View Full Version : Austinjas
Var kaads pateikt interneta adreses kur var normaalas austinjas nopirkt????
Kaa tas jaasaprot???
Latvijaa nekur nevar nopirkt???
manupraat neko praatiigu nevar
tas tachu ir sen zinaams fakst ka latvijaa var nopirkt tikai shirpotrebu :| vai rii to ko gribas per par nesameeriigu cenu :/
ai labi frenky tu nu esi muusu Experts @ audio :D
ai labi frenky tu nu esi muusu Experts @ audio :D
nu par to ka lv neko nevar nopirkt bija domaats ne tikai par audio :p
nu par to ka lv neko nevar nopirkt bija domaats ne tikai par audio :p
Nu jaa es arii biju pamniiji ka pie mums neko pratiigu nevar dabuut par leetu cenu !
bet vaarbuut omeer ir kads stuuriitis kur var ko nopirkt?
Nu jaa es arii biju pamniiji ka pie mums neko pratiigu nevar dabuut par leetu cenu !
bet vaarbuut omeer ir kads stuuriitis kur var ko nopirkt?
nu visprims izdomaa ko gribi :) untad meklee kur :p~
nu visprims izdomaa ko gribi :) untad meklee kur :p~
Tu paski kaadu i-veikalu kur ar apskatiities ja nezini tad...
Tu paski kaadu i-veikalu kur ar apskatiities ja nezini tad...
http://pasuti.lv/index.php?manufacturers_id=195&manufacturers_id=229
http://www.sublevel.lv/sales/tmpl_1.php?manta=5&firma=0
tas ir zinot ko veelies shoreiz sannheisers :p
taapat sannehsieri elkors tirgo
Nez es ieks EET iehavoju austinnas pa 5Ls skan :rolleyes: normaali ! Tagad draudzene prieciiga ka shai sakariigaakas austinnas :D
Nez es ieks EET iehavoju austinnas pa 5Ls skan :rolleyes: normaali ! Tagad draudzene prieciiga ka shai sakariigaakas austinnas :D
nu man ir svariigi svars, izturiiba, ertums etc :p, 10+ h ar auseem uz galvas .. gribas lai ir arii eerti :)
nu man ir svariigi svars, izturiiba, ertums etc :p, 10+ h ar auseem uz galvas .. gribas lai ir arii eerti :)
:eek: 10h :eek: man max ir 10 min :D. .......... .nedeellaa :D
P.S. ja jau taa tad tev jaaiet uz veikalu un jaalaiko !
:eek: 10h :eek: man max ir 10 min :D. .......... .nedeellaa :D
nu darbs 90% maajaas, + daudz briiva laika periodiski :>
mmorpg(lineage2) + tamspeak/ventrillo ^^
ato suuda geimu nau jeega mazaak kaa 2-3h speeleet no vietas :)
http://www.1a.lv/datortehnika/austinas/details.php?id=329787
arii tavai cenu kategorijai :p~
bet diemzheel nevina no lv bodeem netirgo pc seerijas auses :(
Tu laikam esi austinju fans nevis sisteemas kkaadas, bet nu 10 h :eek: tas ir bish pa daudz
Tu laikam esi austinju fans nevis sisteemas kkaadas, bet nu 10 h :eek: tas ir bish pa daudz
neenu klusumaa seedeet ir sviest var sa****ies :)
+mana sieviete nevienmeer veelas dzirdeet to ko es klausos :))
+komunikaacijai tomeer labaak ir headphoenes ar iebuuveetu mikji nevis tumbas + mikrafons. jo tumbu gadiijumaa buus eho ..
kaapeec 10h ir par daudz? ja reekjina ka 8 no taam buutu darba sundas .. manupraat nau daudz :DD
skaties nenjem galvenais aizaakeejamaas, peec tam ausis saapees drausmiigi!
Ir kaads nrmaals i-veikals kuraa var liidz kaadiem 30Ls normaalas austinjas dabuut?
Nu labi precizeesim topika nosaukumu - Kaadas ir izcili labas ausis lai speletu cs ?? un ieksh lv !!
Vai pa 100ls sanaak normaalas 5.1 austinjas, vai buus kaada juutama atshkjiriiba no leetajiem produktiem?
100 ls ir lētais produkts. :>
Tauta tenko, ka labaakaas ushkas prieksh CeeEssa ir Sennheiser HD280PRO dabonamas elkor bodees... cena ~60lvl Bet ja negribi daudz maksaat panem tos Phillips, kas katraa bodee ir cenaa ap 10lvl tie ir best price/preformace taa tauta tenko :)
100 ls ir lētais produkts. :>
un ko Tu izmano/lieto (ja drīkst zināt)? piefiksēju, ka esi baisais specs par audio štellēm (nelētajiem produktiem)...
Austiņas lietoju tikai, kad eju uz ielas :>
Istabā ausis likt ir perversi. Nu, vienīgi, ja kāds tuvumā cenšas gulēt vai tml.
Bet nē, labi. Pa/ap/līdz ~ 100 ls var dabūt normālas ausis.
Grado SR 80/60 vai Sennheiser HD 595 - atkarīgs no gaumes un galvas/ausu formas.
Bet priekš cēes jau vajag tikai ausis ar labu vidus/augšu detalizāciju. I sjo.
A par 5.1 vispār neko nezinu. Kroplība kaut kāda.
Nu es jau nemaz nesaku, ka baigi dārgas un labas mantas lietoju.
HD 280 der mazām galvām. Closed tipa austiņas - vasarā svīdīs ausis, toties netraucēs citiem.
