View Full Version : iesakiet prorammu mp3 apstradei
iesakiet prorammu mp3 apstradei lai es vareetu no parastas dziesmas panemt tikai fonogrammu, vai melodiju !!!
cerams domu saprataat!
HX_unbanned
03-06-06, 19:49
2. Sound Forge 8
1. Cool Edit Pro 2
ar siim 100% varees to lietu izdariit ?
HX_unbanned
03-06-06, 19:55
Abas šīs progas ir augstas klases softi muzona rediģ''ešanai, apstrādei un vēl sazin kādām izdarībām. Ja neiet pie sirds, vari sīkāk pazondēt - man pietiek ar šīm.
BTW, varbūt mērķi varētu pateikt - kā tad varosi :) to nabaga mp3 ???
100% to izdarīt nevar,taču šīs programmas ir labākās,ja vajag mēģināt izveikt ko tādu.
Abas šīs progas ir augstas klases softi muzona rediģ''ešanai, apstrādei un vēl sazin kādām izdarībām. Ja neiet pie sirds, vari sīkāk pazondēt - man pietiek ar šīm.
BTW, varbūt mērķi varētu pateikt - kā tad varosi :) to nabaga mp3 ???
man tikai paaris dziesmas jaapaar taisa vajag fonogrammu uz zotonvakaraa kopiigi zzales prieksaa nodziesaasim!!
mos tev skyps ir ?
HX_unbanned
03-06-06, 19:59
Heh - kuram tad nav :) PM ja gribi kautko sīkāk ...
imo ne ar vienu no tam progam izkasit fonogramu no texta nevareja. vismaz es savlaik centos nihuja negaja :confused:
HX_unbanned
03-06-06, 20:02
Ar kuru versiju? Vari apskatīt Changelogu ...
jautājums,kas par dziesmām? vai nav iespējams kaut kur uzrakt jau esošu karaoke versiju?
Cik esu lasiijis, peetiijis, proveejis, ar mp3 to kvalitatiivi un pilniibaa NAV iespeejams izdariit :)
Vai nu dziesma izklausiisies izvarota un peec tam nodiiraata, vai arii peec atvaardoshanas buusi izveidojis jaunu muuzikas shanru - shurljimurlipops(vai kalbass vai reps). ;)
Ja nu kljuudos, laipni luugtum siiki un smalki izstaastiit kaa :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.