View Full Version : ASrock Dual775-VSTA atsauksmes un iespaidi!
HX_unbanned
01-22-07, 18:58
Kāds ir lietojis šo plati vai vismaz līdzīgu? Ko varat pateikt, kas revjūvos nav rakstīts? Kādi twīki vai kas cits noderīgs? :)
Bēdz kamēr vari! (Ļoti nopietni!)
Es esmu asrock plates īpašnieks un saku tev rUN fast as u can!!!!!!
HX_unbanned
01-22-07, 20:18
kāds modelis? Pastāsti sīkāk :>
newegg useri saka, ka laba plate par 40 Ls :>
mīnusi itkā ir nesavietojamīna ar Audigy 2 kartēm un mazas OC iespējas ( tā vietā dafiga RAM opciju ).
Vai man dēļ tā bēgt prom?
Ir tāda lietiņa - plate. :)
Ar Audigy 2 sader kopā. Skan. :)
No OC viedokļa, nezinu. Neesmi OCeris. ;)
Salōdzinoši ar iepriekšējo GigaByte plati, šitai ir sviestains BIOS. Dikti ilgi jāčakarējas. lai sadabūtu normāli strādāt.
Pa cik vajadzēja jaunu plati (vecā aizgāja uz labākiem procesoru laukiem), tad šī bija vienīgā, kas bija veikalā uz vietas. :)
HX_unbanned
01-22-07, 20:39
hm, ir iešūts jaunākais BIOS ?
Kādas vēl lietas? Kā ir ar dažādām DDR1/2 un AGP/PCI-e un Conroe/Pentium kombinācijām?
Ir 2.20 BIOS. Jaunākais ir 2.40. :)
Iet ar DDR1 ramu un AGP karti. Par citām konfigurācijām nezinu. Neesmu testējis.
Ir Pentium4 2.8 procis.
kāds modelis? Pastāsti sīkāk :>
newegg useri saka, ka laba plate par 40 Ls :>
mīnusi itkā ir nesavietojamīna ar Audigy 2 kartēm un mazas OC iespējas ( tā vietā dafiga RAM opciju ).
Vai man dēļ tā bēgt prom?
Lieta taada ka vismaz manai platei (k8sli_esata2) ir dazreiz taa ka performance samazinaas uz pusi kaut arii herci ir tie pashi un pat normaali cockoti!
+vēl tā skaņa vienkārši spārda ausi tev liekas ka visulaiku dziivo ar 64kbit/s skanu :(
HX_unbanned
01-22-07, 21:23
nesapratu.. kas pa viktoru? :rolleyes:
Man prieks par ASrock ka vinji baazh tur iekshaa visas jaunaas fiichas, bet kvalitaate vinjiem ir zem jebkuras kritikas ...
Neiesaku taa teikt leetais gals piemet 10Ls un nopeerc normaalu brendu!
HX_unbanned
01-23-07, 15:45
Ok - ko tasd tu iesaki? Man ļoti simpatizē AGP un DDR atbalsts uz plates :>
karoč ir kāds cits aparāts ar līdzīgām iespējām, tikai, pēc jūsu domām, uzticamāks?
Mh, analoģija sāk strādāt .. :(
Ne-e-eeee ... es tomēr riskēšu un ņemšu viņu :> Nu neziskatās tik slikti, spriežot pēc forumos rakstītā :> un BIOS updeiti bieži vien līdzē'juši ;)
ES ņemšu :>
Ja kāds jautā - kapēc es te čakarējos, tad atbilde ir šada: te ir noslēpusies CPU un VGA limita problēma :)
Pašlaik sēžu uz s478 :) , bet AGP kartes tagad dabūt ir grūti un P4 vēl jo neriālāk :)
Analoģija: savācot no vecu traktoru daļām kopā jaunu traktoru ar tādu ūber fīču kā dažāda izmēra uzskrūvējami/noskrūvējami kantaini riteņi, lauku rudenī ātrāk tomēr neaparsi kā ar traktoru, kas speciāli paredzēts šim nolūkam, un visdrīzāk paliksi ar kādu tehnisku problēmu lauka vidū stāvot.
karoč ir kāds cits aparāts ar līdzīgām iespējām, tikai, pēc jūsu domām, uzticamāks?
mīļais cilvēk, veikali ir pilni ar visādām lētām 775 soketa platēm. paņem normālu plati un beidz te jāties un gaidīt, ka asrock tev pa 40 ls ražos ko tādu, kur var iespraust visu kumodes saturu.
http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=5422
kas te visiem ir uznācis? kaut kāda mistiska vēlme sapārot pēc iespējas dīvaināku hardware kombināciju?
ps: ja patīk agp un ddr1, tad nafig s775 ir tik iekārots? kas tur ir noslēpies? ;)
man taada maatene
lietoju ddr2 ramu un agp karti
it kaa nav ne vainas kartei bet nu gribu ko jaunu taapeec driiz shito tirgoshu nost
es nezinu kursh iiblis un kaapeec izvilka sho mirusho topiku, bet mana pieredze ar asrock ir shaada:
http://www.eoz.lv/showthread.php?t=3898&highlight=asrock
:D
es nezinu kursh iiblis un kaapeec izvilka sho mirusho topiku, bet mana pieredze ar asrock ir shaada:
http://www.eoz.lv/showthread.php?t=3898&highlight=asrock
:D
pats iiblis
neskatiijos uz datumu !
