kā uzkarsa tā "nospieduma" vieta izpletās. Aizliedza, bet protams iepriekšējos punktus neviens nost neņēma!
Principā lai punktus noņemtu ir jābūt diskvalifikācijai un šajā gadījumā to nevarēs piemērot!
Maki dabū diskābeli :lol:
http://esports.lv/motosports/f1/02042009-mclaren_diskvalificeta_no_australijas_gp
Visādu skandālu utt. dēļ teātris tas F1 jau labu laiku, labi, ka netērēju savu dārgo laiku tam cirkam :ok: :shura:
Ne nu tie noteikumi tiešām ar katru sezonu liekas ar vien debīlāki! :shura:
Vislielākā škrobe ir par wrc- kā tas sports ir izčakarēts! :(
Man sāk izskatīties, ka turpmākā F1 nākotne būs šāda - veči sasēžas autiņos, sataisa šovu, kā nebūt aizvelkas līdz finišam. Pēc tam sanāk kopā advokāti un nospriež, kurš vinnējis.
Dies dod, ka man nav taisnība......
DeadlyShooter
04-02-09, 15:31
Nesaprotu valdošo sašutumu/apjukumu, jo bija skaidrs, ka Trulli sods tika piespriests netaisnīgi, kas grauj arī šī sporta prestižu, un, ja atklājas, ka sods tika piespriests netaisnīgi, mclaren sniegtas nepatiesas informācija rezultātā, tad viņi dabūja ko pelnījuši. Vai kā saka, kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt ;)
DeadlyShooter
04-03-09, 18:47
Es meloju, bet neesmu melis.. http://www.diena.lv/lat/sports/motorusports/f1/video-hamiltons-taisnojas-par-meliem
Kāds vēl formulu skatās? :shrug:
Shodien kvalifikācijā Felipem biku sanāca sheise- normāli iepēra bortā ar purnu: http://www.youtube.com/watch?v=_cNOcaWYkec
Shodien kvalifikācijā Felipem biku sanāca sheise- normāli iepēra bortā ar purnu: http://www.youtube.com/watch?v=_cNOcaWYkec
Jap skatījos gan - puikam jau operāciju ungāri ir uztaisījuši! Ielauzts pieres kauls un smadzeņtrīce. Braukt nevarēs kādu laiku noteikti. Kaut kur runāja arī par acs traumu, bet tas nav apstiprināts...pagaidām. Dikti stulbi it sevišķi pagājušās svētdienas noskaņās, kad F2 sacenēs ar atlūzušu riteni nosita `64 gada F1 čempiona John Surtees dēlu Henry: http://www.youtube.com/watch?v=V6o8KUwUQJM
Jā, skatos.
Felipes Masas avārijā nevar vainot ne formulu, ne pašu braucēju, jo iemesls kāpēc Masa ietriecās drošības sienā ir atspere, kas neveiksmīgā kārtā atdalījās no Barikello formulas un trāpīja pa Masas ķiveri.
Formulas galvenā drošības kapsula ar nebija pārāk cietusi, tā kā ar Masas kājām visam vajadzētu būt kārtībā.
Jap skatījos gan - puikam jau operāciju ungāri ir uztaisījuši! Ielauzts pieres kauls un smadzeņtrīce.
Nav brīnums ka galvas trauma ir smaga, jo braucēji šim 4. pagriezienam tuvojas ar 280 km/h, un ātrums ir ārprātīgs. Iespējams, arī dēļ lielā trieciena ar atsperi pa ķiveri, Masa pat uz brīdi zaudēja samaņu, tādējādi nespēdams kārtīgi nobremzēt.
Lielākais accident šosezon.
kādam nav informācija, kas massas vietā startēs?
kādam nav informācija, kas massas vietā startēs?
