View Full Version : Mg Zr
Griibeju uziinat, varbut kadam bija(ir) saskarsme ar sso auto? Vai kadu citu sso razzotaju modellu? Der arii atsauksmes no Rover lietotajiem. Vienkarssi passam(un pazinnam) nekad nebija pieredzes ar angliu auto markam.
P.S. Pladies par atsauksme :)
Pašam tāds nav bijis gan,bet ko teikt ir.Angļu auto diemžēl ir angļu auto.Ir problēmas ar visādiem sīkumiem,it kā nekas traks,bet kaitina.Konstrukcija- nu reāli tā ir kāda 90.gada Honda,tikai uzlabota.Motori ir angļu,pietiekami labi,bet ne izcili.Ritošā-so,so,pie mūsu ceļiem var būt visādi.Turklāt,tā kā Rover ir oficiāli bankrotējis,tad atklāts paliek jautājums,kā ar servisu un visu pārējo.Tā ka iesaku labi padomāt,pirms ņemt.
bija man 2gadus honda civic (96) piecdurvju hechbeks (ne taads, kaadi pliki braukaa pa Riigu, bet bish vizuaali nopakots, kas sho auto padariija stipri izskatiigaaku kaa 1.4l un citas plikaas versijas), kas ir 1:1 ar rover 4xx seeriju tajos gados. shobriid uz rover 45 ir taads pats auto, tikai ar pamatiigu feisliftu. 2gadu laikaa ieguldiiju 50Ls.. nezinu, nesuudzeejos, man auto jau nu ljoti patika. labs spridzeklis bija, uz spici ar vareeja aizbraukt... (MUAH) ak, jauniiba :D :D :D
par rover 75 nekas labs nav iisti dzirdeets......
EDITED: nu un ka bankroteejis? domaa ka daljas nevar dabuut? BS....
Tominj,maldies.Tas Rover ir iepriekšējās paaudzes Honda Concentro,nevis tas Civic.
tolx, maldies tu... ne velti es liku bremzhu kluchus, kas bija razhoti prieksh rover 4xx, ne velti man viss kuzovs, panelis, piekare utt bija 1:1 ar rover 4xx un tagad ar rover 45
sameklee honda civic 5durvju (piemeeram 96-97 gada) un rover 4xx (95-96 gada) un rover 45.. pieveer uzmaniibu durvju rokturiem, panelim utt......
pieņemsim.... tāpat tas ir angļu auto.Ar visām no tā izrietošajām sekām.Tad jau labāk tiešām to hondu,ja gribas angļu piesietienu,tad var atrast to 5d hačbeku,kas tika anglijā ražots.
Esmu redzejis to autinju dzivaja, dzirdejis ka jams ruuc - siikums bet patikami. Izskatijas (nu protams ne objektivi) ieperosha manta - vismaz interjers izskatas pabeigts, stils bik pat ieliek japanjiem.
Katra zinja [atiesiba ir tada ka MG koncerns ir sleegts (bankrotejis) un detaljas ka taadas tiek progrnozetas nakamajiem 5-10gadiem ne ilgak
es jau neko,bet iepriekšējais variants,pirms šitā stulbā feislifta(vēl ar apaļajām lampām) izsktījās krietni vien labāk.
Katra zinja [atiesiba ir tada ka MG koncerns ir sleegts (bankrotejis) un detaljas ka taadas tiek progrnozetas nakamajiem 5-10gadiem ne ilgak
mlja, kas, vai tad visi liek rover utt origjinaalaaas daljas....? vai tad nepastaav neviens, kas razhotu daljas shiem auto? da sviesti juus esiet, atradushi mega ekskluziivo auto, kam daljas nevarees dabuut.... psc
tu esi aizmirsis vienu likumsakarību:jo retāks auto,jo dārgākas rezerves daļas,po,orģināls vai ķīniešu.