Nu tā jau ir tavu smadzeņu disfunkcijas problēma :)
saak likties ka shis forums veel debiilaaks par datuvi un woot
Kapracis :-) .
Asrock ir sūc. Nestabils, gļukojošs sūc. Netici? Pajautā jebkurā datorservisā.
Konkrēti esmu redzējis 4as šitādas plates, no kurām 3 bija dead. Viena no dzimšanas. Otra 3 dienas pēc iepirkšanas. Trešajai kaut kad pusgadu pēc pirkšanas atņirdzās iebūvētais NIC un iebūvētā skaņaskarte sāka gļukot.
Cik atceros, viņai bija idiotisks bios. Izcili idiotisks.
Karoče, priekš HX tieši laikā.
Snakez, man šķiet, ka tu esi idioc.
Konkrēti esmu redzējis 4as šitādas plates, no kurām 3 bija dead. Viena no dzimšanas. Otra 3 dienas pēc iepirkšanas. Trešajai kaut kad pusgadu pēc pirkšanas atņirdzās iebūvētais NIC un iebūvētā skaņaskarte sāka gļukot.
ja liiki pirksti tad jebkas buus dead
man kopsh z-sveetkiem shitaa maatene un gljuki bija tikai ar gf 7300 pic-e karti
bet izraadiijaas ka uz citaam maatenee arii gljukoja
es jau nesaku ka ideaala maatene ar uuber iespeejaam
es saku ka nav ne vainas prieksh taadas cenas un cilveekiem kas pamazaam grib paariet uz jaunaaku h/w
ne visi ir miljonaari!!!
HX_unbanned
08-10-07, 21:01
Tas man kā ir jāsaprot? Atkal mute virinās ne tajā virzienā, kur vajag?
HX, tev tāda reputācija ^^
HX_unbanned
08-10-07, 21:16
mhhhh .... pierakstiisim.
HX, tu vienkārši tāds esi. Starp citu, uzrakstot "pierakstīsim" nepareizi, tu radi zināmas šaubas par savu rakstītprasmi. Konkrētāk - prasmi uzrakstīt vairākzilbju vārdus bez kļūdām.
Snakez, cik tev ir bijusi darīšana ar šādām platēm? Viena plate ?
Tā kā es AsRock`us cenšos netirgot un nevienam neiesaku, tad viņas loģiski pie
manis nonāk tikai remontā.
Ja kompī ir AsRock mātesplate un kompim ir problēmas. 9 no 10 gadījumiem vainīga būs mātesplate.
Iebūvētā skaņa šamējām ir nebaudāma. Neesmu dzirdējis nevienu, kura būtu kaut cik jēdzīga.
Ja tev ir 1 plate un viņa negļuko, *TAS NEKO NELIECINA* . Palasi kādu grāmatu par statistiku. Moš sapratīsi.
Kad cilvēki sapratīs, ka ja tev nav naudas upgreidam, tad tu nevari taisīt upgriedu! Nav ko vipendrivatsa ar visādiem ***ņām ALA S775 plate ar AGP/DDR/DDR2/PCI-E/PCI-X/ISA/PCI/Iebūvētu XXX kolekciju/Salavecīti .
Ja cilvēks neapzinās savas iespējas, tad viņš ir tups. Atliek tikai cerēt, ka viņš kādreiz nomirs, mēģinot pārpeldēt Lamanšu, būdams peldētnepratējs, vai mēģinot izdarīt kaut ko tikpat stulbu.
Snakez, ja tik ļoti kārojās upgreidu, būtu labāk izdīcis no memmītes vēl kādu piecīti vai arī salasījis pudeles.
Protams, var jau arī kļūt par geju-prostitūtu.
Diivaini es 3 gadus(2002-2005) nostraadaaju datorbodee Maskavaa,
un Asroku brakjis % ne ar ko daudz neatskjiraas no teiksim Abit,man pasham bija gadiijums kad no 10 Abit plateem 3 bija braakjis....
Tagad Asrock tieshi uznjem "apgriezienus"(vismaz Krievijaa) jo peec price -perfomance -Asrock ir viens no labaakajiem.....
Mosh uz Latviju ved jau izbraakjeetas plates ?