Visticamāk ka startēs tikai 19 formulas.
pilotu degvielu daudzumu k-kur netā var redzēt? delfos parasti iemeta, tgd tur vispār nekas nenotiek.:doh:
masam: http://www.f1sa.com/images/pics/2009_F1_Ferrari_Hungary_Felipe_injury.jpg
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9673.html
masam: http://www.f1sa.com/images/pics/2009_F1_Ferrari_Hungary_Felipe_injury.jpg
Nja. Sasodīti tuvu tam stiklam. Puisim paveicies.
Atgādina šūmi, kad šams līkumā taisni aizgāja, ieplēsa sienā, un salauza abas kājas... to sezonu vareja vēl vienu čempiona titulu dabūt.
Tagad jau spekulē, ka MSH braukšot Masas vietā :eek:
Domāju, ka kas tāds ir praktiski neiespējams :)
Massam baigi nepaveicās, bet nu tagad jau galvenais, lai tiek uz kājām bez paliekošām sekām, jo tās traumas izskatās diezgan spēcīgas.
Par Šūmi, tas nu ir noiets etaps un viņš toč vairs nebrauks, spekulēt var daudz ko.
Ja ir neliels smadzeņu satricinājums tad 2 nedēļas gultas režims garentēts. Pēc personiskās pierzedzes
Renault nobanoti iekš Eiropas GP (http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9683.html)
Ja ir neliels smadzeņu satricinājums tad 2 nedēļas gultas režims garentēts. Pēc personiskās pierzedzes
Muļķības, vari darīt ko gribi, tikai nebrīnies, ja pēc tam norauj epilepsiju. :beee:
BMW to leave Formula One at end of current season, spokesperson for German team confirms :shura:
piekāst būmeristus, šogad šiem nekas nav īsti sanācis ... :shura:
šumis būs back!
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html
šito es ar nesaprotu- tak priekš tādiem gadījumiem tak komandām ir trešie jeb testu piloti- vismaz kāds prieks un pieredze tiktu! :)
jā, bet diezgan droši, ka šādi tiks piesaistīti daudz variāk skatītāju gan klātienē, gan pie tv:)
ps. Iespējams 1. sacīkste, ko skatīšos šo sezon:shura:
ferarri nav naudas, robu budzhetaa centiisies aizpildiit ar shumahera cepuriiteem un kreklinjiem :D
Kā ta šiem naudas var nebūt, ja visvairāk pretojās algu griestu ieviešanai! :shura:
Bet nu lai jau tiek vecajam krabim- prognozēju šamam otrā desmita lejas galu, ja vispār aizripos līdz finišam! :shura:
Bet nu lai jau tiek vecajam krabim- prognozēju šamam
otrā desmita lejas galu, ja vispār aizripos līdz finišam! :shura:
hehehehē :gygy: :shura:
Par Šūmi kļūdījos.
A kam negadās? :D
Perfekti!
Nu būs jautrība :):cool::ok:
buss sarkana barona revenge
Da kāds tur vairs barons? :D gan jau kritīs kaunā zem kimi, ja vien marketinga nolūkos komanda slepeni (kā nekā tagad šiem tur atvaļinājums un darbnīcas slēgtas) nesatjūnes viņam labāku formulu par kimi! :doh:
Ganjau riņķos pa otro desmitu kā savulaik Coulthards @ RedBull vai vispār pa lejasgalu ar 3 pitstopu stratēģiju! :shura:
Da kāds tur vairs barons? :D gan jau kritīs kaunā zem kimi, ja vien marketinga nolūkos komanda slepeni (kā nekā tagad šiem tur atvaļinājums un darbnīcas slēgtas) nesatjūnes viņam labāku formulu par kimi! :doh:
Ganjau riņķos pa otro desmitu kā savulaik Coulthards @ RedBull vai vispār pa lejasgalu ar 3 pitstopu stratēģiju! :shura:
tas arī būtu pavisam normāli, jo 2gadus viņš nav sēdies formulā, lkm 2008 gada ferrari vienos testos testēja. Ja būs desmitniekā pirmajā, tas jau vien būtu vērā ņemams sasniegums, ar tādu pārtraukumu tik augstu, bet redzēs kā būs, jātur īkšķi :)
Coulthards savulaik neizcīnīja 7 titulus, bet tas tā...
