View Full Version : Vajag palidzibu Intel ocosana...
Tatad paraksta esosa sistema... Magjiskaa linija FSB 160... Augstak neiet, megjinaju pa tieso 200, lai nebutu pci-e frekvences klokotas, bet nu nesanak nekas... Varbuut ir kaut kas, ko vajadzetu atslegt? Nedomaju, ka mana CPU griesti ir 3,2GHz pie tam ar stock voltazu... Ka ar tiem reizinatajiem, itka jau vajadzetu but iespejai no 14-20 mainit, bet biosaa ebnaktiva ta iedalja... Pliiz help! :o
PS. Palugsu HX_unbanned saja topika nepostet!
Kautkādas čipseta voltāžas cēli?
Pamēģini SP2004 palais pie 160FSB, ja failos, tad 70% ka procis netur, ja nē, tad skaties, kas ar plati notiek.
Vajag detalizeetaaku info? Kaadi spriegumi, kaa ar PCI-E, PCI LOCK.. Kaada dzese.. kaada temp. u.t.t, Rami Taimingi...
Palasi sho:
http://www.viperlair.com/reviews/cpu_mobo/msi/intel/lga775/915pneo2/p4.shtml
Interesenati... @ default RAMa testa praimaa95 paiet 1 sekunde matesdelis sak siikt un izlec errors... tas pats notiek ar visadam ram kombenem... Savukart CPU ir 100% stabils pie fsb 164 (3,28GHz)- talak seko necelsanas... Laikam mobo limits... Cipsetam iegrudu 2V procim 1,475V (tas ta uz atru roki...), abiem temperaturas ir idealas... Chipam neparsniedz 35, procim pie slodzes kartigas 58, bet parasta rezima zem 45°C... Eh, jaiet jaturpina meklet vajo vietu...
Pamociju kasti... CPU uz 3,3GHz iet ar stock voltiem un neko vairak ka defaultaja nekarst (tatad potencials ir...) tapatas izdevas sasniegt magjisko FSB 165 liniju :D Cipsetu piebaroju ar 2V- nezinu cik isti vajag, jo ir stabils ari ar 2,2 un 1,8... RAMs Aeneons tur 660 3-4-4-10 pie 2V taka grab (vienigais Prime95 failojas, bet taka ari pie stock un downkloka, tad secinu, ka konflikts ar to softu...). Secinu, ka virs PCI-X 110MHz ta plate vairs neiet... Savukart pie 200MHz FSB netur vairs procis tos 4GHz (varbut veel atradisu kaa pielauzt tomer tureet)...
Laikam jatais aplates upgreids uz vismaz 945P chipsetu. :(
Vispar ar AMD bija mazaks cakars un leilaks gandarijums... :D
Non, i945 ta pat arii ka i915 chipsetam pastav tas divains glluks ar FSB 166Mhz (priekss def. FSB133Mhz prociem) un FSB266Mhz (priekss def. FSB200Mhz procesoriem)... Nepazzelo naudu, un pannem m/b uz i955X ;)
Kautgan, tava vietaa es pagaiditu to isto plate, kura ssuportes Conroe CPU, jo tagadejas i975 revizijas to vel nespej piedavat...
P.S. vismaz man ta liekas :rolleyes:
Eh, tagad japasez uz siis pagaidu kastes.. un tad jau rudenii... :D Blj, buutu es zinajis sito triku, ibio! Nebutu vispar njemis! :mad:
Jaunakais un pedejais jaunums :D Abi RAMi stabili ar stock voltiem iet uz 3-4-3-4 pie 660MHz (moz pat atrak), tacu viens no jamiem jau no dzimsanas ir beigts :(
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.