PDA

View Full Version : webcam kā spycam ar motion detection

sharix
01-17-07, 20:40
karoče vienam klientam kreņķis - kāds no darbiniekiem no kases piķi izcēlis .... ir konkrētas aizdomas un principā pārliecība ka tas būs atkal un būs drīz, PC stāv blakus kases aparātam un grib webcamu nolikt lai tur stāv .... par izšķirtspējām, skaidrajiem attēliem u.t.t. nav jāsatraucās, darbinieki ir ļoti dažādi, tāpēc viegli atšķirami :)

kādu softu uzlikt kas māk taisīt teiksim kādus 2-3 kadrus sekundē kad bilde pamainās? tēma protams cilāta n-tās reizes, bet ne reizi nav bijusi konkrētu useru konkrēta atbilde - tāds un tāds softs ir labākais/ērtākais/whatever

tikai 1x bija Kūmiņa texts ka WebcamXP esot sūds :)

DeadmaroZ-TLOTL
01-17-07, 20:47
vot par moution detecton nezinu , bet man patiik Active WebCam

aa moution detection ar vinai ir

sharix
01-17-07, 20:48
bez motion detection būs čābīgi ..... no 9.00 līdz 10.00 ieraxts diezgan vietas aizņem, da kam arī būs laika to visu lūrēt cauri pēc tam :)

DeadmaroZ-TLOTL
01-17-07, 20:52
es tak saku ka papeetiiju un izraadas ka ir ;)

mursis
01-18-07, 00:09
http://fileforum.betanews.com/detail/SoftCab_Webcam_Spy/1145544584/1

karoche viss ko tev vajag ir tikai shareware versija bet domaaju ka zaaliites pats sameklesi. :)

Jetijs
01-18-07, 00:12
Kaut kad redzēju vienu LEGO komplektu, kuru varēja uzkonstruēt tā, lai tas grieztos līdzi kustībai un pat noteiktai krāsai, ignorējot pārējās. Ja nemaldos, tad varēja pieslēgt jebkuru webcam.

bubu
01-18-07, 00:20
Darbinieks iet pa ofisu, a tur stūrī tāda skaņa - bzzzz, bzzzz (kamera līdzi griežās). Apstājās - klusums. Iet tālāk - atkal bzzz, bzzzz :)

Greatb
01-18-07, 02:44
Tas nu par to ka Webcam XP ir suds bus izrunats pirmkārt kura versija ja tas kas Torentos tad varbut.Es novilku no oficiala saita un iekrekoju ar torentos novilkto serialo aizgaja ka ruc.Otrs varetu but pasas cam kvalitate.Es piemeram par cam izmantoju digitalo ziepeni 20Ls vertiba modelis I.T.Works 3045.
Kustibu detektors iet ka pulkstenis var iestadit vertibu no 1-99% par kadu izmainas atels un ker pa 1mS ja pareizi atceros sanak ka filmets pa kadram.

bez motion detection būs čābīgi ..... no 9.00 līdz 10.00 ieraxts diezgan vietas aizņem, da kam arī būs laika to visu lūrēt cauri pēc tam :)Nuub ta naudas lieta del tas var luret cauru sutku ja tas atmaksajas