View Full Version : Uzmetējs=enemy
nu tā šitajā topikā (http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=6155) enemy uztaisīja savai web-kamerai izsoli, pats skaidri un gaiši uzrakstījis, ka sākumcena ir Ls5, kurus es arī nosolīju un tā arī paliku vienīgais solītājs līdz beigām, bet nu viņš prasa no manis Ls10
tā vien izskatās, ka kameru man nedabūt pa nosolīto cenu, bet it kā jau būtu vienalga, ja vien nebūtu kādam citam domāta
tad nu labāk ar enemy darījumos neiesaistīties
mjaaa nesmuki. ja neesi gatavs paardot par nosoliito cenu, tad netaisi izsoli ibio!! kaarteejais kapeikpiseejs :(
njā baigi debīli izrīkojas, laimīgam būtu jābūt ka kāds i 5ci dod. Ja negrib lai paņem lētāk ta nafig izsoli vajag.
viņam varētu piešķirt kādu nejauku titulu mosh?
DeadmaroZ-TLOTL
03-10-07, 16:22
Gaidu PM no enemy un pagaidaam vinam bans!
kā viņš tev PM nosūtīs, ja viņam bans :confused:
Gaidu PM no enemy un pagaidaam vinam bans!
Muahhhh :D
Ģeniāli! :D
Dead,tās ir sekas no kodiena tipogrāfijā? :D :D :D
drunk_lizard
03-10-07, 16:46
kaspars apleejies.....
niklass arii jaamaina tituls no lietprateejs uz kaut ko atbilstoshaaku.
Cieteejs. Apmetamais. Ljoljiks. Dura.
Nu kaut kaa taa :)
nez vai - tā te jau ir gadijies iepriekš un nez vai titulu uzreiz vajadzētu .....
kaut gan ...... "dura" skan sasodīti labi, man, personīgi, asociējās ar masjaņas sēriju par zirdziņu dāvanā ..... eu, dafai man arī "dura" vajag, man tomēr patīk :D
DeadmaroZ-TLOTL
03-10-07, 16:58
Dead,tās ir sekas no kodiena tipogrāfijā? :D :D :D
pricom te tipograafija? Ja cilveeks kaucko izsola un ja beigu beigas nepardod par nosoliito cenu tad taadam te vietas nav un basta!
kā viņš tev PM nosūtīs, ja viņam bans :confused:
Shajaa forumaa PM nobanotie useri var suutiit , juusu miilulis DL****ingtubijs ar ir nobanots , bet tas vinam neliedz paareejiem suutiit PM
sharix
Dura jau ir patenteeta :D
http://klab.lv/userinfo.bml?user=laumina
drunk_lizard
03-10-07, 17:05
dead, kur mans troll sjajaa forumaa?
riikojies :D
Kūm - es jau ne visu duru dura gribu būt, bet dura vulgaris .... piedur vienkārši :)
tipa caur slīpsvītru - dura / spekulanc or smthng :)
Viennoziimiigi "lietprateejs" skan nodraazti.
"Dura" buutu bezgala ceeli un saprotami :)
P.S Ir laba krievu filma "Dura" :)
Spekulanc :D muahhh :D
deads nebija vakar tipografijaa un uz kodiena neuzravaas, visi bija pilnigaa pip..., i musejie i jusejie :D
drunk_lizard
03-10-07, 17:27
trolli man!
Jāatcerās vecā ineta komunikācijas aksioma - DFTT. Njefig tev trolli, d_l ?
ble vel jus nevarat nomierinaties
nah jāizvelk mēnesi vecs topiks :confused:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.