View Full Version : Kursh keiss juusupraat ir labaaks
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/xaser3/2000a.asp
Vai tomeer shis:http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf/va9000swa.asp
Nevaru izlemt galiigi kuru njemt :(
a kaadeel tiesi sie divi?
es buutu skatiijies taadu, kuram gan prieksaa, gan aizmuguree ir 12cm venti.
Nju var arii kaadu citu no Thermaltake, kursh vispaar no taa high end gala vinjiem ir labaaks?
Principaa Armor, Shark, Eureka un Kandaf ir vienaadi, tur jaaskataas peec gaumes, visiem ir prieksaa un aizmuguree 12cm venti, Full tower, iznemams MB trays un veel dazaadas fiicas, vieniigi Armoram ir BTX supports.
Iet apmēram tā Low-end - Swing, mambo. Middle end - Soprano, xaser. High end - Armor, Kandalf. Ūber Hyper end - Tai chi :D
Otradi apgriezt mobo stavoklis (kr4 ar kajam gaisa, neka parasta case :D)
Vismaz es ta sapratu
Es ar par otru casu :) un neparsi kapec ,vnk patik :d
http://thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/eureka/vc8000bwa.asp
jāatzīst,ka izskatās neslikti.
Nu tad jaanjem Armor buus ciet, jaarunaa ar EOZ vechiem, zheel ka uz LP kaste buus vecajaa kostiimaa :mad:
Cik liela starpiiba ir starp Tai chi un armor cenaa? mosh Tai chi:cool:
Es dodu balsi par Kandalf'u turklaat... vajadziibas gadiijumaa (kas patiesiibaa tajaa lapaa ir redzams) ir dabonams BTX upgrade kits backplate'am :)
kaut gan nav shaja saraxta, iesaku TSUNAMI keisu ! Ljoti labi nostradaats- kvalitatiivs un eerts ! :rolleyes:
Es ar par Kandalf. Pēc fīčam viņš ir daudz nostrādātāks, manuprāt. Katrā ziņā starp šiem diviem, kandalf!
No praktiski-racionaalaa viedoklja noteikti Kandalfs, pasham ir taaads. Ir kaads cits aspekts - man un veel dazhiem jau ir, ir veel arii armori, kas buutiski atshkjiras, tikai ar purnu.... lai beigaas nesanaak, ka visiem vienaadi ;)
someonesick
03-02-06, 11:31
Nu tad jaanjem Armor buus ciet, jaarunaa ar EOZ vechiem, zheel ka uz LP kaste buus vecajaa kostiimaa :mad:
Cik liela starpiiba ir starp Tai chi un armor cenaa? mosh Tai chi:cool:
he... tu uz meenes dziivo ;)
Ir uz vietas divi Armor, tieshi taadi kaa piemeeram Angelzam, cenas arii ir OK.
taa aizdomaajos, vai Latvijaa ir kautkur dabuujami btx keisi? manupraat vinji ir daudz racionaalaaki un ja veel ps ir apakshaa liekams tad vispaar oga prieksh wc lietotaajiem :rolleyes:
nezinu kā ar BTX keisiem,bet manuprāt lielākajai daļai brand keisu ir pieejami BTX upgrade.
someonesick
03-02-06, 13:57
Nu taa... pirms paaris minutem laimiigais Sifozais devaas uz savu auto ar jaunu smuku TT Armor, Audigy X-Fi un jaunu 19" LCD moni :D
(kaads baigi sataisijies atmeerities ieks LP :D )
njehila :eek:
P.S. Sifozais! gan jau atkal DVD burnekļa Tev nebūs ja?
nu sifozais buus sataisiijis uuberkasti!!! :eek:
someonesick
03-02-06, 14:43
njehila :eek:
P.S. Sifozais! gan jau atkal DVD burnekļa Tev nebūs ja?
ir.. jams panjeema pieskanjotu sudraba :D
Heh, to biju arii gaidiijis ka kaac arii panjems TT Armoru. Vismaz nevienam nebuus vienaads ar maneejo TT Armor'u. Vieniigais biku sanaaca kosjaki man ar nokraasoshanu/lakaam bet izskataas labi :] Saakshu shodien skruuveet kopaa.