Pasham ir bijusi Asrock plate- prasta lidz nelabumam,perfomance ar nekaada ipashi augstaa nebija(sis chipsets)- tachu neviena gljuka 3 gadu garumaa nebija- vinja paardzivoja 4 citas braakja plates(ne asrock) un joprojaam "dziivo" senchu kompii...
Tiesa ar kombinetajaam Asrock plateem patieshaam nevajadzeetu kjeepaaties - tur braakjis ir kaadas 5 reizes lielaaks......
No 200kompjiem pa gadu uz garantiju maates deelj atgriezaas 3 ar Asrock plateem,tam pasham dfi uz 150kompiem atnjirdzaas 5 plates....
saak likties ka shis forums veel debiilaaks par datuvi un woot
no tavas mutes...
mhh
HX, tu vienkārši tāds esi. Starp citu, uzrakstot "pierakstīsim" nepareizi, tu radi zināmas šaubas par savu rakstītprasmi. Konkrētāk - prasmi uzrakstīt vairākzilbju vārdus bez kļūdām.
Snakez, cik tev ir bijusi darīšana ar šādām platēm? Viena plate ?
Tā kā es AsRock`us cenšos netirgot un nevienam neiesaku, tad viņas loģiski pie
manis nonāk tikai remontā.
Ja kompī ir AsRock mātesplate un kompim ir problēmas. 9 no 10 gadījumiem vainīga būs mātesplate.
Iebūvētā skaņa šamējām ir nebaudāma. Neesmu dzirdējis nevienu, kura būtu kaut cik jēdzīga.
Ja tev ir 1 plate un viņa negļuko, *TAS NEKO NELIECINA* . Palasi kādu grāmatu par statistiku. Moš sapratīsi.
Kad cilvēki sapratīs, ka ja tev nav naudas upgreidam, tad tu nevari taisīt upgriedu! Nav ko vipendrivatsa ar visādiem ***ņām ALA S775 plate ar AGP/DDR/DDR2/PCI-E/PCI-X/ISA/PCI/Iebūvētu XXX kolekciju/Salavecīti .
Ja cilvēks neapzinās savas iespējas, tad viņš ir tups. Atliek tikai cerēt, ka viņš kādreiz nomirs, mēģinot pārpeldēt Lamanšu, būdams peldētnepratējs, vai mēģinot izdarīt kaut ko tikpat stulbu.
Snakez, ja tik ļoti kārojās upgreidu, būtu labāk izdīcis no memmītes vēl kādu piecīti vai arī salasījis pudeles.
Protams, var jau arī kļūt par geju-prostitūtu.
ja TU tiec pie suudiem vai liikas rokas tad nav ko vijobi******
man probleemu nav bijis
ja juus te afigennie bagaatnieki tad tas nenoziimee ka visi var uzreiz nomainiit sisteemu
piemeeram shii plate reaali der cilveekiem kas pamazaam paariet uz c2d , ddr2 un pci-e , beigaas tik atliek maateni nomainiit
a juus te nevrotjiben**** gudriishi atradushies un h/w guru ka pilniigi ****t gribaas
visas maatenes vienu labu briidi var atnjirgties
bet ja maak riikoties ar h/w tad nekas nenjirgsies
p.s... otraaa plate asrock ar ko darbojos
pasham ir shitaa maatene
un otra asrock maasai uz s939
nekaadu probeelu neesmu ieveerojis !!!
jums te shajaa forumaa ir debiili ieradumi....juus sev kko ieboreejat un tad nemaakat pienjemt citu cilv viedokljus
nozheelojami idioti
varat banot un hvz veel ko te meegjinaat ar saviem warniem
man kkaa po*******
a tev kadreiz bija izdevies ar d.irsakmeni kautko klokot? :rolleyes:
neaizmirsi, te ir "tjipa" overclockeru forums ... all_stock jusoshanaa gandriz jebkaada mobo buus "laba" ;)
nu overklokot es pat savu veco amd athlon xp vareeju uz socket a
kapec lai shito nevareetu ?
Snakez, tu esi tups. Kā vannas korķis.
Cilvēks var pakrāt zeķītē $$$, nevis izmest naudu vējā par šādu plati.
Galu galā, nekas nenotiks, ja viņam tā h/w stāvēs plauktā, nevis kārbā.
Ja cilvēks ir problēmas ar $$$, bet apgreidu gribās, tad ir vairāk kā stulbi izmest ~ 30 Ls par plati, kura tiks nomainīta.
Bez tam h/w cenas un pati h/w mainās ļoti strauji. Tādēļ labāk pakrāt $$$ un iepirkt uz reiz jaunu kasti.
Atkārtoju cilvēkam vajag apzināties savas iespējas.
Nav 200(Par to var salasīt C2D komplektu bez keisa, cietņiem, optiskajām iekārtām un barokļa) Ls, tad tev nespīd C2D sistēma. Lasi pudeles un pakrāj $$$.
hmmm, tu gribi teikt, ka mana Intel plate būs tieši tikpat stabila kā tava AsRock?
