EOZ >
Hardware >
Audio > Lanparty UT Ultra-D dīvainības ar integrēto skaņaskarti!
View Full Version : Lanparty UT Ultra-D dīvainības ar integrēto skaņaskarti!
Redlinabass
02-12-07, 16:25
Tātad man ir šāda plate ar to iespraužamo skaņas kartīti, bet lieta tāda, ka es itkā visus tur driverus sagrūžu, bet ja skaņaskartei ir uzliks viena izeja nu ķipa 2.0 tumbām, tad ir manāma čarkstoņa klausoties mūziku un kapājot kādu spēli, ja uzliek uz 4.0 tad čarkstoņa ir nedaudz mazāka, bet tomēr manāma un veigās uzliekot uz 5.1 tad čarkstoņa pazūd, bet 5.1 man neapmierina, jo tumbas ta nav kas 5.1 atbalsta un sanāk tā ja spēlē spēles un esi pagriezies ar muguru pret runātāju tad neko nedzirdi un tomēr 2.0 tumbām vajadzētu tikai vienu izjeju, bet nečarkstošu! Kas varētu būt pie vainas vai kā novērst šo problēmu?
Tātad man ir šāda plate ar to iespraužamo skaņas kartīti, bet lieta tāda, ka es itkā visus tur driverus sagrūžu, bet ja skaņaskartei ir uzliks viena izeja nu ķipa 2.0 tumbām, tad ir manāma čarkstoņa klausoties mūziku un kapājot kādu spēli, ja uzliek uz 4.0 tad čarkstoņa ir nedaudz mazāka, bet tomēr manāma un veigās uzliekot uz 5.1 tad čarkstoņa pazūd, bet 5.1 man neapmierina, jo tumbas ta nav kas 5.1 atbalsta un sanāk tā ja spēlē spēles un esi pagriezies ar muguru pret runātāju tad neko nedzirdi un tomēr 2.0 tumbām vajadzētu tikai vienu izjeju, bet nečarkstošu! Kas varētu būt pie vainas vai kā novērst šo problēmu?
ieteikums ir nopirkt jēdzīgu skaņas karti :D
Redlinabass
02-12-07, 16:41
ieteikums ir nopirkt jēdzīgu skaņas karti :D
Itkā nebūtu kur naudu likt :D :D
Itkā nebūtu kur naudu likt :D :D
uzraksti salatētim vēstuli :D
Vai tad tik ĻOTI traucē? Es dzirdu arī čarkstēšanu, bet tikai tad, ja nekas neskan, un tikai caur austiņām. Skaŗuņos viss oki.
Redlinabass
02-12-07, 17:36
uzraksti salatētim vēstuli :D
Tu padomā cik vēl tālu līdz ZS :D
Njā tā čarkstēšana bija pat ļoti liela, bet tagad visu pats salaboju :cool:
Bija nepieciešams pārlikt citus audio driverus :p
ar to jau vajadzeeja saakt pirms postoshanas
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.