jaa, shon esporta izlasiiju, gribaas aatraak to gonku! :D Bet domaju ka shis veel vareetu paraadiit kaa jaabrauc, un formula laikam shis pedejoreiz sedas pirms nepilna gada, ja nekludos! ;)
ps. Iespējams 1. sacīkste, ko skatīšos šo sezon:shura:
same here..tie, kas čīkst par to cik garlaicīgi bija vērot šumja dominanci, neko nerubī..konsekvence/stabils sniegums ir tas, kas atdala tādu šumi no pārējiem bomiņiem..
ja ņem vērā dažas citas tavas sporta prognozes, tad šumim spīd pjedestāls :D un kimi, manuprāt, ir viens no visu laiku pārvērtētākajiem F1 braucējiem..
...un kimi, manuprāt, ir viens no visu laiku pārvērtētākajiem F1 braucējiem..
daļēji var piekrist, labs jau viņš ir, bet ne tik cik daudzi vērtē..bet tās tik manas domas! ;)
Coulthards savulaik neizcīnīja 7 titulus, bet tas tā...
Tas vairāk kā salīdzinājums, ka Šumja laiks ir pagājis un nav ko tur penshjiem vairs līst- savu maximumu ir sasnieguši, tas ir tāpat kā Coulthardam vajadzēja aiziet no F1 līdz ar aiziešanu no makiem nevis māžoties ar jaguar un RB! ;)
manuprāt, ir viens no visu laiku pārvērtētākajiem F1 braucējiem..
Kimi skatāmākās gonkas bija makos- tagad džeks bauda dzīvi ar labu adrenalīna devu @ F1 un wrc! :shura:
ja ņem vērā dažas citas tavas sporta prognozes, tad šumim spīd pjedestāls :D .
ja runā par PČ hoķī, tad pirmā prognoze bija bullz eye :D
Tas vairāk kā salīdzinājums, ka Šumja laiks ir pagājis un nav ko tur penshjiem vairs līst- savu maximumu ir sasnieguši, tas ir tāpat kā Coulthardam vajadzēja aiziet no F1 līdz ar aiziešanu no makiem nevis māžoties ar jaguar un RB! ;)
Kimi skatāmākās gonkas bija makos- tagad džeks bauda dzīvi ar labu adrenalīna devu @ F1 un wrc! :shura:
ja runā par PČ hoķī, tad pirmā prognoze bija bullz eye :D
īstiem Šūmja faniem nav svarīgi, cik viņš labi nobrauks un neviens reāli domājošs cilvēks negaidīs no viņa uzvaras un sazin ko...
un salīdzināt Šūmja "atgriešanos" dēļ Massas darbnespējas ar Kultharda pakāpenisko karjeras norietu, manuprāt, ir nedaudz nekorekti :beee:
laikam tu arī starp rindām lasi, ko es salīdzinu! :doh:
buss sarkana barona revenge
Revenge, ne ta revenge, bet būs skatāms F1.
Skatos F1 gandrīz no paša sākuma un ir sekots visiem Šūmja panākumiem līdzi, ar pirmiem pleķiem no viņa puses būs kā būs, bet konkurences garu viņš turēs, par to esmu pārliecināts :D
Kvalifikācijā šumis būs trešais! Startā (kas šim ir padevies ļoti labi) izmauks pirmais, un ja Ferarri izturēs, tad pirmais pleķis pirmajā gonkā garantēts! Pieminiet manus vārdus! :):beee:
Kvalifikācijā šumis būs trešais! Startā (kas šim ir padevies ļoti labi) izmauks pirmais, un ja Ferarri izturēs, tad pirmais pleķis pirmajā gonkā garantēts! Pieminiet manus vārdus! :):beee:
HA HA HAAAAA :shura:
cmon, šumis ir ierūsējis nedaudz, formula ir miskaste, kādas tur cīņas par uzvarām?
cmon, šumis ir ierūsējis nedaudz, formula ir miskaste, kādas tur cīņas par uzvarām?