Vai arī ka tavu AsRocku var likt serveru kārbās, kur uptaims un stabilitāte ir ubersvarīga ?
Man šķiet, ka tev ir aši jādodas uz notepad.lv . Šeit nav pozitīva atteiksme pret tādiem kā tu.
Skunkss, lai arī cik tas nebūtu dīvaini AsRock sākumā bija OK. Es arī vienu brīdi par jamiem biju safanojies kā par budžeta sistēmām. Tomēr tas paliek LowEnd un visādi dīvaini gļuki mēdz līst ārā. Labāk piemest pāris Ls un naktīs mierīgi gulēt.
tas tagad lga 775 maatenes leetas
pirms vairaak kaa pusgada taa nebija
un shii maatene likaas piemeerota lai paarietu no visa vecaa uz ko jaunaaku
par stabilitaati nesuudzos
nu protams ilgaak par divaam nedeeljaam neesmu kompi iesleegtu tureejis bet pa to laiku neviena restarta nav bijis !
Sisteemu testee zem slodzes.
Ja tu 2 nedeeljas buutu laidis kaadu full-sys benchmark`u buutu cita runa.
Muah. Tu domā ar Conroe atbalstu vai bez? Bez Conroe atbalsta nemaz tik dārgas nebija.
ar conroe atbalstu protams
pats veel nesen domaaju pirkt c2d un kkaadu asus maateni
bet izdomaaju ka tomeer paarieshu uz amd
es nesaprotu kaapeec jums nedalec..es jau nesaku ka shis asrock ir ideaala maatene
es saku ka laba par taadu cenu !!!
Snakez, ja salidzinaat taa d.irsakmens_combo clock per clock performanci ar "normalo" S775 mobo (945/965) kaut pa 40Ls - paskaties uz atskiribu ;) tas AGP + PCI-E combo dod 20%+ zaudejumu zem 3D slodzes ... ja salidzinaat to zaudejumu ar kastes vertibu - tad labaak jau panjemt uzreiz labu mateni
Tu lasiit maaki vai nemaaki ?????
tagad es taadu maateni nebuuutu pircis ne par ko !
BET AGRAAK vairaak KAA PUSGADU atpakalj
dalec ???
Tādēļ labāk pakrāt $$$ un iepirkt uz reiz jaunu kasti.
un kā ir ar tavu prasmi rakstīt vārdus ar priedēkļiem?
Pusgadu atpakaļ C2D nespīdēja kapeikpisējiem. Allendale nupat bija iznācis un maksāja 163$$$ 1000 procesoru partijās.
Es nesaprotu, kādēļ tu no sākuma mātesplati slavini tagad, respektīvi, rekomendē to pirkt citiem, bet pēc tam apgalvo, ka tagad tādu mātesplati nepirktu. Nekonsekvents p0k3.
Vispār budžeta sistēmām prātīgākais variants ir E4300 un normāla māte.
Īsta budžeta sistēma ir a64 sistēma. C2d jau ir kaut kas labāks. :)
AMD tagad riktiigs budzhetnieks :D
X2 4000+ man izmaksaaja 32 LVL + PVN, bet performee vienkaarshi lopaa :)
Pusgadu atpakaļ C2D nespīdēja kapeikpisējiem. Allendale nupat bija iznācis un maksāja 163$$$ 1000 procesoru partijās.
Es nesaprotu, kādēļ tu no sākuma mātesplati slavini tagad, respektīvi, rekomendē to pirkt citiem, bet pēc tam apgalvo, ka tagad tādu mātesplati nepirktu. Nekonsekvents p0k3.
Vispār budžeta sistēmām prātīgākais variants ir E4300 un normāla māte.
Tu tieshaam esi krokodils gena
es nerekomendeeju taadu nevienam pirkt
idioti stulbie
taa karte bija ideaala tiem kuriem nebij uzreiz lielu liidzeklju lai paarietu uz c2d , ddr2 utt un tas bija 2006. gadaa nevis TAGAD
pashi pokemoni un nefiga nevar fishku ierubiit par ko iet runa un tik baksta savu debiilo viedokli
ja nedalec tad muti aizver
zb jau
muljkjais tiinis :)
tu arii krokodils ??
paspamot patiik ??
un es veel tiinis :D :D
Snakez, kuru šobrīd ***, tas, ka tā sūda plate, pirms pusgada bija ideāla stulbiem kapeikpisējiem, kuri neapzinās savas iespējas ?
Vai mav dīvaini, ka cilvēki, par kuru roku taisnumu un pieredzi nav jāšaubās, vienā balsī apgalvo, ka plate ir sūds, savukārt viens sīks p0k3 apgalvo, ka plate rUllZZzz, BĻĒĒĒĒĒĒ¡!!!
