PDA

View Full Version : problema ar usb wireless adapteri!

pumpis
01-30-07, 22:12
tatad ir man sitada bezvadu tikla karte
http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=page%3D2%26cid%3D1115416835852%26c%3DL_ Content_C1&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&SubmittedElement=Linksys%2FFormSubmit%2FProductDow nloadSearch&sp_prodsku=1115416827517
taada lieta kad piespraudu vinju pie PC caru usb pat apaksa piet startupa nekas neparadijas ka ierastts winXP! lab ! ieinstaleju kipa draiveri! kuru tur taja linka novilku un apaksa startupa uzmetas tads klucis ar wifi apzimejumu! domaju viss ies! bet kad patur peli virsu tur paradas uzraksts disable ! nu tad uzklikoju ar peli uz tas ikonas un atveras logs kur kipa pogas refresh un conect nu kipa lai samekletu tuklu un piekonektetu bet uz tam pogam nevar uzspiest! es ta domaju ka tas ko es uzinstaleju naw draiveris bet tikai softs prieks tas kartes nu lai rada tiklus pie ka piekonektet bet t ne draiveeris! taja draiveru mape ir atseviska mape ar 3 draiveriem ! nu kautkadas jaunakas versijas! domaju njemsu un manuali uzinstaleesu bet atkal neka! tajas mapes ir faili .sys formata un tapat uzinstalet newar! tad iegaju control paneli un kur pievieno ierices bet tur pat neuzrada ka tada ir pievienota! vadu parspraudu visos usb bet nekas nemainijas! uz tas tiklenes ir divas LED! viena Power kas dega bet otre Link ka s nedeg! domaju ka vads pie vainas atradu modema vadu tadu pasu un iespraudu bet tikunta tas pats un ta lampa nedeg! kas varetu but pa vainu un ka piedsabut to karti dzivot?

sharix
01-30-07, 22:33
links ir dead

pumpis
01-30-07, 23:01
ka saprast ir dead? pati karte? nevar but jo vinju atnesa sencis no darba a vinjam tur viss iet! a man ne!

mursis
01-31-07, 03:16
tatad ir man sitada bezvadu tikla karte
http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c...u=1115416827517

tev saite nestraadaa uz tavu adapteri liidz ar to gribedaams nepalidzeesi jo nezin kaads tev tas aparaats.

P.S un principaa no saakuma draiveri buut jauzinstalee pirms to spraud iekshaa. un tos draiverus var novilkt no taas pashaas linksys lapas (http://www-lv.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Content_C1&childpagename=LV%2FLayout&cid=1136592096769&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper) tikai izveelies ko tev vajaga, to nosaukumu var redzeet uz pasha adaptera.

DeadmaroZ-TLOTL
01-31-07, 08:13
ko juus te cilveekam mulkiibas staastat , nu winda prosta neatrod to devaisu un taapec arii nekas neshancee , pameegini pie kaadas citas kastec ko vina teiks , mazums kauckas nesot nobeidzies un cik ir redzeets ka uz viena pc dzelzis straada a uz cita nekaa

IronSoul
01-31-07, 08:15
ko juus te cilveekam mulkiibas staastat , nu winda prosta neatrod to devaisu un taapec arii nekas neshancee , pameegini pie kaadas citas kastec ko vina teiks , mazums kauckas nesot nobeidzies un cik ir redzeets ka uz viena pc dzelzis straada a uz cita nekaa

Bllin dead izskataas ka tu veel neeesi pamodies :

nevar but jo vinju atnesa sencis no darba a vinjam tur viss iet! a man ne!

Tev gan jau ir taisniiba ka vareetu neiit ! Bet man liekas ka vinnam viss ir chikiniekaa apaksa startupa uzmetas tads klucis ar wifi apzimejumu! domaju viss ies! bet kad patur peli virsu tur paradas uzraksts disable ! , jo ja neebuutu tad tas lejaa neparaadiitos !

Man liekas ka tur vareetu nesaskaneet tie chanelli (kartei ar ruteri) vai kaadi citi setingi ! Jo man vajadzeeja prepertijos visu savadiit ieskaitot paroli ! Tad tik aizgaaja wireless USB tiiklene !

pumpis
01-31-07, 09:39

Tev gan jau ir taisniiba ka vareetu neiit ! Bet man liekas ka vinnam viss ir chikiniekaa , jo ja neebuutu tad tas lejaa neparaadiitos !

Man liekas ka tur vareetu nesaskaneet tie chanelli (kartei ar ruteri) vai kaadi citi setingi ! Jo man vajadzeeja prepertijos visu savadiit ieskaitot paroli ! Tad tik aizgaaja wireless USB tiiklene !

linku izlaboju!
http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=page%3D2%26cid%3D1115416835852%26c%3DL_ Content_C1&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&SubmittedElement=Linksys%2FFormSubmit%2FProductDow nloadSearch&sp_prodsku=1115416827517
nu man jau naw ruteris es vnkarsi piespraudu pi pc to karti jo man dzivokli ker kutkaddu wireles netu kuram naw pasword! domaju ka pasedesu biki uz vinja bet nu neka man nesanak! :(

IronSoul
01-31-07, 09:56
kurus draivakus liki ? Apakseehos cerams ka 2.0.2.0

Noraadijumiem no Quick Install sekoji ?

