View Full Version : ar kuru dzelzi problēma? gari pīkstieni..
Sveiki!
Šodien saliku visu iekš keisa, iepriekš viss stāvēja uz galda. Viss bija okei, līdz šim vakaram. Saliekot iekšā visu keisā, neslēdzas iekšā pc..
Ir DFI EXPERT plate uz s939.. Kad slēdz iekšā, sāk pīkstēt gari pīkstieni, deg trīs lampiņas.. Cik saprotu, tad apstājas pie RAM detect.. Mainīju ramu, nekā.. Tas pats. CMOS nelīdz..
Kas varētu būt pa šaizi?
Paldies!
saliec visu pa jaunu! iznjem aaraa katru komponenti, bacu izvelc!
Gari pīkstieni visu laiku nozīmē, ram error, pārliec citos slotos ram.
Noņem Jumper no Clear Cmos!!!! :D
Bet noteikti kautko esi aizmirsis izdarīt, ņem ārā un lēnām visu liec no jauna!
RAMi tika likti citos slotos.. Tika izmantota arī cita operatīvā.. Visu esu pārskatījis, viss it kā normāli sasprausts.. Baterijas izņemšana arī nelīdzēja :(
Par to īso jāpārliecinās..
ramus pa vienam laidi?
manam expertam pēc katras ramu izņemšanas un cmos reseta vajg vienu ramu ņemt laukā lai kasti iebūtotu un tikai tad var abus likt
Iepriekš biju mēģinājis vienu ddr400 apacer ramu 512mb ielikt tajā slotā, kur bija mushkin rams.. (dzeltanajā), negāja.. Pēc kādām 30min ieliku oranžajā (blakus), viss iet pagaidām! Tātad mātene nav aizgājusi.. paldies dievam! ;) Tagad vajadzēs mēģināt likt atpakaļ savus mushkinus..
Liku savus mushkinus iekš citas kastes (P4).. Tam pc dēļ pc coolera nevar izņemt 1 256mb ramu, ieliku blakus 1 savu.. Slēdzoties iekšā izmeta bsod.. Restartējoties, ielādēja windowu, bet izmeta kaut kādu dīvainu erroru.. Bet nu tas tā.
Izskatās, ka tomēr mushkini dead.. Redzēs.. :cool:
P.S. Vai tomēr mātene iet prom lēnām? :(
EDIT: Mēģināju savus mushkinus laist jebkuros slotos, nekā - pī pī pī utt.. :( Ieliku 1 citu 256mb ramu iekš dzeltanā slota, kurā visu laiku godam kalpoja mushkini, iet ka vajag.. Izskatās, ka mushkini nomiruši, vēl patestēs pie citām kārbām. Tagad nāksies sēdēt uz 256mb rama, kamēr atnāks no RMA mani "jaunie" rami :D
Ieliku citā pc pa vienam modulim, jo dualajā nevarēju salaist (traucē cpu cooleris). Abi rami iet kā vajag. Laidu memtest - viss ok :confused: Kāpēc uz mana vairs nevēlas strādāt? :mad:
Distancerus neaizmirsi pie keisa pieskrūvēt?
Distancerus neaizmirsi pie keisa pieskrūvēt?WTF? :confused:
A voltus jamiem normaalus iebaroji? Bija man Mushkin Redline rami, vini miileeja lielus voltus, citreiz karinaaja kasti ja nebija nobaroti. Kaadas seerijas tev ir?
Distanceri ir taadas skruuviites kuras ieskruuvee keisaa, lai buutu starpa starp maateni un keisu, uzliek maatesplati un tad skruuvee skruuves iekshaa (sanaak ieksh distanceriem).
Jā, protams, tie ir ieskrūvēti :) Es voltus liku tādus, kādus tie prasīja ;) Pie tiem tāpat tie nevēlējās strādāt.. Bet pie default (2.5V) uz citas plates strādā kā nemetas (P4, assrock mātene utt.)..
ar ramu bija gadijies lidzigi ka neiet, bet isteniba ieet.
neatceros kas lidzeja,bet nu megini notirit kontaktus ar spirtu.
ar ramu bija gadijies lidzigi ka neiet, bet isteniba ieet.
neatceros kas lidzeja,bet nu megini notirit kontaktus ar spirtu.
Pats saprati ko pateici, vai iepriekšējos postus nelasiji? RAM citā kastē iet, citi RAM DFI platē iet!!!!!!!
Šodien izdomāju pamēģināt vēlreiz ielikt savus mushkinus.. Ieliku 1 ramu iekš dzeltenā slota, viss aizgāja! Slēdzu ārā, ielieku otru (2 dzeltenajā slotā), nekas neiet.. Izņemu tikko ielikto - tāpat nekas neiet.. Visādas kombinācijas liku - nekā.. :( WTF? :mad:
Pagaidām man biosā stāv DRAM 2.6V.. Kā lai uzlieku lielāku ~3.2V, tā lai nenosvilinu 256mb ram, kuram ir 2.5V? (doma - palielināt voltāžu un ielikt tad mushkinu (kāds kaut ko tādu jau teica))
Pāršuvu biosu uz jaunāko, ko piedāvā DFI. Iepriekš bija modētais bios. Bet tagad viss iet, kā agrāk gāja! :) Cerams, ka viss ies turpmāk tāpat, kā tagad :D
Paldies visiem par ieteikumiem! :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.