Ghenis +1
ai nav ko jemt galvaa. shitas subjects runaa crapu un pats tam tic. turklaat normaali sarunaaties ar liidzcilvekiem arii nemaak. vieni vieniigi apvainojumi katraa teikumaa :(
Snakez, kuru šobrīd ***, tas, ka tā sūda plate, pirms pusgada bija ideāla stulbiem kapeikpisējiem, kuri neapzinās savas iespējas ?
Vai mav dīvaini, ka cilvēki, par kuru roku taisnumu un pieredzi nav jāšaubās, vienā balsī apgalvo, ka plate ir sūds, savukārt viens sīks p0k3 apgalvo, ka plate rUllZZzz, BĻĒĒĒĒĒĒ¡!!!
nu tagad kruts juuties ka izchiiksti naudu senchiem par h/w un nejuuties kapeikpiseejs
es muterei naudu neprasu
un maacoties gruuti nopelniit normaalu naudu prieksh normaala h/w
man z-sveetkos bija tikai kkur 160 ls un ko es pa to naudu vareeju salikt ???
kaads bazars te par iespeejaam ar taadiem resursiem ?? Tu ar galvu nemaaki domaat jebkuraa gadiijumaa !!!!
nekas dizhaaks (par shito maateni, celeron d 336 , seagate 160 gb sata 2
ddr2 512 mb , fx 5200 256 mb/128 bit
kkaadu leeto colorsit keisu ar 300w barokli, protams visas detaljas pilniigi nelietotas dabuuju ) man nespiideeja
paraados liist netaisiijos taapeec nopirku tas kas sanaaca
un probleemu man nav bijis ar sho maateni, darbojas viss kaa naakas
Ghenis +1
ai nav ko jemt galvaa. shitas subjects runaa crapu un pats tam tic. turklaat normaali sarunaaties ar liidzcilvekiem arii nemaak. vieni vieniigi apvainojumi katraa teikumaa :(
Tu kaa nepilngadiigaa stulba meitene dari
t.i. ka pati kko gruzii citiem tad tas normaali
bet kad kaads cits uzgruzii tad raud un skandaalus taisa ka tjip apbizho
smiekli naak par jums
datortaarpi - meitenes !
Tas, ka tu nevari nopelnīt sev HW nevienu neinteresē :)
nu ja
visi jau taadi kaa juus luudzas vecaakiem
-"mammu mammu, nopeerc man 8800 gts"
-"nee nepirkshu"
un tad luupa atkaarta un asaras pa gaisu
:D :D njaa jautrie dzeki juus :)
Muah. :-) . Nevienu nekrata, ka esi stulbs sīcis, kurš nejēdz nopelnīt naudu.
Nav naudas? Nav apgreida. Būtu pacieties bez CS dzenāšanas ar lielāku freimreitu un pakrājis naudu zeķītēs. Galu galā, uz Ziemassvētkiem visi veikali uzliek nevājo uzcenojumu :-).
Ja tev nav resursu, lai dotajā vietā veikta doto uzdevumu, tad nav ko vipendribatsa un mēģināt kaut kādus variantus čerež žopu, tā tikai lieki izšķiežot resursus.
Nav man cenu listes backup`i pusgada garumā :-), tādēļ nepateikšu, ko tu varēji dabūt.
Es tavā vietā būtu spiedis uz lietotu ASUS plati ar Conroe atbalstu, PCI-E x16, integrēto VGA, kaut kādu Celeron`u, 80 Gb cieto un 512 Mb Value RAM .
Pēc pāris mēnešiem nopirktu E4300, vēl 512 Mb un 7300/7600 .:-)
Neatceros, cik tas pirms pusgada maksāja. Kaut gan labāk būtu pakrājis naudu zeķē.
Pilnīgs sviests. Stulbais p0k3 savu viedokli, balstoties uz vienu specifisku gadījumu pusgadu atpakaļ, mēģina padarīt par dogmu šodien.
Ak jā, mana h/w ir pirkta par manu naudu.
varat neraudaat
es jau esmu nopelniijis pietiekoshi lai iegaadaatos normaalu sisteemu !
nu ja
visi jau taadi kaa juus luudzas vecaakiem
-"mammu mammu, nopeerc man 8800 gts"
-"nee nepirkshu"
un tad luupa atkaarta un asaras pa gaisu
:D :D njaa jautrie dzeki juus :)
puis, te nu tu staasti no savas pieredzes. es peedeejo reizi kaut ko luudzos no vecaakiem pirms gadiem 8 :D
shajaa forumaa publika ir diezgan nobriedusi un domaaju, ka kaadi 70% toch dziivo pastaaviigi, bez vecaakiem. patiesiibaa smiekliigi lasiit tavus komentus :)
no otras puses - tu jau neesi vainiigs pie taa, ka tavi vecaaki ir nabadziigi. taakaa, kad beigsies saakumskolas briivlaiks - ciinies, maacies, centies, lai taviem beerniem nebuutu jaapeerk asrock peec laika :D :D
Bļē. Stulbs idiņš, kas met kažoku otrādi pie katras izdevības.