Varbūt formula nav miskaste, varbūt braucēji ir bremzēti! :shura:
Izskatās šūmis saprata, ka f-la ir miskaste un pats braucējs arī tāds- nekāds! :D
Šūmahers F-1 tomēr nebrauks :gygy:
http://esports.lv/motosports/f1/11082009-sumahers_f_1_tomer_nebrauks
Izskatās šūmis saprata, ka f-la ir miskaste un pats braucējs arī tāds- nekāds! :D
Šūmahers F-1 tomēr nebrauks :gygy:
http://esports.lv/motosports/f1/11082009-sumahers_f_1_tomer_nebrauks
hmm, varbūt tomēr ir vērts arī izlasīt to rakstu, pirms tik gudri irst... :beee:
A ko ta tu gaidīji, ka šis kā Ferrari pārstāvis tā arī pateiks, ka f-la ir miskaste un citus patiesos iemeslus? :D
A ko ta tu gaidīji, ka šis kā Ferrari pārstāvis tā arī pateiks, ka f-la ir miskaste un citus patiesos iemeslus? :D
un tas,ka pēc traumas kakls netur slodzi, nu nekādi nekādi nevar būt, ko?
to, ka sarkanās formulas šogad totāli nerullē, zina pat pirmklasnieki, kur nu vēl MS...
bet sazvērestības teoriju sacerētājiem, protams, iespēja izvērsties :cool:
un tas,ka pēc traumas kakls netur slodzi, nu nekādi nekādi nevar būt, ko?
to, ka sarkanās formulas šogad totāli nerullē, zina pat pirmklasnieki, kur nu vēl MS...
bet sazvērestības teoriju sacerētājiem, protams, iespēja izvērsties :cool:
Nju sazvērestība tur bij gan - Valensijas posmam katastrofāli bija ar biļešu pārdošanu. Pēc Šūmja paziņojuma bija ātri sold out. A tagad šamiem nebūs ne Šūmja, ne arī iespējams Alonso (sods) uz to sacīksti. :shura:
Nju sazvērestība tur bij gan - Valensijas posmam katastrofāli bija ar biļešu pārdošanu. Pēc Šūmja paziņojuma bija ātri sold out. A tagad šamiem nebūs ne Šūmja, ne arī iespējams Alonso (sods) uz to sacīksti. :shura:
ja ja, turpinām sapņot tālāk :D
Ja cilvēku sāks trūkt, tad visi šitie sodi kļūs arvien maigāki
**** ko tie Force India tais bākās sākuši liet? :shura:
Pagājušajā gonkā Fisikella pole position, tagad Sutil 2.starta pozīcija, tuklāt abi piloti arī Liuzzi ir desmitniekā, kur agrāk bija jācīnās vispār par iekļūšnu 2.kvalifikācijas kārtā! :eek:
moš Fisichella nevajadzēja pāriet uz Ferrari- kā nekā tikai 14.vieta šodien! :shura:
nespiid Zutilam tik augsta vieta finishaa, imho, jo baaka patuksha startaa buus :)
Bet nu eniivei sezonas laikaa speeku sameeri ir ljoti izmainiijushies, kas tikai interesantaak :ok:
Nu Raiko startā toč aizies garām Zutilam, jācer ka arī Hamim! :D
Nākamsezon ta jau manīs to spēku samēru, kad degviela tiks iepildīta visai gonkai, kautgan manā skatījumā tas gonkas padarīs tikai vienmuļākās, vienīgi kvalifikācija būs skatāmāka un objektīvāka!