IMPORTANT: Do not connect the Adapter to Your PC
until instructed to do so or the setup will not work.

zzeeel ka no paraksta iznnemu --> Read the fac..ing manual !

pumpis
01-31-07, 09:58
kurus draivakus liki ? Apakseehos cerams ka 2.0.2.0
bet protams ka apaksewjo! nenesmu stulbs lai liktu vistas draiveri! nu jaaiziet pie drauga bus! visa h***a slepjas taja ka winda neatrod devaisu!

DeadmaroZ-TLOTL
01-31-07, 22:08

Tev gan jau ir taisniiba ka vareetu neiit ! Bet man liekas ka vinnam viss ir chikiniekaa , jo ja neebuutu tad tas lejaa neparaadiitos !

esmu loti labi izguleejies ;-) bet tas kas tur apakshaa paradas ir prosta liidz nakoshaa softa ikona nevis windows wifi ikona , liidz naakosho softu arii var palist bez hardwares

tev device manager vinu vispaar uzraada?

pumpis
02-01-07, 08:19
esmu loti labi izguleejies ;-) bet tas kas tur apakshaa paradas ir prosta liidz nakoshaa softa ikona nevis windows wifi ikona , liidz naakosho softu arii var palist bez hardwares

tev device manager vinu vispaar uzraada?
tur jau ta lieta ka neuzrada device menigeri! tape jau neko nevaru izdarit ar to karti!

IronSoul
02-01-07, 08:24
tur jau ta lieta ka neuzrada device menigeri! tape jau neko nevaru izdarit ar to karti!

Nu ja ir tik traki dod, lai paps nes apakall uz darbu ! Un aizej pa 12 Ls pannem PCI wireless tiikleni ;)

nu vo breeceeji :D breeceeju bars , vainu nobeidzies tas wifi vai arii prosta konfliktee ar konkreetiem delziem

Kas tev nepatiik ? Kaadas probleemas ?

DeadmaroZ-TLOTL
02-01-07, 12:12
nu vo breeceeji :D breeceeju bars , vainu nobeidzies tas wifi vai arii prosta konfliktee ar konkreetiem delziem

pumpis
02-01-07, 16:02
laikam ka konflikte jo aizgaju pie drauga a sim viss iet!

josi
02-01-07, 16:59
Citā topikā redzot, ka tu gribi atbloķēt Athlon Thunderbird, jājautā, vai tavs MB vispār supportē USB 2.0 vai vismaz USB 1.1?
Device Managerī tiešām pilnīgi nekas neuzrādās, to iekārtu piespraužot? Eventlog'ā neparādās nekādi ieraksti?

vimba_zlobnaja
02-01-07, 17:03
Ha ha, visi lielie umņiki. Man arī vakar bija sex ar Intel OEM mātesplati. L"idzīgs gadijums, bet smagāks. Tīrs dators, winda nullīte, visi vairāk vai mazāk devaisi uzinstalēti pietrūkst videokartes un SMbus (šis sūds kādreiz mācēs pats uzinstalēties??:mad:), audio karte arī uzinstalēta ar windas def draiveriem, bet neiet. Nu un tagad sex - kaaaāpeeeēc? Vinda saka ka devaisis funkcionē normāli un barojot citus driverus tie neliekas jo winda apgalvo mums ar šiem pašiem viss labi strādā. Nonest neatļauj. Cūcība!!! Skaņa ta integrētā, neizrausi un citu neieliksi šamas vietā.....Turpinam.
Apdeitojam biosu, viss pa vecam.
Nesam nost windu, liekam citu, opera sākas no sākuma, nekas nestrādā.
Sāku pārinstalēt visu ko varēju, tīklakarti, čipsetus, utt. Nepalīdz.
Nesu nost visu pēc kārtas un drivakus liku no orģinālā CD, līdz beidzot, evrika! Kaut kāds mistisks PCI slot (nu pasakiet man kas tas par devaisi, ja uz plates bez CPU, HDD un DVD cita nekā nav?) paziņo ka viņam ir radusies probza un iespējams ka viņš nestrādā korekti (Umņiks atradies, tak tu vispār nestādāji, dē) un prasa palīdzību.
Jā pārliekam šim čalim kaut kādus win defaltos driverus un miers, viss pēkšņi atrodas, viss pats sainstalējas un skaņa atrodas.
Vot tebe i bezplatniņ mnogočesovoj sex.....

pumpis
02-01-07, 17:58
mate suporte USB 2.0! mate ir soltel SL-75DRV ar AMD athlon 1.0Ghz. Par tiem draiveriem! ir uzlikts video un skanjas draiveri! vairak naw likti! bet ja pie tiem usb piesprauz fociku, nokias kabeli, skaneri tas viss man iet un atrodas bet ta tiklene ne! mos laikam vajadzes parinstalet windu!

DeadmaroZ-TLOTL
02-01-07, 18:45
kautkaa man nav ticiiba ka tas paliidzees

josi
02-01-07, 20:05
mate suporte USB 2.0! mate ir soltel SL-75DRV ar AMD athlon 1.0Ghz.
Esi pārliecināts? Ja mani atmiņa neviļ, tad KT266 čipsetam bija tikai USB 1.1, turklāt tie porti vēl mira nost pie augstiem FSB.

pumpis
02-01-07, 22:35
Esi pārliecināts? Ja mani atmiņa neviļ, tad KT266 čipsetam bija tikai USB 1.1, turklāt tie porti vēl mira nost pie augstiem FSB.
tas gan nevar but! nu ja ari matei ir USB1.1 tikunta vajag iet jo ta karte atbalsta USB 1.1 un 2.0! taka vaina ir kur citur!