Bļē. Stulbs idiņš, kas met kažoku otrādi pie katras izdevības.
stulbais krokodils, kas es savaam iisaam smadzeneem meegjina izstaipiit kraaninju uz h/w zinaashanaam
Kādēļ man staipīt krāniņu :confused::confused::confused:
es tieshaam nesaprotu kaapeec vienmeer ir taa, kaa ir kaads tips ar nicku snake, vai kaadu no taa atvasinaajumiem - kaa likums totaals cirvis :(
Kādēļ man staipīt krāniņu :confused::confused::confused:
varbuut taapeec, ka mazinsh? :D :D
puis, te nu tu staasti no savas pieredzes. es peedeejo reizi kaut ko luudzos no vecaakiem pirms gadiem 8 :D
shajaa forumaa publika ir diezgan nobriedusi un domaaju, ka kaadi 70% toch dziivo pastaaviigi, bez vecaakiem. patiesiibaa smiekliigi lasiit tavus komentus :)
no otras puses - tu jau neesi vainiigs pie taa, ka tavi vecaaki ir nabadziigi. taakaa, kad beigsies saakumskolas briivlaiks - ciinies, maacies, centies, lai taviem beerniem nebuutu jaapeerk asrock peec laika :D :D
nu ja 70% datortaarpu-vientuljnieku, kas te salasiijushies shitajaa forumaa
un kura dziive sastaav tikai no h/w izpeetes un paarrunaashanas
es jau ciinos un straadaaju, kaa arii vismaz maacos
varu dereet te lielaakajai daljai pat videejaas izgliitiibas nav un tik ar muti virina
un pashi esiet kapeikpiseeji , chiikst tikai lai kaads paardod video kartes par saldajaam cenaam jo veikalaa nevar atljauties nopirkt...ak vai
Eeee.... Kāds skaitās nemazs :D :D :D ?
Man ir aizdomas, ka mana draudzene šo jautājumu pārpratīs :D
Snakez, māksla ir izlietot esošos resursus lietderīgi. Nevis vienkārši izgrūst naudu.
Ja mēģini apgalvot, ka esi inteliģents ... Tavs posts liecina, ka tava pareizrakstība iesūkā. Konkrēti. :-)
A kas i ja es gribu saldas cenas un zinu, ka ir iespēja dabūt lētāk. :) Kāpēc man pārmaksāt. :)
izteikts kapeikpiseejs
es tieshaam nesaprotu kaapeec vienmeer ir taa, kaa ir kaads tips ar nicku snake, vai kaadu no taa atvasinaajumiem - kaa likums totaals cirvis :(
nu man kursabiedrs ir ar liidziigu Tev niku (o.z. ozijs utml)
kursh ir riktiigs cirvis kas nevar izvilkt maaciibas un nemaak savam pc win paarinstaleet
tik pat labi vinju varu ar tevi saliidzinaat :)
izskataas ka Tu un vinjs iisteniibaa vareetu buut viena un taa pati persona
Īstenī vai tad tas nav vienalga labāk ***u kapeikas par labu HW nekā pērku ****as radītus mēslus kā dažš labs :)
nav po*** ko citi peerk ??
tieshaam Tev taadas smadzenes kaa tavaa avataraa
es kaadaa klasee peedeejo reizi maaciijos pirms gadiem 10. kursaa pirms gadiem 5.
Eeee.... Kāds skaitās nemazs :D :D :D ?
Man ir aizdomas, ka mana draudzene šo jautājumu pārpratīs :D
Snakez, māksla ir izlietot esošos resursus lietderīgi. Nevis vienkārši izgrūst naudu.
Ja mēģini apgalvot, ka esi inteliģents ... Tavs posts liecina, ka tava pareizrakstība iesūkā. Konkrēti. :-)
nu ja tev ir mazaaks par 20 cm nolaistaa staavoklii, tad tu esi nieciiba :D :D
Nu par manām smadzenēm tu neko nezini un viņu potenciāls gan jau ka ir lielāks par tavu. Tas tā.
par to veel var pa****ties
kad gaaju medkomisiju RAC'aa pirms gada
IQ testaa dabuju 133 punktus
domaaju no taa laika daudz ko veel jaunu esmu samaaciijies!
Snakez, visi veikali ņem no bāzēm, uzliek savu uzcenojumu un tirgo tālāk.
Respektīvi darbojas tikai kā starpnieki.
Lai varētu preces pa tiešo ņemt no bāzes, ir jānoslēdz līgums ar bāzi un jāapgroza zināms $$$ mēnesī.
Garantiju dod bāze un arī lielākoties nodrošina garantijas servisu.