mlja, kas, vai tad visi liek rover utt origjinaalaaas daljas....? vai tad nepastaav neviens, kas razhotu daljas shiem auto? da sviesti juus esiet, atradushi mega ekskluziivo auto, kam daljas nevarees dabuut.... psc
nu pag, imo nejau par original detaljam tas bija teikts (Fifth Gear raidijuma bija tada runa), bet par detalam ka tadam! Rover nav tas popularakais auto, ka piem. Audi vai Zhigulis
Katra zinja, netaisos te fleimot par MG, pasham shkjiet tiiri pievilcigi autinji
Hvz, varetu gadities ka BS, tomer ta garmatainaa par to visu staastiija :D
Pats tagat braucu Ar Civic tas kas skaitaas Amglu versija un ir ekvalents 4** seerijas Rover. Idejalnij afto. Detalas leetas un nekas nepliist pfu pfu,,,
Vai meeli mezgaas... Jameson dara savu....
vispār,gaidām Poller,kurš varētu pats paskaidrot,kam viņam šī informācija un kādi plāni.
Pats tagat braucu Ar Civic tas kas skaitaas Amglu versija un ir ekvalents 4** seerijas Rover. Idejalnij afto. Detalas leetas un nekas nepliist pfu pfu,,,
nu, par taam detaljaam saliidzinot ar to gadu 3d civic, es neteiktu gan... bet nu man jau patika auto
Palasiju Juusu diskusiju :) teikssu godigi, ka Hondas un MG radnieciiba man bija parsteigums.
Uzprasiju tapeec, ka vakar viena auto tiirguu redzeju sso(MG) auto. Sevisskki patika salons, izskatas uz godam 8) bet cena likas kaut kada aizdomiga... ~3500Euro par 1997gada auto :o it sevisskki dell ta, ka nekad nebija saskarsmes ar angllu auto (nee man, nee pazinniem).
btw: Rover, MG, Land Rover un Rols Roise (laikam klludijos preciza nosaukuma rakstissana :o ) pieder(-eja) BMW koncernam.
P.S. anyway, paldies par padomiem, par dalissanu ar pieredze :) :cool: bet es te passtukoju, un pagaidam pannemssu SAAB 9000... Labs, parbaudits auto :cool:
BMW koncernam pieder tikai Rolls-Royce.Jā,agrāk piederēja gan Land Rover,gan Rover gan arī tas MG.Bet nu tur no BMW visai maz ir.Tik,cik Rover 75 tika izstrādāts BMW vadībā un Range Rover tika pie BMW motora.
Bet par to Saab 9000... Nu labāks par šo MG jau nu gan viņš būs.
SAAB bus O'k ;) es jau ~ gadu uz lidziiga biju braucis, labs un liels auto.
Ka minusu, var skaitit 2.0L Turbo motora labu apetitu :D toties komforta (komplektacijas) zinna ir izcils auto :cool:
P.S. par savu samera nelielu cenu.
Pag tev tach ju Saab bija ne?
Musu gjimenei savlaik bija 9000CSE (lukss tipa), ari 2.0T, veeras kudi labak par tagadejo brand new Honda Accord ar VTi 2.0l.
Par to eshanu arii so-so, ja audzina raxturu un brauc uz noteiktajiem apgr., tobish 90kmh tad jamam bija "eco" rezhims uz 4-5l uz simtu :cool:
Izlasīju avīzē ka arī Toms braucot 9-tūkstošo, un pie tam esot ieguvis par visai labu ciparu...:D
Gandriiz bija ;) toreiz bija 2.0NonTurbo...
Domaju pec paris gadiem pannmet 9.5 Aero :cool:
Izlasīju avīzē ka arī Toms braucot 9-tūkstošo, un pie tam esot ieguvis par visai labu ciparu...:D
vai jaunajaa numuraa nav rakstiits ka saabs ir nomiris un tiks dziits uz shrotu? :D :D :D
khe,Saab ir jāņem tagad,kamēr vēl ir.Nav garantijas,ka tuvākajā laikā to bodīti neaizklapē.:(
hehz, taadas bodiites neizmirst
to tu pasaki GM vadībai.Pašreizējos apstākļos Saab nav konkurētspējīgs.tas uzņēmums nekad nav nesis peļņu un nenesīs.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.