Tā nav sliktas, bet man nepatika skaņa.
Protams priekš cs skaņas patikšana/nepatikšana ir pofig, galvenais, ka enemija soļus dzird.
pag... ne par to bija mans jautājums!
cik var spriest pēc postiem Tev ir pro sound karte un pro ausis + dārgā gala stereoaparatūra?!?
Tas viss ir uj ku tālu no dārgā gala :>
Cēesam vēl var mēģināt Shure e2 aušeles (60 ls), ja nav principiāli iebildumi pret in-ear.
nee nu zinam zinam daargo galu kursh aiziet desmitos tuukstoshu latu, nevajg paarspiileet, ja man buutu pikjis ka biezs es te nevienam neprasiitu kaut kaadu viedokli bet aizietu uz veici un panjemtu to kas visdaargaakais, nepatiktu nopirktu citas.
PS CS ir prieksh mazgadiigajiem narkomaaniem.
"PS CS ir prieksh mazgadiigajiem narkomaaniem." Tas ir koks ar diviem galiem.
Ir divas cs sabeidriibas... 1) tevis piemineetaa, kas seez datorklubos 24/7
2) Mid/high speeleetaaji, kuri tomeer ir +- diezgan sakariigi cilveeki gan speelee, gan dziivee.
Aaa un veel cs un cs:s speeleejaati arii ir loti atshkiriigi, speeleetaaju kultuuras un runas veida zinaa :) kaut vai taadeel, ka cs1.6 var speeleet katrs siicis, vienalga kaads kompis, bet cs:s vaig sameeraa labu kompi un tur daudzi, kaa te izteicaas, "mazgadiigie narkomaani" atkriit ;)
Par to, ka HD280PRO ir prieksh mazaam galvaam, gan negribas piekrist, normaalas ausis, nu nemaz nav mazas... un cik saprotu, ja cilveeks grib izdot +- daudz naudas austinaam prieksh cs, tad vinsh arii vareetu piedaliities LAN chempjos un HD280PRO ir labaakaas austinas prieksh LAN, ko var dabuut Latvijas veikalos, jo, kaa jau piemineeja, vinas ir closed air - izolee skanu. Bet prieksh klusas, online speeleeshanas arii vinas ir diezgan izcilas.
Pats lietoju HD570 (open air), jo vinas ir vinas no komfortablaakajaam Sennheiser ausiim, bet, kad naakas iet uz LAN, tad no drauga aiznemos HD280PRO.
"PS CS ir prieksh mazgadiigajiem narkomaaniem." Tas ir koks ar diviem galiem.
Ir divas cs sabeidriibas... 1) tevis piemineetaa, kas seez datorklubos 24/7
2) Mid/high speeleetaaji, kuri tomeer ir +- diezgan sakariigi cilveeki gan speelee, gan dziivee.
Aaa un veel cs un cs:s speeleejaati arii ir loti atshkiriigi, speeleetaaju kultuuras un runas veida zinaa :) kaut vai taadeel, ka cs1.6 var speeleet katrs siicis, vienalga kaads kompis, bet cs:s vaig sameeraa labu kompi un tur daudzi, kaa te izteicaas, "mazgadiigie narkomaani" atkriit ;)
Jebkurā smilškastē būs kāds mudaks, ja vien tā nav slēgta tipa smilškaste.
Cs1.6 vecākajam spēlētājam, kuru zinu, ir virs 45.
Esmu klubā redzējis normālu veci virs 30, kam ir laulības gredzens, mašīna utt.
Ja 80% no tiem, kas spēlē, nebūtu visādi djTelemundosi vai semojedi, būtu normāls community.
Par to, ka HD280PRO ir prieksh mazaam galvaam, gan negribas piekrist, normaalas ausis, nu nemaz nav mazas...
Piekrītu. Pašam ķirbis ne no mazākajiem. Ja ir vēl lielāks nekā man, tad laikam jāpasūta kaut kas speciāls.
Pats lietoju HD570 (open air), jo vinas ir vinas no komfortablaakajaam Sennheiser ausiim, bet, kad naakas iet uz LAN, tad no drauga aiznemos HD280PRO.
Savukār es no pieredzes saku, ka priekš lana tās ausis smird! Pašam tādas ir. Neko nevar dzirdēt, ko bļauj kapteinis. Vot muzāram un wallhack imitēšanai (audigy settingi ir fōōršiņi :)) pats labums.
Man vajag ausis prieksh muuzikas nevis CS, vai kaadas citas speeles. PS netaisam offtopic!
Nu tu viņas sev pērc vai kādam citam? Ej uz veikalu un paklausies, kā skan. Patīk - pērc. Nepatīk - meklē citas. Un 5.1 ir sūds. Vismaz 5.1 ausis jau pēc definīcijas ir sūdi. Un kam tev mūzikai vajag 5.1?
http://cs.wire.lv/forum/viewtopic.php?t=3194&postdays=0&postorder=asc&start=250
Volumer tur tirgojās ar vissādiem gaming šitiem. Pats no viņa iehavoju Steelsound 4H (http://www.steelseries.com/products/steel_sound/steelsound_4h/information) , kas priekš savas cenas skandinās tīri ok.
http://www.1a.lv/search/?offset=9&query=sennheiser&category=0&subCategory=0
Atkariigs kam austiinjas vajag. Vai nu lai klausiitos skanju, vai arii kraana pagarinaashanai. :D
Priekš cs iesaku Creative HQ-1300 na dārgas un ir labas iesaku :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.