Respektīvi, veikals ir tikai birokrātisks iestādījums, kurš uzvārās uz pircēju rēķina.
Piemēram, Sparkle GeFORCE 8800Ultra PCI-E, 768MB GDDR3, 384Bit, Core Clock 612MHZ, Memory Clock 2160MHZ, HDTV, DAUL DVI,HDCP ACME bāzē maksā 350 Ls bez PVN.
Metaleks 424,76 Ls
SMSPC 452.49 Ls
M79 455 Ls
Pieņemot, ka visi veikali ir PVN maksātāji, veikals caurmērā uzvārās ~ 7 %. Pietam, tās ir cenas, kas bāzē tiek piedāvātas man kā samērā mazam tirgonim.
Tā kā konkrētajā gadījumā spainis grib racionāli izmantot resursus.
Ozys, bļāāāāāāā .... Steidzami jāiet meklēt kāds pagaidu implants, ar ko izvilkt līdz krāna pagarināšanas operācijai... :D :D
***, tas sīkais idiots jau sāk piesaukt savu IQ. :-) Beigas ir tuvu.
par to veel var pa****ties
kad gaaju medkomisiju RAC'aa pirms gada
IQ testaa dabuju 133 punktus
domaaju no taa laika daudz ko veel jaunu esmu samaaciijies!
tavs IQ nav pat mana uriina veerts :)
Ozys, bļāāāāāāā .... Steidzami jāiet meklēt kāds pagaidu implants, ar ko izvilkt līdz krāna pagarināšanas operācijai... :D :D
jap - meklee lasaamvielu spamaa, kura title ir ''penis enlargment'' :D :D
Nolādēts, mani spama filtri tādus sūdus dzēš. :-(
Atcerējos- man takš ir arī alcoholics.ru meils, ko izmantoju, lai visur reģistrētos.
Moš tur būs spams :D
Starp citu, IQ tests nav atkarīgs no zināšanām.
Tikai neglābjams idiots uzskata, ka zināšanas === gudrība.
Es gan pieslienos tam grupējumam, kas uzskata, ka Snake atvasinājumus savā nikā lieto tikai cilvēki ar karotes intelektuālo potenciālu.
Es gan pieslienos tam grupējumam, kas uzskata, ka Snake atvasinājumus savā nikā lieto tikai cilvēki ar karotes intelektuālo potenciālu.
mhm http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/super.gif
Es tik nesaprotu kāpēc notiek ****anās. Abas puses pasaka ka asrock ir ishts, bet tāpat turpin irsties. :confused: Miers un mīlestība yo. ;)
HX_unbanned
08-11-07, 17:27
Es tik nesaprotu kāpēc notiek ****anās. Abas puses pasaka ka asrock ir ishts, bet tāpat turpin irsties. :confused: Miers un mīlestība yo. ;)
qft!
MUST-KILL-P0K3-SNAKES
Snakez būs ieguvis izcilu mācību, ko nozīmē DFTT
vienkaarshi situaacija ir taada, ka 8. klases absolvents maaca teeviem kaa dziivot. tas arii viss razklads :D :D man jau arii liekas, ka shis topiks ir sleedzams un persona, kura izvilka vinju no veestures banojama. kaut vai taapeec, ka neizraada nekaadu cienju pret forumu un taa apmekleetaajiem. neskaitaamas reizes maniiju no vinja apvainojumus uz sho tiimeklja vietni kaa taadu http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/iono.gif
bet nu parunaaties vienmeer ir forshi :D
HX_unbanned
08-11-07, 17:28
tas ir dll, exe, rar, iso? :D
vnk meitenes nebeigs ****ties
jo domaa, ka ir pasaules nabas
es palieku pie sava viedoklja un man juusu idiotiskie viedoklji galiigi neinteresee
es nepavadu 20 h diennaktii pie datora gugleejot un peetot visaadus portaalus ar h/w lai peec tam ****tos tik taalu, ka jau putas pa muti aaraa
man iznjemot datoru veel daudzas citas labas lietas daraamas
un es nekad nenolaidiishos liidz juusu tupajam liimenim
vsjo peace
aizveriet topiku
jo citaadi stulbie mudaki nevar aizveerties
tagad zinu kaa rodas juusu postu daudzums
ozys, pamatskolā tagad ir 9as klases. Manuprāt :D
man iznjemot datoru veel daudzas citas labas lietas daraamas
Iemācījies onanēt ? :D
es palieku pie sava viedoklja un man juusu idiotiskie viedoklji galiigi neinteresee
Respektīvi, tu esi inflantils idiots, kas neprot mācīties ?
jo citaadi stulbie mudaki nevar aizveerties
Dīvaini. Stulbs mudaks postē, lai sūdzētos par to, ka stulbi mudaki nevar aizvērties.