Mby kādu arī interesē virtuālās f1 sacīkstes :)
lapas video:http://www.youtube.com/watch?v=r4cYBHSgtFw&fmt=18
www.F-1.LV
Alonso 3gadu līgums ar Ferrari (http://sportacentrs.com/motosports/f1/30092009-alonso_tris_gadu_ligums_ar_ferrari), tagad tik jācer, ka Raiko atgriezīsies mclaren! :)
bl, tieshaam pienaacis tas vecums, kad naaksies saakt par sarkanajiem muudzhiem fanot? :eek::(
bl, tieshaam pienaacis tas vecums, kad naaksies saakt par sarkanajiem muudzhiem fanot? :eek::(
tur visi ir muudzi itsevischi,tas fck pusnegrs!!!
tur visi ir muudzi itsevischi,tas fck pusnegrs!!!
par to muudzi pokuj, man maki vienmeer ir patikushi, neatkariigi no taa, kas tur brauc. Ok, raikonens makos nepatika
mljin, man tieši sarkanie vinmēr ir simpatizējuši, pat somu tajā komandā piecietu... bet Alonso... nez, grūti būs :yawn::help::grumpy::pffgetlost:
ferrari vnk būs nr.1 ar alonso priekšgalā, viņš palidzēs atīstīt formulu+vēl māk lieliski to noregulēt, jātur īkšķi par viņu :)
DeadlyShooter
10-01-09, 08:52
Nu atceroties kā Alonso gāja pie McLaren.. ****ējs tas Alonso ir..
atceries, ka ar alonso no nekurienes uzradaas un ar renault peec paaris gadiem izciinija titulu.
Tas chalis man ir paticis no pirmaas sezonas.
Tad, kad veel bija f1.lv kaa neatkariigs resurss, man peec vinja pirmaas uzvaras profilaa staaveeeja "Alonso peec 7 gadiem buus chempions". Nebija nemaz tik ilgi jaagaida
atceries, ka ar alonso no nekurienes uzradaas un ar renault peec paaris gadiem izciinija titulu.
Tas chalis man ir paticis no pirmaas sezonas.
Tad, kad veel bija f1.lv kaa neatkariigs resurss, man peec vinja pirmaas uzvaras profilaa staaveeeja "Alonso peec 7 gadiem buus chempions". Nebija nemaz tik ilgi jaagaida
Da tur vienkārši MCLR sūdus taisīja ar tehniku- viņa vietā vajadzēja būt Raiko vismaz 05 sezonā toč :beee:
Skaabene lien back :shura:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/8427552.stm
nevis skābene, bet kurpnieks :D
Šis gads būs jautrs, ļoti jautrs :)
Vismaz sākums noteikti..
http://www.formula1.com/news/headlines/2010/1/10359.html
jaunā mersedes izskatas lieliski,šumis pat izskatas jaunākas,kā daži labi citi piloti iekš f1,kas ir jaunāki par viņu :)
šumis izskatas jaunāks
Laikam piekjop veselīgu dzīvesveidu, sporto maz pie datora sēž.
http://www.formula1.com/news/headlines/2010/1/10359.html
jaunā mersedes izskatas lieliski,šumis pat izskatas jaunākas,kā daži labi citi piloti iekš f1,kas ir jaunāki par viņu :)
Prezentētas tika tikai komandas krāsas (bolīda krāsojums). Formula, kas tur bija ir tā pati vecā pagājušā gada BrawnGP. Jauno auto Mercedes prezentēs februāra sākumā!
:ok: :shura:
katru rītu pirms veselīgajām "ceptu kartupeļu un karbonādes" brokastīm uzvelk jaunu sporta tērpu, krosa kurpes un... ieslēdz Nintendo Wii + milzu ekrānu :shura:
nebūtu kāds labvēlis,kurš varētu pahostēt 24/7 rfactor F1 2009RFT spēles serveri?
Ieslēgts apēd 40mb ram,cpu vsp neēd,internetu nezinu 20-60kb~~ kad nedaudz vairāk tauta sanāk. PM man,ja kāds var izpalīdzēt.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.