Anyway, apsveicami ka muusu pulcinjaa notiek izmainjas. :]
Nu taa... pirms paaris minutem laimiigais Sifozais devaas uz savu auto ar jaunu smuku TT Armor, Audigy X-Fi un jaunu 19" LCD moni :D
(kaads baigi sataisijies atmeerities ieks LP :D )
Stukačšs :D :D :D
http://www.coolermaster.com/special_report/stc-t01/stc-t01.htm
es jamo paņēmu...
kopā liekot lamājos nejēgā bet ne tik traki kā kāds mans kolēga lamājās kad lika kopā armoru (vai mok kaut kādu citu?) bet nu... tam korpusam kad bik pieliktu laba darba roku klāt - jamais būt baaaiiigggg labs :) tagad tur 8 hdd + dvd-rw labi jūtas :) bonusus gan bik jāpiepērk - papildus hdd bay ja nepieciešams tik daudz hdd kā man...
ir sīkumi kas tam korpusam nejēgā tracina! bet neskatoties uz to - jamais ir baig ok :)
kopā liekot lamājos nejēgā bet ne tik traki kā kāds mans kolēga lamājās kad lika kopā armoru (vai mok kaut kādu citu?)
Par ko tur lamāties?
Par ko tur lamāties?
Mosh taapeec ka daudz visaadu fignju :D
Deff par cik ~ jams naaca? Izskataas baigi ok.
Es nezinu, man vizuāli ne visai tāds korpus, bet nu tas ir subjektīvi :rolleyes:
To deff- Man arii taa cena intereseetu tavam CM case , mosh par adekvaatu cenu vareetu iekjert a to tas Armor biku pa daargu :D un tiiri praktiski domaaju ka jamie ir tiiri liidzveertiigi!
man liekas jamais līdzīgā cenā ar armor
pāri 100
nē nu kad esi nolēmis visu dienu veltīt kastes salikšanai - ir ok - bet tā - lamāšanās :)
Same keiss kaa iehavoja Arko. CM Stacker'z buutu labz keiss ja jams buutu no alumiinija nevis no metaala.
Braukaajot pa LP, kastes svars izsaka visu :]
baucot reizi nedeļā maybe arī jā
bet nu nevajag būt arī konkrētam frīkam, lai savu kasti nejēgtu pacelt
reāli teiksim man ir poh cik tas mēsls tur zem galda sver, es tāpat jamo necilāju nekur :D
un cik nu reizi 3 mēnešos varbūt izbraukt uz LP...
baucot reizi nedeļā maybe arī jā
bet nu nevajag būt arī konkrētam frīkam, lai savu kasti nejēgtu pacelt
reāli teiksim man ir poh cik tas mēsls tur zem galda sver, es tāpat jamo necilāju nekur :D
un cik nu reizi 3 mēnešos varbūt izbraukt uz LP...
Hmmm, peec taviem vaardiem sanaak kad esmu freekz?
Mana Alu kaste tagad jau sver 30...35kg w/c izpildiijumaa bet ar vapo ap 60kg. Tads pats keiss tikai metaala +8...9kg salidzinoshi ar Alu.
someonesick
06-27-06, 15:05
Principaa Armor, Shark, Eureka un Kandaf ir vienaadi, tur jaaskataas peec gaumes, visiem ir prieksaa un aizmuguree 12cm venti, Full tower, iznemams MB trays un veel dazaadas fiicas, vieniigi Armoram ir BTX supports.
Eureka ir stipri labāks, daudz kvalitatīvāk nostrādāts...
Mana jaunaa kaste sver 3,9 kg :p Gribu uz LP :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.