un es nekad nenolaidiishos liidz juusu tupajam liimenim
Jā, jo pirms tam tev būtu jāevolucionē :D
nu bet vinsh jau 4to gadu 8tajaa seezh :D
vnk bērnudārzs kaut kāds!:D
vienkaarshi situaacija ir taada, ka 8. klases absolvents maaca teeviem kaa dziivot. tas arii viss razklads :D :D man jau arii liekas, ka shis topiks ir sleedzams un persona, kura izvilka vinju no veestures banojama. kaut vai taapeec, ka neizraada nekaadu cienju pret forumu un taa apmekleetaajiem. neskaitaamas reizes maniiju no vinja apvainojumus uz sho tiimeklja vietni kaa taadu http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/iono.gif
bet nu parunaaties vienmeer ir forshi :D
veelreiz attiecinaashu shito uz tevi
Tu kaa nepilngadiigaa stulba meitene dari
t.i. ka pati kko gruzii citiem tad tas normaali
bet kad kaads cits uzgruzii tad raud un skandaalus taisa ka tjip apbizho
smiekli naak par jums
datortaarpi - meitenes !
jo tu protams nekad neieveero to ka pats aizskar citus
man pofig vari liist ****aa adminiem lai uzliek banu man
man neko tas neizmainiis
man liekas, ka kaads te tikko quotees sa****as :rolleyes:
tas vien jau liecina par nemeeriigi augstu IQ liimeni
vo vo - ja nebuutu shii jaukaa diskusija, tad es tagad kaadu filmu blenztu, vai copeetu baltezeraa :D
savukaart tagad ir jautri :)
jo tu protams nekad neieveero to ka pats aizskar citus
man pofig vari liist ****aa adminiem lai uzliek banu man
man neko tas neizmainiis
Šoreiz tev piekritīšu. Stulbums ir absolūts un nemainīgs.
man liekas, ka kaads te tikko quotees sa****as :rolleyes:
tas vien jau liecina par nemeeriigi augstu IQ liimeni
nesapisos
vnk jaaatkaarto vairaakas reizes lai mudaki saprot , t.i. , Tu lai saproti
Respektīvi, tu nemaz nezini, kas ir citāts.
Pats sevi var citēt tikai tad, ja tu tādu viedokli esi agrāk izteicis.
man zb vnk jau
zinu ka juus nebeigsiet spamot un ****ties jo jums nav nekaa cita ko dariit
vnk tagad saak sashaurinaaties juuzeru loks kas maak paliidzeet
un kas maak tikai gudri ****t (gudri ****t nav maizi cept)
un no taadiem "gudriishiem" jeegas tik pat daudz kaa no caura prezervatiiva
es uz juusu aizvainojumiem vairaak neatbildeeshu
jo ciiniities pret datortaarpiem ir neiespeejami
vinsh redz uz muusu aizvainojumiem vairs neatbildeeshot... :D :D
puis, no taa visa, ko tu te saraxtiiji, tavas pumpas saaks strutot veel daudz speeciigaak nekaa pashlaik :(
Snakez, nemāci vecu zirgu vagā ****t :-) .
Snakez, nemāci vecu zirgu vagā ****t :-) .
nu kas nu buutu to teicis :D
sasniedz pilngadiibu tiini :)
un tad maaci vecteetinjiem ****ies :)
HX_unbanned
08-11-07, 18:37
Nu gena, tu dod :D http://www.smileyparadies.de/smilies/brutal/53.gif
Vsjo zaibala, viens umnjiks te maaciis citiem dziivot, katram savas probleemas IQ, vecums, un kraana garums. No money? No Lanparty :D
Chill out.
PETUHS ir tas kas nav probejis asrock matespalti. piemeram man tada ir vsta
vina domata tiem kuriem ir palikushas vecas detalas piemram agp karte un ddr400 rami un vini negrib pirkt juanu tapec perk sho matesplati gluzi kaa dariju es. VIENIGAIS MINUS SHITAJAI PLATEI ir 4xpci-e un arii nevar voltos cpu likt tas ir loti sudigi bet pilna ****a ar rama iespejam. karo4e ja butu x166 un vel cpu voltaga taa plate ietu ap 50ls. kaor4e hybrids
Uh, paldies puikas, labi izsmējos:D:D
PETUHS ir tas kas nav probejis asrock matespalti. piemeram man tada ir vsta
vina domata tiem kuriem ir palikushas vecas detalas piemram agp karte un ddr400 rami un vini negrib pirkt juanu tapec perk sho matesplati gluzi kaa dariju es. VIENIGAIS MINUS SHITAJAI PLATEI ir 4xpci-e un arii nevar voltos cpu likt tas ir loti sudigi bet pilna ****a ar rama iespejam. karo4e ja butu x166 un vel cpu voltaga taa plate ietu ap 50ls. kaor4e hybrids
Tu esi debīls vai kā?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.