PDA

View Full Version : Kā noshaareet diskus lokaalajaa tiiklaa ieksh WXP SP2

Skarbais
01-11-06, 21:22
Probleema taada. Pie shaaring opcijaam uzliku lai disks tiek shaareets, taapat ar my documents mapi.

Bet fig no kompja kam vajadzeetu tikt klaat izlec pazinojums ar domu ka vinjam nav permisiju piekluushanai manam kompim...

Ko lai dara baigi vajag lai mana tiikla juuzeri tiek klaat diskam :o

Firewall defultais WXP.

artissco
01-11-06, 21:34
man tas pats bija, restarteeju pc un it kaa viss aizgaaja :D

asgards
01-11-06, 21:35
kad saviem workstationiem liku autopatcheri šis piedāvāja kkādas opcijas šāringam dizablēt ... līdz ar to ieguvu tieši to pašu ko tu, winxp kastes viena otru redz, bet šārēm klāt netiek ...
atrisināju sterverim piemountojot winšāres un sambojot to uz userkastēm :D baisi bet iet ...
laikam būs jāpaņemas tuvāk ar šo probl

Skarbais
01-11-06, 21:36
Es restarteeju tikai savu svalku, domaa paareejaas arii vajag restarteet?

kiwi
01-11-06, 21:53
Uz NTFS vajag ne tikai share salikt, bet arī permissions tabu salikt, kad taisi right click -> properties.

JANKS
01-11-06, 21:57
principaa es pagaajushonedeelj arii ar ****o padarbojos (tiesa gan taalaak par pingoshanu bij slinkums liist un arii nebii vaidziibas) nu vo compji bii sasleegti caur hubu (divi gab.) arii tas pats XP SP2 integreetais muuris utt. bet secinaajums bija viens kameer iesleegti firewalli tikmeer pat pings negaaja un liidzko atsleedza taa aiziet... !!! tev visi neta protokoli vaidziigie i salikti uz visaam kasteem?

Jav
01-11-06, 23:24
Networka setupaa ejot atljaujam protams shareet un tur kur dotie varinati kads tiikls buus liekam 2. piegajienaa pasu pirmo.. ta teikt pirmos 2 laizam garam... Naz man ar visiem muuriem sitais iet oki doki...

Kuuminsh
01-12-06, 15:24
Parole adminam ir ?
Peec nokluseejuma XP GP ir noteikts ka useri BEZ PAROLES var logoties TIKAI LOKAALI!
99% gadiijumu probleema ir tieshi shajaa apstaaklii.
Risinaajumi:
1) uzlikt uz shaareejamas kastes adminam paroli
2) GP uzlikt ka useri bez paroleem var piekljuut kastei arii caur tiiklu.

Skarbais
01-13-06, 00:14
Oki Velis luudzu pasaki detalizeetaak kaa izpildiit tevis ieteikto pirmo punktu...

Jo esmu galiigs shmurge tiiklu lietaas...

Ha_Ha
01-13-06, 09:33
safe mode -> user accounts -> admin ->p***word change (imho) :confused:

edit: kruta - vārdam p a s s word ir cenzsss ;)

Skarbais
01-13-06, 12:50
****e liku LP4 WXP un neatceros vai kaads lika permisijas...

Mosh pameeginaat reinstall???

Ha_Ha
01-13-06, 13:21
nu neāksties... kāpēc uzreiz reinstall?!? paskaties kāda ir situācija - iekrāmējies safe modē kā adminis un iečeko kas notiek :rolleyes:

arno
01-20-06, 18:12
Tur var būt atkal 100'n 1 iemesls - tipiskākais - visiem wxp bez domēna jāapskata "Network access: Sharing and security model for local accounts" - jābūt "Classic", ja aizliegts "Guest" accounts.