View Full Version : PSU "san" <- skanja taada
Savajadzeejaas jaunu PSU. Klusums man ir ljoti svariigs, taapeec nopirku Zalman ZM360B-APS (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=195).
Ventilators nav dzirdams, liels prieks par to, bet kaut kur no PSU iekshienes naak diivaina skanja. Kaut kas starp circenja chirksteeshanu, saneeshanu un shnjaakshanu. Nu, nevaru izdomaat vaardus prieksh taa... Nav arii paaraak skalja, bet mani kaitina. Vistrakaakais ir tas, ka skan arii tad, kad kompis izsleegts! Viss, kas vajadziigs - PSU pierubiits pie maates plates un elektriiba klaat. Testeeju pie 3 dazhaadaam maates plateem, divaas dazhaadaas eekaas, visur tas pats. Taatad PSU vainiigs.
Nav man tagad skaidriibas, ko dariit. Vai taada skanja ir normaala paraadiiba vai nenormaala? Kaut kaa dumji - citi baroshanas bloki taadas skanjas neizdod, bet shitais saucas Ultra Quiet. Taa kaa nevajadzeetu buut normaali, ne? Varbuut kaads ir darbojies ar baroshanas blokiem, varu aizbraukt ciemos, noskaidrot, vai jaamaina pret garantiju, vai tas ir "normaali", un esmu iegraabies?
Tāds mazs offtopiks: kur un pa cik tādu dabūji?
Jaajautaa ko tu ar to briinumu baro, nekaads uuber power jau nav! :rolleyes:
Dabuuju m79 (http://www.m79.lv/product/single/group/18/vendor/81/product/3063/ZALMAN_360W_ATX_PSU__ULTRA_SILENT).
Uuber power toch nav, bet ne man overclocking, ne gaming video kartes tuvas lietas. Man svariigi, lai sanjemtu to, ko sagaidu par taadu naudu - kvalitaati un soliito klusumu. Bet nava tas klusums, nava... Nu kaa var izsleegts kompis dziedaat?
BS, nu un ka tur ir uzliimiite ar Ultra silent manam OCZ arii uzrakstiits kautkaads whisper tehnology ar tavu konfigu arii shis OCZ buutu nedzirdams, bet arii pie lielas slodzes nav nekaads skaljais- taa ka bija veerts padomaat! ;)
Bija man tas pats vecajam baroklim, kad pieliku jaunu video, šis kādu laiku gāja norm., bet tad sāka sīkt (moška nevilka), apnika, nopirku jaunu! :)
Liela slodze, maza slodze, bet ir runa par gandriiz 0 slodzi, kompis tachu nav iesleegts!
Jaa, ir dzirdeets, ka baroklji ar laiku var saakt siikt, bet mans tachu pilniigi jauns...
nu ko tad vienkaarshi suuds patraapiijies. nes apakalj un saki, ka nepatiik.
visticamaak, ka siic kaads no spriegumu reguleejoshiem tinumiem. ja veelies attaisi un paklausies no kurienes naak skanja. atrodi vainiigo "spoliiti" un uzklaaj vinjai krietnu pljecku gumijas liimi vai silikona smeeri, kas sazhuus un veidos gumijotu masu.
mans FSP Fanless 300W arii saacis pretiigi siikt, un neiet. Nesiishu uz garantiju.
Tā ir ne tikai ar zalman, bet arī ar Akasa barokļiem - pilnīgi visiem!!
Pievieno barokļa vadu pagarinātājam, kam ir izslēgšanas poga. Tiklīdz atvienosi barokli no tīkla, sīkšana pāries. Vai arī katru reizi dīrā ārā vadu no barokļa pēc datora izslēgšanas...
Tas nejaukais sīcējs ir ,PSU Sntandbay sprieguma barosanas bloka impulsu Transfomators.Normali tam tā nav jabūt.Ja baroklis ir jauns un ubercool tad var nest uz grantiju un kasities,bet ja vecs tad taisnot rokas un meklet epoksīida sveķus.Pielauju ka varētu but valā trafa serde,vai impulsi ir tik zemu frekvenci ka tā ir dzirdama.12-15Khz.
nu ko tad vienkaarshi suuds patraapiijies. nes apakalj un saki, ka nepatiik.
visticamaak, ka siic kaads no spriegumu reguleejoshiem tinumiem. ja veelies attaisi un paklausies no kurienes naak skanja. atrodi vainiigo "spoliiti" un uzklaaj vinjai krietnu pljecku gumijas liimi vai silikona smeeri, kas sazhuus un veidos gumijotu masu.Ar silikona smeri, tu biji domājis siltumu vadoso pastu vai celtniecibas silikonu ?
Driiz nomirs. Tas taa peec pieredzes, divu nedeelju laikaa atstiepa "kaajas" :D
Zalman baroklji vispaar meesli. (ne oc normaals, ne nezjeeliigs klusums)
Ar silikona smeri, tu biji domājis siltumu vadoso pastu vai celtniecibas silikonu ?
celtnieciibas silikonu.
Mans fsp bs2 2.2 500w arī sīc jau no nopirkÅ¡anas dienas :|
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.